Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΩΡΕΑΝ

Γιατί είναι η κατάλληλη για εσένα

Η Τσιούρη Χρυσή είναι Ορθοπαδικός Χειρουργός και διατηρεί το ιδιωτικό της ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ. Μετά την Υπηρεσία Υπαίθρου στο Παλιούρι Χαλκιδικής ξεκίνησε την Ειδικότητα Ορθοπαιδικής, μέρος της οποίας έκανε στο Ην.Βασίλειο. Κατά τη διάρκεια της Ειδικότητας ανέλαβε και περαίωσε τη πειραματική Διδακτορική Διατριβή.Το 2006 κατόπιν εξετάσεων, έλαβε τον τιτλο του Ορθοπαιδικού Χειρουργού και αφού παρουσίασε το Διδακτορικό της με θέμα ‘Διόρθωση της γωνίωσης του κατάγματος μηριαίου οστoύ σε επιμυες-Βιοχημική και Ιστολογική μελέτη’ εκλέχθηκε ομόφωνα διδακτωρ της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ με Άριστα. Αμέσως μετά έφυγε για εξειδίκευση στο Άνω Άκρο στο Ην.Βασίλειο σε έμμισθες αναγνωρισμένες θέσεις εκπαίδευσης για τρία χρονια. Μετεκπαιδεύτηκε στη χειρουργική Καρπού και Χεριού στο Κέντρο Άνω Άκρου του Wrightington Hospital διπλα στον Prof. J.K.Stanley Και τον Mr M.J.Hayton,, στη χειρουργική Αγκώνα στο Queen Elizabeth Hospital, Newcastle Gateshead δουλευοντας με τον Mr Pooley και εξελίσσοντας τη δικη του αρθροπλαστική Αγκώνος, και στη Χειρουργική Ωμου στο Κέντρο Ανω Ακρου του Epsom and St Helier's University Hospitals με τον Mr D.H.Mok, όπου μετά το πέρας της εκπαίδευσης της πρότειναν μόνιμη θέση Χειρουργού Ώμου-Αγκώνα –Καρπού και Χεριού την οποία κατείχε για δυόμιση χρόνια μέχρι την επιστροφή της στη Θεσσαλονίκη Διατηρεί καθημερινή επαφή με τα Κέντρα στα οποία εργάσθηκε για άμεση ενημέρωση για τις νέες εξελίξεις, για εκατέρωθεν συμβουλές/συζήτηση περιστατικών και συμμετοχή ως εκπαιδευτής σε συνέδρια. Σε τακτα χρονικα διαστήματα ταξιδεύει στο Ην. Βασίλειο για διεκπεραίωση χειρουργείων και παρακολούθηση ασθενών ως Διευθύντρια Ορθοπαιδικής. Κατέχει τη Γενική Ορθοπαιδική και το Τραύμα οπως και τις Αθλητικές Κακώσεις .Η μεγαλη της εμπειρία ειναι στο Άνω Άκρο με περισσότερα απο 3000 χειρουργεία ως πρώτος χειρουργός και περισσότερα απο 4000 χειρουργεία κατά τη μετεκπαίδευση. Το φάσμα χειρουργείων της περιλαμβάνει κατάγματα, αρθροπλαστικές και αρθροσκοπικές επεμβάσεις στην ωμική ζώνη,το βραχίονα, τον αγκώνα, το αντιβραχιο, τον καρπό, το χέρι.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Πληροφορίες Ιατρείου

  • Μητροπόλεως 63, Θεσσαλονίκη, Νομός Θεσσαλονίκης

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

  • Πτυχίο Ιατρικης, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
  • Διδάκτωρ, Ιατρική Σχολή ΑΠΘ
  • Μετεκπαίδευση, Χειρουργικη Καρπού και Χεριού στο Κέντρο Ανω Άκρου, Wrightington Hospital
  • Μετεκπαίδευση, Χειρουργικη Αγκώνα στο Queen Elizabeth Hospital, Newcastle Gateshead
  • Μετεκπαίδευση, Χειρουργικη Ωμου στο Κεντρο Ανω Ακρου, Epsom and St Helier's University Hospitals

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  • Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Ιδιωτικό Ιατρείο, Θεσσαλονίκη
  • Χειρουργός Ώμου-Αγκώνα –Καρπού, Epsom and St Helier's University Hospitals
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει