Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΩΡΕΑΝ

Γιατί είναι ο κατάλληλος για εσένα

Ο Καλλιακμάνης Αλκιβιάδης είναι Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι και στο Περιστέρι. Είναι αριστούχος Διδάκτωρ και πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Άρχισε και ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του στην Ορθοπαιδική, στην Β΄ Πανεπιστημιακή Ορθοπαιδική Κλινική του Περιφερειακού Νοσοκομείου "Η Αγία Όλγα" Νέας Ιωνίας, όπου, εκτός των άλλων, ειδικεύτηκε στην αρθροπλαστική γόνατος και ισχίου, στην χειρουργική αντιμετώπιση καταγμάτων, στις χρόνιες παθήσεις Ορθοπαιδικής, ενώ είχε και την πρώτη του εκπαίδευση για 4 χρόνια στην αρθροσκοπική χειρουργική και στην ερευνητική αρθροσκοπική προσέγγιση της ανακατασκευής του προσθίου χιαστού συνδέσμου γόνατος. Στο πλαίσιο της ειδικότητας του, ειδικεύτηκε για ένα επιπλέον έτος στην Ορθοπαιδική Παίδων στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία", ενώ εξειδικεύτηκε και στην κλινική Άκρας Χείρας στο Νοσοκομείο ΚΑΤ για ένα εξάμηνο. Ο ιατρός εξειδικεύεται στις Αθλητικές Κακώσεις και στην αρθροπλαστική γόνατος-ισχίου και έχει εστιάσει την μετεκπαίδευση του στην Αθλητιατρική, με κύριο επιστημονικό αντικείμενο την αρθροσκοπική χειρουργική ώμου, ισχίου, γόνατος και ποδοκνημικής. Έχει εργαστεί ως Συνεργάτης της Κλινικής Αθλητικών Κακώσεων στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και έχει διατελέσει Ιατρός του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ από το Δεκέμβριο του 2008 έως και το 2019, προσφέροντας τις ιατρικές του υπηρεσίες και γνώσεις. Επίσης, έχει διατελέσει μέλος Οργανωτικών Επιτροπών καθώς και ομιλητής σε στρογγυλές τράπεζες σε συνέδρια με θέμα τις αθλητικές κακώσεις, ενώ έχει βραβευτεί 3 φορές για προφορικές ανακοινώσεις και δημοσιεύσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το 2011 έλαβε τιμητική διάκριση από το διεθνώς έγκριτο Αμερικανικό επιστημονικό περιοδικό Journal of Arthroscopy για επιστημονική εργασία που δημοσιεύτηκε και ήταν ανάμεσα στα 20 “most - cited” επιστημονικά άρθρα παγκοσμίως και αφορούσε σε συρραφή μηνίσκου με ταυτόχρονη συνδεσμοπλαστική προσθίου χιαστού. Ακόμη, έχει δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά του εξωτερικού με θέματα που άπτονται κυρίως των Αθλητικών Κακώσεων και της Αρθροσκοπικής Χειρουργικής, ενώ έχει περισσότερες από 150 προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τέλος, έχει συνεργαστεί με το Πανεπιστήμιο Πατρών σε έρευνα και καινοτόμες τεχνολογίες πάνω σε θέματα Αθλητικών Κακώσεων και έχει οργανώσει με επιτυχία δύο συνεχόμενες επιστημονικές εκδηλώσεις σε συνεργασία με την ΑΕΚ ΠΑΕ (2018 και 2019) με θέματα τις μυϊκές θλάσεις και την αντιμετώπιση της ρήξης του Προσθίου Χιαστού γόνατος αντίστοιχα με διεθνή συμμετοχή κορυφαίων ομιλητών από κορυφαία clubs και οργανισμούς όπως Barcelona FC, Isokinetic, ECOSEP.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Πληροφορίες Ιατρείου

 • Μαρασλή 3, Κολωνάκι, Αττική
 • Ωρωπού 2, Περιστέρι, Αττική

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Μεταπτυχιακό - Certificate in Team Sports Physician, Essential Concepts, Barca Innovation Hub Universitas, 2019
 • FIFA Diploma in Football Medicine, 2017
 • Μετεκπαίδευση στο Hip Arthroscopy, ICATME (Catalan Institute of Traumatology of Sports Medicine) - Instituto Universitario Quiron-Dexeus, Barcelona, 2016
 • Εξειδικευμένη εκπαίδευση στις αρθροσκοπικές τεχνικές και στην αντιμετώπιση κακώσεων σε αθλητές, κλινική Αθλητικών Κακώσεων, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών
 • Εξειδίκευση στην κλινική Άκρας Χείρας, Νοσοκομείο ΚΑΤ
 • Ειδίκευση στην Ορθοπαική Παίδων, Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία
 • Ειδίκευση στην Ορθοπαιδική, Β΄ Πανεπιστημιακή Ορθοπαιδική Κλινική, Περιφερειακό Νοσοκομείο "Η Αγία Όλγα" Νέας Ιωνίας
 • Πτυχίο Ιατρικής, Ιατρική σχολή, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 • Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός, ιδιωτικό ιατρείο, Κολωνάκι & Περιστέρι
 • Διδάκτωρ Ιατρικής σχολής, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
 • Ιατρός του Ποδοσφαιρικού Τμήματος της ΑΕΚ, 2008-2019
 • Συνεργάτης της κλινικής Αθλητικών Κακώσεων, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, 2006-2017

ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

 • Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής, Ορθοπαιδικής & Τραυματολογίας (ΕΕΧΟΤ)
 • Ελληνική Αρθροσκοπική Εταιρεία (EAE)
 • European Society of Sports Traumatology, Knee Surgery and Arthroscopy (ESSKA)
 • American Academy of Orthopaedic Surgeons (AAOS)
 • International Society of Arthroscopy, Knee Surgery and Orthopaedic Sports Medicine (ISAKOS)
 • European College of Sports and Exercise Physicians (ECOSEP)

Ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις

 • Διδακτορική Διατριβή "Μελέτη Καθήλωσης του Μοσχεύματος στην Πλαστική Αποκατάστασης του Προσθίου Χιαστού του Γόνατος. Πειραματική Μελέτη", Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Μέτρα προστασίας κατά της COVID-19

Παρακάτω θα δεις τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού στους χώρους παροχής υπηρεσιών υγειάς. Ο Καλλιακμάνης Αλκιβιάδης τα ακολουθεί πιστά.

sync iconΑυστηροί έλεγχοι

Οι εισερχόμενοι στον χώρο ελέγχονται για συμπτώματα COVID-19. To προσωπικό υποβάλλεται τακτικά σε τεστ. Αν κάποιος εμφανίσει συμπτώματα απομονώνεται για να μην έρθει σε επαφή με άλλους.

sync iconΠροστατευτικός εξοπλισμός

Όλοι φορούν προστατευτικές μάσκες εκτός από τα παιδιά κάτω των 2 ετών. Επιπρόσθετα, το προσωπικό χρησιμοποιεί προστατευτικό εξοπλισμό κατά τη διάρκεια των θεραπειών.

sync iconΚαθαρισμός και απολύμανση

Όλοι οι χώροι καθαρίζονται και απολυμαίνονται τακτικά. Έχουν επίσης επαρκή εξαερισμό. Το προσωπικό απολυμαίνει τα χέρια του πριν και μετά την επαφή με κάθε ασθενή.

sync iconΤήρηση αποστάσεων

Το επιτρεπόμενο όριο ατόμων στον χώρο είναι εμφανώς περιορισμένο, ενώ ταυτόχρονα τηρείται απόσταση 2 μέτρων μεταξύ των ασθενών.

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ