Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
2

Φυσικοθεραπευτές ΠΕΔΥ - ΕΟΠΥΥ στον Ωρωπό

 • οι δέκα συνεδρίες.
 • Η Παπουτσάκη Νεκταρία είναι Φυσικοθεραπεύτρια και δημιουργός του Κέντρου Φυσικοθεραπείας στον Ωρωπό. Είναι απόφοιτη του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Λαμίας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης της Ιατρικής σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης, είναι πτυχιούχος κλινικός του προγράμματος μετεκπαίδευσης στη μηχανική διάγνωση και θεραπεία από το Ελληνικό Ινστιτούτο McKenzie. Εκπαιδεύτηκε στον Βιοιατρικό Βελονισμό για τη διαχείριση του μυοσκελετικού πόνου από την Ελληνική Φυσικοθεραπευτική Εταιρεία Αλγολογίας και είναι επιστημονικά υπεύθυνη του προγράμματος Otago του ProFouND. Την πρακτική της άσκηση την πραγματοποίησε στο Γενικό Νοσοκομείο Ατυχημάτων Άγιος Παύλος - ΚΑΤ και, στη συνέχεια, για 2 χρόνια έκανε κατ’ οίκον φυσικοθεραπείες. Ακόμα, υπήρξε εξωτερική συνεργάτης σε ιδιωτικό φυσικοθεραπευτήριο. Έχει εκπαιδευτεί σε μία πληθώρα σεμιναρίων με στόχο την επιμόρφωση της. Επιπροσθέτως, είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, της Ελληνικής Φυσιοθεραπευτικής Εταιρείας Αλγολογίας καθώς και του Ινστιτούτου Εφαρμοσμένης Φυσιολογίας και Άσκησης στην Ιατρική. Τέλος, στο κέντρο της αναλαμβάνει περιστατικά που άπτονται σε όλο το φάσμα της φυσικοθεραπείας ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εξειδικεύεται στην νευρολογική αποκατάσταση, την μυοσκελετική αποκατάσταση και τις αθλητικές κακώσεις.

  Υπηρεσίες: Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία

  περισσότερα
1

Φυσικοθεραπευτής ΠΕΔΥ - ΕΟΠΥΥ κοντά στον Ωρωπό

"Διερεύνησε την περίπτωση μου με προσοχή και μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη , είναι καταρτισμένος και συνεπής ."

περισσότερα
 • Ανάλογα με τι θεραπεία που πρέπει να ακολουθήσετε
 • Ο Χατζησαράντος Ξενοφών είναι Φυσικοθεραπευτής και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Άνοιξη. Είναι πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας από το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Αθήνας και έχει μετεκπαιδευτεί στην χειροπρακτική manual therapy με τεχνικές βασισμένες στην θεραπεία με τα χέρια. Στη διάρκεια της καριέρας του, εργάστηκε στο Φυσικοθεραπευτήριο "ΙΑΣΙΣ", στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ, ως Φυσικοθεραπευτής στην Εθνική Ομάδα Ξιφασκίας του Συλλόγου "Παράδεισος Αμαρουσίου" και ως Συντονιστής στο Τμήμα Ξιφασκίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σήμερα, στο κέντρο παρέχονται οι πιο σύγχρονες τεχνικές για την αποκατάσταση ορθοπαιδικών, νευρολογικών και αθλητικών παθήσεων και συγκεκριμένα χρησιμοποιούνται τεχνικές περίδεσης, όπως kinesiotaping, και τεχνικές για αποκατάσταση προβλημάτων στη σπονδυλική στήλη, όπως maitland kaltenborn και mulligan. Τέλος, αποτελεί μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, ενώ έχει συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων με στόχο τη διαρκή ενημέρωσή του στις εξελίξεις του κλάδου του.

  Υπηρεσίες: Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία, Κατ' οίκον επίσκεψη

  περισσότερα
1

Φυσικοθεραπευτής ΠΕΔΥ - ΕΟΠΥΥ στον Ωρωπό

χωρίς δυνατότητα online ραντεβού

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ