Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
13

Φυσικοθεραπευτές ΠΕΔΥ - ΕΟΠΥΥ στην Θεσσαλία

ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Ο Κωστόπουλος Δήμος είναι Φυσικοθεραπευτής με ιδιωτικό φυσικοθεραπευτήριο στη Λάρισα. Είναι πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας Χειροπρακτικής στη Σουηδία και MLD Therapy Λεμφικής Παροχέτευσης Δια Χειρός. Έχει ως στόχο την θεραπεία και τον περιορισμό συμπτωμάτων ασθενειών και παθολογικών καταστάσεων που είναι συνδεδεμένες με προβλήματα κινητικά. Το κέντρο ειδικεύεται σε οσφυαλγίες, κινησιοθεραπείες, αθλητικές κακώσεις, χειροπρακτική, ορθοπαιδικές παθήσεις.

  Υπηρεσίες: Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία, Κατ' οίκον επίσκεψη

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Όλα πήγαν καλά και έμεινα πολύ ευχαριστημένος."

περισσότερα
 • Μαζί με το χαρτί του ΕΟΠΠΥ
 • Ο Ταχούλας Ιωάννης είναι Φυσικοθεραπευτής και διατηρεί σύγχρονο Κέντρο Φυσικοθεραπείας στη Λάρισα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πατρών και έχει πραγματοποιήσει την πρακτική του άσκηση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Οι τομείς στους οποίους η φυσικοθεραπεία εφαρμόζεται είναι στην αποκατάσταση παθήσεων και κακώσεων του μυοσκελετικού συστήματος, νευρολογικών παθήσεων και παθήσεων του αναπνευστικού. Οι παθήσεις που αντιμετωπίζονται στο κέντρο φυσικοθεραπείας πραγματοποιούνται με τα πιο σύγχρονα μέσα και είναι ορθοπεδικές, όπως το αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγία - ισχυαλγια ,παθήσεις και κακώσεις του ώμου και του γόνατος, δισκοπάθειες, ρευματοπάθειες, διαστρέμματα, αθλητικές κακώσεις, κατάγματα, τενοντίτιδες και σύνδρομα υπέρχρησης. Επίσης, αντιμετώπιζονται νευρολογικές παθήσεις, όπως το εγκεφαλικό, η σκλήρυνση κατά πλακας, ημιπληγίες - τετραπληγίες, νόσος του Πάρκινσον, παρέσεις νεύρων και κρανίο - εγκεφαλικές κακώσεις. Τέλος, το Κέντρο Φυσικοθεραπείας είναι εξοπλισμένο με τον πιο σύγχρονο και καινοτόμο εξοπλισμό, όπως ηλεκτρικό κρεβάτι θεραπείας και σύγχρονες συσκευές για την άμεση ανακούφιση των ασθενών από τον πόνο.

  Υπηρεσίες: Αντιμετώπιση νευρολογικών παθήσεων, Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων, Αντιμετώπιση ορθοπαιδικών παθήσεων, Εξατομικευμένα προγράμματα κινησιοθεραπείας, Εξατομικευμένη Θεραπευτική Άσκηση, Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία, Θεραπεία με ραδιοσυχνότητες (TECAR)

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Ο Γεωργούλας Θωμάς είναι Φυσικοθεραπευτής και διατηρεί ιδιωτικό φυσικοθεραπευτήριο στη Λάρισα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Λαμίας και έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων με στόχο τη συνεχή επιμόρφωση του. Έχει εργαστεί ως εκπαιδευτής στο 1ο και στο 2ο Δημόσιο ΙΕΚ Λάρισας και στα ΙΕΚ Καρδίτσας, καθώς και ως φυσικοθεραπευτής σε ιδιωτικό Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης στην Αθήνα. Στο χώρο του αντιμετωπίζει παθολογικές καταστάσεις που αφορούν το μυοσκελετικό, το νευρικό, το αναπνευστικό, το κυκλοφορικό και το πεπτικό σύστημα, το δέρμα, τα ρευματολογικά σύνδρομα, τις αθλητικές κακώσεις και άλλα. Σε έναν όμορφο, ευχάριστο και φιλόξενο χώρο σε κεντρικό σημείο της Λάρισας, σεβόμενος πάντα την ιδιαιτερότητα του κάθε ασθενή, παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα θεραπείας αλλά και πρόληψης.

  Υπηρεσίες: Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων, Αντιμετώπιση ορθοπαιδικών παθήσεων, Αντιμετώπιση οσφυαλγίας, Αντιμετώπιση ρευματολογικών παθήσεων, Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία, Κατ' οίκον επίσκεψη

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Ο ιατρός αναλαμβάνει ΜΟΝΟ περισταστικά που αφορούν παιδιά από 0 εώς 20 ετών
 • Ο Ζούκας Σεραφείμ είναι Φυσικοθεραπευτής και διατηρεί ιδιωτικό Φυσικοθεραπευτήριο στο Βόλο, όπου αναλαμβάνει αποκλειστικά περιστατικά παιδιών και νέων έως 20 ετών. Είναι απόφοιτος Φυσικοθεραπείας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης με πρότερες σπουδές Παιδαγωγικών στη Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία Αθηνών. Διαθέτει πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στη φυσικοθεραπευτική αξιολόγηση και αποκατάσταση παιδιατρικών παθήσεων καθώς και στη νευρολογική αποκατάσταση.

  Υπηρεσίες: Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Η Καραγιάννη Βαρβάρα είναι Φυσικοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Βόλο. Είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Brigthon της Μεγάλης Βρετανίας και εξειδικεύεται στο βελονισμό για τη θεραπεία πόνου μυοσκελετικών παθήσεων και στον αισθητικό βελονισμό για τη διατήρηση της εξωτερικής εμφάνισης. Στο φυσικοθεραπευτήριό της, παρέχεται θεραπεία με το game ready, ένα ολοκληρωμένο σύστημα ενεργητικής κρυοθεραπείας και συμπίεσης για την ταχύτερη και καλύτερη αποκατάσταση. Επιπλέον, υπάρχει το πρόγραμμα ενδυνάμωσης pilates reformer, που είναι μια ολοκληρωμένη μέθοδος άσκησης με βασική αρχή τον έλεγχο και την ενδυνάμωση του κέντρου του σώματος χωρίς την καταπόνηση αρθρώσεων. Τέλος, μέσω του πελματογραφήματος γίνεται δυναμική ανάλυση της βάδισης και στατικά ανάλυση της στάσης για την κατασκευή κατάλληλων ορθωτικών πελμάτων.

  περισσότερα
 • Η φυσικοθεραπεύτρια δέχεται περιστατικά με σειρά προτεραιότητας. Το ραντεβού ενδέχεται να επαναπρογραμματιστεί

ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Το κόστος αφορά 10 συνεδρίες. Η διάρκεια της συνεδρίας είναι 20 λεπτά.
Doctor Συμβουλή: Απόφυγε την ταλαιπωρία και την αναμονή του ΕΟΠΥΥ
Εκμεταλλεύσου την ειδική τιμή doctoranytime που σου εξασφαλίσαμε και κλείσε ιδιωτικό ραντεβού με ελάχιστο κόστος!
1

Φυσικοθεραπευτής με Ειδική Τιμή doctoranytime στην Θεσσαλία

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ