Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΩΡΕΑΝ

Γιατί είναι η κατάλληλη για εσένα

Η Σκουτίνα Κατερίνα είναι Ψυχολόγος - Ψυχοδραματίστρια με ιδιωτικό γραφείο στο Αιγάλεω. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Στη συνέχεια, εκπαιδεύτηκε ως Ψυχοθεραπεύτρια στο Κλασικό Ψυχόδραμα του Jacob Moreno στο Ψυχοδραματικό Κέντρο Ανάπτυξης της Προσωπικότητας (Ψ.Υ.Κ.Α.Π), πιστοποιημένο μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Οργανισμών Ψυχοδράματος (FEPTO - Federation of European Psychodrama Training Organization). Στο πλαίσιο της επαγγελματικής της κατάρτισης, εκπαιδεύτηκε και εργάστηκε εθελοντικά στο Συμβουλευτικό Σταθμό Ελευσίνας του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ- ΕΞΑΝΤΑΣ του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ), πραγματοποιώντας ατομικές συνεδρίες με μέλη και γονείς και συντονίζοντας ομάδες κινητοποίησης εξαρτημένων ατόμων και ομάδες γονέων. Επιπλέον, συμμετείχε στην εποπτεία συντονισμού βιωματικών ομάδων με καρκινοπαθείς στη μη Κερδοσκοπική Οργάνωση "Μείνε Δυνατός" στην Αθήνα. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, εργάστηκε ως Ψυχολόγος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Δράσεις υπέρ του παιδιού και της οικογένειας Ρομά" της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως στο 28ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, πραγματοποιώντας ατομικές συναντήσεις και συντονίζοντας βιωματικές ομάδες με στόχο την προαγωγή και τη ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών Ρομά, καθώς και την ένταξή τους στη σχολική κοινότητα και την κοινωνία και τη μείωση της σχολικής διαρροής. Στο πλαίσιο της δράσης της αυτής, έχει συμμετάσχει ως συντονίστρια και εισηγήτρια σε σχετική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε. Επίσης, έχει εργαστεί ως Ψυχολόγος και Κοινωνικός Επιστήμονας στην Ανεξάρτητη Μη Κυβερνητική Οργάνωση Praksis σε προγράμματα που παρέχουν υπηρεσίες ψυχολογικής και ιατρικής υποστήριξης σε ευπαθείς ομάδες (πρόσφυγες, οικονομικούς μετανάστες, ανασφάλιστους, ασυνόδευτα παιδιά, χρήστες ναρκωτικών ουσιών κ.ά.). Ακόμη, υπήρξε συντονίστρια ομάδων ατόμων τρίτης ηλικίας στα ΚΑΠΗ του Δήμου Αιγάλεω. Από το 2018 είναι συνεργάτης του Κέντρου Ανάπτυξης της Προσωπικότητας ΨΥΚΑΠ, προωθώντας και στην πράξη τη μέθοδο και τη φιλοσοφία του ψυχοδράματος, ενώ, παράλληλα, συμμετέχει σε βιωματικές ομάδες και εργαστήρια ψυχοδράματος, αλλά και στις δραστηριότητες του κέντρου, συνεχίζοντας να ενημερώνεται μέσα από διάφορες ημερίδες, σεμινάρια και εργαστήρια που αφορούν τον επιστημονικό μου τομέα γενικότερα. Τέλος, στο ιδιωτικό της γραφείο παρέχει ατομικές συνεδρίες ψυχοθεραπείας με ενήλικες και εφήβους, συνεδρίες συμβουλευτικής ζευγαριών και βιωματικές ομάδες ψυχοδράματος ενώ οργανώνει και συντονίζει βιωματικά εργαστήρια ψυχοδράματος με στόχο τη γνωριμία των συμμετεχόντων με τη μέθοδο και την ένταξή τους σε σταθερές βιωματικές ομάδες, καθώς και εισαγωγικά εργαστήρια για όσους ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν στη ψυχοδραματική μέθοδο.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Πληροφορίες Γραφείου

 • 25ης Μαρτίου 18, Αιγάλεω, Αττική

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Εκπαίδευση στο Κλασικό Ψυχόδραμα του Jacob Moreno, Ψυχοδραματικό Κέντρο Ανάπτυξης της Προσωπικότητας (Ψ.Υ.Κ.Α.Π), 2013-2018
 • Πτυχίο Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Κρήτης, 2013

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 • Ψυχολόγος - Ψυχοδραματίστρια, ιδιωτικό γραφείο, Αιγάλεω
 • Συνεργάτης, Κέντρο Ανάπτυξης της Προσωπικότητας ΨΥΚΑΠ, 2018 έως σήμερα
 • Συντονίστρια ομάδων ατόμων τρίτης ηλικίας, ΚΑΠΗ Δήμου Αιγάλεω, 2019
 • Ψυχολόγος και Κοινωνικός Επιστήμονας, Ανεξάρτητη Μη Κυβερνητική Οργάνωση Praksis, 2017
 • Ψυχολόγος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Δράσεις υπέρ του παιδιού και της οικογένειας Ρομά", της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, 28ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, 2015- 2016
 • Εκπαίδευση και εθελοντική εργασία στο θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ - ΕΞΑΝΤΑΣ, Συμβουλευτικός Σταθμός Ελευσίνας, Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ)

ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

 • Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Οργανισμών Ψυχοδράματος (FEPTO - Federation of European Psychodrama Training Organization)

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

 • Συντονίστρια - Εισηγήτρια - Ημερίδα με τίτλο "Μαζί με τους Ρομά…Δράσεις προώθησης της ενσωμάτωσης των τσιγγάνων μαθητών στο σχολείο, την κοινωνία και το ευρωπαϊκό πλαίσιο"

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

 • Αγγλικά
 • Αλβανικά
 • Γαλλικά

Μέτρα προστασίας κατά της COVID-19

Παρακάτω θα δεις τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού στους χώρους παροχής υπηρεσιών υγειάς. Η Σκουτίνα Κατερίνα τα ακολουθεί πιστά.

sync iconΑυστηροί έλεγχοι

Οι εισερχόμενοι στον χώρο ελέγχονται για συμπτώματα COVID-19. To προσωπικό υποβάλλεται τακτικά σε τεστ. Αν κάποιος εμφανίσει συμπτώματα απομονώνεται για να μην έρθει σε επαφή με άλλους.

sync iconΠροστατευτικός εξοπλισμός

Όλοι φορούν προστατευτικές μάσκες εκτός από τα παιδιά κάτω των 2 ετών. Επιπρόσθετα, το προσωπικό χρησιμοποιεί προστατευτικό εξοπλισμό κατά τη διάρκεια των θεραπειών.

sync iconΚαθαρισμός και απολύμανση

Όλοι οι χώροι καθαρίζονται και απολυμαίνονται τακτικά. Έχουν επίσης επαρκή εξαερισμό. Το προσωπικό απολυμαίνει τα χέρια του πριν και μετά την επαφή με κάθε ασθενή.

sync iconΤήρηση αποστάσεων

Το επιτρεπόμενο όριο ατόμων στον χώρο είναι εμφανώς περιορισμένο, ενώ ταυτόχρονα τηρείται απόσταση 2 μέτρων μεταξύ των ασθενών.

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ