Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
8

Ωτορινολαρυγγολόγοι (ΩΡΛ) στην Στερεά Ελλάδα

" Εξαιρετική γιατρός. Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και απάντησε σε όλες μου τις ερωτήσεις. Σίγουρα τη συστήνω ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: κλινική εξέταση και συνταγογράφηση. Ανάλογα με τις παρεχόμενες υπηρεσίες, το κόστος ενδέχεται να διαφοποιηθεί.
 • Η Γκόρπα Μαγιούλα είναι Ωτορινολαρυγγολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Μεσολόγγι. Με την ολοκλήρωση των σπουδών της στην Ιατρική, ειδικεύτηκε στην Ωτορινολαρυγγολογία στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων και, στη συνέχεια, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο. Ακολούθως, εργάστηκε ως Επικουρική Επιμελήτρια Β' στην κλινική ΩΡΛ του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου. Τέλος, στον φιλόξενο χώρο του ιατρείου της, παρέχει παρέχει ακοολογικό και ενδοσκοπικό έλεγχο και δυνατότητα screening ελέγχου ακοής με ωτακουστικές εκπομπές νεογνών και βρεφών.

  Υπηρεσίες: Ακοολογικός έλεγχος νεογνών, Απλή επίσκεψη, Κατ' οίκον επίσκεψη

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Η κατάρτιση και η εμπειρία που συνδυάζεται με ενδιαφέρον και αίσθημα ευθύνης είναι τα χαρακτηριστικά που εκτίμησα."

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση
 • Ο Βάγκος Ιωάννης MD, MScAud, FEB-ORL/HNS είναι Ωτορινολαρυγγολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Λιβαδειά. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είναι εξειδικευμένος στην ωτολογία / νευροωτολογία, στη λαρυγγολογία καθώς και στην παιδο - ωτορινολαρυγγολογία. Διαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία έχοντας εργασθεί σε πολλά νοσοκομεία της Ελλάδας και του εξωτερικού όπως, στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Ιπποκράτειο", στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Ελπίς" αλλά και στο Northampton και στο Bangor της Αγγλίας. Ακόμα, έχει ιδιαίτερη εμπειρία στη διερεύνηση και στην αντιμετώπιση του ιλίγγου και των εμβοών, στον έλεγχο δυσφαγίας με ενδοσκοπική αξιολόγηση κατάποσης (FEES) και στην αξιολόγηση ασθενών με ροχαλητό - αποφρακτική άπνοια στον ύπνο. Τέλος, τον Νοέμβριο του 2011 ολοκλήρωσε επιτυχώς τις πανευρωπαϊκές εξετάσεις της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας ΩΡΛ Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου, και απέκτησε τον τίτλο του μέλους αυτής (Fellow of the European Board of Otorhinolaryngology, Head & Neck Surgery, FEB - ORL).

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Διαταραχές φωνής, Έλεγχος και αντιμετώπιση ιλίγγου - ζάλης, Ενδοσκοπικός Έλεγχος, Καθαρισμός Αυτιών, Κατ' οίκον επίσκεψη, Πλήρης Ακοολογικός Έλεγχος, Τυμπανόγραμμα

  περισσότερα

"Εξαιρετικός επιστήμονας με βαθιά γνώση του αντικειμένου του....Το ιατρείο διαθέτει πολύ σύγχρονο εξοπλισμό αλλά το σημαντικό είναι ότι ο γιατρός ήταν πολύ προσιτός και κατανοητός ...Τον συστήνω ανεπιφύλακτα !"

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη:
 • Ο Κραββαρίτης Θεόδωρος είναι Ωτορινολαρυγγολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Ναύπακτο. Σπούδασε Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έχει ειδικευτεί στην Ωτορινολαρυγγολογία στο Γ.Ν. Πατρών "Άγιος Ανδρέας και στο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών "Καραμανδάνειο" αλλά και στη Γενική Χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου. Επίσης, έχει διατελέσει Εξωτερικός συνεργάτης στην ΩΡΛ Κλινική του Θεραπευτηρίου "Ολύμπιον " της Γενικής Κλινικής Πατρών. Τέλος, είναι εξειδικευμένος στην Παιδο-Ωτορινολαρυγγολογία.

  Υπηρεσίες: Ακοόγραμμα, Απλή επίσκεψη, Βεβαίωση για δίπλωμα οδήγησης, Ενδοσκοπικός Έλεγχος, Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση, Καθαρισμός Αυτιών, Κατ' οίκον επίσκεψη, Πλήρης Ακοολογικός Έλεγχος, Τυμπανόγραμμα

  περισσότερα

"Είμαι πολύ ευχαριστημένη ααπό την επισκεψη μου στον γιατρο"

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: ανάλογα το περιστατικό.
 • Ο Κάντας Ηλίας είναι Ωτορινολαρυγγολόγος και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στην Καρδίτσα και στα Καμένα Βούρλα. Διαθέτει πτυχίο ιατρικής από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικεύτηκε στην Ωτορινολαρυγγολογία, στη Γενική Χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας και στην Πλαστική Χειρουργική και στη Νευροχειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Γ. Γεννηματάς και στο Νοσοκομείο “Ιπποκράτειο”. Παρακολούθησε μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Universitat Klinik, στο Freiburg και στο Mainz της Γερμανίας και εξειδικεύτηκε στους υπερήχους ειδικότητας ΩΡΛ και στο triplex αγγείων τραχήλου. Είναι συνεργάτης της κλινικής Ε. Πατσίδη στη Λάρισα και του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και είναι επιστημονικός συνεργάτης της ΩΡΛ Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης “Γ. Γεννηματάς. Τέλος, παρακολουθεί πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης και έχει πραγματοποιήσει πολλές ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη

  περισσότερα

"Είναι οικογενειακός μας γιατρός εδώ και πολλά χρόνια. Εξαίρετος ιατρός αλλά και άνθρωπος. Σας τον συστήνω ανεπιφύλακτα! "

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ