Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι ο κατάλληλος για σένα

Ο ιατρός ΜΠΑΡΚΟΥΛΑΣ ΣΤΑΘΗΣ είναι χειρουργός ΩΡΛ - ωτορινολαρυγγολόγος παίδων και ενηλίκων, με ιατρείο στη Ρόδο. Εξειδικευμένος χειρουργός MD MSc ρινός και προσώπου, με πολυάριθμες χειρουργικές επεμβάσεις και πολυετή εμπειρία σε μεγάλες νοσοκομειακές μονάδες (θέση ειδικευμένου ΩΡΛ στο Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία», τέως επιμελητής Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών 417 Ν.Ι.ΜΤΣ), τέως επιμελητής επί 4ετία στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, τέως συνεργάτης Χειρουργικού Τομέα Κεντρικής Κλινικής Αθηνών, επιστημονικός συνεργάτης Κέντρου Αποκατάστασης «Αρμονία». Στο πλήρως εξοπλισμένο σύγχρονο ιατρείο του διενεργείται εξειδικευμένος βιντεοενδοσκοπικός έλεγχος για παθήσεις ρινός, φάρυγγα και λάρυγγα, διερεύνηση ροχαλητού, υπνοαπνοϊκού συνδρόμου αποφρακτικού τύπου, διερεύνηση δυσκαταποσίας, διενέργεια F.E.E.S. (αξιολόγηση της κατάποσης με ινοοπτικά μέσα), RF κογχοπλαστική, καυτηριασμός κογχών, αφαίρεση σπίλων και επιθηλιωμάτων προσώπου, βιοψία σιελογόνων αδένων, ρινός, φάρυγγα, τραχηλικών λεμφαδένων, διαχείριση και αντιμετώπιση τραχηλικής λεμφαδενοπάθειας, καρκίνου ωτός, ρινός, ρινοφάρυγγα και λάρυγγα. Πραγματοποιείται αντιμετώπιση όλων των ωτολογικών προβλημάτων με σύγχρονο υβριδικό ακοογράφο σε ειδικά μονωμένο ακοομετρικό θάλαμο, με χειρουργικό μικροσκόπιο για τοποθέτηση σωληνίσκων αερισμού ωτός, τυμπανοπλαστική, μυριγγοτομή και ενδοτυμπανική έγχυση, διενέργεια αλλεργικών test (SPT’s) για ταυτοποίηση και θεραπεία όλων των κοινών αλλεργιογόνων, αφαίρεση ξένων σωμάτων από μύτη, φάρυγγα, λάρυγγα, αφτί, διάνοιξη και παροχέτευση αποστημάτων κεφαλής και τραχήλου. Επίσης, διενεργείται διάγνωση υπερτροφίας αδενοειδών (κρεατάκια) παιδιών, αντιμετώπιση βραχέος χαλινού, δυσλειτουργίας ευσταχιανής σάλπιγγας, διερεύνηση ιλίγγου, εμβοών, κροταφογναθικού συνδρόμου και νευραλγίας. Ο ιατρός συνεργάζεται με τις περισσότερες ιδιωτικές κλινικές και καλύπτει όλο το φάσμα των χειρουργικών επεμβάσεων κεφαλής και τραχήλου σε παιδιά και ενήλικες.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εξειδίκευση και εμπειρία

 • Ρινολογία και Ρινοχειρουργική

Σπουδές και κατάρτιση

Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης, στο Διιδρυματικό, Διατμηματικό πρόγραμμα σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Πανεπιστημίου Πατρών με τίτλο “ΔΙ.Π.Μ.Σ. Παθήσεις Ρινός, Βάσης Κρανίου και Προσωπικής Χώρας”, με γενικό βαθμό “Aριστα” (9,72)

1 συστάσεις ασθενών

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Αναλαμβάνει και περιστατικά παιδιών έως 12 ετών
Δυνατότητα πληρωμής με κάρτα στο ιατρείο

Αξιολογήσεις Ασθενών

Επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.

10

Από 1 αξιολόγηση

Αξιολογήσεις από 1 ασθενή
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
10
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
10
Έμπειρος & καταρτισμένος
10
Συνεπής
10
Προσιτός & φιλικός
10
 • Όλες (1)
 • Θετικές (1)
 • Ουδέτερες (0)
 • Αρνητικές (0)
10.0
Επιβεβαιωμένος χρήστης
19 Αυγούστου 2023
Επιβεβαιωμένος χρήστης
Μέλος από 08 Αυγούστου 2023 Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Προσιτός & φιλικός
Συνεπής
Έμπειρος & καταρτισμένος
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε για την εξέταση της μικρής μου, που είναι 5,5 ετών. Την προσέγγισε με τρόπο που κέρδισε την εμπιστοσύνη της και αφιέρωσε χρόνο στην εξέταση της, δείχνοντας επαγγελματισμό και ταυτόχρονα εμπειρία με τα παιδιά. Το σημαντικότερο είναι ότι δόθηκε λύση στο πρόβλημα μας (αναπνοή από το στόμα - ρογχαλητό - υποτροπιάζουσες ωτίτιδες). Σίγουρα μας κέρδισε και θα τον ξαναεμπιστευτούμε.

Πρόσβαση και ραντεβού

 • Ιωάννη Δενδρινού 2Β, Ρόδος , Νομός Δωδεκανήσου
  Πρόσβαση για ΑμεΑ
  • Ο χώρος διαθέτει πρόσβαση για ΑμεΑ.
  Parking
  • Διαθέτει ιδιωτικό parking
 • Τρόποι πληρωμής

  Πληρωμή με κάρτα
  Μετρητά

  Πολιτική διαχείρισης ραντεβού

  • Πληρωμή στο ιατρείο
   Κατά την επίσκεψη μπορείς να διαλέξεις τον τρόπο πληρωμής ανάμεσα από τις παραπάνω επιλογές.
  • Ακύρωση
   Μπορείς να ακυρώσεις το ραντεβού σου μέχρι 3 ώρες πριν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις την πολιτική ακύρωσης.

  Ασφάλειες

  Ιδιωτικό ραντεβού

Συνεργασίες με Νοσοκομεία/Κλινικές

 • Γενική Κλινική "Μητέρα"
 • ORL Athens Clinic
 • Euromedica Δωδεκανήσου
 • Ευρωκλινική Αθηνών

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • Πτυχίο, Ιατρική Σχολή, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
 • Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης, “ΔΙ.Π.Μ.Σ. Παθήσεις Ρινός, Βάσης Κρανίου και Προσωπικής Χώρας”, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πανεπιστήμιο Πατρών

Επαγγελματική εμπειρία

 • ΩΡΛ, Ιδιωτικό ιατρείο
 • Επικουρικός ιατρός ΩΡΛ – Επιμελητής Β, Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου
 • Επικουρικός ιατρός ΩΡΛ – Επιμελητής Β, Νοσοκομείο 417 Ν.Ι.Μ.Ι.Τ.Σ.
 • Ειδικευμένος ιατρός ΩΡΛ, Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος “Η Σωτηρία”
 • Ειδίκευση στην Ωτορινολαρυγγολογία – Χειρουργική κεφαλής και τραχήλου, Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος “Η Σωτηρία”
 • Ειδίκευση στην Πλαστική Χειρουργική, Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών 401
 • Υπεύθυνος ιατρός για ΩΡΛ προβλήματα, Κέντρο Αποκατάστασης “Αρμονία”
 • Ειδίκευση στην Ωτορινολαρυγγολογία – Χειρουργική κεφαλής και τραχήλου, Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης
 • Βοηθός χειρουργικού τομέα, Κεντρική Κλινική Αθηνών
 • Ειδίκευση στη Γενική Χειρουργική, Γενικό Νοσοκομείο Μελισσίων “Αμαλία Φλέμιγκ”
 • Ιατρός υπηρεσίας υπαίθρου, Περιφερειακό Ιατρείο Τραγανού – Κέντρο Υγείας Γαστούνης – Γενικό Νοσοκομείο Πύργου

Μέλος συλλόγων

 • Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου, Μέλος (2018 - Σήμερα)
 • Ιατρικό Σύλλογος Αθηνών , Ειδικό Μητρώο (2023 - Σήμερα)

Απαντήσεις σε ερωτήσεις ασθενών

 • Ίλιγγος και ζάλη

  Γεια σας!Εχω 2 βδομαδες με εντονη ζαλαδα,βαρυ κεφαλι,ημικρανιες αλλα περασαν,νιωθω θα πεσω κατω.το κεφαλι περασε αλλα συνεχιζουν οι ζαλαδες.εχω παει σε ωρλ μου εδωσε νοοτροπ.οι ναυτιες εχουν υποχωρησει.νιωθω πως δε μπορω να σκεφτω καθαρα.ποσο κρατα ενας ιλιγγος?Δε μπορω να χαρω καμια στιγμη απο τις ζαλαδες.

  • Ο ίλιγγος που προέρχεται από τον λαβύρινθο εμφανίζεται συνήθως με παροξυσμούς, έχει μικρή διάρκεια και συνήθως αυτοϊάται . Επί εμμονής των συμπτωμάτων σας ενημερώστε τον Ωτορινολαρυγγολόγο σας για επανεκτίμηση της κατάστασής σας.

   Μπάρκουλας Ευστάθιος

   Μπάρκουλας Ευστάθιος

 • Μελέτη Ύπνου

  Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτησω,χθες ενώ έκανα άσχημο γενικά ύπνο και διάφορες σκέψεις όταν σηκώθηκα απότομα μετά από κάτι κακό που έβλεπα,δεν ήξερα που βρισκόμουν...Μετά από λίγα λεπτά κατάλαβα...Είναι κάτι σοβαρό? Θεωρείται διαταραχή ύπνου που εντάσσεται σε πρόβλημα εγκεφάλου? Επίσης όταν είμαι γενικά σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και με απασχολούν διάφορα,πριν κοιμηθώ ακούω φωνές..πχ νόμιζα χθες ότι άκουγα την αδελφή μου να με φωνάζει ενώ στην πραγματικότητα δεν με είχε φωνάξει όπως μου είπε το επόμενο πρωί...Μου έχει συμβεί και άλλες φορές να βλέπω πράγματα πχ τρομακτικά έντομα λίγα λεπτά αφότου με έχει πάρει ο ύπνος ..να τα θεωρώ πολύ αληθινά...ενώ μετά να καταλαβαίνω ότι όντως δεν υπήρχαν.. Θεωρείται βλάβη σε κάποια περιοχή του εγκεφάλου όλα αυτά ή λέτε να είναι επειδή σκέφτομαι διάφορα αυτη την περίοδο και έχω άγχος? Είμαι 22 χωρίς προβλήματα υγείας

  • Στη διαχείρηση του στρες, πάντοτε σύμμαχός μας είναι ο Ψυχίατρος ή ο Ψυχοθεραπευτής μας που θα μας κατευθύνει στη διαχείριση των συμπτωμάτων αυτών και στην αναζήτηση λύσεων και σε άλλες ιατρικές ειδικότητες, αν κριθεί σκόπιμο.

   Μπάρκουλας Ευστάθιος

   Μπάρκουλας Ευστάθιος

 • Γενικά θέματα

  Καλησπέρα έχω εδώ κ έναν μήνα που έχω στον λαιμό μου όλο το 24ωρο μια ενοχλήσει σαν να έχει κολλήσει κάτι στον λαιμό κ δεν φεύγει πχ.σαν φλούδα σαν χαρτί όσο περνάει ο καιρός μου είναι πιο ενοχλητικό σαν αίσθηση δεν έχω πόνους μόνο κάποιες φορές μου προκάλεσε εμετούς δεν έχω πάει ακομα στον γιατρό να το δει.το έχω μήνα κ όταν καταπίνω το σάλιο μου σαν να ανεβαίνει έως τον οανω κ να κατεβαίνει πάλι δεν έχω πόνους κ ούτε θέμα όταν τρώω

  • Καταγράψτε ένα ημερολόγιο των συμπτωμάτων σας όλη αυτή την περίοδο και αναζητήστε πιθανή συσχέτιση με την νόσηση από Λαρυγγοφαρυγγική Παλινδρόμηση. Σε αυτή την περίπτωση ενημερώστε τον Ωτορινολαρυγγολόγο σας για αναζήτηση ενδοσκοπικών ευρημάτων που να σχετίζονται με την νόσο και, φυσικά, για να σας κατευθύνει στη θεραπευτική αντιμετώπιση.

   Μπάρκουλας Ευστάθιος

   Μπάρκουλας Ευστάθιος

Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο ιατρικής συμβουλευτικής

Ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις

 • Isolated Malignant Peripheral Nerve Sheath Tumor of the Scalp, Ear Nose Throat J. 2021 Feb 24;145561321991317. doi: 10.1177/0145561321991317.
 • Vertigo during the Epley maneuver and success rate in patients with BPPV.(Ίλιγγος κατά την διάρκεια χειρισμού Epley και επιτυχία στην αποκατάσταση σε ασθενείς με BPPV), Epub 2012, Dec 1, European Archives of Oto-Rhino –Laryngology, Sep 2013, Volume 270, issue 10, pp2621-2625., European Archives of Oto-Rhino –Laryngology (2013)
 • Can patients with benign paroxysmal positional vertigo of the posterior semicircural canal predict the efficacy of the modified Epley maneuver?(Μπορούν οι ασθενείς με ΚΠΙΘ οπισθίου ημικύκλιου σωλήνα να προβλέψουν την αποτελεσματικότητα του τροποποιημένου Epley χειρισμού;), 2011,( Eur Arch Otorhinolaryngol. 2013 Sep;270 10:2621-5)., Eur Archives Otorhinolaryngoly (2011)
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύσης του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον ειδικό που χρειάζεται, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Ο Μπάρκουλας Ευστάθιος έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected].

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Μπάρκουλας Ευστάθιος?