Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
5

Οφθαλμίατροι στα Ιωάννινα

"Πολύ εξυπηρετικός! Τον συστήνω!"

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη
 • Ο Γκάρτζιος Χρήστος είναι Οφθαλμίατρος και διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο στα Ιωάννινα. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ενώ συνέχισε την εκπαίδευσή του στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Moorfields Eye Hospital. Επιπλέον, είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Στο ιδιωτικό του ιατρείο που διατηρεί από το 2010 μέχρι και σήμερα, αντιμετωπίζει πληθώρα περιστατικών με σύγχρονες μεθόδους σε ένα περιβάλλον φιλικό προς τον ασθενή.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Διαθλαστικός έλεγχος και χορήγηση γυαλιών, Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις

  περισσότερα
 • Ο ιατρός δέχεται και έκτακτα ραντεβού κατόπιν επικοινωνίας με τον ίδιο.

"Εξαίρετος επιστημων,μα πάνω απ' όλα άνθρωπος"

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Περιλαμβάνει διαθλαστικό έλεγχο, χορήγηση γυαλιών, τονομέτρηση και εξέταση λυχνίας
 • Ο Λαμπράκης Γεώργιος είναι Οφθαλμίατρος, γεννήθηκε στα Ιωάννινα, όπου ζει και διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο μέχρι σήμερα. Κατόπιν πανελληνίων εξετάσεων εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, απ’ όπου αποφοίτησε το 1993 με το βαθμό "λίαν καλώς". Ειδικεύτηκε στη ειδικότητα της οφθαλμολογίας, ασκούμενος στην Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική του ΠΓΝΙ. Από τ0 2001 υπηρετεί την οφθαλμολογία στο σύγχρονο οφθαλμολογικό ιατρείο που διατηρεί πλέον στην νέα διεύθυνση επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 11 στα Ιωάννινα. Έχει διαρκή βιβλιογραφική ενημέρωση και συνεχή συμμετοχή σε πανελλήνια και διεθνή οφθαλμολογικά συνέδρια, των επιστημονικών εταιριών των οποίων αποτελεί ενεργό μέλος. Τέλος, είναι υποψήφιος διδάκτωρ, του τμήματος Ιατρικής , της σχολής επιστημών υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Βεβαίωση για δίπλωμα οδήγησης, Βυθοσκόπηση, Εκμάθηση εφαρμογής φακών επαφής, Έλεγχος οπτικών πεδίων, Εξέταση γλαυκώματος, Εξέταση καταρράκτη, Εξέταση ωχράς κηλίδας, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Οπτική τομογραφία συνοχής (OCT), Παχυμετρία κερατοειδούς, Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις, Τονομέτρηση

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 60
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Polu kalos Kai prositos iatros."

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Γενικός Οφθαλμολογικός έλεγχος
 • Ο Λάσπας Παναγιώτης είναι Οφθαλμίατρος με εξειδίκευση στις παθήσεις και τα χειρουργεία αμφιβληστροειδούς (πχ. αποκόλληση, αιμορραγία, διαβήτης) και ωχράς κηλίδας (εκφύλιση, οίδημα, μεμβράνη, οπή), την οποία απέκτησε ολοκληρώνοντας ειδικό κλινικό και χειρουργικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική Johannes Gutenberg στο Μάιντς της Γερμανίας. Η μικροχειρουργική καταρράκτη και γλαυκώματος ήταν, επίσης, μέρος της πλήρους χειρουργικής εκπαίδευσης του ιατρού στην ίδια πανεπιστημιακή κλινική. Στο ιατρείο που διατηρεί στα Ιωάννινα δέχεται χωρίς εξαιρέσεις όλη την γκάμα των οφθαλμολογικών περιστατικών.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Αποκόλληση αμφιβληστροειδούς, Βυθοσκόπηση, Διαθλαστικός έλεγχος και χορήγηση γυαλιών, Εκμάθηση εφαρμογής φακών επαφής, Έλεγχος οπτικών πεδίων, Εξέταση γλαυκώματος, Εξέταση καταρράκτη, Εξέταση ωχράς κηλίδας, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Οπτική τομογραφία συνοχής (OCT), Παχυμετρία κερατοειδούς, Τονομέτρηση

  περισσότερα

"Με εξέτασε διεξοδικά, μου εξήγησε τα πάντα ώστε να καταλάβω ακριβώς σε τι κατάσταση βρίσκομαι και έδειξε ενδιαφέρον για την υγεία μου. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα. "

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Περιλαμβάνει επίσκεψη για παιδιά, κλινική εξέταση και συνταγογράφηση.
3

Οφθαλμίατροι στα Ιωάννινα

χωρίς δυνατότητα online ραντεβού

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ