Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
1

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος στην Νέα Αρτάκη

ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Nutrifit - Τσίμπου Μαρία

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Απλή επίσκεψη:
 • Η Nutrifit - Τσίμπου Μαρία είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Νέα Αρτάκη. Είναι απόφοιτη του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του ΤΕΙ Κρήτης και κάτοχος πιστοποιητικού επιμόρφωσης στην ''Κλινική Διατροφή'' από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επίσης, κατέχει πιστοποίηση Master Practioner στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία ενηλίκων, παιδιών και εφήβων από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών (ΚΕΑΔΔ), υπό την καθοδήγηση του British Psychology Society. Στη συνέχεια, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Ψυχολογία στο University of East London. Την πρακτική της άσκηση την πραγματοποίησε στο Γ.Ν.Α. "Ο Ευαγγελισμός", όπου έβλεπε και έφτιαχνε διαιτολόγια φυσιολογικών και κλινικών ασθενών. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως Διευθύνουσα Σύμβουλος και ιδρυτής του www.nutri-fit.gr και συνεργάζεται με την Εμβιοδιαγνωστική Εταιρεία Genosophy, η οποία ειδικεύεται στην ανάλυση του γονιδιακού ελέγχου και της εξατομικευμένης διατροφής. Είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων - Διατροφολόγων Ελλάδος. Τέλος, αρθρογραφεί στην ιστοσελίδα Diatrofi.gr.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Λιπομέτρηση - σωματομετρία, Σωματικές μετρήσεις

  περισσότερα
2

Διαιτολόγοι - Διατροφολόγοι κοντά στην Νέα Αρτάκη

ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Μηλιάς Γεώργιος

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Απλή επίσκεψη
 • O Μηλιάς Γεώργιος είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και διατηρεί το ιδιωτικό γραφείο «MagDiet Center» στη Χαλκίδα. Είναι Διδάκτωρ και απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου. Πιο συγκεκριμένα, είχε αναλάβει τη διδασκαλία μαθημάτων Διατροφής στο Τμήμα Επιστήμης της Διαιτολογίας - Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου. Ακόμα, εργάστηκε στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα προώθησης της Ελληνικής Μεσογειακής Διατροφής που οργανώθηκε στα πλαίσια του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Ελληνικού Υπουργείου Γεωργίας και του "Αθήνα 2004". Επιπρόσθετα, στην πορεία της επαγγελματικής του πορείας, καταμετρά και την συνεργασία του με το ιδιωτικό διαιτολογικό κέντρο "Κέντρο Ελέγχου Διατροφής". Σήμερα στο ιδιωτικό του ιατρείο, χρησιμοποιεί διάφορα λογισμικά τα οποία έχει δημιουργήσει ο ίδιος και άπτονται της διατροφής όπως το MagDiet 2000 και MagDiet 2000 Professional, καθώς και της άσκησης όπως το MyoForce Software. Τέλος, έχει παρουσιάσει αρκετές επιστημονικές εργασίες σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά καθώς και σε διεθνή συνέδρια, ενώ έχει παρακολουθήσει πλήθος επιστημονικών συνεδρίων σχετικών με τον κλάδο του.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Λιπομέτρηση - σωματομετρία, Σωματικές μετρήσεις

  περισσότερα
Συμμετέχει στην ενέργεια: Διατροφικές συμβουλές και αντιμετώπιση παχυσαρκίας. Κλείσε τώρα την επίσκεψή σου.
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Την προτείνω ανεπιφύλακτα είναι ένα κορίτσι που μου κέρδισε την εμπιστοσύνη πολύ γλυκιά πολύ συνεπής οτι ώρα χρειαστώ είναι εκεί!!!"

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη:
 • Η Παύλου Χριστίνα είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με ιδιωτικό γραφείο στη Χαλκίδα. Κατέχει πτυχίο από το Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης και έκανε την πρακτική της άσκηση στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χαλκίδας, με επιπλέον ενασχόληση στο Διαβητολογικό τμήμα με στόχο τη διαιτητική συμμόρφωση των ασθενών. Η διαιτολόγος ειδικεύεται στην κλινική διατροφή (σακχαρώδης διαβήτης, καρδιαγγειακά νοσήματα, υπέρταση κ.α.), καθώς επίσης και σε τεχνικές από το χώρο της ψυχολογίας στην αντιμετώπιση της χρόνιας παχυσαρκίας. Στο διαιτολογικό της γραφείο, παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής για φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις, έγκυες και θηλάζουσες. Παράλληλα, στο γραφείο γίνεται διατροφογενετικό τεστ. Η μέθοδος αυτή περιλαμβάνει μια γονιδιακή εξέταση (δείγμα σάλιου), βασιζόμενη στα πιο σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα και η οποία διευκολύνει μέσα από το μοναδικό γενετικό προφίλ του κάθε ασθενούς να αντλήσουμε πάρα πολλές πληροφορίες και να τροποποιήσουμε σημαντικά τον τρόπο ζωής του ασθενούς. Τέλος, έχει μεγάλη συμμετοχή σε συνέδρια διατροφής, κλινικής διαιτολογίας, παχυσαρκίας και τροφίμων με στόχο την συνεχή επιμόρφωσή της.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Λιπομέτρηση - σωματομετρία, Σωματικές μετρήσεις

  περισσότερα
 • Η διαιτολόγος εξυπηρετεί και πιο άμεσα τα περιστατικά κατόπιν συνεννόησης.

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ