Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι η κατάλληλη για σένα

Η Χορομίδου Δανάη είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί το Κέντρο Ψυχοδράματος και Προσωπικής Ανάπτυξης "Ψυχοκίνηση" στην Αγία Παρασκευή. Σπούδασε Ψυχολογία στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 2004 ξεκίνησε την εκπαίδευση Ψυχοδράματος στο Ψυχοδραματικό Κέντρο Ανάπτυξης Προσωπικότητας (ΨΥΚΑΠ) και είναι πιστοποιημένο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκπαιδευτικών Οργανισμών Ψυχοδράματος (FEPTO). Το 2014 άρχισε την πορεία της πρώτα ως επόπτρια και, εν συνεχεία, ως εκπαιδεύτρια ψυχοδραματιστών, με την εποπτεία και τη συνεργασία του ΨΥΚΑΠ. Παράλληλα με το Ψυχόδραμα, εκπαιδεύτηκε στο Playback theatre - αυθόρμητο αυτοσχέδιο θέατρο, με σκοπό να αναπτύξει ακόμα περισσότερο την αίσθηση σύνδεσής της με το σώμα και τις εκφραστικές του δυνατότητες. Με το playback ασχολήθηκε για περίπου μία δεκαετία ως μέλος διάφορων ομάδων playback και ως εκπαιδεύτρια και leader ομάδων playback. Στη μέχρι τώρα πορεία της στο χώρο της ψυχοθεραπείας, έχει συνεργαστεί με διάφορους χώρους και οργανισμούς εφαρμόζοντας τη μέθοδο του Ψυχοδράματος. Πιο συγκεκριμένα ήταν συνεργάτης του ΜΚΟ "Μείνε Δυνατός", για άτομα που εμπλέκονται με τον καρκίνο, συνεργάτης στο Ιατρείο Πόνου Αρεταίειου Νοσοκομείου, συνεργάτης Κέντρου Ημέρας Διαταραχών Διατροφής "Ανάσα", Κέντρων Ημέρας Ατόμων με Ψυχωσικές Διαταραχές "Ίασις/ΈΔΡΑ", του International School of Athens, του Κέντρου Εναλλακτικών Θεραπειών "Δράσις" κ.α. Τέλος, εξειδικεύεται στην κατάθλιψη, στις διαπροσωπικές σχέσεις και στις διαταραχές άγχους και διάθεσης.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εξειδίκευση και εμπειρία

 • Διαπροσωπικές σχέσεις
 • Διαταραχές άγχους και διάθεσης
 • Κατάθλιψη
7 συστάσεις ασθενών

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δεν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Αξιολογήσεις Ασθενών

Επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.

10

Από 7 αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις από 7 ασθενείς
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
9.9
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
10
Έμπειρος & καταρτισμένος
9.9
Συνεπής
10
Προσιτός & φιλικός
10
 • Όλες (7)
 • Θετικές (7)
 • Ουδέτερες (0)
 • Αρνητικές (0)
10.0
Άννα Θ 12 Απριλίου 2021
Άννα Θ Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Προσεγγίζει τα ζητήματα σε βάθος και με μια διάθεση δημιουργική και αισιόδοξη. Μου εμπνέει εμπιστοσύνη με την αμεσότητα, την ευαισθησία και τον επαγγελματισμό της.
10.0
Μαρία Α 11 Απριλίου 2021
Μαρία Α Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Αυτό που κάνει η Δανάη είναι πολύ αποτελεσματικό. Η προσέγγιση της φέρνει αλλαγή σε βάθος στη ζωή ενός ατόμου.
10.0
Μαρία Μ 10 Απριλίου 2021
Μαρία Μ Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Οι συνεδρίες μου με την Δανάη με έκαναν καλύτερη φίλη με τον εαυτό μου. Να με δω, να με αγκαλιάσω, να με αποδεχτώ. Να μοιραστώ με τους άλλους αυτό που είμαι και να μην φοβάμαι, ακόμα να μην φοβάμαι να κάνω λάθη.
10.0
ΑΛΙΦΕΡΗ Κ 10 Απριλίου 2021
ΑΛΙΦΕΡΗ Κ Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Ζεστασιά, οικειότητα, σοβαρότητα. Κάθε φορά μπαίνει στη σκέψη μου και στο μυαλό μου προσπαθώντας να βρει τα μονοπάτια της δικής μου αλήθειας. Εμπιστοσύνη. Έχω επενδύσει στη Δανάη, έχω αφεθεί αλλά έχω δεσμευτεί παράλληλα σε αυτή τη σχέση, εκείνη μου τα έμαθε αυτά. Κάθε φορά αφοσιώνεται στις συναντήσεις μας σαν να είναι η πρώτη φορά αλλά ταυτόχρονα κρατώντας και μια συνέχεια. Συνέχεια που εγώ αδυνατούσα να έχω. Μια ανηφόρα με κορυφή τον ουρανό της αγάπης. Σε ευχαριστώ τόσο πολύ.
10.0
Κατερίνα Κ 09 Απριλίου 2021
Κατερίνα Κ Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Από το πρώτο μας ραντεβού ακόμη, μπόρεσα να νιώσω άνετα και να της μιλήσω ανοιχτά για ότι πρόβλημα είχα, χωρίς να αισθάνομαι κάποιου είδους συστολή. Είναι πάντα κατανοητίκη και ποτέ δεν έχω νιώσει να με κρίνει. Αντιθέτως πάντα με στηρίζει ενώ παράλληλα βρίσκει τρόπο να με βοηθήσει να αντιμετωπίσω το οτιδήποτε.
9.6
Καιτη Μ 09 Απριλίου 2021
Καιτη Μ Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
9.6
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Σε κάνει αμέσως να νιώσεις άνεση και εμπιστοσύνη. Σε ακούει με πολλή προσοχή και έχει ιδιαίτερη ενσυναισθηση. Την προτείνω ανεπιφύλακτα
10.0
Σοφία Σ 18 Φεβρουαρίου 2021
Σοφία Σ Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Η επίσκεψη μου στην κυρία Χορομίδου με βοήθησε και με βοηθάει ακόμα να γίνομαι καλύτερη σαν άνθρωπος αλλά και να νιώθω πιο ευτυχισμενη.Την ευχαριστώ

Πρόσβαση

 • Καλαμάτας 19 και Κίμωνος, Αγία Παρασκευή , Αττική
 • Τρόποι πληρωμής

  Μετρητά

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Εκπαιδευόμενη στην Κβαντική Εσωτερική Θεραπεία, Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής, (2019 έως σήμερα)
 • Εκπαιδευτής Ψυχοδράματος, Ψυχοδραματικό Κέντρο Ανάπτυξης της Προσωπικότητας, (2012-2018)
 • Εκπαίδευση στο Playback Theatre Αυτοσχέδιο διαδραστικό θέατρο από τους Zankay Andras και Bako Tihamer, σε συνεργασία με το Central European School of Playback Theatre. (κάλυψη 206 ωρών), (2007-2009)
 • Ψυχοθεραπευτής - Ψυχοδραματιστής, Ψυχοδραματικό Κέντρο Ανάπτυξης της Προσωπικότητας, (2004-2008)
 • Πτυχίο Ψυχολογίας, Τμήμα Ψυχολογίας, Καποδιστριακό & Πανεπιστήμιο Αθηνών - Φιλοσοφική Σχολή, (1999-2005)

Επαγγελματική εμπειρία

 • Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής - Ψυχοδραματιστής, ιδιωτικό γραφείο "Ψυχοκίνηση" Κέντρο Ψυχοδράματος και Προσωπικής Ανάπτυξης, (2009
 • έως σήμερα)
 • Επιστημονικός Συνεργάτης, Ψυχοδραματικό Κέντρο Ανάπτυξης της Προσωπικότητας (2012 έως σήμερα)
 • Ψυχολόγος- Γραμμή υποστήριξης για τον καρκίνο-Ψυχοθεραπευτής με ειδίκευση στο Ψυχόδραμα, ΜΚΟ Μείνε Δυνατός, (2014-2016)
 • Συνεργάτης-ψυχολόγος του Ιατρείου Πόνου του Αρεταίειου Νοσοκομείου, (2011-2012)
 • Συνεργάτης του Κέντρου Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής «Ανάσα» (συντονισμός θεραπευτικής ομάδας στα πλαίσια εθελοντικής εργασίας).
 • Εξωτερικός συνεργάτης-Ψυχολόγος-Συντονισμός ομάδας σε άτομα με ψυχωσικές διαταραχές στο Κέντρο Εναλλακτικής Απασχόλησης & θεραπευτικών δράσεων "Διαδρομή" του ΜΚΟ Έδρα, (2008-2009)
 • Εξωτερικός συνεργάτης-Συντονίστρια Ομάδας Προσωπικής Ανάπτυξης και Έκφρασης εφήβων, στο International School of Athens, στα πλαίσια επιμορφωτικού μαθήματος επιλογής των μαθητών (2008-2010)
 • Εξωτερικός συνεργάτης-Ψυχολόγος (συντονισμός ομάδας ψυχοδράματος) σε άτομα με ψυχωσικές διαταραχές στο Κέντρο Ημέρας Ίασις (2008-2010)
 • Συντονίστρια θεραπευτικής ομάδας με βάση το ψυχόδραμα, ατόμων με νοητική υστέρηση, στο θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων παιδιών Σκαραμαγκά, σε συνεργασία με τον ΜΚΟ "Εδρα", (2008) (δίμηνο πρόγραμμα)

Συμμετοχή σε συνέδρια

 • Συμμετοχή σε 6ήμερο εκπαιδευτικό εργαστήρι Ψυχοδράματος με "Αpplication of Classical Psychodrama in Coaching and Counselling”, διάρκειας 52 ωρών, στην Kardosfa της Ουγγαρίας, με συντονιστή τον Dr.G.Max Clayton, (2010)
 • Συμμετοχή σε διήμερο βιωματικό σεμινάριο Συστημικής Αναπαράστασης, με θέμα "Απόηχοι της Οικογένειας", με συντονιστή τον Δ.Σταυρόπουλο, στο Ελληνικό Ινστιτούτο Συστημικής Αναπαράστασης, (2010)
 • Συμμετοχή σε διήμερο βιωματικό σεμινάριο playback theatre διάρκειας 16 ωρών, από την Veronica Needa, εκπαιδεύτρια, ηθοποιό του London Playback Theatre και μέλος του International Playback Theatre, (2009)
 • Συμμετοχή σε διήμερο βιωματικό σεμινάριο κλασικού ψυχοδράματος με θέμα "Σεξουαλικότητα και επιθετικότητα" διάρκειας 16 ωρών από τον Νaor Yaakov, ψυχοδραματιστή εκπαιδευτή ψυχοδράματος και ιδρυτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκπαιδευτικών Οργανισμών Ψυχοδράματος (FEPTO), (2009)
 • Συμμετοχή σε διήμερο βιωματικό σεμινάριο κλασικού ψυχοδράματος διάρκειας 16 ωρών από την Μarcia Karp, ψυχοδραματίστρια και εκπαιδεύτρια ψυχοδράματος μέλος της Βρετανικής Ένωσης Ψυχοδράματος, (2007)
 • Συμμετοχή στο εκπαιδευτικό εργαστήρι για το Ψυχόδραμα διάρκειας 18 ωρών με θέμα «Ψυχοδραματικές τεχνικές και ψυχοσωματικές δυσλειτουργίες» από την Udith Teszary, ψυχοδραματίστρια εκπαιδεύτρια ψυχοδράματος μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκπαιδευτικών Οργανισμών Ψυχοδράματος (FEPTO), (2006)
 • Συμμετοχή σε διήμερο βιωματικό σεμινάριο κλασικού ψυχοδράματος διάρκειας 16 ωρών από τον Andras Zankay ψυχολόγο ψυχοδραματιστή και εκπαιδευτή, μέλoυs της Ουγγρικής Εταιρείας Ψυχοδράματος, (2005)

Ξένες γλώσσες

 • Αγγλικά
 • Γαλλικά
 • Ισπανικά
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Η Χορομίδου Δανάη έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Χορομίδου Δανάη?