Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι ο κατάλληλος για σένα

Ο Στέλιος Δεσποτάκης είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας - Ψυχοθεραπευτής: Το τελευταίο διάστημα μοιράζω τον χρόνο μου μεταξύ Λεωνιδίου και Αθήνας, όπου διατηρώ ιδιωτικό χώρο από το 2015. Πιο συγκεκριμένα, τη διετία που μας πέρασε έχω εστιάσει και ειδικευθεί στο Online Counselling με διεθνή πιστοποίηση. Μέσω της δουλειάς μου, συνοδεύω ανθρώπους στο προσωπικό τους ταξίδι, διευκολύνοντας τις προσπάθειες τους να καταλάβουν καλύτερα τον εαυτό τους, να αντιμετωπίσουν το άγχος της καθημερινότητας, να βγουν από αδιέξοδα, να επουλώσουν τραύματα, να βελτιώσουν σχέσεις, να αλλάξουν πορεία και να πραγματοποιήσουν όνειρα. Οι πρώτες μου σπουδές ήταν σε Μαθηματικά Μοντέλα στο University of Bristol (First Class Honours) στην Αγγλία με study-abroad στο University of Western Australia, ενώ έπειτα ξεκίνησα μεταπτυχιακό στη διδασκαλία Μαθηματικών στο University of Oxford (PGCE Mathematics). Για μια οκταετία εργάστηκα στο εξωτερικό στο χώρο της παιδείας. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, παρακολούθησα διετή εκπαίδευση για το Δίπλωμα Συμβούλου Ψυχικής Υγείας (PgDip) και στην συνέχεια πραγματοποίησα τετραετείς σπουδές και πρακτική εξάσκηση στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία για την απόκτηση του Ευρωπαϊκού Πιστοποιητικού Ψυχοθεραπείας (ECP) στο Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών (ICPS). Από το 2015 και για μια πενταετία, συμπορεύτηκα με το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ψυχολογικής Υποστήριξης “συνΎπαρξη” υποστηρίζοντας ψυχοθεραπευτικά άτομα από ευπαθείς ομάδες σε ατομικές και ομαδικές συνεδρίες, ενώ το 2020-2021 συνεργάστηκα με την Alzheimer Athens παρέχοντας συμβουλευτική στήριξη σε φροντιστές ανθρώπων με άνοια. Επιπρόσθετα, έχω ολοκληρώσει εντατικές εκπαιδεύσεις στη Μη-Βίαιη Επικοινωνία και την Επίλυση Συγκρούσεων. Τέλος έχω ζήσει για ένα χρόνο στην Άπω Ανατολή, όπου εξερεύνησα τις έννοιες της Περμακουλτούρας και του Διαλογισμού (Vipassana Meditation, Kriya Yoga Retreat, Mindfulness-Based Cognitive Therapy). Η θεραπευτική προσέγγιση που ακολουθώ είναι εξατομικευμένη, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες, τους στόχους, τις επιθυμίες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε ατόμου. Having grown up in a bilingual household, I am equally comfortable, qualified and experienced to offer therapy sessions in English, as I am in Greek.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εξειδίκευση και εμπειρία

 • Ψυχοθεραπεία online
 • Προσωποκεντρική προσέγγιση
 • Διαταραχές άγχους και διάθεσης
7 συστάσεις ασθενών

Αξιολογήσεις Ασθενών

Επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.

10

Από 7 αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις από 7 ασθενείς
10
 • Όλες (7)
 • Θετικές (7)
 • Ουδέτερες (0)
 • Αρνητικές (0)
10.0
Bryan F 10 Μαΐου 2022
Bryan F Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Our sessions together were my first experience with therapy, and something that I have come to greatly appreciate over the last several months. Stelios has created an environment that is inviting and sincere, open and most importantly, genuinely understanding. Our process is not quick, but it has been deliberate and thoughtful, and I have immense gratitude for the space he's created for me to both explore and express myself.
10.0
Anjelika M 10 Μαΐου 2022
Anjelika M Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Ξεκίνησα τις συνεδρίες μου με τον Στέλιο Δεσποτάκη όταν βρισκόμουν εσωτερικά σε ένα αδιέξοδο. Ήταν δύσκολο για εμένα να διαχειριστώ τα συναισθήματα μου και τις έντονες διακυμάνσεις τους. Έτσι αποδέχτηκα ότι χρειαζόμουν βοήθεια και αποφάσισα να ξεκινήσω ψυχοθεραπεία. Τον συγκεκριμένο γιατρό τον γνώρισα στα πλαίσια ενός project παιδαγωγικού περιεχομένου και αφού βρεθήκαμε σε κάποια κοινά εργαστήρια ένιωσα πολύ άνετα με την παρουσία του και μου ήταν εύκολο να τον επιλέξω ως ψυχοθεραπευτή. Από την αρχή των συνεδριών μας με τον Στέλιο μπόρεσα να νιώσω ότι βρίσκομαι σε ένα ασφαλές και φροντιστικό περιβάλλον. Ο Στέλιος ήταν ιδανικά υποστηρικτικός και πολύ γρήγορα ένιωσα άνετα να τον εμπιστευτώ και να μπορώ να εκφράζομαι ελεύθερα για οποιοδήποτε θέμα με απασχολούσε. Το κλίμα των συνεδριών ήταν αποδεκτικό και ένιωθα την προσοχή του στραμμένη στο να με ακούσει και να καταλάβει πώς νιώθω μέσα μου. Μέσα από τις συνεδρίες μας άρχισα να νιώθω ότι πραγματικά βρισκόμουν σε μια διεργασία γνωριμίας του εαυτού μου και παρατήρησα ότι εξελισσόμουν εσωτερικά με μια σταθερή ροή. Άρχισε να σταθεροποιείται η συναισθηματική μου κατάσταση, να αναγνωρίζω τις ανάγκες μου και να εμπιστεύομαι περισσότερο τις ικανότητες και τις επιλογές μου. Θα περιέργραφα την εμπειρία μου με τον Στέλιο Δεσποτάκη ως ένα θαλπωρικό και ενδυναμωτικό αγκάλιασμα. Χαίρομαι που ο Στέλιος ήταν η πρώτη μου εμπειρία στο ταξίδι της ψυχοθεραπείας και σίγουρα τον προτείνω σε όποιο άτομο θα ήθελε να δοκιμάσει τη συγκεκριμένη προσέγγιση.
10.0
Φιλίππα Κ 08 Μαΐου 2022
Φιλίππα Κ Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Από την πρώτη μας συνάντηση αισθάνθηκα ηρεμία και εμπιστοσύνη και μου άφησε την εντύπωση πραγματικού ενδιαφέροντος και κατανόησης για τα προβλήματα που είχα ανάγκη να μοιραστώ με έναν ειδικό. Ύστερα στο χρονικό διάστημα που διήρκησαν οι συνεδρίες μας ένιωθα ασφάλεια και οικειότητα και ο τρόπος που προσεγγίζαμε μαζί τις σκέψεις και τις εμπειρίες μου, μέσα σε ένα ταυτόχρονα επαγγελματικό αλλά και φιλικό περιβάλλον, με βοήθησε πολύ να κάνω βήματα στη ζωή μου και να δοθεί η ώθηση για την θετική πορεία που ξεκίνησα. Θα τον πρότεινα σίγουρα σε κάποιον που χρειάζεται έναν καλό ακροατή και σύμβουλο!
10.0
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Π 07 Μαΐου 2022
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Π Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Στις συνεδρίες μου με τον Στέλιο ένιωσα σύνδεση και εμπιστοσύνη και κατανόηση. Υπήρξε ο Φάρος μου για να προχωρήσω στα σκοτάδια μου, να τα δω, και τα αποφασίσω τι ήθελα να κάνω με αυτά. Ο Στέλιος ήταν πάντα προετοιμασμένος, παρών και ήταν εκεί για να μου θυμίζει τα βασικά και επαναλαμβανόμενα "patterns" στη σκέψη μου και στη ζωή μου. Χωρίς παρέμβαση όμως. Εγώ κατεύθυνα τη ζωή μου αλλά ο Στέλιος ήταν ο συνοδοιπόρος.
10.0
Pavlos P 06 Μαΐου 2022
Pavlos P Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Ο Στέλιος είναι ένας εξαιρετικός ψυχοθεραπευτής. Ανθρώπινος, με κατανόηση και συνεπής. Έχει μία ηρεμία και γλυκύτητα στον τρόπο αντιμετώπισης της θεραπείας, κάτι το οποίο εμένα προσωπικά με βοήθησε σε πολλαπλά επίπεδα. Ήταν λες και μίλαγα σε έναν φίλο, που με στοχευμένες ερωτήσεις με κατεύθυνε προς την απάντηση που έψαχνα. Τέλος, δεν ήταν ποτέ με το ρολόι στο χέρι και ήταν πάντα διαθέσιμος για τα περιστατικά κρίσης πανικού που είχα. Ευχαριστώ Στέλιο!
10.0
Lina L 06 Μαΐου 2022
Lina L Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Με βοήθησε πολύ σε μια δύσκολη περίοδο , με έκανε να νιώσω άνετα, οικεία και μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη. Η ηρεμία του και η όλη στάση του με βοηθούσε να πάρω το χρόνο μου και να εστιάσω στα ζητήματα που με απασχολουσαν. Τον ευχαριστώ για το χρόνο που μου αφιέρωσε και τον συστήνω ανεπιφύλακτα.
10.0
Nicolas C 06 Μαΐου 2022
Nicolas C Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
I have been working with Stelios for almost a year now. This is my first experience with therapy, and I almost immediately felt at ease from the first contact we had. Our sessions have been extremely helpful and thanks to his empathetic, calm and insightful approach, I feel I have been able to make a lot of progress in little time. I look forward to our regular sessions and can thoroughly recommend him!

Πρόσβαση

 • Μόνο online, Χαλάνδρι , Αττική
 • Τρόποι πληρωμής

  Πληρωμή με κάρτα

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • European Certificate of Psychotherapy, ICPS, Ελλάδα (2016 - 2020)
 • Professional Diploma in Therapeutic Counselling, ICPS, Ελλάδα (2014 - 2016)
 • Postgraduate Certificate in Education (Mathematics), Oxford University, U.K. (2010 - 2011)
 • Bachelor in Engineering Mathematics, University of Bristol, U.K. (2006 - 2010)
 • Visiting Student in the Departments of Mathematics and Computer Science, University of Western Australia, Australia (2008 - 2009)

Επαγγελματική εμπειρία

 • Ψυχοθεραπευτής, BuilidingBridges Psychotherapy (2015 - Σήμερα)
 • Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ψυχολογικής Υποστήριξης «συνΎπαρξη» (2015-2020)
 • Ψυχοθεραπευτής, Alzheimer Athens (2020-2021)
 • Συνιδρυτής EUDEC Greece (European Democratic Education Community) (2017-2018)
 • Καθηγητής Μαθηματικών, Trinity College (Perth, Australia), Centre of Science and Technology (Cape Town, South Africa), King Alfred’s School (Oxfordshire, UK), Demokratische Schule X (Berlin, Germany), Mobile School Arsis (Athens, Greece), (2008 - 2016)
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Ο Δεσποτάκης Στέλιος έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

 • Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Δεσποτάκης Στέλιος?