Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΩΡΕΑΝ

Γιατί είναι ο κατάλληλος για εσένα

Ο Ασλανίδης Ηλίας είναι Στρατιωτικός Ιατρος, Ορθοπαιδικός και διατηρεί ιατρείο εντός της Βιοκλινικής Αθηνών στην Πανόρμου. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αριστούχος απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) (Υπαρχηγός Τάξης). Ειδικεύτηκε στην Ορθοπαιδική και Τραυματολογία για 1,5 χρόνο στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, 6 μήνες στην Γ΄ Ορθοπαιδική Κλινική του ΚΑΤ Γενικό Νοσοκομείο Αττικής και 3 χρόνια στο Great Western Hospital του Σουίντον στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου και ολοκλήρωσε την εκπαίδευση του. Είναι κάτοχος και αριστούχος του μεταπτυχιακού διπλώματος Μεταβολικών Νοσημάτων των Οστών του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας του στο Ηνωμένο Βασίλειο εκπαιδεύτηκε για 6 μήνες στην άκρα χείρας και μικροχειρουργική, 6 μήνες στις παθήσεις ώμου και αγκώνος, 6 μήνες στις παθήσεις ισχίου, 6 μήνες στις παθήσεις σπονδυλικής στήλης και 1 χρόνο στις παθήσεις γόνατος και αθλητικών κακώσεων. Συνέχισε την εξειδίκευση του στο κάτω άκρο και στις αθλητικές κακώσεις (συμπεριλαμβανομένου παιδιών και εφήβων) για 1 χρόνο στο Σουίντον του Ηνωμένου Βασιλείου (Senior Fellow) με διενέργεια μεγάλου αριθμού εξειδικευμένων επεμβάσεων υπ’ ευθύνη του. Παράλληλα εργάζεται ως επιμελητής της Β' Ορθοπαιδικής του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών και είναι ιατρός μοίρας της Ζ' Μοίρας Αμφιβίων Καταδρομών. Στο παρελθόν έχει διατελέσει ιατρός ειδικών δυνάμεων με συμμετοχή σε διάφορα σχολεία του Ελληνικού Στρατού (Ελεύθερης Πτώσης, Καταδυτικής Ιατρικής), ιατρός αγώνων ποδοσφαίρου (ΕΠΣΑ,ΕΠΣΑΝΑ,ΕΠΣΔΑ,ΕΠΣΠ, Football Leaue,Football League 2, Superleague Νέων), καθώς και αγώνων πολεμικών τεχνών (πανελλήνιο πρωτάθλημα παγκρατίου, καράτε κ.α.). Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου του Ηνωμένου Βασιλείου ( GMC Specialty Registry) και της Βρετανικής Ορθοπαιδικής Εταιρείας Ποδός και Ποδοκνημικής (BOFAS). Έχει συμμετάσχει στο παρελθόν σε πληθώρα συνεδρίων ελληνικών και διεθνών. Έχει εξειδικευτεί στο κάτω άκρο και στις αθλητικές κακώσεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το γόνατο , την ποδοκνημική και τον άκρο πόδα. Υπήρξε υπότροφος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας κατόπιν ειδικών εξετάσεων και αυτήν την περίοδο είναι συνεργάτης της Βιοκλινικής Αθηνών, του ΥΓΕΙΑ, του ΜΗΤΕΡΑ και του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εξειδίκευση και εμπειρία

 • Αρθροπλαστική
 • Αρθροσκόπηση
 • Αθλητικές κακώσεις

Υπηρεσίες - Κόστος

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δυνατότητα πληρωμής με κάρτα στο ιατρείο
Αναλαμβάνει και περιστατικά παιδιών έως 12 ετών

Αξιολογήσεις ασθενών

100% αξιόπιστες αξιολογήσεις

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.
10,0

από 3 αξιολογήσεις

Συνολική βαθμολογία από 3 ασθενείς
10,0
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
10,0
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
10,0
Έμπειρος & καταρτισμένος
10,0
Συνεπής
9,7
Προσιτός & φιλικός
10,0
 • Όλες (3)
 • Υψηλές (3)
 • Ουδέτερες (0)
 • Χαμηλές (0)
10
Δημήτριος Φ 25 Νοεμβρίου 2021
Δημήτριος Φ Μέλος από 20 Νοεμβρίου 2021 Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Μετά το κάταγμα που είχα στην περιοχή της πηχεοκαρπικής, ζήτησα την γνώμη αρκετών ορθοπεδικών, ένας από αυτούς ήταν και ο εν τέλει Γιατρός μου Ηλίας Ασλανίδης, τον οποίο μου σύστησε πρόσωπο από το στενό οικογενειακό μου περιβάλλον. Από την πρώτη κιόλας τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, ένιωσα τρομερή οικειότητα μαζί του. Στην πρώτη διά ζώσης συνάντησή μας, μου εξήγησε τόσο απλά και αναλυτικά το τι είχε συμβεί στο χέρι μου, καθώς και όλους τους πιθανούς τρόπους αντιμετώπισης. Το χειρουργείο ήταν μονόδρομος, αφού η ζημιά ήταν πολύ μεγάλη. Μου ανέπτυξε εξονυχιστικά τον τρόπο που θεωρούσε καλύτερο και αμέσως κατάλαβα ότι ήταν η καλύτερη λύση. Να σημειωθεί πως ήταν ο ΜΌΝΟΣ που διέγνωσε ένα σημαντικό κομμάτι της ζημιάς που κανείς δεν είχε καταφέρει να διαγνώσει. Η επέμβαση έγινε και όλα πήγαν υπέροχα, όπως ακριβώς μου τα είχε παρουσιάσει. Μετά από πολλές συναντήσεις μαζί του και αφού η ζημιά μου αποκαταστάθηκε, δεν θα πω απλά ότι είναι ένας εξαιρετικός επιστήμονας με βαθιά γνώση για το αντικείμενο του, αλλά και ένας εξαιρετικός Άνθρωπος. Το ευχαριστώ προς το πρόσωπό του είναι πολύ λίγο. Πλέον (ο μη γένοιτο) ο,τι και να συμβεί θα απευθύνομαι σε αυτόν με κλειστά μάτια! Υ.γ. Γιατρέ μου σ'ευχαριστώ πολύ για όλα!!!
9,8
ΣΩΤΗΡΙΟΣ Τ 24 Νοεμβρίου 2021
ΣΩΤΗΡΙΟΣ Τ Μέλος από 20 Νοεμβρίου 2021 Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
9,8
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Έκλεισα ραντεβού στον συγκεκριμένο γιατρό κατόπιν πρότασης που μου έγινε από φιλικό μου πρόσωπο. Τυγχάνει πρωτίστως άνθρωπος και συνάμα εξαιρετικός επιστήμων. Μου έκανε εντύπωση αμέσως πως κοιτώντας απλά τις ακτινογραφίες μου βρήκε όλο το ιστορικό μου χωρίς να το γνωρίζει. Ασχολήθηκε ενδελεχώς με την περίπτωση μου η οποία δεν είναι και η πιο απλή( τριπλό συντριπτικό κάταγμα αριστερού ποδός). Πολύ ευχάριστος άνθρωπος, ευγενικός, άρτια καταρτισμένος και έμπειρος. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα. Εξαιρετικός ορθοπαιδικός.
10
Γεώργιος Κ 16 Νοεμβρίου 2021
Γεώργιος Κ Μέλος από 14 Νοεμβρίου 2021 Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Απίστευτος γιατρός επιστημονικά καταρτισμένος, με βοήθησε να κατανοήσω την πάθηση και τον τρόπο αντιμετώπισης και δεν μου άφησε κανένα περιθώριο αμφιβολίας! Ευχαριστώ πολύ!
ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Πληροφορίες Ιατρείου

 • Μαρίνου Γερουλάνου 15, Νέα Φιλοθέη, Αττική

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Υπότροφος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας κατόπιν ειδικών εξετάσεων
 • Μεταπτυχιακό, Μεταβολικά Νοσήματα Οστών. Σχολή Επιστημών Υγείας, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, 2012 - 2014
 • Αξιωματικός Ελληνικού Στρατού, Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), 2003 - 2009
 • Πτυχίο Ιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, 2003 - 2009

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 • Επιμελητής, Β' Ορθοπαιδική Κλινική , 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, 2020 ως σήμερα
 • Ιατρός Μονάδας, Ζ' Μονάδα Αμφίβιων Καταδρομών, Ειδικές Δυνάμεις - Γενικό Επιτελείο Στρατού, 2020 ως σήμερα
 • Senior Foot and Ankle Fellow, Ορθοπαιδικό Τμήμα , Great Western Hospital - Swindon -NHS trust , Ηνωμένο Βασίλειο, 2019 - 2020
 • Orthopaedic Specialty Registrar, Orthopaedic Department, Great Western Hospital - Swindon - NHS trust - United Kingdom, 2016 - 2019
 • Ειδικευόμενος Ορθοπαιδικής, Γ' Ορθοπαιδική Κλινική , ΚΑΤ Γενικό Νοσοκομείο Αττικής, 2015 - 2016
 • Ειδικευόμενος Ορθοπαιδικής , Α' Ορθοπαιδική Κλινική , 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, 2014 - 2015
 • Ειδικευόμενος Χειρουργικής, Β' Χειρουργική Κλινική , 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, 2013 - 2014
 • Εφημερεύων Ιατρός, Ιατρείο Φυλακών Κορυδαλλού, 2012 - 2014
 • Ιατρός Αγώνων, Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής, Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής, Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, FOOTBALL LEAGUE, FOOTBALL LEAGUE 2, SUPERLEAGUE Νέων, 2010- 2016
 • Ιατρός Τμήματος, Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών, Ειδικές Δυνάμεις - Γενικό Επιτελείο Στρατού, 2010 - 2013
 • Ιατρός, 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, 2009 - 2010
 • Συνεργάτης, Βιοκλινική Αθηνών, ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ & Ιατρικό Κέντρο Αθηνών

Μέτρα προστασίας κατά της COVID-19

Παρακάτω θα δεις τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού στους χώρους παροχής υπηρεσιών υγειάς. Ο Ασλανίδης Ηλίας τα ακολουθεί πιστά.

sync iconΑυστηροί έλεγχοι

Οι εισερχόμενοι στον χώρο ελέγχονται για συμπτώματα COVID-19. To προσωπικό υποβάλλεται τακτικά σε τεστ. Αν κάποιος εμφανίσει συμπτώματα απομονώνεται για να μην έρθει σε επαφή με άλλους.

sync iconΠροστατευτικός εξοπλισμός

Όλοι φορούν προστατευτικές μάσκες εκτός από τα παιδιά κάτω των 2 ετών. Επιπρόσθετα, το προσωπικό χρησιμοποιεί προστατευτικό εξοπλισμό κατά τη διάρκεια των θεραπειών.

sync iconΚαθαρισμός και απολύμανση

Όλοι οι χώροι καθαρίζονται και απολυμαίνονται τακτικά. Έχουν επίσης επαρκή εξαερισμό. Το προσωπικό απολυμαίνει τα χέρια του πριν και μετά την επαφή με κάθε ασθενή.

sync iconΤήρηση αποστάσεων

Το επιτρεπόμενο όριο ατόμων στον χώρο είναι εμφανώς περιορισμένο, ενώ ταυτόχρονα τηρείται απόσταση 2 μέτρων μεταξύ των ασθενών.

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ