Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι ο κατάλληλος για σένα

Το διαιτολογικό γραφείο Παρίσης Μάνος Clinical Nutritionist - Dietitian & Partners εδρεύει στην Γλυφάδα. Επιστημονικός υπεύθυνος είναι ο Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Παρίσης Μάνος ο οποίος συνεργάζεται με την πιστοποιημένη Κλινική Διαιτολόγο – Διατροφολόγο Βαζάκα Κέλυ. Ο κος Παρίσης Μάνος είναι πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας & Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει μετεκπαιδευτεί στην κλινική διαιτολογία και στις διατροφικές διαταραχές. Στόχος του είναι η σύντομη διαδρομή στην επίτευξη του στόχου κάθε διαιτούμενου! Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων και έχει συμμετάσχει σε δράσεις του, έχει ολοκληρώσει πλήθος μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων και παρακολουθεί συστηματικά συνέδρια στο χώρο της διατροφής και της υγείας εξελίσσοντας τις γνώσεις με αγάπη στο αντικείμενο του. Επίσης, έχει εκπαιδευτεί στο Τμήμα Διατροφής στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπειο Βούλας Αθηνών. Έχει ασχοληθεί με: Διατροφικές διαταραχές, Μετά-εμμηνοπαυσιακή διατροφή, Προ-εμμηνοπαυσιακή διατροφή, Παχυσαρκία, Αθλητική διατροφή, Κλινικά περιστατικά (διαβήτης, νεφροπάθεια, καρδιαγγειακά, παθήσεις θυρεοειδούς, Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου). Η κα Κέλυ Βαζάκα σπούδασε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο στην Αθήνα, στο τμήμα Επιστήμη Διαιτολογίας – Διατροφής και συνέχισε τις σπουδές της στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Oxford Brookes University, με τίτλο Εφαρμοσμένη Διατροφή Αθλητισμού και Άσκησης. Πιστεύει πολύ ότι η ψυχολογία επηρεάζει άμεσα την διατροφική συμπεριφορά και για αυτόν τον λόγο έχει παρακολουθήσει το σεμινάριο «Δεξιότητες επικοινωνίας και συμβουλευτικής για διαιτολόγους» στο Κέντρο Ψυχολογικών Εφαρμογών. Στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης εκπαιδεύτηκε στο Τμήμα διατροφής στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά». Σκοπός της είναι η επίτευξη του στόχου κάθε διαιτώμενου με σωστή και εξατομικευμένη προσέγγιση. Έχει αναλάβει περιστατικά που αφορούσαν: Παχυσαρκία, Διατροφικές διαταραχές, Αθλητική διατροφή, Εγκυμοσύνη, Κλινικά περιστατικά (διαβήτης, καρδιαγγειακά, νεφροπάθεια, διαβήτη κύησης, θυροειδής, γαστρεντερικές παθήσεις).

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εξειδίκευση και εμπειρία

 • Nutrition coaching
 • Διατροφικές διαταραχές
 • Κλινική διαιτολογία
1 συστάσεις ασθενών

Αξιολογήσεις Ασθενών

Επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.

10

Από 1 αξιολόγηση

Αξιολογήσεις από 1 ασθενή
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
10
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
10
Έμπειρος & καταρτισμένος
10
Συνεπής
10
Προσιτός & φιλικός
10
 • Όλες (1)
 • Θετικές (1)
 • Ουδέτερες (0)
 • Αρνητικές (0)
10.0
Αναστασία Π 19 Δεκεμβρίου 2022
Αναστασία Π Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Κατάφερα να χάσω 16 κιλά σε 2.5 μήνες. Παρότι είμαι δύσκολη περίπτωση με πρόβλημα θυροειδούς, έχω καταφέρει και τα έχω κρατήσει για 1.5 χρόνο. Ευχαριστώ πολύ για όλα!

Πρόσβαση

 • Πάροδος Βουλιαγμένης 85, Γλυφάδα, Ελλάδα, Γλυφάδα , Αττική
  Parking
  • Διαθέτει ιδιωτικό parking
 • Τρόποι πληρωμής

  Πληρωμή με κάρτα
  Μετρητά

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • Πτυχίο Επιστήμης Διαιτολογίας & Διατροφής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Επαγγελματική εμπειρία

 • Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, διαιτολογικό γραφείο "Παρίσης Μάνος Clinical Nutritionist - Dietitian & Partners", Γλυφάδα

Μέλος συλλόγων

 • Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων - Διατροφολόγων
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Ο Παρίσης Μάνος Clinical Nutritionist - Dietitian & Partners έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Παρίσης Μάνος Clinical Nutritionist - Dietitian & Partners?