Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΩΡΕΑΝ

Γιατί είναι ο κατάλληλος για εσένα

Με άξονα τρεις θεμελιώδεις αρχές: την κλινική παρατήρηση, τον ορθολογισμό και την επιστημονική κατάρτιση ασκεί την ιατρική επιστήμη της ωτορινολαρυγγολογίας πάντα με γνώμονα τη φροντίδα και το σεβασμό προς τον ασθενή. Η έγκυρη διαγνωστική προσέγγιση διασφαλίζεται με τη χρήση σύγχρονου ιατρικού εξοπλισμού. Η θεραπεία - επεμβατική-χειρουργική και μη-βασίζεται στις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις και παρέχεται μέσω σύγχρονων τεχνικών.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εξειδίκευση και εμπειρία

  • Διάγνωση-θεραπεία διαταραχών και νοσημάτων των αυτιών, της μύτης, του λάρυγγα και γενικότερα παθήσεων της κεφαλής και του τραχήλου.

Υπηρεσίες - Κόστος

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Αξιολογήσεις ασθενών

100% αξιόπιστες αξιολογήσεις

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.
10,0

από 1 αξιολόγηση

Συνολική βαθμολογία από 1 ασθενή
10,0
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
10,0
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
10,0
Έμπειρος & καταρτισμένος
10,0
Συνεπής
10,0
Προσιτός & φιλικός
0,0
  • Όλες (1)
  • Υψηλές (1)
  • Ουδέτερες (0)
  • Χαμηλές (0)
10
Fotis A 14 Αυγούστου 2014
Fotis A Μέλος από 9 Αυγούστου 2014 Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Λίγες μέρες πριν τον 15γουστο, απέκτησα έναν πολύ έντονο πόνο στο λαιμό. Υπέθεσα ότι θα ήταν κάποια φαρυγγίτιδα/αμυγδαλίτιδα που θα έκανε τον κύκλο της, με την απαραίτητη αγωγή (έχω μητέρα γιατρό). Τα πράγματα όμως, μετά τις 7 μέρες, άρχισαν να ζορίζουν, οπότε ήταν επιτακτική η επίσκεψη σε ΩΡΛ. Μέσα σε μια άδεια Αθήνα όμως, η μόνη λύση ήταν το DoctorAnytime για να πω ότι θα έβρισκα κάτι εύκολα, χωρίς να ταλαιπωρηθώ ψάχνοντας. Βρήκα τον γιατρό Καραμούντζο, και κανονίσαμε ραντεβού 2 μέρες πριν τη γιορτή της Παναγίας (αισθάνομαι ακόμα τύψεις που τον έφερα πίσω στο κλείνον Άστυ). Ο γιατρός ήταν καλός, πολύ φιλικός, και αρκετά αναλυτικός (το τελευταίο στοιχείο, το εκτιμώ πολύ σε επαγγελματίες, μιας και είναι και φύση της δουλειάς μου). Το πιο εντυπωσιακό στοιχεία του γιατρού όμως ήταν (και ας που επιτραπεί).. τα πολύ απαλά του χέρια. Και για να μην παρεξηγηθώ, η Ιατρική χρειάζεται δάκτυλα πιανίστα, αλλιώς έχει πόνο. Ο γιατρός που έκανε Ενδοσκόπηση από μύτη (ναι, ναι, αυτό που φαντάζεστε), όπου αρχικά κόντευα να παραλύσω βλέποντας το εργαλείο που ήθελε να χρησιμοποιήσει. Με πάσα ειλικρίνεια, έκλεισα απλά μάτια, και δεν κατάλαβα τίποτα. Κυριολεκτικά. Μόνο στο σημείο που μου ζήτησε να σηκωθώ, άνοιξα τα μάτια, συνειδητοποιώντας ότι είχε τελειώσει! Μακάρι να είχαν τόσο απαλά χέρια, πάρα, μα πάρα πολλοί οδοντίατροι. (προσθέτω, για να μην αδικήσω τον γιατρό, ότι ο άνθρωπος μου τα έψαξε όλα - λαιμούς, αυτιά, μύτες - ασχέτως, αν είχαν να κάνουν με τον πόνο που είχα). Κλείνω για να μην φλυαρώ. Διαγνώστηκα με περιαμυγδαλικό απόστημα (googlάρετε το από ενδιαφέρον), που ευτυχώς, με την βοήθεια του γιατρού, το προλάβαμε για να μην πάμε σε παρακεντήσεις, κτλ., που συνήθως είναι ταλαιπωρίες μεγάλες. Η περιπέτεια τελείωσε (hopefully, που θα έλεγαν και οι Άγγλοι), οπότε σαν κατάληξη, μπορώ κάλλιστα να προτείνω τον γιατρό, για τις υπηρεσίες του. Και προφανώς να τον ευχαριστήσω, γιατί αν και δεν τον είχα ξαναδεί ποτέ μου, πριν αυτό το ραντεβού, είχαμε ένα απολαυστικό απόγευμα με αρκετό γέλιο (που μεταξύ μας, τα ιατρεία έχουν συνήθως, πολύ κλάμα).
ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Πληροφορίες Ιατρείου

  • Λεωφόρος Μαραθώνος 73, Άνοιξη, Αττική

Βιογραφικό και καριέρα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  • Υπ. Διδάκτορας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι ιατρός του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών από το 2008.

Ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις

  • ΣΚΟΛΙΩΣΗ ΡΙΝΙΚΟΥ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

Μέτρα προστασίας κατά της COVID-19

Παρακάτω θα δεις τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού στους χώρους παροχής υπηρεσιών υγειάς. Ο Καραμούντζος Χρήστος τα ακολουθεί πιστά.

sync iconΑυστηροί έλεγχοι

Οι εισερχόμενοι στον χώρο ελέγχονται για συμπτώματα COVID-19. To προσωπικό υποβάλλεται τακτικά σε τεστ. Αν κάποιος εμφανίσει συμπτώματα απομονώνεται για να μην έρθει σε επαφή με άλλους.

sync iconΠροστατευτικός εξοπλισμός

Όλοι φορούν προστατευτικές μάσκες εκτός από τα παιδιά κάτω των 2 ετών. Επιπρόσθετα, το προσωπικό χρησιμοποιεί προστατευτικό εξοπλισμό κατά τη διάρκεια των θεραπειών.

sync iconΚαθαρισμός και απολύμανση

Όλοι οι χώροι καθαρίζονται και απολυμαίνονται τακτικά. Έχουν επίσης επαρκή εξαερισμό. Το προσωπικό απολυμαίνει τα χέρια του πριν και μετά την επαφή με κάθε ασθενή.

sync iconΤήρηση αποστάσεων

Το επιτρεπόμενο όριο ατόμων στον χώρο είναι εμφανώς περιορισμένο, ενώ ταυτόχρονα τηρείται απόσταση 2 μέτρων μεταξύ των ασθενών.

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ