Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
6

Διαιτολόγοι - Διατροφολόγοι στα Ιωάννινα

"ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ. ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ!!! "

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη:
 • Η Ζιώγα Κωνσταντία MSc είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και πραγματοποιεί επισκέψεις κατ’ οίκον στα Ιωάννινα. Διαθέτει πτυχίο Διατροφής και Διαιτολογίας από τη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης. Παρακολούθησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο College of Medical, Veterinary and Life Sciences του University of Glasgow, πάνω στην Ανθρώπινη Διατροφή με εξειδίκευση στην Αθλητική Διατροφή. Εργάστηκε στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης, στο ιδιωτικό γραφείο του Διαιτολόγου - Διατροφολόγου κ. Παντελή Μπητόπουλου, στην Κατερίνη. Τέλος συμμετέχει σε πλήθος συνεδρίων πάνω στην διαιτολογία - διατροφολογία και ενημερώνεται διαρκώς για τις νέες επιστημονικές έρευνες σε θέματα διατροφής και υγείας.

  Υπηρεσίες: Online Διαιτολογική Παρακολούθηση, Απλή επίσκεψη, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑΜΕΑ - ανέργους - φοιτητές, Λιπομέτρηση - σωματομετρία, Σωματικές μετρήσεις

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Μπουζούκη Ελένη

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • H Μπουζούκη Ελένη είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο στα Ιωάννινα. Είναι κάτοχος πτυχίου Διατροφής–Διαιτολογίας από Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης ενώ έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές στς Διατροφικές διαταραχές και την Παχυσαρκία, υπό την πλήρη εποπτεία του κέντρου διατροφικών διαταραχών (NCFED) της Μεγάλης Βρετανίας (αναγνωρισμένου από το Βρετανικό Σύλλογο Ψυχολόγων) αλλά και στην Κλινική Διατροφή στο Eθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Προσεγγίζοντας σφαιρικά και εξατομικευμένα την κάθε περίπτωση στοχεύει στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αναγκών του κάθε ανθρώπου χωρίς αυτός να χρειαστεί να πεινάσει και να πονέσει στερούμενος σταθερά οτιδήποτε του αρέσει.

  Υπηρεσίες: Επαναληπτική συνεδρία μέσω βίντεο

  περισσότερα

"Γρήγορη υπεύθυνη και αποτελεσματική ευχαριστω"

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Ενδεικτικό κόστος επίσκεψης.
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Καρέτσου Ιωάννα

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
 • Απλή επίσκεψη: το 1ο ραντεβού, με λιπομέτρηση και πρόγραμμα διατροφής
 • Η Καρέτσου Ιωάννα είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και διατηρεί ιδιωτικό διαιτολογικό γραφείο στα Ιωάννινα, παρέχοντας σύγχρονες υπηρεσίες. Σπούδασε στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Σητείας, από όπου και αποφοίτησε το 2016. Η πτυχιακή της εργασία είχε ως θέμα «Αποτελεσματικότητα της παρέμβασης τρόπου ζωής στην παιδική παχυσαρκία» και καταχωρήθηκε στην κεντρική βιβλιοθήκη του Τ.Ε.Ι Σητείας. Το έτος 2015-2016 εκπόνησε την 6μηνη πρακτική της άσκηση σε διαιτολογικό γραφείο στα Ιωάννινα και, ταυτόχρονα, πραγματoποίησε εθελοντικά πρακτική άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων Γ. Χατζηκώστα, παρακολουθώντας ασθενείς με παθολογικές καταστάσεις. Έχει εξειδικευθεί ως Master Practitioner in Eating Disorders & Obesity υπό την αιγίδα του κέντρου Διατροφικών Διαταραχών της Αγγλίας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της αλλά και μέχρι σήμερα παρακολουθεί συνεχώς σεμινάρια και ημερίδες διατροφής και ενημερώνεται συνέχεια για τα νέα δεδομένα στην επιστήμη της υγείας.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Επαναληπτική συνεδρία, Λιπομέτρηση - σωματομετρία, Σωματικές μετρήσεις

  περισσότερα

"Πολύ βοηθητικός, κατατοπιστικός στις απαντήσεις των ερωτήσεων μου, φιλικό περιβάλλον"

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη
1

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος στα Ιωάννινα

χωρίς δυνατότητα online ραντεβού

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ