Επίλεξε την περιοχή σου και δες τους γιατρούς που είναι κοντά σου.

Επίλεξε διαδικασία: ΘΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑΣύγκρινε τιμές και δες αξιολογήσεις ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥΥΕπίλεξε διαγνωστικό κέντρο

Εδώ θα βρεις τους καλύτερους γιατρούς για...

Χρησιμοποίησε τα φίλτρα για να βρεις τον πιο εξειδικευμένο γιατρό για σένα!

Δωρής Στέλιος

1

Νευρολόγος Ιλίσια

Δες τον χάρτη
 • Διονυσίου Αιγινήτου 4, Ιλίσια, Αθήνα ΑΤΤΙΚΗ
  2107113060αστική χρέωσηΚαλώντας αυτόν τον αριθμό θα μιλήσεις απευθείας με τον γιατρό και η χρέωση είναι αστική.
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ Νευρολόγος
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ Δέχεται μόνο ιδιωτικά
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Πιστοποιημένος για ηλεκτρονική συνταγογράφηση
new parter
Νέος συνεργάτης:
Ο γιατρός προστέθηκε έπειτα από αίτημα ασθενών
free online rantevou
H υπηρεσία του online ραντεβού προσφέρεται από εμάς δωρεάν! Εσύ επιβαρύνεσαι μόνο με το κόστος του γιατρού.

Υπηρεσίες

2

Εμπειρία - Δωρής Στέλιος

 • Από την θητεία μου στην Πανεπιστημιακή Νευρολογική Κλινική, στην Νευρολογική Κλινική του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν και στην Νευρολογική Κλινική της Ευρωκλινικής Αθηνών, πέραν της τεράστιας εμπειρίας και ικανότητας μου στην Κλινική Νευροφυσιολογία, έχω ασχοληθεί διεξοδικά με όλα νευρολογικά νοσήματα και ιδιαίτερα την Σκλήρυνση κατά Πλάκας και τις παθήσεις του περιφερικού νευρικού συστήματος.

Βιογραφικό - Δωρής Στέλιος

ΣΠΟΥΔΕΣ
 • Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 16 Ιουλίου του 1959.
 • Το 1977, μετά από Πανελλήνιες Εξετάσεις, έγινα δεκτός στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, από την οποία αποφοίτησα το 1984 με βαθμό "λίαν καλώς".
 • Ειδικεύτηκα στην Νευρολογία (1988-1992) στην Νευρολογική Κλινική του KAT και εν συνεχεία στην Α΄ Νευρολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών (Αιγινήτειο Νοσοκομείο).
 • Μετά την λήψη του τίτλου ειδικότητας της Νευρολογίας, παρέμεινα εργαζόμενος στην Α΄ Πανεπιστημιακή Νευρολογική Κλινική μέχρι τον Ιούνιο του 2001, ως νευρολόγος.
 • Ασχολήθηκα με την Κλινική Νευροφυσιολογία πριν, κατά και μετά το πέρας της ειδίκευσης μου, και είμαι εξαίρετος γνώστης της Ηλεκτρομυογραφίας και των Προκλητών Δυναμικών (οπτικών, στελεχιαίων ακουστικών και σωματοαισθητικών). Έχω παρακολουθήσει τις εργασίες του Τμήματος Κλινικής Νευροφυσιολογίας του Νοσοκομείου ΚΑΤ, του Εργαστηρίου Ηλεκτρομυογραφίας και Σωματοαισθητικών Προκλητών Δυναμικών της Νευρολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Εργαστηρίου Προκλητών Δυναμικών του Καθολικού Πανεπιστημίου του Saint-Luc του Louvain (Βέλγιο) καθώς και του Εργαστηρίου Προκλητών Δυναμικών της Πανεπιστημιακής Κλινικής του Παρισιού (νοσ. Pitie Salpetriere).
 • Είμαι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών από τις 12.12.1995 με βαθμό "Αριστα" (Θέμα Διδακτορικής Διατριβής: Ηλεκτρομυογραφική μελέτη ασθενών με παλαιά πάρεση προσωπικού νεύρου που εξελίχθηκε σε κλινική αποκατάσταση ή συν-κινησίες. Ηλεκτροκλινική συσχέτιση).
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
 • Παράλληλα, από το 1992 μέχρι και το 1999 ήμουν υπεύθυνος του Εργαστηρίου Ηλεκτρομυογραφίας και Προκλητών Δυναμικών του Γενικού Ερευνητικού και Θεραπευτικού Ινστιτούτου Αθηνών "Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ". Επίσης, από το 1996 μέχρι το 2001 ήμουν υπεύθυνος του Εργαστηρίου Ηλεκτρομυογραφίας του Διαγνωστικού Κέντρου EUROMEDICA (παράρτημα Κηφισιάς).
 • Από το 2001 μέχρι και το 2004 εργάσθηκα στην Νευρολογική Κλινική του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, ως νευρολόγος, έχοντας παράλληλα και την ευθύνη του Εργαστηρίου Κλινικής Νευροφυσιολογίας του νοσοκομείου.
 • Από τον Νοέμβριο του 2004 μέχρι και σήμερα είμαι Δ/ντής της B’ Νευρολογικής Κλινικής και του Εργαστηρίου Ηλεκτρομυογραφίας και Προκλητών Δυναμικών της Ευρωκλινικής Αθηνών.

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών γιατρού - Δωρής Στέλιος

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Κλείσε ραντεβού και γίνε ο πρώτος χρήστης που θα αξιολογήσει τον γιατρό

Το doctoranytime επιλέγει τους καλύτερους γιατρούς για σένα!

Χάρτης

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
new parter
Νέος συνεργάτης:
Ο γιατρός προστέθηκε έπειτα από αίτημα ασθενών

Αισθάνεσαι ότι υποφέρεις από αυτή την πάθηση;

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας.Εντάξει

Σύνδεση στο Doctoranytime!
Σύνδεση στο Doctoranytime!
 
 
Να με θυμάσαι