Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
2

Διαιτολόγοι - Διατροφολόγοι στην Καρδίτσα

 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 15
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Εξαιρετική μπορώ να πω ότι εμεινα απόλυτα ικανοποιημένος ,πολύ καλή επαγγελματας ."

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Περιλαμβάνεται λήψη ιστορικού, όλες οι απαραίτητες μετρήσεις (λιπομέτρηση κ.α), ανάλυση αποτελεσμάτων - χορήγηση διαιτολογίου
 • H Βάρρα Βασιλική είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Καρδίτσα. Είναι απόφοιτη Διατροφής και Διαιτολογίας από το ΤΕΙ Λάρισας και έχει εργαστεί στο Γενικό νοσοκομείο Τρικάλων. έλος, εξειδικεύεται στην κλινική διαιτολογία, σε παχυσαρκία & μεταβολισμό καθώς και στο Nutrition coaching.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Λιπομέτρηση - σωματομετρία

  περισσότερα
6

Διαιτολόγοι - Διατροφολόγοι κοντά στην Καρδίτσα

ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Μπαλάφα Αθηνά

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Απλή επίσκεψη
 • Η Μπαλάφα Αθηνά είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και διατηρεί ιδιωτικό διαιτολογικό γραφείο στα Τρίκαλα από το 2010. Αποφοίτησε το 2009 από το Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται και στο χώρο της διατροφικής εκπαίδευσης διδάσκοντας και οργανώνοντας μαθήματα διατροφής σε ΙΕΚ, και, παράλληλα, πραγματοποιεί σεμινάρια υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων σε εργαζόμενους στον επισιτιστικό κλάδο. Έχει συνεργαστεί με τοπικούς φορείς, σχολεία και ιδιώτες πραγματοποιώντας project με σκοπό την σωστή ενημέρωση μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων σε θέματα υγιεινής διατροφής. Τέλος, στο ιδιωτικό της διατολογικό γραφείο παρέχει εξατομικευμένες ολοκληρωμένες λύσεις, με ρεαλιστικές επιλογές, οι οποίες ταιριάζουν στον καθένα ώστε να καλύπτονται οι ενεργειακές ανάγκες και οι διατροφικές επιθυμίες, σε συνδυασμό με προκαθορισμένη εβδομαδιαία επικοινωνία αλλά και καθημερινή υποστήριξη, εφόσον χρειαστεί.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Λιπομέτρηση - σωματομετρία, Σωματικές μετρήσεις

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Πολύ ευγενική και πήρα στο αντικείμενο "

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη:
 • Η Παπαγιαννοπούλου Γλυκερία MSc είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με ιδιωτικό γραφείο στα Τρίκαλα. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου και διαθέτει μεταπτυχιακό με κατεύθυνση στον τομέα "Αθλητική Διατροφή" από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Έχει σημαντική εργασιακή εμπειρία και έχει παρακολουθήσει και παρακολουθεί διαρκώς επιστημονικά συνέδρια και σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σχετικά με την πρόληψη και την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και τις σύνοδες νόσους αυτής. Χρησιμοποιώντας Τεχνικές Τροποποίησης Συμπεριφοράς (Behavioral Modification), δηλαδή τρόπους με τους οποίους μπορούμε να αλλάξουμε το πώς σκεφτόμαστε και αισθανόμαστε για το φαγητό, προσεγγίζει την αντιμετώπιση της παιδικής και ενήλικης παχυσαρκίας. Στο ιδιωτικό της γραφείο, παρέχει εξειδικευμένα προγράμματα διατροφής προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες του καθενός. To "Εργαστήρι Διατροφής" αποτελεί τον πρώτο εξειδικευμένο χώρο στα Τρίκαλα για τη διατροφική εκπαίδευση των παιδιών! Στεγάζεται στο διαιτολογικό γραφείο της Γλυκερίας Παπαγιαννοπούλου και είναι ένας φιλικά διαμορφωμένος χώρος για παιδιά. Μέσα από διασκεδαστικές και ευχάριστες διαδικασίες, που δεν είναι άλλες από το παιχνίδι και τη δράση, τα παιδιά μαθαίνουν πώς να τρέφονται ισορροπημένα και να κάνουν την άσκηση μέρος της ζωής τους! Η εκπαίδευση μπορεί να πραγματοποιηθεί ατομικά σε κάθε παιδί ή σε όλη την οικογένεια ή σε μια μικρή ομάδα παιδιών. Επιτραπέζια παιχνίδια, βιωματικές δραστηριότητες, κατασκευές, ζωγραφική, παραμύθια, παιδικά βιβλία διατροφής και πολλά διαδραστικά παιχνίδια, αποτελούν τα βασικότερα εργαλεία του Εργαστηρίου, προκειμένου τα παιδιά να κάνουν προσωπικό βίωμα τους και να αγαπήσουν την ισορροπημένη διατροφή και την καθημερινή σωματική δραστηριότητα.

  Υπηρεσίες: Online Διαιτολογική Παρακολούθηση, Απλή επίσκεψη, Λιπομέτρηση - σωματομετρία, Σωματικές μετρήσεις

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Μπουντούρη Ελευθερία

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Απλή επίσκεψη
 • Η Μπουντούρη Ελευθερία είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στα Τρίκαλα. Διαθέτει πτυχίο διαιτολογίας και διατροφολογίας από το Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλίας και μετεκπαιδεύτηκε στην ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τέλος, πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και παρακολούθησε σεμινάριο στα ‘’Μεταβολικά Νοσήματα των οστών’’ από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Μέτρηση βασικού μεταβολισμού

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Πολύ καλή στη δουλειά της. Είδα ικανοποιητικά αποτελέσματα Και το κλίμα που επικρατεί είναι πολύ καλό!! Νιώθεις άνεση "

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Η πρώτη επίσκεψη περιλαμβάνει την λήψη ατομικού ιστορικού, ανάλυση σύστασης σώματος καθώς και την σύσταση ενός εξατομικευμένου διαιτολογίου 7 ημερών.
 • Η Σπανού Ευαγγελία είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με ιδιωτικό γραφείο στα Τρίκαλα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Στο γραφείο της αναλαμβάνει την εκπαίδευση και τροποποίηση διατροφικής συμπεριφοράς, θηλάζουσες και εγκύους, αποκατάσταση μεταβολισμού σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Τέλος, εξειδικεύεται στην παιδική διατροφή, στην παχυσαρκία & μεταβολισμό και στην κύηση.

  Υπηρεσίες: Online Διαιτολογική Παρακολούθηση, Απλή επίσκεψη, Αποκατάσταση μεταβολισμού, Διατροφή για εγκύους και θηλάζουσες, Διατροφή για παιδιά και εφήβους, Εκπαίδευση και τροποποίηση διατροφικής συμπεριφοράς, Επίσκεψη - Σωματικές Μετρήσεις - Ανάλυση Σύστασης Σώματος, Κλινικά περιστατικά, Λιπομέτρηση - σωματομετρία, Μέτρηση βασικού μεταβολισμού, Συνεδρία μέσω βιντεοκλήσης, Σωματικές μετρήσεις

  περισσότερα
2

Διαιτολόγοι - Διατροφολόγοι στην Καρδίτσα

χωρίς δυνατότητα online ραντεβού

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ