Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΩΡΕΑΝ

Γιατί είναι ο κατάλληλος για εσένα

Ο Δρ. Γεωργόπουλος Σπύρος MD, PhD είναι Πλαστικός Χειρουργός και διατηρεί το Ιατρικό Κέντρου Πλαστικής Χειρουργικής GEOPLASTY στη Γλυφάδα. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου Αθηνών και ολοκλήρωσε με άριστα τη Διδακτορική του Διατριβή στον τομέα της μικροχειρουργικής στην Ιατρική Σχολή του ίδιου ιδρύματος. Απέκτησε τον τίτλο της ιατρικής ειδικότητας στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Αθηνών "Ο Άγιος Σάββας" και παράλληλα, εκπαιδεύτηκε σε κέντρα Πλαστικής Χειρουργικής στη Γερμανία, στην Αγγλία, στην Τουρκία και στις Η.Π.Α., όπου απέκτησε πολύτιμη γνώση και διεθνή εμπειρία σε νέες τεχνικές. Με στόχο την πρωτοπορία, τόσο στην Επανορθωτική, όσο και στην Αισθητική χειρουργική, συνέχισε περαιτέρω την εκπαίδευσή του, σε Ελλάδα και εξωτερικό και σε αναγνωρισμένους φορείς, όπως το Βασιλικό Κολέγιο Χειρουργών της Αγγλίας και το Κέντρο Μαστού του Μαϊάμι στις Η.Π.Α. Χάρη στο εύρος των σεμιναρίων που έχει παρακολουθήσει και στη διαρκή εκπαίδευση του κατά την τελευταία δεκαετία, έχει σήμερα τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί νέες και πρωτοποριακές μεθόδους μικροχειρουργικής στην επανορθωτική και στην αισθητική χειρουργική. Ως απόφοιτος της Ελληνικής Σχολής Μαστολογίας, έχει άριστη ειδίκευση στον τομέα της ογκοπλαστικής, καθώς και στην αποκατάσταση του μαστού μετά από μαστεκτομή. Παράλληλα, θεωρείται εξαιρετικά έμπειρος στη θεραπεία εγκαυμάτων, στην αφαίρεση όγκων του δέρματος και μελανωμάτων, καθώς και στην αποκατάσταση των νεύρων και των άλλων ιστών, σε πρόσωπο και σώμα. Στην προσπάθεια του να βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και στο αισθητικό κομμάτι της πλαστικής χειρουργικής, ειδικεύτηκε στον ανερχόμενο τομέα των θεραπειών με αυτόλογο λίπος και βλαστοκύτταρα, οι οποίες μπορούν να εξασφαλίσουν σε όλους νεανική και συνάμα φυσική εμφάνιση. Ο Δρ Γεωργόπουλος είναι πεπεισμένος, ότι η επιτυχής χειρουργική επέμβαση για την επίτευξη ενός φυσικού και αισθητικά όμορφου αποτελέσματος, μπορεί να έχει βαθιά επίδραση στην ευεξία, στην υγεία και στη διάθεση κάθε ανθρώπου. Διαδικασίες, όπως η αύξηση του μαστού, η λιποαναρρόφηση ή το λίφτινγκ, αλλά και μη επεμβατικές θεραπείες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την εξωτερική εμφάνιση, αλλά και την ψυχολογία γυναικών και ανδρών.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Τομείς που εξειδικεύεται

Εξειδικευμένη εμπειρία

Ιατρός σε Νοσοκομεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Σπουδές και κατάρτιση

Εκπαίδευση στην Επανορθωτική και στην Αισθητική χειρουργική στο Βασιλικό Κολέγιο Χειρουργών της Αγγλίας, στο Κέντρο Μαστού στο Μαϊάμι και σε κέντρα Πλαστικής Χειρουργικής σε Γερμανία, Αγγλία, Τουρκία και Η.Π.Α.

Υπηρεσίες - Κόστος

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Νήματα Προσώπου (Lifting)

εξειδίκευση
15χρόνια εμπειρία
Έχει αναλάβει 150 περιστατικά

Πληροφορίες Ιατρείου

 • Ανδρέα Παπανδρέου 35, Γλυφάδα, Αττική

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Διδάκτωρ στον τομέα της μικροχειρουργικής, Ιατρική Σχολή, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
 • Απόφοιτος της Ελληνικής Σχολής Μαστολογίας
 • Εκπαίδευση στην Επανορθωτική και στην Αισθητική χειρουργική, Βασιλικό Κολέγιο Χειρουργών της Αγγλίας & Κέντρο Μαστού, Μαϊάμι, Η.Π.Α.
 • Τίτλος ιατρικής ειδικότητας, Αντικαρκινικό - Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών "Ο Άγιος Σάββας"
 • Εκπαίδευση σε κέντρα Πλαστικής Χειρουργικής, Γερμανία - Αγγλία -Τουρκία - Η.Π.Α.
 • Πτυχιούχος, Ιατρική Σχολή, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 • Ιατρικό Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής "GEOPLASTY", Γλυφάδα, (2013 - σήμερα)
 • Ιδιωτικό ιατρείο "PALACE MERANO ESPACE HENRI CHENOT", Μεράνο Ιταλίας, (2017 - σήμερα)

ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

 • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

 • Έχει συμμετάσχει, ως βασικός ομιλητής σε διεθνή συνέδρια, ενώ το 2011 στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής, τιμήθηκε με το 1ο Βραβείο “Γεώργιος Πολυκράτης”

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

 • Αγγλικά
 • Ιταλικά

Ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις

 • Πρωτότυπη πειραματική έρευνα στον τομέα της μικροχειρουργικής (κομμάτι της Διδακτορικής Διατριβής) με τίτλο: “Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ C ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΣΤΟΛΕΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΧΕΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΑΜΙΝΗΣ ΥΔΡΟΞΥΖΙΝΗ ΚΑΙ ΣΙΜΕΤΙΔΙΝΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΙΣΧΑΙΜΙΑΣ ΕΠΑΝΑΙΜΑΤΩΣΗΣ ΣΕ ΔΕΡΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΡΗΜΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΜΥ”.
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει