Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Λιακατσίδας Κωνσταντίνος Καρδιολόγος - Αρρυθμιολόγος | doctoranytime Λιακατσίδας Κωνσταντίνος Καρδιολόγος - Αρρυθμιολόγος | doctoranytime 17 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Λιακατσίδας Κωνσταντίνος

Καρδιολόγος - Αρρυθμιολόγος Χαλάνδρι

Αριθμός αδείας: 16235

 • real-hours icon Πραγματική διαθεσιμότητα για ραντεβού
 • Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 60

Γιατί είναι ο κατάλληλος για σένα

Ο Λιακατσίδας Κωνσταντίνος είναι Καρδιολόγος - Αρρυθμιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι, από το Μάρτιο 2023. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2006). Έχει ειδικευθεί στην Εσωτερική Παθολογία (2014) και στην Καρδιολογία (2015) στη Σουηδία, ενώ από το 2014 έχει ασχοληθεί εκτενώς και εξειδικευθεί στην κλινική αρρυθμιολογία και διαχείριση εμφυτεύσιμων καρδιακών συσκευών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Γκέτεμποργκ στη Σουηδία. Στο πλαίσιο της καρδιολογικής ειδίκευσης, ασχολήθηκε επί πολλών ετών με επείγουσα καρδιολογία, διερεύνηση και αντιμετώπιση κοινών καρδιολογικών νοσημάτων όπως στεφανιαία νόσο, καρδιακή ανεπάρκεια, μυοκαρδιοπάθειες, βαλβιδοπάθειες, κολπική μαρμαρυγή, κα, αλλά και πιο σπάνιες παθήσεις όπως συγγενείς καρδιοπάθειες και κληρονομικές αρρυθμιογενείς παθήσεις (ARVC, Brugada, LQTS, CPVT). Μετά από περισσότερα από 8 χρόνια κλινικής απασχόλησης με το αντικείμενο της εξειδίκευσής του, σε ένα από τα μεγαλύτερα καρδιολογικά κέντρα της Σκανδιναβίας και πληθώρα διεθνών σεμιναρίων και εκπαιδευτικών sessions, κατέχει άρτια γνώση και μεγάλη εμπειρία στην εμφύτευση και παρακολούθηση όλων των μοντέρνων συστημάτων βηματοδότησης και απινίδωσης, με >1100 εμφυτεύσεις και >2500 παρακολουθήσεις ασθενών με καρδιακές συσκευές. Συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες εταιρείες βηματοδοτών/απινιδωτών, όπως Medtronic, Abbott, Boston scientific και Biotronik, ενώ είναι πιστοποιημένος και στην εμφύτευση βηματοδότη χωρίς ηλεκτρόδιο - Medtronic Micra (>15 εμφυτεύσεων), His-bundle pacing (>30 εμφυτεύσεων) καθώς και υποδόριου απινιδωτή - S-ICD Emblem Boston Scientific (>10 εμφυτεύσεις). Μετά τη μετοικεσία του στην Ελλάδα, το Σεπτέμβριο του 2022, έχει γίνει συνεργάτης της Δ' Καρδιολογικής Κλινικής Επεμβατικής καρδιολογίας του Metropolitan General, καθώς και επιστημονικά υπεύθυνος του βηματοδοτικού τμήματος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών. Στο ιδιωτικό του ιατρείο αντιμετωπίζονται συνήθη καρδιολογικά νοσήματα και διενεργούνται οι περισσότερες εξετάσεις γενικής καρδιολογικής φύσεως, όπως ηλεκτροκαρδιογράφημα, triplex, Holter ρυθμού (εώς 7 ημέρες) και πίεσης (24 ωρών). Στα πλαίσια της εξειδίκευσής του διερευνούνται και αντιμετωπίζονται επίσης διαφόρων τύπων αρρυθμιολογικές παθήσεις και διενεργούνται πιο ειδικές πράξεις όπως έλεγχος και προγραμματισμός βηματοδοτών, loop recorders και απινιδωτών. Λοιποί έλεγχοι, όπως τεστ κοπώσεως, stress echo, σπινθηρογράφημα μυοκαρδίου, μαγνητική καρδιάς, κ.α. που απαιτούν ειδικό τεχνικό και ελεγχόμενο περιβάλλον και συνήθως χρησιμεύουν στη διερεύνηση αρρυθμιολογικών παθήσεων διενεργούνται στις προαναφερθείσες συνεργαζόμενες κλινικές, ή κατ' επιλογή του ασθενούς.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εξειδίκευση και εμπειρία

Εξειδικευμένη εμπειρία

Από το 2014 ως επιμελητής της Καρδιολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Γκέτεμποργκ εκπαιδεύτηκα και απέκτησα πολυετή εμπειρία στην κλινική αρρυθμιολογία και τη διαχείριση εμφυτεύσιμων καρδιακών συσκευών, από την διευρεύνηση της κλινικής ένδειξης και εμφύτευση, μέχρι τη χρόνια παρακολούθηση και αντιμετώπιση επιπλοκών. Η κατάρτιση μου αφορά σε όλα τα επίκαιρα συστήματα βηματοδότησης και απινίδωσης, από μόνο- ως πολυεστιακά, με ηλεκτρόδια ή χωρίς, διαφλεβικά ή υποδόρια.

1 συστάσεις ασθενών

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δυνατότητα πληρωμής με κάρτα στο ιατρείο

Βηματοδότης

Εξειδίκευση
9 χρόνια εμπειρία

Αξιολογήσεις Ασθενών

Επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.

10

Από 1 αξιολόγηση

Αξιολογήσεις από 1 ασθενή
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
10
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
10
Έμπειρος & καταρτισμένος
10
Συνεπής
10
Προσιτός & φιλικός
10
 • Όλες (1)
 • Θετικές (1)
 • Ουδέτερες (0)
 • Αρνητικές (0)
10.0
Antonis P 28 Απριλίου 2023
Antonis P Μέλος από 05 Δεκεμβρίου 2018 Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 3 αξιολογήσεις στο doctoranytime
10.0
Προσιτός & φιλικός
Συνεπής
Έμπειρος & καταρτισμένος
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
ΝΕΟΣ, ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ, ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΕΣΑ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΣΤΑΝΤΑΡΝΤ ΣΕ ΟΛΑ

Πρόσβαση

 • Πλάτωνος 1, Χαλάνδρι , Αττική
  Parking
  • Δεν διαθέτει parking
 • Τρόποι πληρωμής

  Πληρωμή με κάρτα
  Μετρητά

Συνεργασίες με Νοσοκομεία/Κλινικές

 • Metropolitan General, Δ' Καρδιολογική κλινική επεμβατικής καρδιολογίας (συνεργάτης)
 • Κεντρική Κλινική Αθηνών (Επιστημονικά υπεύθυνος βηματοδοτικού)
 • ΙΑΣΩ Θεσσαλίας (Επιστημονικά υπεύθυνος βηματοδοτικού)

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • ΕΚΠΑ, Ιατρική σχολή (1999 - 2006)

Επαγγελματική εμπειρία

 • Ειδικευόμενος Παθολογίας-Καρδιολογίας, ΝΝΑ, Ελλάδα (2006 - 2007)
 • Ειδικευόμενος Παθολογίας-Καρδιολογίας, NU-Sjukvården, Uddevalla-Trollhättan, Σουηδία (2008 - 2013)
 • Επιμελητής Β', Καρδιολογική Κλινική, Sahlgrenska Universitetssjukhus, Göteborg, Σουηδία (2014 - 2021)
 • Επιμελητής Α' Καρδιολογικής κλινικής, υπεύθυνος βηματοδοτικού τμήματος, Sjukhus i väst, Kungälv, Σουηδία (2021 - 2022)
 • Επ. Υπεύθυνος Βηματοδοτικού Τμήματος, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Ελλάδα (2022)
 • Επ. Υπεύθυνος Βηματοδοτικού Τμήματος, Κρατική Κλινική Αθηνών, Ελλάδα (2023)
 • Συνεργάτης Δ' Καρδιολογικής Κλινικής (Κλινική Επεμβατικής Καρδιολογίας), Metropolitan General, Ελλάδα (2022)

Μέλος συλλόγων

 • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (2022)
 • EHRA (2016)
 • Ιατρικός Σύλλογος Σουηδίας (SLF) (2009 - 2022)
 • Καρδιολογική Εταιρεία Σουηδίας (SKF) (2016 - 2022)

Ξένες γλώσσες

 • Αγγλικά
 • Γαλλικά
 • Σουηδικά

Απαντήσεις σε ερωτήσεις ασθενών

 • Triplex καρδιάς

  Καλησπερα!! Χρειαζομαι τη βοηθεια σας ειμαι 29 και περιπου δυο χρονια ακουω την καρδια μου στα αυτια και εχω πολυ εντονο το αισθημα παλμων επισης οσες φορες περπαταω γρηγορα νοιωθω την καρδια μου οτι θα βγει εξω απο το σωμα και ιδρωνω σε μετρησεις με οξυμετρο εχω συνηθως 90-100 παλμους ακομα και σε κατασταση ηρεμιας εχω κανει τουλαχιστον 12 τριπλεξ και καρδιογραφηματα και ολοι μου λενε πως ολα ειναι φυσιολογικα σας παρακαλω πειτε μου απο που προερχονται αυτα τα συμπτωματα υπαρχει περιπτωση να υπαρχει καποιο προβλημα που να μην εχει φανει ακομα και πως να το αντιμετωπισω συγγνωμη για το σεντονι πραγματικα υποφερω

  • Καλησπέρα! Καταλαβαίνω το άγχος σας. Το γεγονός οτι 12 τρίπλεξ και ανάλογα ΗΚΓ είναι φυσιολογικά, είναι τις περισσότερες φορές παρηγορητικό. Παθήσεις βαλβίδων, επίκτητης ή συγγενούς αιτιολογίας αποκλείονται συνήθως με τον υπέρηχο.
   Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλες καταστάσεις που οδηγούν σε αίσθημα παλμών που δεν προκύπτουν από αυτές τις εξετάσεις.
   1. Υπέρταση ή ορθοστατική υπόταση ή άλλες διαταραχές της αυτόνομης νευρολογικής ρύθμισης της κυκλοφορίας.
   2. Άγχος: υπερδυναμική κυκλοφορία
   3. Αρρυθμίες (έκτακτες συστολές ή άλλες παροξυσμικές διαταραχές του ρυθμού)
   4. Μεταβολικά αίτια (υπερθυρεοιδισμός, υπερασβεστιαιμία, αναιμία ή πολύ
   ... Διάβασε περισσότερα

   Λιακατσίδας Κωνσταντίνος

   Λιακατσίδας Κωνσταντίνος

 • Γενικά θέματα

  Καλησπέρα σας. Θεωρείται απόλυτη αντένδειξη η άσκηση των 'άρσεων θανάτου' (RDL) με βάρη 20-30 κιλών για άτομο με ήπια πρόπτωση μιτροειδούς? Μπορεί το σήκωμα βαρών να χειροτερέψει την ανεπάρκεια ή και να δημιουργήσει άλλα καρδ. προβλήματα? Ευχαριστώ.

  • Καλησπέρα! Πρόπτωση μιτροειδούς με ήπια ανεπάρκεια δεν αποτελεί αντένδειξη για αθλητικές δραστηριότητες οποιουδήποτε τύπου. Deadlifts, ειδικά με ελαφρύ φορτίο είναι γενικά ασφαλή. Προϋπόθεση βέβαια ότι κατά τ' άλλα η καρδιακή σας λειτουργία είναι άρτια, με φυσιολογικές διαστάσεις αριστερής κοιλίας και κλάσμα εξώθησης, απουσία αρρυθμιών και φυσικά συμπτωμάτων.
   Αν έχετε αισθανθεί λιποθυμικός/ή ή δυσανάλογα δυσπνοικός/ή κατά την άσκηση τότε θα έπρεπε να διερευνηθείτε περισσότερο και με δυναμικές εξετάσεις όπως τεστ κοπώσεως ή στρες έκο πριν ενδώσετε σε απαιτητική προπόνηση.
   Τώρα το αν η πρόπτωση/ανεπάρκεια της βαλβίδας μπορεί να χειροτε
   ... Διάβασε περισσότερα

   Λιακατσίδας Κωνσταντίνος

   Λιακατσίδας Κωνσταντίνος

 • Triplex καρδιάς

  Καλημέρα Είμαι 24 ετών έχω πολύ βάρος και τα τελευταία τρία χρόνια έχω αγχωδη διαταραχή με κρίσεις άγχους πανικού ... Έκανα τριπλεξ 2021 καθαρό Πριν 2 μήνες πάλι τριπλεξ καθαρό απλά β καρδιά μ τρέχει λόγο κιλών.... Έχω συμπτώματα όπως δύσπνοια κάποιες φορές βάρος στο στήθος .. ξυπνάω μέσα στη νύχτα και νιώθω να κόβεται η ανάσα μου ... Ψυχολόγος μου λέει ότι είναι καθαρά ψυχολογικό... Είναι δυνατόν μετά από 2 μήνες τριπλεξ να υπάρχει κάποιο πρόβλημα ;;

  • Καλησπέρα! Η αλήθεια είναι οτι είστε πολύ νέος/νέα για να υποψιαστεί κανείς στεφανιαία νόσο, κάτι που έτσι κι αλλιώς δεν αποκαλύπτεται πάντα σε ένα τρίπλεξ (οι ισχαιμικές αλλοιώσεις πρέπει να είναι σημαντικές). Αν δεν έχετε ένα κατά τ' άλλα πολύ επιβεβαρυμένο αναμνηστικό, όπως με οικογενή υπερχοληστερολαιμία ή αρρύθμιστο διαβήτη τύπου 1, δε θα διερευνούσα περισσότερο προς αυτήν την κατεύθυνση. Φαντάζομαι οτι ούτε το καρδιογράφημα, οι αιματολογικές εξετάσεις ή η κλινική εξέταση του καρδιολόγου σας έδειξε παθολογικά ευρήματα, σωστά; Υπάρχουν φάρμακα που μπορούν να ελέγξουν τις κρίσεις πανικού, αλλά και η ψυχοθεραπευτική προσέγγιση είναι πολύ ση... Διάβασε περισσότερα

   Λιακατσίδας Κωνσταντίνος

   Λιακατσίδας Κωνσταντίνος

Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο ιατρικής συμβουλευτικής

Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύσης του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον ειδικό που χρειάζεται, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Ο Λιακατσίδας Κωνσταντίνος έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Λιακατσίδας Κωνσταντίνος?