Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
4

Διαιτολόγοι - Διατροφολόγοι στα Χανιά

 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος!"

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη:
 • Ο Θεοδωράκης Νικόλαος είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και διατηρεί το ιδιωτικό γραφείο "Λόγω Διατροφής" στα Χανιά. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης. Παρακολούθησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ολιστική Διατροφή και στις Εφαρμογές της στην Ακαδημία Alive και εκπαιδεύτηκε στο 'Το απόλυτο πρόγραμμα για τη διατροφή, τη δίαιτα και την επιστήμη της διατροφής" από το Ashworth University. Είναι ιδρυτής και διαιτολόγος - διατροφολόγος της Διαιτολογικής Μονάδας "Healthy Way", συνεργάτης της ομάδας Logodiatrofis.gr και αρθρογράφος στο Νο1 portal Διατροφής και Υγείας. Παρακολουθεί πλήθος σεμιναρίων που αφορούν τη διατροφή παιδιών και ενηλίκων, στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισης και πραγματοποιεί εκπομπές σε ραδιοφωνικούς σταθμούς για θέματα διατροφής. Τέλος, είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων - Διατροφολόγων Ελλάδος και της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Αποκατάσταση μεταβολισμού, Λιπομέτρηση - σωματομετρία, Σωματικές μετρήσεις

  περισσότερα
 • Θα πρέπει να υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Θεοδωράκη, πριν την οριστικοποίηση του ραντεβού. Απόλυτη επιτυχία στα άτομα που ακολουθούν την όλη διαδικασία από 75% και άνω.

ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Τελιοπούλου Χαρούλα

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Απλή επίσκεψη:
 • Η Τελιοπούλου Χαρούλα είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στα Χανιά. Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστήμιου του Greenwich και είναι έχει εκπαιδευτεί στο Ανοιχτό Ελληνικό Πανεπιστήμιο. Έχει ιδιαίτερη εμπειρία σε υπηρεσίες λιπομέτρησης, σωματικών μετρήσεων, τροποποίησης διατροφικής συμπεριφοράς και διατροφικής εκπαίδευσης και αντιμετωπίζει παθήσεις εφηβικής παχυσαρκίας, αύξησης βάρους και σωστής διατροφής. Έχει εργαστεί ως Αναπληρώτρια Τμήματος Ελεγκτών για την έγκριση αδείας των Διαιτολογικών Μονάδων στο Υγειονομικό Κέντρο Χανίων, ως Εξωτερικός Συνεργάτης - Διατροφολόγος της Ποδοσφαιρικής Ομάδας "Α.Ο. Πλατανιάς Χανίων", αλλά και της Ποδοσφαιρικής Ομάδας "Πανακρωτηριακός Α.Ο.". Επιπλέον, παρακολουθεί συνέδρια και αρθρογραφεί στον τύπο, ενώ έχει συμμετάσχει σε έρευνα του Πανεπιστημίου Greenwich για τον Διαβήτη. Τέλος, είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος και της The Nutrition Society.

  Υπηρεσίες: Online Διαιτολογική Παρακολούθηση, Απλή επίσκεψη, Γυμναστήριο- αθλητική διατροφή και πρωταθλητισμός (sports nutrition for championship), Διατροφή για αθλητές, Διατροφή για εγκύους και θηλάζουσες, Διατροφή για παιδιά και εφήβους, Επίσκεψη (φοιτητική κάρτα ISIC), Θεραπεία ζεύγους (Couples nutritional intervention), Κλινικά περιστατικά, Λιπομέτρηση - σωματομετρία, Μέτρηση βασικού μεταβολισμού, Πρόγραμμα διατροφής 15 ημερών, Σωματικές μετρήσεις

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Καρανικόλα Κυριακή

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Απλή επίσκεψη: λήψη ιατρικού και διατροφικού ιστορικού, σωματομετρικές μετρήσεις, λιπομέτρηση και σύνταξη διαιτολογίου, μέτρηση βασικού μεταβολικού ρυθμού (προαιρετικό)
 • Η Καρανικόλα Κυριακή είναι Διατολόγος- Διατροφολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στα Χανιά. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Α.Τ.Ε.Ι Κρήτης στο παράρτημα της Σητείας. Έχοντας πολυετή πείρα στο χώρο της διατροφής, έχει κατασταλάξει στην άποψη πως δεν υπάρχουν μυστικά για την επιτυχημένη απώλεια βάρους. Σημαντική είναι η σωστή καθοδήγηση από έναν έμπειρο διαιτολόγο που λειτουργεί παράλληλα με την στοχοπροσήλωση και σε τελική ανάλυση την αγάπη για τον εαυτό μας. Στις υπηρεσίες που παρέχονται στο ιδιωτικό της γραφείο, σε ενα χώρο φιλικό προς τον/την προσερχόμενο/η, συγκαταλέγονται τα εξατομικευμένα προγράμματα, η λιπομέτρηση κι η σωματομετρία ενώ παρέχεται κι η δυνατότητα για Δίαιτες εξ αποστάσεως.

  Υπηρεσίες: Αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών, Απλή επίσκεψη, Διατροφή για αθλητές, Διατροφή για εγκύους και θηλάζουσες, Διατροφή για παιδιά και εφήβους, Εκπαίδευση και τροποποίηση διατροφικής συμπεριφοράς, Επίσκεψη - Σωματικές Μετρήσεις - Ανάλυση Σύστασης Σώματος, Επίσκεψη (φοιτητική κάρτα ISIC), Λιπομέτρηση - σωματομετρία, Μέτρηση βασικού μεταβολισμού, Πρόγραμμα διατροφής 15 ημερών, Πρόγραμμα διατροφής 7 ημερών

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Πατεράκη Μαρία Στυλιανή

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Η Πατεράκη Μαρία Στυλιανή είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στα Χανιά από το 2007. Είναι απόφοιτη του τμήματος Επιστήμης της Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στη Δημόσια Υγεία από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Ηρακλείου. Στο ιδιωτικό της γραφείο παρέχει πλήθος εξειδικευμένων υπηρεσιών της ειδικότητάς της, ενώ εξειδικεύεται στην κλινική διατροφή.

  Υπηρεσίες: DNA test

  περισσότερα
5

Διαιτολόγοι - Διατροφολόγοι στα Χανιά

χωρίς δυνατότητα online ραντεβού

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ