Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
5

Διαιτολόγοι - Διατροφολόγοι κοντά στις Αρχάνες

"Με κέρδισε αμέσως με τον φιλικό της χαρακτήρα αλλά και με τον επαγγελματισμο της...άκουσε τις ανάγκες μου και μου δημιούργησε ένα πρόγραμμα διατροφής σύμφωνα με τα δικά μου θέλω ... Με ενθάρρυνε να συνεχίσω !!!"

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη:
 • Η Μανωλαράκη Μαρίνα είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανωτάτου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Σητείας της Κρήτης. Στην διάρκεια της καριέρας της, εργάστηκε στα γυμναστήρια Global Gym και YAVA ως Σύμβουλος Διατροφολόγος - Διαιτολόγος και συνεργάστηκε με το Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου "Βενιζέλειο – Πανάνειο’’. Σήμερα, είναι μέλος της Ένωσής Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδας και έτσι συμμετέχει σε ομιλίες, διαδραστικά παιχνίδια και σε καλοκαιρινά Camp διατροφής που διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου. Τέλος, έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό σεμιναρίων, συνεδρίων, και ημερίδων κρητικής διατροφής και υγείας, καρδιαγγειακών νοσημάτων, παχυσαρκίας και δημόσιας υγείας, ενώ στο ιατρείο της προσφέρει διαιτολογική υποστήριξη, η οποία βασίζεται σε άρτιο διαγνωστικό εξοπλισμό και την πιο σύγχρονη επιστημονική γνώση.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Επίσκεψη (φοιτητική κάρτα ISIC), Λιπομέτρηση - σωματομετρία, Σωματικές μετρήσεις

  περισσότερα

"Είναι πολύ καλή και ευχάριστη."

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Πρώτη επίσκεψη! Περιλαμβάνει την λήψη ιστορικού, σωματομετρικές μετρήσεις, λιπομέτρηση σε 5 σημεία και πρόγραμμα διατροφής.
 • H Μανωλιτσάκη Γεωργία είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι πτυχιούχος Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, απόφοιτη του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι.) Κρήτης. Ακολούθως, πραγματοποίησε την Πρακτική της άσκηση στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηράκλειο, στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας, κατά τη διάρκεια της οποίας μεχτείχε στα εβδομαδιαία εξωτερικά ιατρεία, που παρείχαν διαιτολογικές υπηρεσίες (λήψη διαιτητικού και ιατρικού ιστορικού, σωματομετρήσεις, σχεδιασμός εξατομικευμένων προγραμμάτων διατροφής, συμβουλές διατροφής) σε ενήλικες αλλά και σε παιδιά. Επιπλέον, παρακολουθούσε τους νοσηλευομένους στις κλινικές του νοσοκομείου για τον σχηματισμό εξατομικευμένου διαιτολογίου ανάλογα με την κλινική τους κατάσταση. Τέλος, είναι εξειδικευμένη στην Παιδική και Εφηβική διατροφή καθώς και στην Παχυσαρκία & μεταβολισμό.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Επόμενη Επίσκεψη, Κατ'οίκον επίσκεψη, Λιπομέτρηση - σωματομετρία, Σωματικές μετρήσεις

  περισσότερα

"Η Εύα είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος, με απίστευτη ενέργεια και πάντοτε πρόθυμη να σε βοηθήσει. Η συνέδρια μας αποτελούσε κάθε φορά ένα ευχάριστο διαλλειμα, στην πίεση της μέρας, καθώς ένιωθα οικεία και ευχάριστα μαζί της. Οι γνώσεις της κ η εμπειρία της με βοήθησαν να αναπτύξω ένα τρόπο σκέψης ώστε να βελτιώσω τον τρόπο που επιλέγω τις τροφές χωρίς να στερηθω το παραμικρό.Υπήρχαν μέρες που εκείνη με παρότρυνε να συνεχίσω, ακόμα όταν εγώ δεν πίστευα σε μένα. Όμως η επιμονή της με βοήθησε να αγαπάω λίγο περισσότερο τόν εαυτό μου και να κάνω αυτό που αγαπώ χωρίς να σκέφτομαι τη γνώμη των άλλων για εμένα.Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλες τις συμβουλές και εύχομαι ο κάθε ένας από εμάς να έχει μια "Ευα" στην ζωή του. ❤️"

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Απλή επίσκεψη, αποκατάσταση μεταβολισμού, διατροφή για αθλητές, διατροφή για παιδιά, εφήβους και εγκύους , λιπομέτρηση-σωματομετρία, σωματικές μετρήσεις, πλάνο διατροφής.
 • Η Λιναρδάκη Εύα είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι πτυχιούχος Διατροφής και Διατολογίας του Natural Health Science και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα πάνω στη Διατροφή και τη Συμπεριφορά από το Ηνωμένο Βασίλειο. Στο γραφείο της αναλαμβάνει περιστατικά που άπτονται σε όλο το φάσμα της διατροφής - διαιτολογίας και πιο συγκεκριμένα στην παιδική διατροφή, στη διατροφική συμβουλευτική και στην παχυσαρκία και το μεταβολισμό. Τέλος, είναι μέλος του Επαγγελματικού Σωματείου Συμπληρωματικής Ιατρικής και Ανθρωπιστικών Σπουδών.

  Υπηρεσίες: Online Διαιτολογική Παρακολούθηση, Αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών, Απλή επίσκεψη, Γυμναστήριο- αθλητική διατροφή και πρωταθλητισμός (sports nutrition for championship), Διατροφή για εγκύους και θηλάζουσες, Διατροφική αντιμετώπιση ευερέθιστου εντέρου, Θεραπεία ζεύγους (Couples nutritional intervention), Λιπομέτρηση - σωματομετρία, Σωματικές μετρήσεις

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Ήταν πολύ θετική και φιλική, με έκανε να νιώσω οικειότητα. Μου πήρε αναλυτικό ιατρικό ιστορικό και μου έδωσε ενδιαφέρουσες και συγκεκριμένες συμβουλές για την περίπτωσή μου. "

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη:

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ