Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι η κατάλληλη για σένα

Η Φαρμάκη Ευγενία είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο στο Παγκράτι. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας από το Canterbury Christ Church University και έχει εκπαιδευτεί στη συστημική προσέγγιση στο Συστημικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Ψυχολογικής Υποστήριξης, ΣΚΕΨΥ. Εκτός από το ιδιωτικό της γραφείο έχει διατελέσει Ψυχολόγος και σε Ιδιωτικά Κέντρα. Εργάζεται θεραπευτικά σε θέματα που αφορούν με ενήλικες, οικογενειακές σχέσεις, συμβουλευτική ζεύγους, γονέων και εφήβων και αποκαταστασιακά με ογκολογικούς ασθενείς και τις οικογένειές τους. Παρέχει υποστήριξη σε θέματα διαταραχών διάθεσης , κρίσεις πανικού, φοβίες, διαχείριση θυμού, προβλήματα εξαρτήσεων και αυτοεκτίμησης. Έχει πάρει μέρος ως συντονίστρια θεραπεύτρια σε ομάδες αυτογνωσίας και σε σεμινάρια. Φυσικά, η ανάγκη για εκπαίδευση και για πληροφορία πάνω σε τεχνικές και μεθόδους Ψυχολογίας δεν σταματά ποτέ. Αποτέλεσμα αυτού είναι να έχει παρακολουθήσει και να παρακολουθεί πληθώρα σεμιναρίων και συνεδριών πάνω στον τομέα της ψυχικής υγείας. Εν κατακλείδι, για την κα Φαρμάκη αποτελεί ευχαρίστηση να συντροφεύει τους ανθρώπους στο να ανακατασκευάζουν υποθέσεις, άλλοτε για το τί μπορεί να τους τραβάει πίσω στην προσωπική τους ανάπτυξη και τί μπορούν να κάνουν γι’ αυτό και άλλοτε για να ανακαλύπτουν ποιοι είναι πραγματικά και γενικά να βρίσκουν τη δύναμη να διεκδικούν το χαμόγελό τους!!!

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Αξιολογήσεις Ασθενών

Επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.

10

Από 6 αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις από 6 ασθενείς
10
 • Όλες (6)
 • Θετικές (6)
 • Ουδέτερες (0)
 • Αρνητικές (0)
10.0
Haralampos G 01 Απριλίου 2022
Haralampos G Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Ένοιωσα μεγάλη άνεση με το που μπήκα στο γραφείο της κυρίας Φαρμάκη, δεν είχα ξανά ασχοληθεί με ψυχοθεραπεία και ήμουν επιφυλακτικος όταν έκλεινα το πρώτου ραντεβού αλλά η γνώση που μου μεταδίδει ανά συνεδρία με τις στοχευμένες ερωτήσεις που μου κάνει με κάνουν να ανακαλύπτω τον εαυτό μου και να θέλω να συνεχίσω χαρούμενος για την επιλογή μου.
10.0
Κωνσταντίνος Δ 23 Μαρτίου 2022
Κωνσταντίνος Δ Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Κέρδισε αμέσως την εμπιστοσύνη μου ώστε να μιλήσω για τα πράγματα που με απασχολούσαν. Με βοήθησε να κατανοήσω πολλά και να τα διαχειριστώ. Γνωρίζει το αντικείμενο της και την συνιστώ ανεπιφύλακτα
10.0
Elena K 22 Μαρτίου 2022
Elena K Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Μπορώ να πω με σιγουριά ότι η κυρία Τζένη με έχει βοηθήσει πραγματικά να καταλάβω τον εαυτό μου και να εξελιχθώ. Ουσα θεραπευόμενη της τον τελευταίο ένα χρόνο, εχω συνειδητοποιήσει πως είναι η καταλληλότερη θεραπεύτρια για εμένα. Έχει ενσυναίσθηση, ακούει ενεργα και με κατανοεί χωρίς να έχω νιώσει ποτέ ότι κατακρίνομαι. Μέσα από τις ασκήσεις που αναλύουμε και τον καθορισμό στόχων, καταλαβαίνω πτυχές του εαυτού μου που μεχρι πρότινος μου ήταν αγνωστες και έτσι μαθαίνω να αντιμετωπίζω διαφορετικά τον εαυτό μου και τους γύρω μου. Η προτεραιότητα μου ήταν η δυσκολία που αντιμετώπιζα σχετικα με την απώλεια βάρους και η κυρια Τζενη με υποστηρίζει στην προσπάθεια μου, με βοηθάει με την αυτοπεποίθηση καθως και την αυτοεκτίμηση μου. Η θεραπεία είναι μια διαδικασία που θέλει χρόνο και προσπαθεια και χαίρομαι που σε αυτη την πορεία έχω την βοήθεια μιας εξαιρετικής ψυχολόγου
10.0
Αλεξανδρα Ο 20 Μαρτίου 2022
Αλεξανδρα Ο Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένοι, με βοήθησε πάρα πολύ, είναι αξιόπιστη στο έργο που προσφέρει.!!!
10.0
Viki D 19 Μαρτίου 2022
Viki D Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Άψογη επαγγελματίας θα την πρότεινα ανεπιφύλακτα!!
10.0
ΠΑΝΝΑΓΙΩΤΑ Λ 19 Μαρτίου 2022
ΠΑΝΝΑΓΙΩΤΑ Λ Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Η Τζένη είναι πολύ γλυκός άνθρωπος και άψογη επαγγελματίας. Η πορεία μου έχει αλλάξει ριζικά από όταν αρχίσαμε να μιλάμε. Στο χρόνο που έχουμε δουλέψει μαζί, μέσα από τις συζητήσεις μας και τις ασκήσεις που κάνουμε, έχω ανακαλύψει πτυχές του ευατού μου που δεν γνώριζα ή που έκρυβα καλά και παρόλο που ήταν ένα δύσκολο έτος της ζωής μου σε πολλάπλα επίπεδα, με οδηγό την καθοδήγηση και το πείσμα της να πετύχουμε τους στόχους μας, πλέον νιώθω δυνατή, αναγνωρίζω τις δυνατότητές μου και αντιμετωπίζω όλα μου τα ζητήματα με αισιοδοξία και έχοντας αγάπη για τον ευατό μου. Όταν κάποιες φορές παραστρατώ, ξέρω ότι η Τζένη θα είναι δίπλα μου και θα μου δείξει τον τρόπο να προχωρήσω και να αντιμετωπίσω οτιδήποτε, έχωντας πάντα κέντρο και βασικό οδηγό την αγάπη για τον ευατό μου και την αποδοχή του.

Πρόσβαση

 • Φωκιανού 40 (Κοντά στο Μετρό του Ευαγγελισμού), Παγκράτι , Αττική
 • Τρόποι πληρωμής

  Μετρητά

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Πτυχίο Ψυχολογίας, Canterbury Christ Church University
 • Διετές Μεταπτυχιακό δίπλωμα (MSc), στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ιατρική Σχολή
 • Ειδίκευση στη Συστημική Ψυχοθεραπεία, Συστημικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Ψυχοθεραπείας, ΣΚΕΨΥ
 • Παρακολούθηση Ημερίδων, Διημερίδων και Σεμιναρίων σχετιζόμενων με το επιστημονικό της πεδίο
 • Πτυχίο Τμήματος Νοσηλευτικής

Επαγγελματική εμπειρία

 • Ψυχολόγος Ιδιωτικό Γραφείο και Ιδιωτικά Κέντρα
 • Προσωπική εξάσκηση στη Θεραπεία Συστημικής Προσέγγισης.
 • Πρακτική άσκηση στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Αθηνών "Δαφνί". Νοσηλευτική φροντίδα των ασθενών, ανάλυση περιστατικών , δημιουργική απασχόληση των ασθενών.
 • Πρακτική άσκηση σε ξενώνες αποκατάστασης ψυχικής υγείας και σε κέντρα ημέρας ψυχικής υγείας

Ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις

 • Αρθρογραφεί στο psychologynow.gr και στο KIDSPROJECT
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Η Φαρμάκη Ευγενία έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

 • Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Φαρμάκη Ευγενία?