Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
9

Λογοθεραπευτές στον νομό Θεσσαλονίκης

 • Απλή επίσκεψη: Λογοπαθολογική Αξιολόγηση
 • Το Κέντρο Λογοθεραπείας Λογοδεσία βρίσκεται στην Πολίχνη, Επιστημονικά Υπεύθυνη του οποίου είναι η Λογοθεραπεύτρια Σιώκη Ξανθίππη. Διαθέτει πτυχίο Λογοθεραπείας από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και διαθέτει αξιόλογη κλινική εμπειρία έχοντας πραγματοποιήσει κλινική άσκηση στο Liepaja University. Τέλος, το Κέντρο Λογοθεραπείας Λογοδεσία απευθύνεται τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες και είναι ένα κέντρο εξειδικευμένο στον Αυτισμό, στις Μαθησιακές δυσκολίες και στον Τραυλισμό.

  Υπηρεσίες: Αντιμετώπιση αρθρωτικών διαταραχών, Αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών, Αντιμετώπιση φωνολογικών διαταραχών, Απλή επίσκεψη, Συνεδρία μέσω βιντεοκλήσης

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Νόημα Παιδιατρικό Θεραπευτήριο

Παιδιατρικό Θεραπευτήριο - Λογοθεραπεία - Εργοθεραπεία - Συμβουλευτική
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Το Νόημα Παιδιατρικό Θεραπευτήριο, υπεύθυνη του οποίου είναι η Ειρήνη Χ. Σδούκου, Λογοθεραπεύτρια - NDT Bobath tutor βρίσκεται στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Το θεραπευτήριο στελεχώνεται από καταρτισμένους Εργοθεραπευτές και ειδικούς στο χώρο της λογοθεραπείας, της ψυχολογίας, καθώς και της ειδικής θεραπευτικής αγωγής. Στο κέντρο "Νόημα", η συνεργασία των μελών της διεπιστημονικής ομάδας, σε συνδυασμό με τη χρήση επιστημονικά τεκμηριωμένων μεθόδων και αξιόπιστων εργαλείων αξιολόγησης του επιπέδου λειτουργικότητας και των δυσκολιών του παιδιού/εφήβου, διασφαλίζουν καλύτερα τεκμηριωμένης θεραπευτικής προσέγγισης. Συγκεκριμένα, γίνεται λήψη λεπτομερούς αναπτυξιακού ιστορικού, κλινική εκτίμηση, χορήγηση σταθμισμένων τεστ και ενημέρωση. Στη συνέχεια, εξάγεται ένα διαγνωστικό συμπέρασμα και οργανώνεται εξατομικευμένο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα θεραπευτικής παρέμβασης και παράλληλη υποστήριξη, ενημέρωση και συμβουλευτική των γονέων. Πιστεύοντας στην αξία της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης, πραγματοποιείται κάθε χρόνο μία σειρά σεμιναρίων και ημερίδων, με στόχο την ενημέρωση και ειδίκευση σε τομείς που άπτονται των κλινικών μας ενδιαφερόντων.

  Υπηρεσίες: Αντιμετώπιση αρθρωτικών διαταραχών, Αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών, Αντιμετώπιση φωνολογικών διαταραχών, Απλή επίσκεψη

  περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Πλήρης αξιολόγηση περιστατικού ή εξατομικευμένη συνεδρία θεραπείας.
 • Η Μαυρουδή Άννα είναι Λογοθεραπεύτρια και διατηρεί λογοθεραπευτικό κέντρο στον Άγιο Αθανάσιο. Είναι απόφοιτη του τμήματος Λογοθεραπείας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος των Ιωαννίνων και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Ειδική Αγωγή. Σήμερα ιδιωτεύει στον Άγιο Αθανάσιο, όπου είναι ιδιοκτήτρια, υπεύθυνη και λογοθεραπεύτρια του Κέντρου Ειδικών Θεραπειών ΛογοΓράφω. Επίσης, έχει εξειδικευτεί και έχει εμπειρία στον Αυτισμό, στη Δυσλεξία και στις Μαθησιακές Δυσκολίες και στόχο της είναι η έγκαιρη διάγνωσή τους και η αντιμετώπισή τους.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Συνεδρία μέσω βιντεοκλήσης

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Απλή επίσκεψη
 • Ο Τόσκας Μιχαήλ είναι Λογοθεραπευτής και αποτελεί Διευθυντής του κέντρου Θεραπευτικής Αγωγής των διαταραχών του Λόγου και Ψυχοθεραπείας «Διάλογος» το οποίο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Κολωνίας και σήμερα στο κέντρο του συνεργάζεται με εξειδικευμένους συνεργάτες συναφών ειδικοτήτων, όπως Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Ειδικούς Παιδαγωγούς και Ψυχολόγους - Ψυχοθεραπευτές. Επιπλέον, συνεργάζεται με Παιδοψυχιάτρους, ΩΡΛ, Αναπτυξιολόγους, Παιδονευρολόγους και Ορθοδοντικούς, προκειμένου να αντιμετωπιστούν ολοκληρωτικά οι διαταραχές του λόγου και επικοινωνίες των ασθενών του. Τέλος, οι εξειδικευμένοι θεραπευτές που απαρτίζουν το κέντρο, εφαρμόζουν όλες σύγχρονες προσεγγίσεις, όπως μυολειτουργική θεραπεία MFT, αισθητηριακή ολοκλήρωση - S.I., Teacch, Pecs, Makaton, Lidcombe, Intensive Interaction και ΕΔΑΛΦΑ.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Απλή επίσκεψη: Συνεδρία Ειδικής Διαπαιδαγώγησης/εκπαιδευτική παρέμβαση μαθησιακών δυσκολιών, ΔΕΠΥ Σχολική Μελέτη Αντιμετώπιση Δυσκολιών
 • Η Δρ Καραμούζη Άννα M.Ed., PhD είναι Ειδικός Παιδαγωγός και διατηρεί κέντρο ειδικής αγωγής στην Καλαμαριά. Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακού τίτλου από το University of Birmingham, ενώ είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και της επιστημονικής ομάδας της Πανελλήνιας Ένωσης Ειδικών Παιδαγωγών. Έχει δαιτελέσει ειδική παιδαγωγός σε σχολεία στη Μεγάλη Βρετανία και στη Θεσσαλονίκη, ενώ εργάστηκε ως διδάσκουσα σε ιδιωτικά και δημόσια ΙΕΚ καθώς και στο Τμήμα Ειδικής Αγωγής και Αναπτυξιακής Ιατρικής του ΑΠΘ. Έχει συμμετάσχει ως εισηγήτρια σε ημερίδες, συνέδρια και σεμινάρια απευθυνόμενα σε δασκάλους, καθηγητές ξένων γλωσσών και γονείς ενώ έχει στο ενεργητικό της ερευνητικό έργο δημοσιεύσεων στον ελληνικό και ξένο τύπο. Στο ιδιωτικό της Κέντρο προσφέρει τις υπηρεσίες και την αγάπη της για την ειδική αγωγή, σε παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ικανότητες, ενώ θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθεί η εξειδίκευσή της στον Αυτισμό, τις Μαθησιακές Δυσκολίες και τη Δυσλεξία.

  Υπηρεσίες: Αντιμετώπιση αυτισμού, Απλή επίσκεψη

  περισσότερα

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ