Toggle
Toggle

Εδώ θα βρεις τους καλύτερους γιατρούς για...

Γεωργόπουλος Σπύρος

Πλαστικός Χειρουργός Γλυφάδα

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ Πλαστικός Χειρουργός
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ Δέχεται μόνο ιδιωτικά
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Πιστοποιημένος για ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Περιγραφή

Το Geoplasty Plastic Surgery προσφέρει ένα ευρύ φάσμα από θεραπείες και διαδικασίες τόσο χειρουργικές όσο και μη επεμβατικές, οι οποίες στοχεύουν στη βελτίωση της υγείας, της ευαιξίας και της εξωτερικής σας εμφάνισης. Το κέντρο μας διαθέτει έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό με εξειδίκευση στις σύγχρονες αισθητικές και επανορθωτικές τεχνικές καθώς και τελευταίας τεχνολογίας ιατρικό εξοπλισμό.

περισσότερα

Φωτογραφίες ιατρείου

Υπηρεσίες

2

Εμπειρία - Γεωργόπουλος Σπύρος

  • Ο Δρ Γεωργόπουλος εξειδικεύεται στην αισθητική και επανορθωτική χειρουργική του μαστού και του προσώπου, στη μικροχειρουργική, στις διαδικασίες έγχυσης λίπους καθώς και στον τομέα της βελτίωσης των ιστών μέσω των βλαστοκυττάρων.

Βιογραφικό - Γεωργόπουλος Σπύρος

ΣΠΟΥΔΕΣ
  • Ο Δρ Σπύρος Π. Γεωργόπουλος, είναι ένας βραβευμένος ειδικός Πλαστικός Χειρουργός, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της έρευνας και παράλληλα σε αυτόν της εξέλιξης της πλαστικής χειρουργικής, διαρκώς, την τελευταία δεκαετία.
  • Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου Αθηνών το 2003 και στη συνέχεια απέκτησε με άριστα Διδακτορικό Δίπλωμα, από την Ιατρική Σχολή του ιδίου Πανεπιστημίου, στον τομέα της μικροχειρουργικής, ενώ ταυτόχρονα ολοκλήρωνε την άσκηση του στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας».
  • Με στόχο να γίνει πρωτοπόρος τόσο στην Επανορθωτική όσο και στην Αισθητική χειρουργική συνέχισε, την τελευταία δεκαετία, περαιτέρω την εκπαίδευσή του στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Απέκτησε πολύτιμη εμπειρία και γνώση σε αναγνωρισμένους φορείς, όπως το Βασιλικό Κολέγιο Χειρουργών της Αγγλίας και το Κέντρο Μαστού του Μαϊάμι στις ΗΠΑ και σε κέντρα Πλαστικής Χειρουργικής στη Γερμανία και την Τουρκία, όπου εκπαιδεύτηκε στις σύγχρονες τεχνικές. Το εύρος των σεμιναρίων που παρακολούθησε καθώς και η εκπαίδευση που πήρε, του δίνουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί νέες μεθόδους μικροχειρουργικής στην επανορθωτική και αισθητική χειρουργική.
  • Ο Δρ Γεωργόπουλος, επιπλέον, είναι απόφοιτος της Ελληνικής Σχολής Μαστολογίας, έχει ειδίκευση στον τομέα τη ογκοπλαστικής καθώς και στην αποκατάσταση του μαστού μετά απο μαστεκτομή και θεωρείται έμπειρος σε τομείς όπως η θεραπεία των εγκαυμάτων, η αφαίρεση των όγκων του δέρματος και των μελανωμάτων καθώς και η αποκατάσταση των νεύρων και των άλλων ιστών στο πρόσωπο και στο σώμα.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ
  • Έχει συμμετάσχει ως βασικός ομιλητής σε διεθνή συνέδρια, ενώ το 2011 στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής, τιμήθηκε με το 1ο βραβείο «Γεώργιος Πολυκράτης» για την πρωτότυπη πειραματική του έρευνα στον τομέα της μικροχειρουργικής με τίτλο «Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ C ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΣΤΟΛΕΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΧΕΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΑΜΙΝΗΣ ΥΔΡΟΞΥΖΙΝΗ ΚΑΙ ΣΙΜΕΤΙΔΙΝΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΙΣΧΑΙΜΙΑΣ ΕΠΑΝΑΙΜΑΤΩΣΗΣ ΣΕ ΔΕΡΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΡΗΜΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΜΥ» η οποία αποτέλεσε και μέρος της Διδακτορικής του Διατριβής.

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών γιατρού - Γεωργόπουλος Σπύρος

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Κλείσε ραντεβού και γίνε ο πρώτος χρήστης που θα αξιολογήσει τον γιατρό

Το doctoranytime επιλέγει τους καλύτερους γιατρούς για σένα!

Χάρτης

Αισθάνεσαι ότι υποφέρεις από αυτή την πάθηση;

Σύνδεση στο Doctoranytime!
Για να μάθεις το κόστος πρέπει να είσαι μέλος
 
 
Να με θυμάσαι