Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
4

εξειδικευμένοι γιατροί για Stress echo

"Τον επισκέφθηκα για πρώτη φορά για έλεγχο ρουτίνας. Ήταν σχολαστικός και αναλυτικός...το ραντεβού κράτησε 1.30 ώρα περίπου. Τεκμηρίωνε αυτά που έλεγε και εξηγούσε με λεπτομέρεια τις όποιες απορίες μου. Φάνηκε να έχει γνώσεις για σύγχρονες μεθόδους, όχι μόνο στο αντικείμενο του αλλά και για ιατρικά θέματα που αφορούν άλλες ειδικότητες που επικουρικά και συνδιαστηκά μπορεί να φανούν χρήσιμες σε μια διάγνωση. Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και θα τον επισκεφθώ ξανά...!"

περισσότερα
 • Stress echo: 150 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά. Περιλαμβάνει συνταγογράφηση σκιαγραφικού.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Για τη εξέταση χρησιμοποιείται ο υπερσύγχρονος τρισδιάστατος υπέρηχος GE E90.Ο ασθενής θα πρέπει να είναι 2 ώρες πριν νηστικός. Πραγματοποιείται έλεγχος ισχαιμίας και βιωσιμότητας σε στεφανιαίους και μη ασθενείς.

  περισσότερα λιγότερα

"Ο γιατρος ακουσε με ενδιαφέρον και κατανοηση το προβλημα μου, εγινε αμεση και λεπτομερης εξεταση"

περισσότερα
 • Stress echo: 150 € η εξέταση. Διάρκεια 30-45 λεπτά. Αποφυγή λήψης τροφής 4 ώρες πριν την εξέταση. Να προσκομισθούν το ιατρικό ιστορικό, παλαιότερες εξετάσεις και τα φάρμακα του ασθενούς.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η δυναμική υπερηχογραφία καρδιάς (stress echo) είναι μια εξειδικευμένη τεχνική που επιτρέπει την πρώϊμη και αξιόπιστη διάγνωση της στεφανιαίας νόσου αλλά και την παρακολούθηση ασθενών που ήδη πάσχουν από αυτήν ή έχουν υποβλθεί στο παρελθόν σε αορτοστεφανιαία παράκαμψη (bypass) ή επέμβαση αγγειοπλαστικής. Το Stress Echo χρησιμοποιεί την υπερηχογραφία εκτιμώντας την καρδιακή λειτουργία σε φάση ηρεμίας και κατά την διάρκεια πρόκλησης (stress) η οποία πραγματοποιείται στα πλαίσια φαρμακολογικής φόρτισης με διαρκώς αυξανόμενες δόσεις ενδοφλέβιας δοβουταμίνης. Η ανίχνευση τμηματικής διαταραχής της κινητικότητας του καρδιακού μυός είναι πρώιμος και ειδικός δείκτης ισχαιμίας. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης ο ασθενής βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση του ηλεκτροκαρδιογραφήματος και της αρτηριακής πίεσης. Πλεονεκτήματα της μεθόδου αποτελούν η παντελής απουσία ακτινοβολίας, η ακρίβεια αυτής και η άμεση εξαγωγή αποτελέσματος, εντός μίας ώρας.

  περισσότερα λιγότερα

"He was kind and professional. He explained me the possible issues that I may have and examined them one by one. He prescribed some tests as well and in the end, he gave me full aspect of my heart situation. I am very pleased with Dr. Alexandros Deligeorgis."

περισσότερα
 • Stress echo: 75 € η εξέταση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται τελευταίας τεχνολογίας υπερηχοτομoγράφος με δυνατότητα για Stress Echo και Contrast Echο. Ο ασθενής θα πρέπει να έχει φάει το λιγότερο 2 ώρες πριν την εξέταση και θα χρειαστεί να διακόψει φαρμακευτική αγωγή που προκαλεί βραδυκαρδία (επικοινωνία με τον ιατρό).

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαίρετα καταρτισμένος επιστήμονας, προσηνής με μεγάλη ανθρώπινη ευγένεια. Ήταν πολύ επεξηγηματικός και μου έδωσε συγκεκριμένες κατευθυντήριες οδηγίες."

περισσότερα
 • Stress echo: 150 € η εξέταση και διαρκεί 30 - 45 λεπτά. Περιλαμβάνεται η αντίστοιχη συνταγογράφηση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται τελευταίας γενιάς τρισδιάστατος υπέρηχος GE E90. Λίγες ώρες πριν την εξέταση συνιστάται ελαφριά σίτιση και 2-3 ώρες πριν ξεκινήσει ο ασθενής πρέπει να είναι νηστικός. Επίσης, θα πρέπει να γίνει διακοπή ορισμένων φαρμάκων που λαμβάνονται για 1-2 μέρες πριν την εξέταση. Κατάλληλοι ασθενείς για την εξέταση αυτή είναι κυρίως όσοι έχουν ενδιάμεση πιθανότητα για εκδήλωση στεφανιαίας νόσου.

  περισσότερα λιγότερα
24

Γιατροί για Stress echo

 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Κέρδισε την εμπιστοσύνη μου. Συνεπής στο ραντεβού."

περισσότερα
 • Stress Echo (Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφία): Με τον υπερσύγχρονο τρισδιάστατο υπερηχοτομογράφο Ε9 GE. Κάθε Παρασκευή απόγευμα κατόπιν ραντεβού. Ο ασθενής πρέπει να είναι νηστικός 3 ώρες πριν την εξέταση

"Εμεινα πολυ ευχαριστημενη, πολυ ευγενικος και καλος γιατρος. Απο τους ελαχιστους στην αθηνα που δινει ιατρικες βεβαιωσεις, και μαλιστα σε λογικη τιμη και με διεξοδικες εξετασεις. "

περισσότερα
 • Stress Echo (Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφία)

"very good doctor, listen to our problem and see solution. "

περισσότερα
 • Stress Echo (Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφία): Περιλαμβάνει stress echo και contrast Contrast stress echo
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Πολύ καλός, φιλικός, συζητήσιμος, εξυπηρετικός "

περισσότερα
 • Stress Echo (Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφία)
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon

"Πολύ καλή εμπειρία, ο γιατρός εξαιρετικός & ευγενέστατος. Αφιέρωσε τον κατάλληλο χρόνο και απάντησε σε όλες τις ανησυχίες μου. Μου φάνηκε πολύ καταρτισμένος, εμπνέει εμπιστοσύνη."

περισσότερα
 • Stress Echo (Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφία): Διενεργείται σε συνεργασία με ιδιωτικό νοσοκομείο, στα πλαίσια της ασφάλειας του ασθενούς.

"Πολύ καλές εντυπώσεις από την εξέταση και την προσέγγιση του παιδιού. Επεξηγηματικός στις ερωτήσεις μου και αναλυτικός. Πιστεύω έγινε μια πλήρης εξέταση. "

περισσότερα
 • Stress Echo (Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφία)

"Πολύ καλός γιατρός, άψογη κατάρτιση στο αντικείμενο του."

περισσότερα
 • Stress Echo (Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφία): Πραγματοποιείται σε διαγνωστικό εργαστήριο με το οποίο συνεργάζεται ο ιατρός, απαιτείται ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

"Θα ξαναπήγαινα όσες φορές χρειαστεί."

περισσότερα
 • Stress Echo (Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφία): Περιλαμβάνει διενέργεια δυναμικής υπερηχοκαρδιογραφίας (stress echo) με χρήση παράγοντα αντίθεσης (contrast).

"Πολύ καλός γιατρός"

περισσότερα
 • Stress Echo (Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφία)

"The doctor is very precise and accurate in his visits and diagnosis. He has become a point of reference for what concerns my cardiological issues. "

περισσότερα
 • Stress Echo (Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφία): Η εξέταση γίνεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

"Πολύ καλός γιατρός! Με εξέτασε με προσοχή, ήταν πολύ λεπτομερής, επεξηγηματικός και με συμβούλευσε σωστά! Τον συστήνω σίγουρα!"

περισσότερα
 • Stress Echo (Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφία)

"Πολύ καλή εμπειρία. "

περισσότερα
 • Stress Echo (Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφία)
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει