Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΩΡΕΑΝ

Γιατί είναι η κατάλληλη για εσένα

Η Βαζαίου Αύρα είναι Ψυχολόγος και διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο στην Πειραιά. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου κάτοχος Β.Α. Ψυχολογίας από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας με Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Stirling, Μ. Βρεττανίας στην Ψυχολογία της Υγείας (MSc in Psychology and Health) καθώς και στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Π.Μ.Σ. Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, στην κατεύθυνση «Πολιτισμικές Σπουδές και Ανθρώπινη Επικοινωνία». Σήμερα είναι κάτοχος Διδακτορικού (PhD) στην Κοινωνική Ψυχολογία από Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Διατελεί επιστημονική συνεργάτης του Παντείου Πανεπιστημίου σε διαφορετικά επιστημονικά προγράμματα και μελέτες καθώς και στο Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Σπουδών «Φύλο, Κοινωνία, Πολιτική». Παρέχει ψυχολογικές υπηρεσίες και συμβουλευτική σε ενήλικα άτομα και σε οικογένειες και συντονίζει ομάδες, τόσο ιδιωτικά όσο και σε συνεργασία με διάφορους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς περισσότερα απο 25 χρόνια. Στο ιδιωτικό της γραφείο αντιμετωπίζει πλήθος περιστατικών, αξιοποιώντας την επιστημονική της αρτιότητα σε συνδυασμό με την πολυετή της πείρα και τον επαγγελματισμό. Για την ίδια η Ψυχολογία είναι ένα επιστημονικό πεδίο, με μεθόδους, εφαρμογές, τεχνικές και προκλήσεις, όπου η η εκπαίδευση και η εξέλιξη δεν τελειώνουν ποτέ. Ετσι, και η ίδια δεν σταματά να εκπαιδεύεται, να ψάχνει απαντήσεις και να θέτει νέα ερωτήματα για ο,τι συμβαίνει στον κόσμο, αναπόσπαστο κομμάτι του οποίου είμαστε και οι ίδιοι.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Πληροφορίες Γραφείου

 • Κουντουριώτου 136, Πειραιάς, Αττική

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Πτυχίο Ψυχολογίας, Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου
 • Β.Α. Ψυχολογίας από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας
 • Διδακτορικό (PhD), Κοινωνική Ψυχολογία, Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου
 • Μεταπτυχιακές Σπουδές, Ψυχολογία της Υγείας, Πανεπιστήμιο του Stirling, Μ. Βρεττανία
 • Μεταπτυχιακές Σπουδές, Πολιτισμικές Σπουδές και Ανθρώπινη Επικοινωνία, Πανεπιστήμιο Αθηνών
 • Εκπαίδευση, Εκλεκτικό μοντέλο συμβουλευτικής του G.Egan και στη μέθοδο της Μ. Χουρδάκη για τον συντονισμό Σχολών Γονέων του Πανελληνίου Συνδέσμου Σχολών Γονέων
 • Μετεκπαίδευσή, Συστημική Οικογενειακή Θεραπεία, Μονάδα Οικογενειακής Θεραπείας του Ψ.Ν.Α

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 • Ιδιωτικό γραφείο, Πειραιάς
 • Επιστημονική συνεργάτης του Παντείου Πανεπιστημίου, Επιστημονικά προγράμματα και μελέτες καθώς και στο Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Σπουδών «Φύλο, Κοινωνία, Πολιτική»
 • Σύμβουλος Ψυχολόγος στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Πειραιά, στο παράρτημα της Αίγινας καθώς και σε άλλες δομές Εκπαίδευσης Ενηλίκων
 • Σύμβουλος Ψυχολόγος, Προγράμματα Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών (Σ.Υ.Υ.) για την υποστήριξη ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων καθώς και στην πρωτογενή και καθολική πρόληψη

Μέτρα προστασίας κατά της COVID-19

Παρακάτω θα δεις τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού στους χώρους παροχής υπηρεσιών υγειάς. Η Βαζαίου Αύρα τα ακολουθεί πιστά.

sync iconΑυστηροί έλεγχοι

Οι εισερχόμενοι στον χώρο ελέγχονται για συμπτώματα COVID-19. To προσωπικό υποβάλλεται τακτικά σε τεστ. Αν κάποιος εμφανίσει συμπτώματα απομονώνεται για να μην έρθει σε επαφή με άλλους.

sync iconΠροστατευτικός εξοπλισμός

Όλοι φορούν προστατευτικές μάσκες εκτός από τα παιδιά κάτω των 2 ετών. Επιπρόσθετα, το προσωπικό χρησιμοποιεί προστατευτικό εξοπλισμό κατά τη διάρκεια των θεραπειών.

sync iconΚαθαρισμός και απολύμανση

Όλοι οι χώροι καθαρίζονται και απολυμαίνονται τακτικά. Έχουν επίσης επαρκή εξαερισμό. Το προσωπικό απολυμαίνει τα χέρια του πριν και μετά την επαφή με κάθε ασθενή.

sync iconΤήρηση αποστάσεων

Το επιτρεπόμενο όριο ατόμων στον χώρο είναι εμφανώς περιορισμένο, ενώ ταυτόχρονα τηρείται απόσταση 2 μέτρων μεταξύ των ασθενών.

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ