Επίλεξε την περιοχή σου και δες τους γιατρούς που είναι κοντά σου.

Επίλεξε διαδικασία: ΘΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ Σύγκρινε τιμές και δες αξιολογήσεις ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥΥ Επίλεξε διαγνωστικό κέντρο

Εδώ θα βρεις τους καλύτερους γιατρούς για...

Χρησιμοποίησε τα φίλτρα για να βρεις τον πιο εξειδικευμένο γιατρό για σένα!

Φωτογραφίες γραφείου

Υπηρεσίες

ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ-WORKSHOPS

1) Πρόγραμμα ανέργων-φοιτητών:

Το "Δέντρο της Θεραπείας" Εργαστήρι Αυτογνωσίας και Μάθησης λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης στο πρόγραμμα συμβουλευτικής ανέργων, εγγεγραμμένων στο μητρώο του ΟΑΕΔ και φοιτητών δίνει παράταση δήλωσης συμμετοχής έως και τις 30 Νοεμβρίου 2016. Στα πλαίσια του προγράμματος παρέχονται 25 συνεδρίες κόστους 15 ευρώ η μία, καθώς και δωρεάν αξιολόγηση από ειδικούς ψυχικής υγείας, 
"Ο ελεύθερος άνθρωπος που γνωρίζει τον εαυτό του είναι γενναιόδωρος, αλληλέγγυος, ευγενικός και ικανοποιείται εξίσου όταν δίνει όπως και όταν παίρνεi". Jorge Bucay

2) Ψυχόδραμα: Γνωριμία με τον εαυτό μας!

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται να μάθουν για την χρησιμότητα του ψυχοδράματος και να αποκωδικοποιήσουν τις σωματικές τους εκφράσεις.
Δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις ψυχολογίας ή προηγούμενη ψυχοθεραπευτική εμπειρία .Το ψυχόδραμα μας βοηθά με την αναπαράσταση ενός βιώματος ,μιας ανησυχίας να αναπτύξουμε τον εαυτό μας ,να τον γνωρίσουμε,να τον αγαπήσουμε και να αναπλαισιώσουμε τομείς της ζωής μας.
'' Πόση καλή γνώση,του εαυτού μας έχουμε; ''
'' Τι βλέπουν οι άλλοι σ'εμάς;''
'' Πόσο σημαντική είναι η γνώμη των άλλων ,για εμάς; ''
Τα παραπάνω ερωτήματα ,θα πραγματευτούμε στο ψυχόδραμα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 με 14:00 στο Δέντρο της Θεραπείας.
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων : 12 άτομα.
Εγγραφή έως 17/11.

2

Βιογραφικό - Το Δέντρο της Θεραπείας

ΣΠΟΥΔΕΣ
  • Η Ασημίνα Χιώνη είναι ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια, υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, UCL. Κατέχει Μεταπτυχιακούς τίτλους στη Συμπεριφορική Ψυχολογία και την Εργασιακή Ψυχολογία. Έχει εξειδικευθεί στη Γνωσιακή Συμπεριφορική και Γνωσιακή Αναλυτική Ψυχοθεραπεία, την Κλινική Υπνοθεραπεία, το Συστημικό Ψυχόδραμα και εκπαιδεύεται στην Ομαδική Θεραπεία του Yalom. Επιπροσθέτως έχει εξειδικευθεί στην αντιμετώπιση των διατροφικών διαταραχών και εξαρτήσεων. Έχει εργαστεί στο ST’ MΑRY’S HOSPITAL του Λονδίνου ενώ τα τελευταία 22 χρόνια εργάζεται ως ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια τόσο σε κλινικά πλαίσια όσο και ιδιωτικά στην Ελλάδα. Παράλληλα διδάσκει ειδικούς ψυχικής υγείας (ψυχιάτρους, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και συμβούλους ψυχικής υγείας) στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής.
  • Η Μαρία Λαμπρινή Μπολοβίνα, Κοινωνική Λειτουργός, έχει εργαστεί για αρκετά χρόνια σε δομές παροχής ψυχολογικής και κοινωνικής υποστήριξης, όπως το Χαμόγελο του Παιδιού. Είναι κοινωνική λειτουργός, πραγματοποεί μεταπτυχιακές σπουδές στη Διασυνδετική Ψυχιατρική της Ιατρικής Αθηνών και έχει εξειδικευθεί στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία. Επιπλέον συνεχίζει την εκπαίδευσή της στην Ομαδική Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία στο τμήμα Ψυχολογίας και την Ά Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστήμιου Αθηνών. Στα πλαίσια των μεταπτυχιακών της σπουδών υπήρξε μέλος του τμήματος της Διασυνδετικής Ψυχιατρικής, του Αιγινητείου Νοσοκομείου, παρέχοντας συμβουλευτική υποστήριξη σε ασθενείς κλινικών των νοσοκομείων Γ.Ν. Αλεξάνδρα, Γ.Ν.Α. Ιπποκράτειο, Αρεταίειο και Γ.Ν.Α Λαϊκο.
  • Η Ελένη Δαούτου έχει πολυετή εμπειρία ως εργασιακή σύμβουλος αναγνωρισμένων επιχειρήσεων και ως σύμβουλος διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού. Κατέχει δίπλωμα στη Κλινική Υπνοθεραπεία και είναι αναγνωρισμένο μέλος του General Hypnotherapy Standards Council. Παράλληλα πραγματοποιεί την εξειδίκευσή της στη Συμβουλευτική και το Συστημικό Ψυχόδραμα στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής.

Αξιολογήσεις ασθενών - Το Δέντρο της Θεραπείας

Επαληθευμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς
που επισκέφθηκαν τον επιστήμονα υγείας μέσω Doctoranytime.
10
ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
10,0
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
10,0
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
10,0
ΣΥΝΕΠΗΣ
10,0
ΦΙΛΙΚΟΣ & ΑΜΕΣΟΣ
10,0
2 ασθενείς
προτείνουν τον ειδικό
2 αξιολογήσεις
ασθενών
ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΠΗΣ
ΦΙΛΙΚΟΣ & ΑΜΕΣΟΣ
10
1 1

Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος!

ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΠΗΣ
ΦΙΛΙΚΟΣ & ΑΜΕΣΟΣ
10
1 1

Απιστευτη εξυπηρετηση!!!Πολυ ωραιος χορος!!!Καταρτισμενο προσωπικο!!!

Καμπάνιες

Προσπαθώ για μια καλύτερη ζωή...

Δωρεάν η 1η αναγνωριστική επίσκεψη

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Χάρτης

Αισθάνεσαι ότι υποφέρεις από αυτή την πάθηση;

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει

Σύνδεση στο Doctoranytime!
Για να μάθεις το κόστος πρέπει να είσαι μέλος
 
 
Να με θυμάσαι