Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
7

εξειδικευμένοι γιατροί για Χολή στην Αττική

"Πολύ καλός γιατρός! Κατευθείαν αντιλήφθηκε το πρόβλημα μου, με μια απλή εξέταση, αν καιείχα πάει σε ακόμα 4 γιατρούς τα τελευταία δύο χρόνια, χωρίς να με βοηθήσουν.. κατατοπιστικός και ακριβής. Εμπνέει σιγουριάκαι ασφάλεια και σε κάνει να νιώθεις άνετα."

περισσότερα
 • Χολή: 30 € η επίσκεψη. Διαρκεί 15 - 30 λεπτά. περιλαμβάνει ολοκληρωμένη εξέταση, κλινική εικόνα και απεικονιστικό έλεγχο. Η επέμβαση διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή - ρομποτική χολοκυστεκτομή, συντηρητική αγωγή, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια του ασθενή.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ περιγραφικός και πολύ εξυπηρετικος "

περισσότερα
 • Χολή: 50 € η επίσκεψη και η διάρκεια εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση. Ο ασθενής θα πρέπει να προσκομίσει τις απαραίτητες εξειδικευμένες εξετάσεις (αν έχει ήδη υποβληθεί).
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Όλος ο απαραίτητος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός παρέχεται σε Οργανωμένη Νοσοκομειακή Μονάδα, τόσο στο Δημόσιο όσο και στον Ιδιωτικό Τομέα. Οι οδηγίες παρέχονται κατά την επίσκεψη, όπου πραγματοποιείται ο σχεδιασμός της κάθε επέμβασης. Πραγματοποιούνται ERCP (Ενδοσκοπική Παλίνδρομη Χολαγγειοπαγκρεατογραφία) και EUS (Ενδοσκοπικός Υπέρηχος).

  περισσότερα λιγότερα

"Ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση και τον απαιτουμενο σεβασμό που έδειξε στον άνθρωπο μας. "

περισσότερα
 • Χολή: 35 € η επίσκεψη. Διαρκεί 15 - 30 λεπτά.Κόστος επέμβασης: 1000€ έως 1200€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται ανοιχτή ή λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή. Οι παθήσεις που αντιμετωπίζονται είναι η χολολιθίαση και η χολοκυστίτιδα.

  περισσότερα λιγότερα

"Εκπληκτικός άνθρωπος και πολυ αξιόλογος χειρούργος. Εκανε στον πατερα μου επεμβαση βουβωνοκήλης. Ολα πηγαν αριστα και ηταν παντα παρον σε οτι και αν χρειαστηκαμε. Το σημαντικότερο θεωρω εκτος της αριστης δουλειας ειναι οτι μας εξηγουσε τα πάντα και ελυνε καθε αποριας μας χωρίς να δυσανασχετεί. Το επαγγελμα του πατερα μου ειναι μηχανικος, σηκωνε βαρη ολη μερα και τωρα συνεχίζει και σηκωνει χωρις καμια ενοχληση ή φοβο αρα εγινε καλη δουλεια. "

περισσότερα
 • Χολή: 40 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Πολύ καλός με εμπειρία, σε κάνει να νιώθεις άνετα κ ευχάριστα κ κερδίζει την εμπιστοσύνη σου"

περισσότερα
 • Πραγματοποιείται Λαπαροσκοπική Χολοκυστεκτομή με mini lap, ICG και αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως η χολολιθίαση, η χολοκυστίτιδα και η χοληδοχολιθίαση.

  περισσότερα λιγότερα
 • Λόγω του κορωνοϊού COVID-19, ο γιατρός θα μπορεί να εξυπηρετεί ραντεβού μόνο επείγοντα περιστατικά

 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 15
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon

"Ασχολήθηκε αρκετά και ήταν πολύ υπομονετικός με όλες τις ερωτήσεις μου! "

περισσότερα
 • Χολή: 20 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η επέμβαση πραγματοποιείται με λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή και αντιμετωπίζεται η χολολιθίαση και η χολοκυστίτιδα.

  περισσότερα λιγότερα

"Vary satisfied , reccomending this doctor."

περισσότερα
 • Χολή: Από 40 € έως 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά (Για τα άτομα που προς χειρουργείο η επίσκεψη είναι δωρεάν). Περιλαμβάνει λήψη πλήρους ιστορικού, αξιολόγηση εξετάσεων, εξέταση και συνταγογράφηση.Κόστος επέμβασης: 1150€ έως 2200€Οι τιμές είναι ενδεικτικές (με ΕΟΠΥΥ) και περιλαμβάνουν αμοιβές ιατρών, ειδικά υλικά και έξοδα Νοσοκομείου ΡΕΑ.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΧΟΛΟΚΥΣΤΕΚΤΟΜΗ. Η χοληδόχος κύστη όταν πάσχει αφαιρείται εξ' ολοκλήρου λαπαροσκοπικά και όχι μόνο οι πέτρες ή ο πολύποδας. Η αναισθησία είναι γενική. Με 4 μικρές τρυπούλες του 1 εκ. και με εξειδικευμένα και σύγχρονα λαπαροσκοπικά εργαλεία, το χειρουργείο διεξάγεται παρακολουθώντας ένα monitor. Με πολύ λεπτές κινήσεις ακριβείας, η πάσχουσα χοληδόχος κύστη παρασκευάζεται και αφαιρείται από μία από τις τρυπούλες του κοιλιακού τοιχώματος.Το ίδιο βράδυ κινητοποιείται ο ασθενής και εξέρχεται την επομένη χωρίς πόνο. Στην εργασία του εντάσσεται σε 1-2 εβδομάδες. Αντιμετωπίζεται η χολολιθίαση, οι πολύποδες χοληδόχου κύστης και η χολοκυστίτιδα.

  περισσότερα λιγότερα
 • Κατά τη προσέλευση στο ιατρείο είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας και αντισηπτικού από τους ασθενείς ενώ επιτρέπεται ένας συνοδός. Σε περίπτωση που ασθενής δεν διαθέτει μάσκα, θα του χορηγείται στην είσοδο του ιατρείου.

71

Γιατροί & Επαγγελματίες Υγείας για Χολή στην Αττική

"Το ραντεβού έγινε με τη συνεργάτιδα Μαρίνα Μουρατίδη, αφού είχα ενημερωθεί προηγουμένως. Το ραντεβού έγινε στην ώρα του. Η Μαρίνα δημιούργησε αμέσως κλίμα εμπιστοσύνης. Άκουσε με προσοχή τις συνήθειές μου. Εξήγησε αναλυτικά τα αποτελέσματα της μέτρησης και πώς θα δουλέψουμε πάνω σε αυτά. Το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο στις συνήθειές μου και αυτό το κάνει εύκολο και ευχάριστο να το τηρώ. Μέχρι στιγμής, πολύ ευχαριστημένη."

περισσότερα
 • Χολή

"Είναι πολύ αισιόδοξο το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι σαν τον κύριο Αρχοντοβασίλη, που συνδυάζουν αδιαμφισβήτητα υψηλή κατάρτηση, με εξίσου υψηλά επίπεδα ενσυναίσθησης. Η επέμβαση δεν έχει γίνει ακόμα, αλλά είμαι ήδη πεπεισμένος για την επιτυχία της σε όλα τα επίπεδα."

περισσότερα

"Την συνιστώ ανεπιφύλακτα, έσκυψε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας μου με ανθρωπιά μου έδωσε λύση και μου εξήγησε αναλυτικά τις διαδικασίες του χειρουργείου μου, πήγα με άγχος κι έφυγα ήρεμος, καμμία σχέση με άλλους που είχα επισκεφτεί "

περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon

"Η κυρία Καλαϊτζίδου ήταν εξαιρετική. Έχω πολύ εμπειρία με διατροφολογους και πρώτη φορά μένω τόσο ευχαριστημένη. Αφιέρωσε πραγματικό χρόνο στην αρχή της πρώτης μας συνάντησης για να καταλάβει την περίπτωση μου, το ιστορικό μου και να καταλάβει τις διατροφικές μου συνήθειες και ανάγκες. Ο χρόνος που αφιέρωσε είχε πραγματικό θετικό αντίκτυπο στο προγραμμα διατροφής που μου πρότεινε και στα αποτελέσματα, καθώς ταίριαζε απόλυτα στον τρόπο ζωής μου και στις διατροφικές μου προτιμήσεις. Το προγραμμα μου ταιριαξε πολύ και φάνηκε και στα αποτελέσματα απώλειας βάρους. Ακόμα περισσότερο, το προγραμμα που μου διαμόρφωσε, επειδή ήταν κατάλληλα προσαρμοσμένο στις ανάγκες μου, θα μου επιτρέψει να κρατήσω τις σωστές διατροφικές συνήθειες και το βάρος μου. Επίσης επειδή ταξιδεύω πολύ, μου προσάρμοσε τη διατροφή ανάλογα με επιτυχία. Επίσης ήταν πάντα διαθέσιμη για ότι προέκυπτε και άμεση στην απάντηση της και στην επιβεβαίωση των ραντεβού. Εξαιρετική επαγγελματίας, με γνώση και ενδιαφέρον για το αντικείμενο της και πραγματικό ενδιαφέρον για τον πελάτη. "

περισσότερα
 • Χολή

"Εξαιρετική επαγγελματίας και πολύ ζεστός άνθρωπος. Άκουσε με προσοχή το ιστορικό μου, απάντησε σε όλες τις απορίες μου και μου έδωσε ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες μου: με εύκολες, υγιεινές και νόστιμες συνταγές."

περισσότερα
 • Χολή

"Μου εξήγησε πολύ αναλυτικά την περίπτωση μου, σε κερδίζει αμέσως και σαν γιατρός και σαν άνθρωπος."

περισσότερα
 • Χολή
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"απλα καταπληκτικος.. κατανοησε τα προβληματα μου και με κατευθυνε ακριβως οπως τα συζητησαμε!! "

περισσότερα
 • Χολή

"Ο Στέλιος στην πρώτη μας συνεδρία μου φάνηκε πολύ υποστηρικτικός και καλά καταρτισμένος."

περισσότερα

"Άμεση, σχολαστική, κατανοητή. Μιλήσαμε για τις διατροφικές μου συνήθειες και με βοήθησε να καταλάβω τι κάνω λάθος. Συστήνω ανεπιφύλακτα! "

περισσότερα
 • Χολή

"Ο κος Αντωνίου ήταν εξαιρετικός στην πρώτη συζήτηση που είχαμε σχετικά με τα προγράμματα διατροφής και τις ανάγκες μου. Σε ακούει προσεκτικά και έχει να προτήνει διάφορες λύσεις και επιλογές. Πιστεύω πως η προσέγγισή του είναι ιδιαίτερη, μοντέρνα και το coaching που είναι κάτι που τον ξεχωρίζει. Έχει να προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις και αυτό μετράει ιδαίτερα. Αξίζει σίγουρα να έχετε μια πρώτη συζήτηση μαζί του και να δοκιμάσετε ένα από τα προγράμματά του. Φαίνεται ένα καταρτισμένος και εξαιρετικός επαγγελματίας. "

περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Πολύ καλος, ευγενικος καταρτισμένος πολυ αναλυτικός και μου ενεπνευσε εμπιστοσυνη! "

περισσότερα

"Μου ενεπνευσε εμπιστοσυνη απο την πρωτη στιγμη,ασχοληθηκε με την περιπτωση μου αμεσως και με βοηθησε αμεσα.Τον συστηνω ανεπιφυλακτα!ειναι πολυ αξιολογος επιστημονας!"

περισσότερα

"Εξαιρετικός, τον προτείνω ανεπιφύλακτα. "

περισσότερα
 • Χολή
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει