Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
2

Ενδοκρινολόγοι στην Καρδίτσα

"Είναι συνεπής, δείχνει ενδιαφέρον, είναι γνώστης του αντικειμένου, εμπνέει εμπιστοσύνη"

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Κλινική εξέταση - συνταγογράφηση - υπέρηχος
 • Ο Καραγιάννης Απόστολος είναι Ενδοκρινολόγος και υποψήφιος Διδάκτωρ στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου και ασχολείται εκτεταμένα με τον καρκίνο του Θυρεοειδούς, με ιδιωτικό ιατρείο στην Καρδίτσα. Σπούδασε στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και είναι κάτοχος Διακρατικού Μεταπτυχιακού Διπλώματος ειδίκευσης στους αγγειακούς υπερήχους στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Πανεπιστημίου της Γένοβας. Πρόσφερε τις ιατρικές υπηρεσίες του στην Α΄ Παθολογική Κλινική του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Καρδίτσας και ύστερα μετέβη στο Πανεπιστήμιο του Harvard στη Βοστώνη των Η.Π.Α, προκειμένου να συνεχίσει την ειδίκευση του στην Ενδοκρινολογία. Εκεί προσελήφθη ως Post-Doctoral Fellow στο νοσοκομείο Beth Israel Deaconess Medical Center (BIDMC), ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αναγνωρισμένα ιατρικά κέντρα στην Αμερική, και του δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστεί με επιστήμονες διεθνούς εμβέλειας και κύρους. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, συνέχισε την ειδίκευση του στην Ενδοκρινολογία, το Σακχαρώδη Διαβήτη και το Μεταβολισμό στο Νοσοκομείο "Κοργιαλένειο-Μπενάκειο" του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, όπου και απέκτησε το τίτλο της Ενδοκρινολογίας, ενώ συνέχισε την εκπαίδευση του στο τομέα της Ανδρολογίας στο Νοσοκομείο "Έλενα Βενιζέλου" καθώς και στο τομέα της Παίδο-ενδοκρινολογίας στο τμήμα Ενδοκρινολογίας, Διαβήτη και Μεταβολισμού της Α΄ Παιδιατρικής Πανεπιστημιακής Κλινικής του Νοσοκομείου Παίδων "Η Αγία Σοφία". Έχει συμμετάσχει σε πλήθος ερευνητικών δραστηριοτήτων, οι οποίες κατέληξαν σε δημοσιεύσεις σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά. Τέλος, έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και έχει λάβει μέρος σε μεγάλες πολυκεντρικές μελέτες στο τομέα του Διαβήτη σε Ελλάδα και Η.Π.Α, ενώ παράλληλα το ερευνητικό του έργο έχει ανακοινωθεί σε πλήθος συνεδρίων στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στις Η.Π.Α.

  Υπηρεσίες: Αντιμετώπιση παχυσαρκίας, Απλή επίσκεψη, Διερεύνηση υπογόνιμου ζεύγους, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑΜΕΑ - ανέργους - φοιτητές, Έλεγχος σακχαρώδη διαβήτη, Επίσκεψη μέσω βιντεοκλήσης, Κατ' οίκον επίσκεψη, Σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών

  περισσότερα
2

Ενδοκρινολόγοι κοντά στην Καρδίτσα

ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 60
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
 • Απλή επίσκεψη: Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό
 • Ο Οικονόμου Κωνσταντίνος είναι Ενδοκρινολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στα Τρίκαλα. Έχει ειδικευθεί στην Ά Ενδοκρινολογική Κλινική/ Διαβητολογικό κέντρο του νοσοκομείου Αλεξάνδρα, στην Ενδοκρινολογική Μονάδα της Θεραπευτικής Κλινικής, στο Τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής ΓΝΑ “Αλεξάνδρα” και στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία". Παράλληλα, διατελεί Επιστημονικός υπεύθυνος του ιδιωτικού Πολυϊατρείου ANIMUS Λάρισας. Τέλος, είναι εξειδικευμένος στο Σακχαρώδη διαβήτη, στο Θυρεοειδή - Παραθυρεοειδείς Αδένες και στην Ενδοκρινολογία κύησης.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη

  περισσότερα

"Η προσέγγιση του προβλήματος μου ήταν ακριβής από τη γιατρό χωρίς να πλατειαζει. Φαινόταν ότι εχει πληρη κατάρτιση. Πολύ προσιτός άνθρωπος. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη
1

Ενδοκρινολόγος στην Καρδίτσα

χωρίς δυνατότητα online ραντεβού

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ