Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι η κατάλληλη για σένα

Η Τσακιρίδου Ευθυμία είναι Ενδοκρινολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης και στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το 2006 πραγματοποίησε την υπηρεσία υπαίθρου στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης (τρίμηνη εκπαίδευση) και στο Περιφερειακό Ιατρείο Χορηγού Κοζάνης. Στη συνέχεια, ξεκίνησε την ειδικότητά της στη Παθολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής ενώ, παράλληλα, απέκτησε μεταπτυχιακό (MSc) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με θέμα Ιατρική Ερευνητική Μεθοδολογία, με κατεύθυνση την κλινική έρευνα. Το θέμα της διπλωματικής της εργασίας αφορούσε στις ορμονικές και μεταβολικές διαταραχές του Συνδρόμου Πολυκυστικών Ωοθηκών (PCOS) και βαθμολογήθηκε με 10 Άριστα. Πραγματοποίησε και δεύτερη θητεία σε υπηρεσία υπαίθρου στο περιφερειακό ιατρείο Κρανιάς νομού Γρεβενών, κατά τη διάρκεια της οποίας εφημέρευε στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών στην Παθολογική και Καρδιολογική Κλινική. Από το 2013 έως το 2018, συνέχισε την ειδικότητά της στο ειδικό κομμάτι της Ενδοκρινολογίας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Η ειδικότητα αφορούσε εκπαίδευση στην Ενδοκρινολογική Κλινική και στα Εξωτερικά Ιατρεία Διαβήτη, Θυρεοειδούς, Παχυσαρκίας, Ενδοκρινών Παθήσεων της Αναπαραγωγής, Λιπιδίων, Μεταβολικών Παθήσεων, Παιδοενδοκρινολογικό, Οστεοπόρωσης και Μεταβολισμού των Οστών. Στο πλαίσιο της ειδικότητας της, εκπαιδεύτηκε στο Ιατρείο Γυναικείας Γονιμότητας και Ενδοκρινολογίας και Ανδρικής Γονιμότητας και Ενδοκρινολογίας της Γυναικολογικής - Μαιευτικής Κλινικής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης και στα εξωτερικά Ιατρεία Παιδοενδοκρινολογικού και Σακχαρώδους Διαβήτη Παίδων της Δ’ Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας της, συμμετείχε σε πλήθος ιατρικών σεμιναρίων και συνεδρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό καθώς και σε κλινικές μελέτες που διενεργήθηκαν στην Ενδοκρινολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Επίσης, συμμετείχε στη συγγραφή πολλών δημοσιεύσεων και ανακοινώσεων σε συνέδρια καθώς και σε διεθνή ιατρικά περιοδικά. Τέλος, απέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας "Ενδοκρινολογία, Διαβήτης και Μεταβολισμός" τον Αύγουστο του 2018 και διαθέτει αξιόλογη κλινική εμπειρία.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εξειδίκευση και εμπειρία

 • Σακχαρώδης διαβήτης
 • Θυρεοειδής- Παραθυρεοειδείς Αδένες
 • Διαταραχές εμμήνου ρύσεως
 • Γυναικολογική ενδοκρινολογία
 • Διαβήτης κύησης
 • Ενδοκρινολογία κύησης
 • Υπερτρίχωση

Πρόσβαση

Επίλεξε γραφείο
 • Parking
  • Δεν διαθέτει parking
 • Τρόποι πληρωμής

  Μετρητά

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Ιατρική Ερευνητική Μεθοδολογία, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Μέλος συλλόγων

 • Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης - Ιατρικός Σύλλογος Χαλκιδικής
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύσης του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον ειδικό που χρειάζεται, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Η Τσακιρίδου Ευθυμία έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Τσακιρίδου Ευθυμία?