• Κατάθλιψη
  • Υποβλήθηκε 31/01/2023

Πώς θα καταλάβω αν πάσχω από κατάθλιψη

38 ειδικοί απάντησαν

  • Δεν μπορείτε να κάνετε αυτοδιάγνωση. Αυτό θα το απαντήσει ένας Ψυχίατρος.

    Ρήγα Αναστασία (Απενεργοποιημένος λογαριασμός)

    Ψυχολόγος

    Περιστέρι

  • Τι να μη κάνεις: Αναζήτηση στο διαδίκτυο. Χρειάζεται επισκέψεις σε εδικό όπως έναν Ψυχολόγο ή Σύμβουλο Ψυχικής υγείας όπου θα σε στηρίξουν σε οτιδήποτε βιώνεις τη παρούσα περίοδο.

    Τσιουραλίδου Όλγα

    Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας - Ψυχοθεραπεύτρια

    Εύοσμος

  • Χρειάζεται επίσκεψη σε ειδικό.

    Μπούρα Παρασκευή

    Ψυχολόγος

    Πειραιάς

  • Καλό είναι να απευθυνθείτε σε κάποιον ψυχίατρο για να γίνει η διάγνωση και έπειτα να ακολουθήσετε τις οδηγίες του είτε κάποια φαρμακευτική αγωγή είτε ψυχοθεραπεία

    Dos Almas

    Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

    Περιστέρι

  • Καλησπέρα σας
    Με την βοήθειά κάποιου ειδικού ψυχικής υγείας και την διενέργεια ψυχοδιαγνωστικού τεστ εφόσον είναι απαραίτητο, θα μπορέσετε να φτάσετε σε ένα ασφαλές συμπέρασμα.
    Σαρρίδου Νεκταρία

    Σαρρίδου Νεκταρία

    Ψυχολόγος

    Καβάλα

  • Συμβουλευτείτε κάποιο κλινικό ψυχολόγο ή ψυχίατρο.

    Μιχαλοπούλου Βασιλική

    Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια

    Βύρωνας

  • Μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό ψυχικής υγείας, ψυχοθεραπευτή, ψυχολόγο ώστε να σας βοηθήσει να το διαπιστώσετε και να ανακαλύψετε τις βαθύτερες αιτίες των συμπτωμάτων σας. Επίσης, θα μπορέσετε έτσι να διδαχθείτε τρόπους και εργαλεία αντιμετώπισης τους.

    Λιάτη Μαρία

    Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

    Αμπελόκηποι

  • Αξιολόγηση από ψυχίατρο

    Γκιουζέλης Ιωάννης

    Ψυχίατρος

    Πλατεία Μαβίλη

  • Οι ειδικότητες που μπορούν να κάνουν μια τέτοια διάγνωση είναι οι ψυχιάτροι και οι κλινικοί ψυχολόγοι. Το σημαντικότερο δεν είναι απαραίτητα να πάρουμε τη διάγνωση αλλά να βρούμε τρόπους να αισθανθούμε καλύτερα και να λάβουμε ικανοποιήση από τη ζωή μας. Αν βιώνεται έντονη θλίψη για πάνω από 6 μήνες είναι καλό να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό για ψυχοθεραπεία ή συμβουλευτική.

    Παναγιωτακοπούλου Ελένη & Συνεργάτες

    Ψυχολόγος

    Νέα Σμύρνη

  • Γεια σας. Μόνο ένας ψυχίατρος θα μπορούσε να κάνει μια τέτοια διάγνωση ώστε να γνωρίζετε με σιγουριά αν συμβαίνει αυτό.

    Χριστοπούλου Κωνσταντίνα

    Ψυχολόγος

    Περιστέρι

  • Θα πάτε σε ψυχίατρο να σας κάνει διάγνωση

    Ευστρατίου Αμαλία

    Ψυχολόγος

    Νέα Ερυθραία

  • Καλησπέρα σας,

    Για να κάνετε αυτήν την ερώτηση καταλαβαίνω πως μάλλον βιώνετε κάποιο συναίσθημα που σας δυσκολεύει και σας παραπέμπει στο να υποθέσετε πως είναι κατάθλιψη. Υπάρχουν και άλλες δυσκολίες πέρα από το συναίσθημα; Όπως για παράδειγμα αδυναμία να κάνετε πράγματα σε καθημερινή βάση; Ή απώλεια ενδιαφέροντος για πράγματα που παλιά σας ευχαριστούσαν;

    Η κατάθλιψη σαν κλινική οντότητα έχει πολλές εκδηλώσεις και συμπτώματα.

    Αυτά τα ερωτήματα θα πρέπει να τεθούν σε κάποιον ειδικό. Απευθυνθείτε σε κάποιον ψυχολόγο- ψυχοθεραπευτή ώστε να δείτε μαζί όλα αυτά που σας δυσκολεύουν.

    Αποφύγετε να διαβάσετε τρό
    ... Διάβασε περισσότερα

    Creating Narratives

    Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

    Εξάρχεια

  • Η κατάθλιψη είναι μια διαταραχή της διάθεσης. Εμφανίζεται με διαταραχές στον ύπνο, στην όρεξη και στην διάθεση. Η καθημερινότητα μοιάζει δύσκολη στην διαχείρισή της και τα προβλήματα μεγενθύνονται. Πολλές φορές υπάρχει θλίψη, σύγχυση και διαταραχές της μνήμης σε ό,τι αφορά τα πρόσφατα γεγονότα. Τέλος, η κατάθλιψη μπορεί να συνυπάρχει με αγχώδη διαταραχή. Αν αναγνωρίζεται κάποια από αυτά τα συμπτώματα απευθυνθείτε σε ειδικό. Καλή τύχη.

    Αθηνά Μεταξά

    Ψυχολόγος

    Δραπετσώνα

  • Γεια σας. Θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό. Δηλαδή σε ψυχίατρο ή ψυχολόγο.

    Νόησις - Τσορμπατζούδη Αναστασία

    Ψυχολόγος

    Αλεξανδρούπολη

  • Η κατάθλιψη είναι μια κατάσταση όπου το άτομο παρουσιάζει κακή διάθεση, απώλεια ενδιαφέροντος ή ευχαρίστησης, την αίσθηση του αβοήθητου ή του άχρηστου, ενοχές, κούραση, προβλήματα ύπνου ή όρεξης, ακόμα και σκέψεις θανάτου. Εισηγούμαι να επισκεφθείτε κάποιον ειδικό ψυχικής υγείας για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε αυτό που συμβαίνει μέσα σας.

    Παναγή Σωκράτης

    Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

    Λάρνακα

  • Η διάγνωση δεν είναι τόσο εύκολη γιατί η συμπτωματολογία έχει πολλά κοινά με αλλά ψυχικά νοσήματα. Απευθυνθείτε σε επαγγελματία υγείας για να γίνει η διάγνωση

    Τσότρα Βασιλεία

    Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

    Άνοιξη

  • Η διάγνωση της κατάθλιψης μπορεί να γίνει μόνο από έναν ψυχίατρο. Εναλλακτικά μπορείτε να επισκεφτείτε κάποιον ψυχοθεραπευτή ο οποίος μπορεί να αξιολογήσει εάν χρειάζεται να επισκεφτείτε ψυχίατρο ή εάν η ψυχοθεραπεία από μόνη της μπορεί να βοηθήσει. Δεν συστήνεται το να αξιολογείτε το εαυτό σας αναφορικα με την κατάθλιψη. Είναι μια πολύπλοκη διαδικασία που χρειάζεται εξειδικευμένες γνώσεις.

    Κωστής Νίκος

    Ψυχοθεραπευτής

    Μαρούσι

  • κλείστε ένα ραντεβού να σας αξιολογήσει κάποιος ψυχολόγος παίρνοντας το προσωπικό ιστορικό σας.
    Δε μπορεί να απαντήσει κάποιος με μια φράση.Συμπτώματα της κατάθλιψης από ελαφριά έως σοβαρά συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν: αλλαγές στις συνηθειες του ύπνου, του φαγητού/υπερένταση χωρίς εμφανή αίτια, δυσκολία στην εκκίνηση το πρωί, ελλειψη ευχαρίστησης σε πράγματα που παλαιότερα έδιναν χαρά και άλλα....

    Βράιλα Ναυσικά

    Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια

    Νέο Ψυχικό

  • Καλησπέρα σας
    Καλό σας μήνα

    Χρειάζεται επίσκεψη σε ειδικό ψυχικής υγείας ώστε να γίνει η διάγνωση
    και επειτα να κριθεί αν χρειάζεται αντικαταθλιπτική αγωγή και ψυχοθεραπεία ή μόνο ψυχοθεραπεία

    ευχαριστώ πολύ
    για οτιδήποτε στην διάθεση σας

    Αθανασιάδου Τραϊάνα

    Ψυχολόγος

    Αμπελόκηποι

  • Καλημέρα σας,

    Η διάγνωση γίνεται απο Ψυχίατρο. Ένας ψυχοθεραπευτής επίσης μπορεί να σας επισημάνει αν υπάρχει καταθλιπτική συμπτωματολογία, και λειτουργικότητα, αλλά και πάλι θα χρειαστεί η διάγνωση ενός ψυχιάτρου.

    Ευχαριστώ,
    ΣΓ

    Γκανάς Στυλιανός

    Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

    Γέρακας

  • Καλησπέρα σας, η κατάθλιψη έχει κάποια διαγνωστικά κριτήρια τα οποία μόνο ένας ειδικός ψυχικής υγείας και συγκεκριμένα ένα ψυχίατρος είναι σε θέση να σας διαγνώσει, μετά από μια συνάντηση όπου θα σας πάρει ένα ιστορικό και θα σας ρωτήσει τι συμπτωματολογία έχετε.
    Το πιο σημαντικό είναι εάν νιώθετε πως έχετε κατάθλιψη ή έχετε κάποια δυσθυμία και χαμηλή διάθεση να επισκεφθείτε έναν ειδικό ψυχικής υγείας, ώστε να σας δώσει μια βοήθεια ώστε να νιώσετε καλύτερα.

    Μεσσαροπούλου Σάντυ

    Ψυχοθεραπεύτρια - Κλινική Υπνοθεραπεύτρια

    Περιστέρι

  • Καλησπέρα σας,

    Ο πιο ασφαλής τρόπος είναι να επισκεφθείτε έναν Ψυχίατρο, ο οποίος είναι ο ειδικός ψυχής υγείας που ειδικεύεται στην διάγνωση των ψυχοσυναισθηματικών διαταραχών. Εναλλακτικά, εάν έχετε δει αλλαγές στην διάθεση και στον τρόπο που λειτουργείτε στην καθημερινότητα σας που σας προβληματίζουν, μπορείτε να ζητήσετε την βοήθεια ενός Ψυχοθεραπευτή/ Συμβούλου Ψυχικής Υγείας ώστε να δουλέψετε πάνω σε αυτά τα ζητήματα και να νιώσετε καλύτερα. Σε περίπτωση που ο ψυχοθεραπευτής διακρίνει έντονα καταθλιπτικά στοιχεία σε επίπεδο διαταραχής, θα σας παραπέμψει και αυτός σε ψυχίατρο για κλινική αξιολόγηση. Σε κάθε περίπτωση απευθυνθείτε
    ... Διάβασε περισσότερα

    Θεραπευτικό Μονοπάτι

    Ψυχοθεραπευτής - Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

    Νέα Σμύρνη

  • Η κατάθλιψη ως παθολογία διαταράσσει τη σκέψη, την συμπεριφορά το συναίσθημα αλλα και τις φυσιολογικές λειτουργίες του ανθρώπου που πάσχει. Αν έχετε τις περισσότερες μέρες του μήνα απαισιόδοξες και αρνητικές σκέψεις, με έντονες ιδέες ενοχής, αυτοκατηγορίας και αναξιότητας, αν παραμελείτε τον εαυτό σας , την υγιεινή σας , δεν έχετε όρεξη και ενέργεια για δραστηριότητες που προγουμένως σας χαροποιούσαν, αν αμελείτε επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις, αν κοιμάστε πολύ και ξυπνάτε κουρασμένη/ος, αν χάνετε ή παίρνετε βάρος σε σύντομο διάστημα, αν έχετε σωματικά ενοχλήματα που δεν δικαιολογούνται οργανικά και όλα τα παραπάνω επιμένουν και αφ... Διάβασε περισσότερα

    Βλαχάκη Ζωή

    Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια

    Νέα Φιλοθέη

  • Ευχαριστώ για το ερώτημά σας. Έντονη θλίψη, αδυναμία συγκέντρωσης, απουσία ευχαρίστησης για οτιδήποτε, αλλαγή στις συνήθειες του ύπνου και στην όρεξη για φαγητό, εύκολη κόπωση, ευερεθιστότητα, απαισιοδοξία για το μέλλον, αρνητική αυτοεικόνα είναι μερικά από τα συμπτώματα που αν διαρκούν για καιρό μπορεί να φανερώνουν πιθανή ύπαρξη κατάθλιψης.
    Αυτό όμως θα κριθεί σωστά, μόνο μέσα από την αξιολόγηση από κάποιον ειδικό ψυχικής υγείας.

    Αναγνωστάκος Γρηγόριος

    Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

    Κολωνάκι

  • Τα σημάδια της κατάθλιψης περιλαμβάνουν:

    Επίμονα συναισθήματα θλίψης, απελπισίας και κενού.

    Απώλεια ενδιαφέροντος για δραστηριότητες που κάποτε ήταν ευχάριστες.

    Δυσκολία στον ύπνο ή ανάγκη για πολλές ώρες ανάπαυσης/ύπνου και συνεχής αίσθηση κόπωσης χωρίς φανερή αιτιολογία.

    Αλλαγές στην όρεξη και το βάρος.

    Κούραση και μειωμένη ενέργεια.

    Αισθήματα αναξιότητας και ενοχής.

    Δυσκολία συγκέντρωσης και λήψης αποφάσεων.

    Σκέψεις θανάτου.

    Είναι απαραίτητο να σημειωθεί ότι αυτά τα συμπτώματα πρέπει να υπάρχουν για σημαντικό χρονικό διάστημα και να επηρεάζουν την καθημερινή
    ... Διάβασε περισσότερα

    Μάμαλη Αναστασία

    Ψυχολόγος

    Κηφισιά

  • Καλησπέρα σας!

    Συμπτώματα κατάθλιψης

    Έντονα αρνητική και μελαγχολική διάθεση.
    Ανηδονία.
    Αϋπνία.
    Διαταραχές της όρεξης.
    Διαρκής κούραση.
    Χωρίς λίμπιντο.
    Αίσθηση απελπισίας.
    Πολλές ενοχές.
    Δυσκολία συγκέντρωσης .
    Σωματικά συμπτώματα.
    Οι πάσχοντες από κατάθλιψη μπορεί να κάνουν περισσότερες σκέψεις για το θάνατο, καθώς και για την αυτοκτονία και τον τρόπο που θα μπορούσαν να δώσουν τέλος στη ζωή τους (αυτοκτονικός ιδεασμός). Μερικές φορές μπορεί να εκφράσουν αυτές τις σκέψεις τους σε τρίτους και αυτό συχνά αποτελεί έναν τρόπο αναζήτησης βοήθειας.

    Σε κάθε περίπτωση θα πρ
    ... Διάβασε περισσότερα

    Πράπας Ιωάννης

    Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας - Ψυχοθεραπευτής

    Γέρακας

  • Επισκεφτείτε ειδικό ψυχίατρο για να γίνει διάγνωση, συνήθως τα συμπτώματα που υπάρχουν είναι καταθλιπτικό συναίσθημα, ανηδονία, δυσκολία στη συγκέντρωση και στη λειτουργικότητα, ανορεξία, αυπνία ή υπερυπνία. Μπορεί και να υπάρχουν ιδέες θανάτου ή αυτοκτονικός ιδεασμός.

    Θελερίτης Χρήστος

    Ψυχίατρος- Ψυχοθεραπευτής

    Ευαγγελισμός

  • Γειά σας!
    "Ψάξε την απάντηση εκεί που σου ήρθε η ερώτηση"!
    Τι είναι αυτό που σας προβληματίζει και σας κάνει να σκέπτεστε ότι πάσχετε από καταθλιψη;
    Βέβαια, διαγνώσεις εξ'αποστάσεως δεν γίνονται!
    Θα πρέπει να δείτε έναν έμπειρο ειδικό για να συζητήσετε μαζί του τις ανησυχίες σας!
    Υπάρχουν σοβαρές μορφές κατάθλιψης χωρίς φανερά συμπτώματα...
    Παρόλα αυτά καλό είναι να ξέρετε τα βασικά συμπτώματα..
    Μερικά από τα πιο συνηθισμένα είναι τα παρακάτω:

    -Ελάττωση του ενδιαφέροντος ή της ευχαρίστησης σε όλες ή σχεδόν όλες τις δραστηριότητες κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σχεδόν κάθε μέρα.
    ... Διάβασε περισσότερα

    Παπαθανασίου Δημήτριος

    Ψυχολόγος

    Αιγάλεω

  • δεν γινονται εγκυρες διαγνωσεις απο ανθρωπους μη ειδικους. Η καταθλιψη ειανι ασθενεια, για να σας την διαγνωσει σιγουρα καποιος, καλο ειναι να επισκεφθειτε εναν ειδικο

    Δημητρίου Τατιάνα

    Νευροεπιστήμων

    Χαλάνδρι

  • Θα κλείσετε ραντεβού σε ψυχίατρο για να κάνει τη διάγνωση εκείνος.

    Γιούμπαση Ζέφη

    Ψυχολόγος

    Καλλιθέα

  • Για να διαγνωσθεί ένα άτομο με κατάθλιψη, σύμφωνα με το εγχειρίδιο DSM της Αμερικανικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, θα πρέπει να έχει πέντε ή και περισσότερα από τα παρακάτω συμπτώματα, για περίοδο μεγαλύτερη των δύο εβδομάδων, ενώ ένα τουλάχιστον σύμπτωμα από αυτά θα πρέπει να είναι το καταθλιπτικό συναίσθημα ή η απώλεια ενδιαφέροντος για καθετί που κάποτε προκαλούσε ευχαρίστηση.
    1. Καταθλιπτικό συναίσθημα. Το άτομο αισθάνεται λυπημένο, απογοητευμένο κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και έχει χάσει το ενδιαφέρον του για τη ζωή.
    2. Απώλεια της ευχαρίστησης. Ο καταθλιπτικός ασθενής δεν αντλεί πια ευχαρίστηση από τη ζωή και από τις δραστη
    ... Διάβασε περισσότερα

    Μπογδάνη Ελευθερία

    Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας - Ψυχοθεραπεύτρια - Κλινική Υπνοθεραπεύτρια

    Άλιμος

  • Η κατάθλιψη (ή μείζων κατάθλιψη) είναι μία συχνή ψυχική νόσος, η οποία επηρεάζει μεγάλη μερίδα του πληθυσμού και εμφανίζεται σε άτομα διαφόρων ηλικιών. Τα κύρια χαρακτηριστικά της είναι η κακή διάθεση και η απώλεια ενδιαφέροντος ή ευχαρίστησης στις καθημερινές δραστηριότητες, η οποία επιμένει για περισσότερο από δύο βδομάδες. Η νόσος συνοδεύεται από συμπτώματα όπως διατροφικές διαταραχές ή διαταραχές ύπνου, κόπωση, αδράνεια, αίσθημα απελπισίας ή ακόμη και αυτοκτονικές τάσεις. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι αυτά τα χαρακτηριστικά παραπέμπουν στη νόσο αν εμφανιστούν αιφνίδια και δείχνουν μια αλλαγή στη συμπεριφορά του ανθρώπου και δεν αποτελο... Διάβασε περισσότερα

    Γεωργουδάκη Μαρία Διονυσία (Απενεργοποιημένος λογαριασμός)

    Ψυχολόγος

    Λαύριο

  • Τα διαγνωστικά κριτήρια της κατάθλιψης κατα DSM 5, ειναι σχετικα ευκολο να τα αναζητήσετε στο διαδίκτυο, αλλά μονο ενας Ψυχίατρος επιτρεπεται να κανει διάγνωση. Ας τονισουμε ότι δεν πρεπει να μπερδεύουμε τη φυσιολογικη μελαγχολία - θλίψη με την κλινική κατάθλιψη η οποία ειναι σοβαρή (βιολογική) νοσος που απαιτεί φαρμακευτική αγωγή και συμπληρωματικα και ψυχοθεραπεία.

    Απότσος Παναγιώτης

    Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής - Kλινικός ΨυχοΣεξολόγος

    Κυψέλη

  • Η επίσκεψη σε ειδικό ψυχικής υγείας μας βοηθάει να καταλάβουμε περισσότερο αυτά που βιώνουμε και να βρούμε τον τρόπο να τα διαχειριστούμε. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός οπότε για να λάβουμε εξατομικευμένη υποστήριξη χρειάζεται προσωπική επαφή με ειδικό ψυχικής υγείας.

    Κουφοπούλου Σοφία - Δράση Ψυχής

    Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια

    Κυψέλη

  • Η επίσκεψη σε έναν ειδικό ψυχικής υγείας και η λήψη ενός πλήρους ιστορικού , θα βοηθούσε στην διάγνωση αν πρόκειται για καταθλιπτική περίοδο ή όχι.

    Μερτζάνη Κυριακή - Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής "Κοχλίας" (Απενεργοποιημένος λογαριασμός)

    Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

    Ιλίσια

  • Ο ψυχίατρος διαγιγνώσκει ή ο ψυχολόγος εκτιμά την υπάρξη η μη κατάθλιψης βάσει έγκυρων διαγνωστικών κριτηρίων. Ωστόσο, υπάρχουν σημάδια που ενδεχομένως δηλώνουν κατάθλιψη και που είναι άμεσα αντιληπτά από τον ασθενή, όπως η μειωμένη διάθεση τις περισσότερες ώρες της ημέρας, τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας, χαμηλή ενέργεια, απόσυρση από δραστηριότητες που ήταν ευχάριστες πριν, προβλήματα στον ύπνο και στην όρεξη και έλλειψη σεξουαλικής διάθεσης. Η γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία ως εμπειρικά τεκμηριωμένη μέθοδος, φαίνεται να βοηθά πολύ στην υπέρβαση της κατάθλιψης.

    Μυλερός Γιάννης

    Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

    Μεταξουργείο

  • Δεν είναι τόσο απλό και καλο θα είναι να ειμαςτε πιο επιφυλακτικοί με τις διαγνώσεις. Καλύτερα να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό ψυχικής υγείας αν έχετε καταθλιπτική συμπτωματολογία ή νιώθετε ότι έχει πέσει η διάθεσή σας.

    Θεργιάκη Καλλιόπη

    Ψυχοθεραπεύτρια-Θεραπεύτρια Συμπεριφοράς-Sex therapist

    Αμπελόκηποι

  • Καλησπέρα Σας!
    Για να στοιχειοθετηθεί η διάγνωση μίας διαταραχής χρειάζεται να πληρούνται κάποια κριτήρια με βάση τα διαγνωστικά εγχειρίδια DSM και ICD, τα οποία χρησιμοποιούνται από ειδικους ψυχικής υγείας για τη διαγνωστική διαδικασία. Με βάση τα εγχειρίδια αυτά η εκάστοτε διάγνωση βασίζεται σε κλινική εικόνα, ιστορικό, συμπτώματα και διάρκεια εμφανισης συμπτωμάτων κ.α.. Η διάγνωση λοιπόν μίας διαταραχής ειναι μια διαδικασία, η οποία μπορεί να γίνει μόνο από κάποιον εξειδικευμένο ειδικό ψυχικής υγείας. Τοιουτοτρόπως, αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία- ερώτημα ή έχετε κάποια συμπτώματα τα οποία σας ενοχλούν, θα μπορούσατε να απευθυνθείτε σε
    ... Διάβασε περισσότερα

    Θεοφιλοπούλου Δανάη

    Ψυχολόγος

    Ακαδημία

Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο ιατρικής συμβουλευτικής

Ρώτα τους ειδικούς μας

Βρες απαντήσεις στα θέματα υγείας που σε απασχολούν. Υπόβαλε την ερώτησή σου ανώνυμα και οι ειδικοί μας θα σε βοηθήσουν.

Υποβολή ερώτησης
Θα στείλουμε email εδώ όταν υπάρξει απάντηση
Λάβαμε την ερώτησή σου

Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.

Η ερώτηση δεν υποβλήθηκε

Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.

Οδηγίες υποβολής ερωτήσεων
  • Επιτρέπονται

    • Η αναλυτική περιγραφή του ιατρικού σου προβληματισμού

    • Οι σύντομες και εύστοχες ερωτήσεις, ώστε οι ειδικοί να μπορούν να απαντήσουν όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρα

  • Δεν επιτρέπονται

    • Οι ονομαστικές αναφορές σε άτομα

    • Τα αιτήματα τιμών για υπηρεσίες

    • Η δημοσίευση προσβλητικού ή υβριστικού περιεχομένου

Πώς λειτουργεί;

Υποβάλεις την ερώτησή σου ανώνυμα

Ελέγχουμε την ερώτηση σου και την στέλνουμε σε ειδικούς του doctoranytime

Πώς λειτουργεί;

Ενημερώνεσαι για την ερώτησή σου

Αν καταχωρήσεις το email σου, θα σε ενημερώσουμε όταν ένας ειδικός απαντήσει στην ερώτησή σου

Πώς λειτουργεί;

Βλέπεις τις απαντήσεις

Όταν η ερώτησή σου λάβει μια απάντηση, θα την δημοσιεύσουμε στις σχετικές ενότητες του doctoranytime