Επίλεξε την περιοχή σου και δες τους γιατρούς που είναι κοντά σου.

Επίλεξε διαδικασία: ΘΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ Σύγκρινε τιμές και δες αξιολογήσεις ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥΥ Επίλεξε διαγνωστικό κέντρο

Εδώ θα βρεις τους καλύτερους γιατρούς για...

Χρησιμοποίησε τα φίλτρα για να βρεις τον πιο εξειδικευμένο γιατρό για σένα!

Δωρής Στέλιος

1

Νευρολόγος Ιλίσια

Δες τον χάρτη
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ Νευρολόγος
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ Δέχεται μόνο ιδιωτικά
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Πιστοποιημένος για ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Υπηρεσίες

2

Εμπειρία - Δωρής Στέλιος

  • Από την θητεία μου στην Πανεπιστημιακή Νευρολογική Κλινική, στην Νευρολογική Κλινική του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν και στην Νευρολογική Κλινική της Ευρωκλινικής Αθηνών, πέραν της τεράστιας εμπειρίας και ικανότητας μου στην Κλινική Νευροφυσιολογία, έχω ασχοληθεί διεξοδικά με όλα νευρολογικά νοσήματα και ιδιαίτερα την Σκλήρυνση κατά Πλάκας και τις παθήσεις του περιφερικού νευρικού συστήματος.

Βιογραφικό - Δωρής Στέλιος

ΣΠΟΥΔΕΣ
  • Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 16 Ιουλίου του 1959.
  • Το 1977, μετά από Πανελλήνιες Εξετάσεις, έγινα δεκτός στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, από την οποία αποφοίτησα το 1984 με βαθμό "λίαν καλώς".
  • Ειδικεύτηκα στην Νευρολογία (1988-1992) στην Νευρολογική Κλινική του KAT και εν συνεχεία στην Α΄ Νευρολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών (Αιγινήτειο Νοσοκομείο).
  • Μετά την λήψη του τίτλου ειδικότητας της Νευρολογίας, παρέμεινα εργαζόμενος στην Α΄ Πανεπιστημιακή Νευρολογική Κλινική μέχρι τον Ιούνιο του 2001, ως νευρολόγος.
  • Ασχολήθηκα με την Κλινική Νευροφυσιολογία πριν, κατά και μετά το πέρας της ειδίκευσης μου, και είμαι εξαίρετος γνώστης της Ηλεκτρομυογραφίας και των Προκλητών Δυναμικών (οπτικών, στελεχιαίων ακουστικών και σωματοαισθητικών). Έχω παρακολουθήσει τις εργασίες του Τμήματος Κλινικής Νευροφυσιολογίας του Νοσοκομείου ΚΑΤ, του Εργαστηρίου Ηλεκτρομυογραφίας και Σωματοαισθητικών Προκλητών Δυναμικών της Νευρολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Εργαστηρίου Προκλητών Δυναμικών του Καθολικού Πανεπιστημίου του Saint-Luc του Louvain (Βέλγιο) καθώς και του Εργαστηρίου Προκλητών Δυναμικών της Πανεπιστημιακής Κλινικής του Παρισιού (νοσ. Pitie Salpetriere).
  • Είμαι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών από τις 12.12.1995 με βαθμό "Αριστα" (Θέμα Διδακτορικής Διατριβής: Ηλεκτρομυογραφική μελέτη ασθενών με παλαιά πάρεση προσωπικού νεύρου που εξελίχθηκε σε κλινική αποκατάσταση ή συν-κινησίες. Ηλεκτροκλινική συσχέτιση).
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
  • Παράλληλα, από το 1992 μέχρι και το 1999 ήμουν υπεύθυνος του Εργαστηρίου Ηλεκτρομυογραφίας και Προκλητών Δυναμικών του Γενικού Ερευνητικού και Θεραπευτικού Ινστιτούτου Αθηνών "Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ". Επίσης, από το 1996 μέχρι το 2001 ήμουν υπεύθυνος του Εργαστηρίου Ηλεκτρομυογραφίας του Διαγνωστικού Κέντρου EUROMEDICA (παράρτημα Κηφισιάς).
  • Από το 2001 μέχρι και το 2004 εργάσθηκα στην Νευρολογική Κλινική του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, ως νευρολόγος, έχοντας παράλληλα και την ευθύνη του Εργαστηρίου Κλινικής Νευροφυσιολογίας του νοσοκομείου.
  • Από τον Νοέμβριο του 2004 μέχρι και σήμερα είμαι Δ/ντής της B’ Νευρολογικής Κλινικής και του Εργαστηρίου Ηλεκτρομυογραφίας και Προκλητών Δυναμικών της Ευρωκλινικής Αθηνών.

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών γιατρού - Δωρής Στέλιος

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Κλείσε ραντεβού και γίνε ο πρώτος χρήστης που θα αξιολογήσει τον γιατρό

Το doctoranytime επιλέγει τους καλύτερους γιατρούς για σένα!

Χάρτης

Αισθάνεσαι ότι υποφέρεις από αυτή την πάθηση;

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει

Σύνδεση στο Doctoranytime!
Για να μάθεις το κόστος πρέπει να είσαι μέλος
 
 
Να με θυμάσαι