Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
10

Ψυχολόγοι - Σύμβουλοι Ψυχικής Υγείας κοντά στους Γαργαλιάνους

"Από τη στιγμή που άνοιξε την πόρτα του γραφείου της φάνηκε η θετική της διάθεση. Αμέσως μού έδωσε την αίσθηση ότι αποδέχεται τον συνομιλητή της άνευ όρων και φάνηκε καθαρά η ουσιαστική της προθυμία να προσφέρει τη βοήθειά της. Παρόλο που ένιωθα αμήχανα στην αρχή, με βοήθησε να το ξεπεράσω. Έδειξε ουσιαστικό ενδιαφέρον για ό,τι έλεγα και ένιωσα πως μού έδωσε χώρο και χρόνο να πω ό,τι ήθελα χωρίς να πιεστώ. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα! "

περισσότερα
 • Απλή συνεδρία
 • Η Λιακάκη Χαριέττα είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Καλαμάτα. Διαθέτει πτυχίο Ψυχολογίας από το University of Luton στην Αγγλία και παρακολούθησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Συμβουλευτική Ψυχολογία, στο University of Roehampton στην Αγγλία. Επιπλέον, μετεκπαιδεύεται στην ψυχοθεραπευτική προσέγγιση της μεθόδου Gestalt και έχει παρακολουθήσει μετεκπαιδευτικά σεμινάρια στη συμβουλευτική για παιδιά και εφήβους και στην προσωπική καθοδήγηση. Τέλος, έχει διατελέσει συνεργάτης ψυχολόγος στο Kingston Women’s Centre, στο Wandsworth Prison Counselling Centre, στο Δίκτυο Γυναικών Ευρώπης, στο Κέντρο "Κιναίσθηση" και έχει εργαστεί σε κέντρο ημέρας για παιδιά και εφήβους με αυτισμό. Στο ιδιωτικό της γραφείο προσφέρει υπηρεσίες, εξατομικευμένες για τις ανάγκες εκάστοτε ενδιαφερομένου.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Πολύ εξυπηρετική μέσω τηλεφώνου ειδικά. Την ευχαριστώ πολύ."

περισσότερα
 • Απλή συνεδρία: Περιλαμβάνει λήψη ιστορικού.
 • Η Σουλίου Μαριάννα είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Καλαμάτα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Ειδική Αγωγή από το Πανεπιστήμιο East London. Κατέχει πιστοποίηση επιμόρφωσης στις "Μαθησιακές Δυσκολίες: Αξιολόγηση και Στρατηγικές Παρέμβασης" από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πιστοποίηση στη μέθοδο Attention Autism της Gina Davies, καθώς και στη γραφή Braille από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών. Ακόμα, είναι Ειδικευόμενη Παιγνιοθεραπεύτρια στο Ψυχοθεραπευτικό και Εκπαιδευτικό Κέντρο Δραματοθεραπείας και Παιγνιοθεραπείας «Έρμα». Στη διάρκεια της καριέρας της, υπήρξε Ψυχολόγος σε επαγγελματικό λύκειο, στο τμήμα Ειδικής Αγωγής στο Ιδιωτικό Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Ειδικής Αγωγής, καθώς και στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο. Τέλος, αποτελεί μέλος του Association for Play Therapy και έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες με στόχο τη συνεχή επιμόρφωση στον κλάδο της.

  Υπηρεσίες: Art Therapy, Αντιμετώπιση εθισμών, Απλή συνεδρία, Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων, Επαναληπτική συνεδρία μέσω βίντεο, Παιγνιοθεραπεία, Συμβουλευτική γονέων, Συμβουλευτική παιδιών - εφήβων, Συνεδρία μέσω βιντεοκλήσης

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 60
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Η συγκεκριμένη γιατρός μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και ένιωσα ασφάλεια. Με βοήθησε πολύ ως προς την αντιμετώπιση κάποιων καταστάσεων. "

περισσότερα
 • Απλή συνεδρία
 • Η Φόλλε - Αλέπη Καρόλα (Κέντρο Ανάπτυξης & Ψυχοθεραπείας Παιδιών & Ενηλίκων) είναι Κλινική Ψυχολόγος MSc - Παιδοψυχολόγος & Λογοθεραπεύτρια, η οποία είναι δημιουργός και διευθύντρια του Κέντρου Ανάπτυξης και Ψυχοθεραπείας Παιδιών και Ενηλίκων στην Καλαμάτα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του πτυχίου της στην Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Marburg/ Γερμανίας και κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Ψυχολόγου. Εκπαιδεύτηκε στη Γερμανία στην Ψυχοθεραπεία Γνωσιακής - Συμπεριφοριστικής κατεύθυνσης, στην Εφαρμοσμένη Ανάλυση της Συμπεριφοράς (Applied Behavior Analysis, ABA) και στην Κλινική Θεραπευτική Ύπνωση. Επιπλέον, μετεκπαιδεύτηκε στην Ελλάδα στις Μαθησιακές Δυσκολίες / Δυσλεξία και ολοκλήρωσε με επιτυχία την εκπαίδευση στην τραυματοθεραπεία με τη μέθοδο EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing - Οφθαλμοκινητική Απευαισθητοποίηση και Επανεπεξεργασία). To 2013 έλαβε το πτυχίο της στη Λογοθεραπεία από το Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου. Έχει λάβει μέρος ως εισηγήτρια σε ομιλίες και σεμινάρια και έχει οργανώσει η ίδια ημερίδες για θέματα ψυχολογίας και Ειδικής Αγωγής. Διοργανώνει βιωματικές ομάδες εφήβων-ενηλίκων για Αυτογνωσία και Προσωπική Ανάπτυξη καθώς και για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων θεμάτων (άγχος, κρίσεις πανικού, άγχος εξετάσεων, φοβίες, χωρισμός κ.τ.λ.). Επίσης, από το 2012 εργάζεται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και εκπαιδεύει στελέχη ψυχικής υγείας στην Εφαρμοσμένη Ανάλυση της Συμπεριφοράς ενώ οργανώνει και σεμινάρια εκπαίδευσης γονέων αυτιστικών παιδιών με στόχο να γίνονται, σε στενή συνεργασία με το θεραπευτή, συνεκπαιδευτές των παιδιών τους και να συνεχίζουν την εκπαίδευσή τους στο οικογενειακό τους περιβάλλον. Τέλος, έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων, συνεδρίων και ημερίδων πάνω στην Ψυχολογία, Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με στόχο τη συνέχιση και διεύρυνση της εκπαίδευσής της στην ψυχοθεραπευτική επιστήμη. Η διεπιστημονική ομάδα του Κέντρου Ανάπτυξης και Ψυχοθεραπείας Παιδιών και Ενηλίκων απαρτίζεται από αξιόλογους συνεργάτες. Συγκεκριμένα συνεργάζεται με Λογοθεραπευτές, Κοινωνική Κλινική Ψυχολόγο και Εργοθεραπεύτρια με όραμα την άρτια οργανωμένη παροχή υπηρεσιών στο χώρο της Λογοθεραπείας, της Ειδικής Αγωγής, της Ψυχοθεραπείας και της Ψυχολογικής Υποστήριξης παιδιών, εφήβων και ενηλίκων.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων, Ατομική Συνεδρία

  περισσότερα

" Έμπειρη, καταρτισμένη και με όλα τα εφόδια του έντιμου επαγγελματία ψυχικής υγείας. Την εμπιστεύομαι εδώ και 3 χρόνια."

περισσότερα
 • Απλή συνεδρία: Κόστος ανα συνεδρία
 • Η Ρισβάνη Μαρία είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Καλαμάτα. Είναι απόφοιτος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακή εκπαίδευση στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία από το Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς. Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στην Εταιρεία Νόσου Alzheimer και συναφών διαταραχών, ενώ συνέχισε να εργάζεται εκεί εθελοντικά για ένα ακόμη έτος. Επίσης, έχει διατελέσει εξωτερική συνεργάτης στο Β' ΚΑΠΗ Καλαμάτας, προσφέροντας υπηρεσίες στη νευροψυχολογική εκτίμηση μνήμης σε άτομα τρίτης ηλικίας, καθώς και τη νοητική ενδυνάμωση μέσω ομάδων, ενώ έχει διατελέσει εξωτερική συνεργάτης ως ψυχολόγος στην Εταιρεία Hellas EAP. Στο ιδιωτικό της γραφείο προσφέρει πλήθος υπηρεσιών και παρέχει ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία, καθώς και θεραπεία ζεύγους, με σεβασμό τις εξατομικευμένες ανάγκες του καθενός εξ αυτών.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων, Συμβουλευτική γονέων - παιδιών, Συμβουλευτική διαχείρισης άγχους, Συμβουλευτική παιδιών - εφήβων, Συνεδρία μέσω skype

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Ήταν πρόσχαρη και φιλική ! Με έκανε να νιώσω αμέσως άνετα !"

περισσότερα
 • Απλή συνεδρία
 • Η Μπάκα Ηλιάνα είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Καλαμάτα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και ολοκλήρωσε την μετεκπαίδευσή της στην Συμβουλευτική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Υπήρξε σύμβουλος γονέων για 2 χρόνια στις σχολές γονέων του ιδρύματος νεολαίας και δια βίου μάθησης, ενώ εργάστηκε ως εξωτερική συνεργάτης Βιολόγου - Διατροφολόγου στην Καλαμάτα, πραγματοποιώντας συμβουλευτική σε άτομα με διατροφικές διαταραχές. Για 2 έτη συμμετείχε σε εκπομπή με θέματα ψυχολογίας στο τοπικό κανάλι BEST και αρθρογραφούσε σε sites και εφημερίδες, ενώ παράλληλα λάμβανε μέρος σε ραδιοφωνικές και διαδικτυακές εκπομπές πάνω σε θέματα ψυχολογίας. Από το 2010 ως σήμερα λειτουργεί το ιδιωτικό της γραφείο, προσφέροντας ατομική συμβουλευτική σε εφήβους, ενήλικες και γονείς. Τέλος, είναι σε θέση να πραγματοποιήσει συνεδρίες και στα αγγλικά.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Επαναληπτική συνεδρία μέσω βίντεο, Θεραπεία Ζεύγους και Συμβουλευτική , Συμβουλευτική γονέων, Συμβουλευτική παιδιών - εφήβων, Συνεδρία μέσω βιντεοκλήσης

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon

"Αρίστος επαγγελματίας.Από το πρώτο λεπτό εμπνέει εμπιστοσύνη "

περισσότερα
 • Απλή συνεδρία
 • Ο Νικολόπουλος Αριστομένης είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής με ιδιωτικό γραφείο στην Καλαμάτα. Είναι πτυχιούχος ψυχολογίας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει εκπαιδευθεί ως θεραπευτής σε θέματα σχετικά με την θεραπεία συμπεριφοράς, των διαταραχών άγχους και την καλύτερη προσαρμογή στην καθημερινότητα μετά από ένα σοβαρό μετατραυματικό στρες. Στο ιδιωτικό του γραφείο παρέχει υπηρεσίες όπως ατομική ψυχολογική θεραπεία, θεραπεία ζεύγους, ομαδική θεραπεία , group therapy, βραχεία ψυχολογική εκτίμηση, επαγγελματική συμβουλευτική, ψυχική υγεία, ολιστική παρέμβαση για παιδιά και ενηλίκους με αναπηρία, ατομική θεραπεία σε άγχος, φοβίες, διαταραχή πανικού, κατάθλιψη, διαχείριση θυμού και πένθους, ανάπτυξη αυτοεκτίμησης, εκμάθηση τεχνικών χαλάρωσης, συμβουλευτική γονέων και ζευγαριών, παιδιών και εφήβων, ενίσχυση ψυχικών μηχανισμών, θεραπεία ψυχικών διαταραχών, αντιμετώπιση προβλημάτων χρήσης ουσιών και διαχείριση διαζυγίου.

  Υπηρεσίες: Αντιμετώπιση ΔΕΠΥ, Αντιμετώπιση εθισμών, Απλή συνεδρία, Συνεδρία (φοιτητική κάρτα ISIC)

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Σπανού Ζωή

Ψυχολόγος - Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
 • Απλή συνεδρία: Λήψη ΙστορικούΓνωσιακή Συμπεριφοριστική θεραπείαΣυμβουλευτική Ενηλικών, Γονέων
 • Η Σπανού Ζωή είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Κυπαρισσία. Σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Στη συνέχεια, εκπαιδεύτηκε στην Κλινική Ψυχοπαθολογία Ενηλίκων και Παιδιών παρακολουθώντας το ετήσιο Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα που διοργάνωσαν η Α΄Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινητείου Νοσοκομείου και το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχική Υγιεινής (Ε.Π.Ι.Ψ.Υ). Ακολούθως, ειδικεύτηκε στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία παρακολουθώντας το τετραετές Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της Εταιρίας Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών. Με την ολοκλήρωση των σπουδών της πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Κέντρο Παιδοψυχικής Υγιεινής Αθηνών και στη συνέχεια εργάστηκε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού ως Ψυχολόγος, παρέχοντας ατομικές συνεδρίες στους δημότες αλλά και υλοποιώντας ενημερωτικές παρεμβάσεις σε σχολεία, γονείς και εκπαιδευτικούς. Παράλληλα, εργαζόταν ως παράλληλη στήριξη για την ένταξη νηπίου σε κανονικό σχολείο σε συνεργασία με άλλες ειδικότητες (εργοθεραπεία, λογοθεραπεία κ.α). Επίσης, έχει εργαστεί στο "Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς" παρέχοντας υπηρεσίες Ψυχοθεραπείας και παράλληλα στο Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής στο Περιστέρι στο Διαγνωστικό τομέα παιδιών και εφήβων, χορηγώντας τεστ Αξιολόγησης. Τέλος, συνεργάζεται με σχολεία, διοργανώνοντας ημερίδες με σκοπό την ενημέρωση γονέων και εκπαιδευτικών σε θέματα ψυχολογικής φύσεως.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Γνωσιακή - Συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεία, Συμβουλευτική γονέων, Ψυχοθεραπεία παιδιών - εφήβων

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Με τη Χριστίνα ένιωσα ότι πραγματικά κάποιος με άκουσε με προσοχή και διακριτικότητα. Βοηθήθηκα να αναγνωρίσω πλευρές του εαυτού μου που με δυσκολεύουν. Σε ευχαριστω πολυ και ανυπομονω για το επομενο μας ραντεβου!"

περισσότερα
 • Απλή συνεδρία: .
 • Η Αναστασοπούλου Χριστίνα είναι Ψυχολόγος, κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Καλαμάτα. Διαθέτει πτυχίο Ψυχολογίας από το Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και μεταπτυχιακό στην Έρευνα στην Κοινωνική & Κλινική Ψυχολογία (M.Sc.) από το Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ που μελέτησε πειραματικά το ρόλο των συναισθημάτων στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας. Επιπλέον έχει 5ετή εκπαίδευση στο Ψυχόδραμα από το Ψυχοδραματικό Κέντρο Ανάπτυξης της Προσωπικότητας στην Αθήνα. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας έχει εργαστεί σε μεγάλο βαθμό με νεανικό πληθυσμό, συντονίζοντας ομάδες εφήβων στα γυμνάσια της Φωκίδας στα πλαίσια της λειτουργίας της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας και ομάδες προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας με φοιτητές του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Διετέλεσε συνεργάτης του Κέντρου Συμβουλευτικής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου και του Γραφείου Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου δουλεύοντας ατομικά και ομαδικά με εργαλείο το κλασικό Ψυχόδραμα, ενώ έχει εργαστεί εθελοντικά στην ψυχιατρική κλινική ενηλίκων του Νοσοκομείου Αγία Όλγα και στο Παιδοψυχιατρικό τμήμα του Τζανείου Νοσοκομείου Πειραιά όπου συμμετείχε σε ερευνητική ομάδα για τον άτυπο αυτισμό. Τέλος, είναι εκπαιδεύτρια στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εκπαίδευση και Πολιτισμός» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, όπου συντονίζει εργαστήρια προσωπικής ανάπτυξης προς εκπαιδευτικούς και συνεργάτης του Κέντρου Επαγγελματικής και Οικογενειακής Υποστήριξης των Παιδικών Χωριών SOS στην Καλαμάτα. Έχει πλήθος παρουσιάσεων σε συνέδρια του κλάδου της και δημοσίευση σε έγκριτο επιστημονικό περιοδικό. Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Ομαδικά βιωματικά εργαστήρια, Συμβουλευτική γονέων, Συμβουλευτική διαχείρισης άγχους, Συνεδρία μέσω skype, Ψυχοθεραπεία ενηλίκων , Ψυχοθεραπεία παιδιών - εφήβων

  περισσότερα

"Ήταν υπέροχος άνθρωπος δοτικός και με άκουγε με υπομονή!!"

περισσότερα
 • Απλή συνεδρία
 • H Ζέρβα Σταυρούλα είναι Ψυχολόγος - Υπνοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικά γραφεία στο Μαρούσι και στην Καλαμάτα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακές σπουδές στην Κλινική Ψυχολογία στο American Liberty University, εκπαίδευση στη Γνωσιακή - Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική στην Ακαδημία Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής και εξειδίκευση στη θεραπευτική ύπνωση, κατέχοντας πολλαπλούς τίτλους στην Κλινική Υπνοθεραπεία. Διαθέτει εμπειρία 12 χρόνων σε ατομικές συνεδρίες και παρέχει τη δυνατότητα για συνεδρίες συμβουλευτικής μέσω διαδικτύου για όσους κατοικούν σε άλλα μέρη της Ελλάδας και στο εξωτερικό.

  Υπηρεσίες: Yπνοθεραπεία, Απλή συνεδρία

  περισσότερα
 • Απλή συνεδρία
 • Η Θεοδωροπούλου Γεωργία MSc, PgPD είναι Ψυχολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Κυπαρισσία. Διαθέτει πτυχίο Ψυχολογίας από το τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και έκανε μεταπτυχιακό, με ειδίκευση στην «Ψυχολογία της Άσκησης» στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Επιπλέον έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί στη Συνθετική Συμβουλευτική, στις Μαθησιακές δυσκολίες καθώς και στο συντονισμό Σχολών Γονέων. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην ιδιωτική εκπαίδευση και είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων ενώ εργάζεται και ως εισηγήτρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε θέματα ψυχικής υγείας και προσωπικής ανάπτυξης. Τέλος, έχει συμμετάσχει ως εισηγήτρια σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια Αθλητικών Επιστημών και Ψυχολογίας και σε ημερίδες σχολείων.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία

  περισσότερα

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ