Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι η κατάλληλη για σένα

Η Σπετσιώτου Κατερίνα (Psy.D) είναι πιστοποιημένη ψυχοθεραπεύτρια (European Certificate of Psychotherapy) ατόμου και οικογένειας. Έχει πιστοποιημένη ειδίκευση στη Συστημική Οικογενειακή Θεραπεία απο την EFTA (European Family Therapy Association) και το Εργαστηριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων. Έχει επίσης εκπαιδευτεί στη Συγκινησιακά Εστιασμένη Θεραπεία (EFΤ), στις Βασικές Αρχές Διεργασίας Ομάδας και Ρόλο του Συντονιστή με την οπτική του Process Work και στη Συστημική θεωρία και θεραπεία οικογένειας στο Παιδοψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής- Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο Νέας Σμύρνης.  Είναι διδάκτωρ του Τμήματος ΕΜΜΕ, ΕΚΠΑ με εξειδίκευση στην ψυχολογία της επικοινωνίας (2013). Η διδακτορική της διατριβή αφορά στην ποιότητα της σχέσης γονιού παιδιού και τη χρήση των μέσων επικοινωνίας και έχει συμμετάσχει με ανακοινώσεις σε επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες.  Έχει εργασθεί στον Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων της Σιβιτανιδείου Σχολής, κάνοντας ομαδική και ατομική συμβουλευτική, οργανώνοντας και συντονίζοντας προγράμματα πρόληψης και βιωματικά σεμινάρια.  Από το 2011 εργάζεται ως ψυχοθεραπεύτρια ενηλίκων (ατομική, οικογενειακή και ομαδική ψυχοθεραπεία) στο ιδιωτικό της γραφείο στο Παλαιό Φάληρο. Παρέχει ψυχοθεραπεία για μεγάλο φάσμα θεμάτων και δυσκολιών όπως προβλήματα άγχους, κρίσεις πανικού, φοβίες, προβλήματα σχέσεων, διαχείριση θυμού και διαχείριση κρίσεων, θέματα αυτοεκτίμησης, αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης, ζητήματα που αφορούν τον γονεϊκό ρόλο κ.ά. Εργάζεται επίσης ως Καθηγήτρια-Σύμβουλος, στο μάθημα Ψηφιακός κόσμος και Ψυχολογική ανάπτυξη του Μεταπτυχιακού Εφαρμοσμένης Αναπτυξιακής Ψυχολογίας του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εξειδίκευση και εμπειρία

  • Συστημική ψυχοθεραπεία

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δεν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Πρόσβαση

  • Άτλαντος 44, Παλαιό Φάληρο , Αττική
  • Τρόποι πληρωμής

    Μετρητά
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Η Σπετσιώτου Κατερίνα έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

  • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
  • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
  • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
  • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Σπετσιώτου Κατερίνα?