Επίλεξε διαδικασία: ΘΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ Σύγκρινε τιμές και δες αξιολογήσεις ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥΥ Επίλεξε διαγνωστικό κέντρο

Εδώ θα βρεις τους καλύτερους γιατρούς για...

Μπάσιος Γεώργιος

Γυναικολόγος-Μαιευτήρας Νέα Σμύρνη

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ Γυναικολόγος-Μαιευτήρας
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ Δέχεται μόνο ιδιωτικά
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Πιστοποιημένος για ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Περιγραφή

Ως ένας ιατρός με ερευνητική εμπειρία και κατάρτιση σε ειδικά θέματα της Γυναικολογίας, όπως η υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και η γυναικολογική ενδοκρινολογία, και κάνοντας χρήση των πλέον σύγχρονων ιατρικών τεχνικών, βρίσκομαι διαρκώς δίπλα σε κάθε ασθενή, έτοιμος να συζητήσουμε και να αντιμετωπίσουμε μαζί οποιοδήποτε ιατρικό θέμα, πρόβλημα ή ανησυχία

περισσότερα

Φωτογραφίες ιατρείου

Υπηρεσίες

2

Παθήσεις

Υπογονιμότητα

Εμπειρία - Μπάσιος Γεώργιος

 • Ο Δρ. Γεώργιος Μπάσιος MD, MSc, PhD είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος-Χειρούργος, με εξειδίκευση στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και στην γυναικολογική ενδοκρινολογία.

Βιογραφικό - Μπάσιος Γεώργιος

ΣΠΟΥΔΕΣ
 • Γεννημένος στα Ιωάννινα, αποφοίτησε από τη Ζωσιμαία Σχολή Ιωαννίνων. Στα πλαίσια της πανεπιστημιακής του εκπαίδευσης, έλαβε το πτυχίο του από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος (με βαθμό “Άριστα”) και Μεταπτυχιακού Διπλώματος από το ίδιο Πανεπιστήμιο.
 • Ολοκληρώνοντας την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Βασιλικής Λευκάδος, εργάστηκε ως ιατρός στον ‘Ομιλο Εταρειών Υγείας «Βιοϊατρική» και στη συνέχεια ως ειδικευόμενος ιατρός Μαιευτικής – Γυναικολογίας στην Γ’ Πανεπιστημιακή Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν», ενώ, μέχρι και σήμερα, συνεχίζει να αποτελεί (άμισθο) επιστημονικό συνεργάτη της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Γ’ Πανεπιστημιακή Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Π.Γ.Ν. «Αττικόν».
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
 • Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην περιοχή της Νέας Σμύρνης
 • Συνεργάζεται με τα μαιευτήρα ''ΓΑΙΑ'' Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και ''ΡΕΑ''
ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
 • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
 • ESHRE(European Society of Human Reproduction and Embryology)
 • MDSG (Cochrane Collaboration - Menstrual - Disorders and Subfertility Group)
 • GMC (General Medical Council)
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ
 • Παράλληλα με την επαγγελματική του σταδιοδρομία, ο Γ. Μπάσιος ασχολείται ενεργά και με τον ευρύτερο κλάδο της ιατρικής έρευνας, στα πλαίσια της οποίας έχει συμμετάσχει σε 2 ερευνητικά πρωτόκολλα, ενώ είναι συγγραφέας (author/co-author) περισσότερων από 10 επιστημονικών άρθρων, τα οποία έχουν δημοσιευθεί σε σημαντικά ξενόγλωσσα διεθνή περιοδικά, αλλά και πολλών επιστημονικών ανακοινώσεων σε διεθνή και Ελληνικά συνέδρια.
 • Επιπρόσθετα, στα πλαίσια της διαρκούς εκπαίδευσης και ενημέρωσης γύρω από τα τελευταία νέα και τις βέλτιστες πρακτικές στον κλάδο της Γυναικολογίας – Μαιευτικής, έχει συμμετάσχει σε ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια, καθώς και σε διάφορα Ελληνικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια.

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών γιατρού - Μπάσιος Γεώργιος

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Κλείσε ραντεβού και γίνε ο πρώτος χρήστης που θα αξιολογήσει τον γιατρό

Το doctoranytime επιλέγει τους καλύτερους γιατρούς για σένα!

Χάρτης

Αισθάνεσαι ότι υποφέρεις από αυτή την πάθηση;

Σύνδεση στο Doctoranytime!
Για να μάθεις το κόστος πρέπει να είσαι μέλος
 
 
Να με θυμάσαι