Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΩΡΕΑΝ

Γιατί είναι η κατάλληλη για εσένα

H Παπαδοπούλου Ευαγγελία είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας δραστηριοποιούμενη επαγγελματικά επί 25ετία και διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο στην Ηλιούπολη. Είναι κάτοχος 4 πτυχιών από Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας ( Σχολή Νηπιαγωγών Αθηνών, Πάντειο Πανεπιστήμιο, Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής Τεχνολογικής Εκπαίδευσης) ενώ διαθέτει Πτυχίο Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό. Στην πτυχιακή της εργασία με θέμα "Συμβουλευτική μέσω Τέχνης" μελέτησε και ανέπτυξε το ρόλο και τη σημασία των διαφόρων μορφών τέχνης στην υπηρεσία της θεραπείας (Εικαστική θεραπεία, Χοροθεραπεία, Μουσικοθεραπεία, Δραματοθεραπεία, Ψυχόδραμα και Συμβουλευτική μέσω Λογοτεχνίας). Έχει διατελέσει Υπεύθυνη στο Κέντρο Συμβουλευτικής του Δήμου Βύρωνα, όπου οργάνωσε και συντόνισε σεμινάρια και ομάδες για γονείς, εκπαιδευτικούς, εφήβους και νέους, συμμετείχε σε επιστημονικές Ημερίδες σε συνεργασία με άλλους φορείς, καθώς και στο Ιατρικό Διαδημοτικό Συνέδριο του Δήμου Βύρωνα, όπου παρουσίασε και ανέπτυξε τη Σχέση ανάμεσα στη Ψυχοσυναισθηματική και Σωματική μας Υγεία. Επιπλέον, έχει συνεργαστεί με πληθώρα Δημόσιων και Ιδιωτικών φορέων (Ιδιωτικά Σχολεία, Επιχειρήσεις, Συλλόγους Γυναικών, Συλλόγους Γονέων, την Ελληνική Εταιρεία για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας κ.ά.) πραγματοποιώντας αντίστοιχα σεμινάρια αυτογνωσίας και προσωπικής ενδυνάμωσης. Στο ιδιωτικό της γραφείο αντιμετωπίζει πλήθος περιστατικών έχοντας στο επίκεντρο τις ανάγκες του εκάστοτε θεραπευόμενου και διατηρώντας ως απαρέγκλιτο στόχο της την διεύρυνση της αυτογνωσίας, την προσωπική ενδυνάμωση, την ανάπτυξη θετικής αυτοεκτίμησης, την καλλιέργεια της ισότητας, την συναισθηματική ισορροπία και την έκφραση της ατομικής ταυτότητας και δημιουργίας.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εξειδίκευση και εμπειρία

  • Αγχώδεις Διαταραχές
  • Θεραπεία Αποδοχής και Δεσμευσης (Acceptance and Commitment Therapy)
  • Αυτογνωσία

Υπηρεσίες - Κόστος

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δεν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Πληροφορίες Γραφείου

  • Κλεισόβης 27, Ηλιούπολη, Αττική

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

  • Πτυχίο Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό (Πτυχιακή Εργασία: "Συμβουλευτική μέσω Τέχνης")

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  • Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Ιδιωτικό γραφείο, Ηλιούπολη
  • Υπεύθυνη στο Κέντρο Συμβουλευτικής του Δήμου Βύρωνα
  • Συνεργασία με πλήθος Δημόσιων και Ιδιωτικών Φορέων ( Ιδιωτικά Σχολεία, Επιχειρήσεις, Συλλόγους Γυναικών, Συλλόγους Γονέων, την Ελληνική Εταιρεία για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας κ.α.)

Μέτρα προστασίας κατά της COVID-19

Παρακάτω θα δεις τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού στους χώρους παροχής υπηρεσιών υγειάς. Η Παπαδοπούλου Ευαγγελία τα ακολουθεί πιστά.

sync iconΑυστηροί έλεγχοι

Οι εισερχόμενοι στον χώρο ελέγχονται για συμπτώματα COVID-19. To προσωπικό υποβάλλεται τακτικά σε τεστ. Αν κάποιος εμφανίσει συμπτώματα απομονώνεται για να μην έρθει σε επαφή με άλλους.

sync iconΠροστατευτικός εξοπλισμός

Όλοι φορούν προστατευτικές μάσκες εκτός από τα παιδιά κάτω των 2 ετών. Επιπρόσθετα, το προσωπικό χρησιμοποιεί προστατευτικό εξοπλισμό κατά τη διάρκεια των θεραπειών.

sync iconΚαθαρισμός και απολύμανση

Όλοι οι χώροι καθαρίζονται και απολυμαίνονται τακτικά. Έχουν επίσης επαρκή εξαερισμό. Το προσωπικό απολυμαίνει τα χέρια του πριν και μετά την επαφή με κάθε ασθενή.

sync iconΤήρηση αποστάσεων

Το επιτρεπόμενο όριο ατόμων στον χώρο είναι εμφανώς περιορισμένο, ενώ ταυτόχρονα τηρείται απόσταση 2 μέτρων μεταξύ των ασθενών.

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ