Online doctor chat. More specialities added! Try it now
Online doctor chat. More specialities added! Try it now
Doctors Health Examination Expertise

Find medical articles about

×
SHOW MAP
3

specialized doctors for Stress echo

"Πάρα πολύ καλός γιατρός τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!!!ήρεμος και επεξηγηματικος άριστος γνώστης της δουλειάς του και άνθρωπος.σου εμπνέει εμπιστοσύνη και σε ηρεμεί απότην πρωτη στιγμή! ευχαριστώ πολύ γιατρέ!"

more
 • Stress echo: 150 € η εξέταση. Διάρκεια 30-45 λεπτά. Αποφυγή λήψης τροφής 4 ώρες πριν την εξέταση. Να προσκομισθούν το ιατρικό ιστορικό, παλαιότερες εξετάσεις και τα φάρμακα του ασθενούς.
CHECK ALL PRICES
 • Η δυναμική υπερηχογραφία καρδιάς (stress echo) είναι μια εξειδικευμένη τεχνική που επιτρέπει την πρώϊμη και αξιόπιστη διάγνωση της στεφανιαίας νόσου αλλά και την παρακολούθηση ασθενών που ήδη πάσχουν από αυτήν ή έχουν υποβλθεί στο παρελθόν σε αορτοστεφανιαία παράκαμψη (bypass) ή επέμβαση αγγειοπλαστικής. Το Stress Echo χρησιμοποιεί την υπερηχογραφία εκτιμώντας την καρδιακή λειτουργία σε φάση ηρεμίας και κατά την διάρκεια πρόκλησης (stress) η οποία πραγματοποιείται στα πλαίσια φαρμακολογικής φόρτισης με διαρκώς αυξανόμενες δόσεις ενδοφλέβιας δοβουταμίνης. Η ανίχνευση τμηματικής διαταραχής της κινητικότητας του καρδιακού μυός είναι πρώιμος και ειδικός δείκτης ισχαιμίας. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης ο ασθενής βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση του ηλεκτροκαρδιογραφήματος και της αρτηριακής πίεσης. Πλεονεκτήματα της μεθόδου αποτελούν η παντελής απουσία ακτινοβολίας, η ακρίβεια αυτής και η άμεση εξαγωγή αποτελέσματος, εντός μίας ώρας.

  more less

"He was kind and professional. He explained me the possible issues that I may have and examined them one by one. He prescribed some tests as well and in the end, he gave me full aspect of my heart situation. I am very pleased with Dr. Alexandros Deligeorgis."

more
 • Stress echo: 75 € η εξέταση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
CHECK ALL PRICES
 • Χρησιμοποιείται τελευταίας τεχνολογίας υπερηχοτομoγράφος με δυνατότητα για Stress Echo και Contrast Echο. Ο ασθενής θα πρέπει να έχει φάει το λιγότερο 2 ώρες πριν την εξέταση και θα χρειαστεί να διακόψει φαρμακευτική αγωγή που προκαλεί βραδυκαρδία (επικοινωνία με τον ιατρό).

  more less

"Εξαιρετικός γιατρός. Άριστες εντυπώσεις. Με εξέτασε πολλή ώρα χωρίς καμία βιασύνη. Αναλυτικός, και φιλικός μου εξήγησε όλα όσα έπρεπε και γενικά είχε μια "ανθρώπινη" συμπεριφορά κάτι που ολοένα και σπανίζει τους σύγχρονους γιατρούς. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα."

more
 • Stress echo: 150 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά. Περιλαμβάνει συνταγογράφηση σκιαγραφικού.
CHECK ALL PRICES
 • Για τη εξέταση χρησιμοποιείται ο υπερσύγχρονος τρισδιάστατος υπέρηχος GE E90.Ο ασθενής θα πρέπει να είναι 2 ώρες πριν νηστικός. Πραγματοποιείται έλεγχος ισχαιμίας και βιωσιμότητας σε στεφανιαίους και μη ασθενείς.

  more less
26

Doctors for Stress echo

 • loading
Estimated confirmation time 180 +
BOOK FOR FREE
real-hours icon

"Πολύ καλή εμπειρία, ο γιατρός εξαιρετικός & ευγενέστατος. Αφιέρωσε τον κατάλληλο χρόνο και απάντησε σε όλες τις ανησυχίες μου. Μου φάνηκε πολύ καταρτισμένος, εμπνέει εμπιστοσύνη."

more
 • Stress Echo (Dynamic Heart Ultrasonography) :

"Ανθρώπινη προσέγγιση, διαλλακτικος, με προθυμία και ενδιαφερον για την αντιμετώπιση της φυσικής και ψυχολογικής καταστασης του ασθενούς. Μου ενέπνευσε αμέσως εμπιστοσύνη και επέδειξε σεβασμό και επαγγελματισμό όντας σαφής σχετικά με τις απαραίτητες διαδικασίες και πρωτόκολλα. Άξιος συγχαρητηρίων!!"

more
 • Stress Echo (Dynamic Heart Ultrasonography) :

"Πολύ καλές εντυπώσεις από την εξέταση και την προσέγγιση του παιδιού. Επεξηγηματικός στις ερωτήσεις μου και αναλυτικός. Πιστεύω έγινε μια πλήρης εξέταση. "

more
 • Stress Echo (Dynamic Heart Ultrasonography)

"Εξαιρετικός..έμπειρος, φιλικός"

more
 • Stress Echo (Dynamic Heart Ultrasonography) :
 • Παρέχεται δωρεάν πάρκινγκ έναντι του ιατρείου στους επισκέπτες του ιατρείου.

"Πολύ καλός γιατρός! Με εξέτασε με προσοχή, ήταν πολύ λεπτομερής, επεξηγηματικός και με συμβούλευσε σωστά! Τον συστήνω σίγουρα!"

more
 • Stress Echo (Dynamic Heart Ultrasonography)

"Εμεινα πολυ ευχαριστημενη, πολυ ευγενικος και καλος γιατρος. Απο τους ελαχιστους στην αθηνα που δινει ιατρικες βεβαιωσεις, και μαλιστα σε λογικη τιμη και με διεξοδικες εξετασεις. "

more
 • Stress Echo (Dynamic Heart Ultrasonography)
Register for free

View the prices of all doctoranytime services with no restrictions!

At least 6 characters or numbers
Sign in to doctoranytime
Create a new password

Enter the email you used to register in doctoranytime and we will send you a new code.

SEND
Your password has been changed

Check your email to get the new password.

loading
MORE HOURS
LESS HOURS
loading

In case clarifications are needed, regarding the reason of visit or the time of at-home visit, the doctor will communicate directly with you.

Why waiting on hold?

350.000 users who booked an online apppointment
are pleased 100%
Book your appointment in 1 minute

You can't see your area code?
Get a video consultation with a health practitioner

Book your video consultation in 3 clicks and see your practitioner from your mobile, tablet or pc.

home
Consult your doctor anywhere
time
Get an appointment immediately
data
Secure your personal data

You just need to select the video consultation booking option.

BOOK FOR FREE

To offer you the best possible service, doctoranytime uses cookies. By continuing to browse the site, you agree to their use. OK