Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι η κατάλληλη για σένα

Η Μιχαλοπούλου Βασιλική είναι σύμβουλος ψυχικής υγείας & ψυχοθεραπεύτρια Προσωποκεντρικής προσέγγισης κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών ( MSc.),στην συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία από το πανεπιστήμιο του Central Lancashire UCLAN της Αγγλίας, καθώς και πρώτο πτυχίο ψυχολογίας (B.A.) American college of Greece (DEREE). Έχει εκπαιδευτεί στο sextherapy, με ειδικό ενδιαφέρον στην γυναικεία σεξουαλικότητα και σε τεχνικές προσωποκεντρικής και βιωματικής ψυχοθεραπείας & συμβουλευτικής. Η επένδυση στην προσωπική θεραπεία - εποπτεία είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής της δραστηριότητας καθώς αποτελεί το σημαντικότερο μέσον στήριξης και προσωπικής ανάπτυξης, που παράλληλα συμβάλει ουσιαστικά στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Εργάστηκε σε φορείς και πλαίσια ως επαγγελματίας ψυχικής υγείας από το 2005 έως και το 2012. Από το 2017 έως σήμερα εργάζεται ιδιωτικά στο γραφείο της στον Βύρωνα, στηρίζοντας ανθρώπους όλων των ηλικιών που επιθυμούν να δημιουργήσουν την αλλαγή χτίζοντας μια ειλικρινή και ουσιαστική σχέση με τον εαυτό τους.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εξειδίκευση και εμπειρία

 • Προσωποκεντρική προσέγγιση
2 συστάσεις ασθενών

Αξιολογήσεις Ασθενών

Επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.

10

Από 2 αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις από 2 ασθενείς
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
10
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
10
Έμπειρος & καταρτισμένος
10
Συνεπής
10
Προσιτός & φιλικός
10
 • Όλες (2)
 • Θετικές (2)
 • Ουδέτερες (0)
 • Αρνητικές (0)
10.0
ΑΝΝΑ Α 30 Σεπτεμβρίου 2022
ΑΝΝΑ Α Μέλος από 09 Ιανουαρίου 2020 Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Ήμουν αρκετά διστακτική να μοιραστώ ένα αρκετά ευαίσθητο θέμα με έναν επαγγελματια. Στα πρώτα κιόλας λεπτά της γνωριμίας μου με την Βασιλική, με έκανε νιώσω άνετα και να μοιραστώ μαζί της, ότι με δυσκολεύει χχωρίς ταμπού . Κουβεντιάσαμε τον τρόπο που θα δουλέψουμε μαζί και ανυπωμωνω για τις επόμενες συνάντησης μας.
10.0
ΚΑΛΛΙΟΠΗ Β 23 Σεπτεμβρίου 2022
ΚΑΛΛΙΟΠΗ Β Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Με το ξεκινήσει η συνεδρία νιώθεις τόσο οικεία και συνάμα σου εκπέμπει τόση εμπιστοσύνη που εμένα προσωπικά με βοήθησε πάρα πολύ.Στοχευμενες ερωτήσεις και επισημάνσεις που σε βοηθάει να ξεκλειδώσεις κομμάτια του εαυτού σου. Πολύ σωστή αντιμετώπιση, επιστημονική αλλά κυρίως ανθρώπινη!

Πρόσβαση

 • Πρωτεσιλάου 14, Βύρωνας , Αττική

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • B.A. Psychology, American College of Greece (DEREE), Ελλάδα (1999 - 2002)
 • MSc Προσωποκεντρικής ψυχοθεραπείας & συμβουλευτικής, Central Lancashire , UK (2019 - 2021)
 • Διετής μετεκπαίδευση στις σεξουαλικές δυσλειτουργίες, Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής, Νευροεπιστημών και Ιατρικής Ακρίβειας "Κώστας Στεφανής" ( Ε.Π.Ι.Ψ.Υ. ) 2008-2010
 • Εκπαίδευση στην Βιωματική Προσωποκεντρική συμβουλευτική & ψυχοθεραπεία Focusing I & II
 • Φορέας εκπαίδευσης Προσωποκεντρικής & Βιωματικής συμβουλευτικής & ψυχοθεραπείας (Focusing).
 • Διετές σεμινάριο στις Ψυχοεκπαιδευτικές παρεμβάσεις στην οικογένεια, Ελληνική Εταιρεία Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς (ΕΕΕΣ), (2005 - 2007)
 • Σεμινάριο, Εισαγωγή στην Ομαδική δυναμική και το ψυχόδραμα, Ινστιτούτο Ομαδικής Ανάλυσης Αθηνών (2001-2002)
 • Σεμινάριο, Διαδραστικά- Εκπαιδευτικά Σεμινάρια σε θέματα Άνοιας ΙΙ, Ελληνική Εταιρεία Άνοιας, (2012)
 • Σεμινάριο,

Επαγγελματική εμπειρία

 • Εργασία σε φορέα κοινωνικής επανένταξης και στήριξης ατόμων που πάσχουν από χρόνιες ψυχικές διαταραχές. Συμμετοχή σε ψυχοεκπαιδευτικές ομάδες συγγενών, ομάδες υποστήριξης, ατομικές συναντήσεις. Σε συνεργασία με το ερευνητικό πανεπιστημιακό ινστιτούτο ψυχικής υγιεινής (Ε.Π.Ι.Ψ.Υ) πρόγραμμα Zerostigma δούλεψα στον τομέα της ευαισθητοποίσης της κοινής γνώμης για την μείωση του κοινωνικού στίγματος που συνοδεύει της ψυχικές διαταραχές. , Πανελλήνιος Σύλλογος Οικογενειών για την ψυχική Υγεία, Σε συνεργασία με το Αιγινήτειο Νοσοκομείο, Ξενώνας - Κέντρο Ημέρας (2004 - 2011)
 • Από το 2017 έως και σήμερα εργάζομαι ιδιωτικά ως επαγγεματίας ψυχικής υγείας προσφέροντας ομαδικές & ατομικές συναντήσεις συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας. , Γραφείο συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας (Creating Change) (2017 - 2022)
 • Πρακτική άσκηση- στο Κέντρο Κοινοτικής Ψυχικής Υγιεινής Βύρωνα- Καισαριανής της ψυχιατρικής κλινικής πανεπιστημίου Αθηνών. (2002)

Μέλος συλλόγων

 • Μέλος της Ελληνικής εταιρείας συμβουλευτικής.
 • Μέλος της Ευρωπαϊκής εταιρεία συμβουλευτικής WAPCEPC (World Association for Person Centered & Experiential Psychotherapy & Councelling)
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Η Μιχαλοπούλου Βασιλική έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Μιχαλοπούλου Βασιλική?