Επίλεξε την περιοχή σου και δες τους γιατρούς που είναι κοντά σου.

Επίλεξε διαδικασία: ΘΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ Σύγκρινε τιμές και δες αξιολογήσεις ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥΥ Επίλεξε διαγνωστικό κέντρο

Εδώ θα βρεις τους καλύτερους γιατρούς για...

Χρησιμοποίησε τα φίλτρα για να βρεις τον πιο εξειδικευμένο γιατρό για σένα!

Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης

1

Ψυχολόγος Δάφνη

Δες τον χάρτη
  • Μενεκράτους 81, Δάφνη ΑΤΤΙΚΗ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ Ψυχολόγος
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Συστημική (Οικογενειακή) Ψυχοθεραπεία Εξαρτήσεις Συναισθηματικές Διαταραχές
new parter
Νέος συνεργάτης:
Ο ειδικός προστέθηκε έπειτα από αίτημα ασθενών

Περιγραφή

Η ιδέα για το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης γεννήθηκε από επαγγελματίες ψυχικής υγείας με κοινό όραμα. Η Όλγα Κοτρώτσου και η Φανή Μαντοπούλου είναι ψυχολόγοι με διαφορετική ακαδημαϊκή και επαγγελματική πορεία, η οποία λειτούργησε και λειτουργεί συμπληρωματικά στο χτίσιμο μιας κοινής οπτικής για την παροχή υπηρεσιών στο χώρο της ψυχική υγείας. Συνδετικός κρίκος είναι το κοινό θεωρητικό υπόβαθρο σχετικά με τα ανθρώπινα συστήματα και τις δυναμικές που τα διέπουν, καθώς και οι δύο έχουν εξειδικευθεί στη Συστημική (οικογενειακή) προσέγγιση στην ψυχοθεραπεία. Η βαθιά πίστη στη δυνατότητα του ανθρώπου να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται οδήγησε στη δημιουργία αυτού του χώρου.

περισσότερα

Φωτογραφίες γραφείου

free online rantevou
H υπηρεσία του online ραντεβού προσφέρεται από εμάς δωρεάν! Εσύ επιβαρύνεσαι μόνο με το κόστος του επιστήμονα υγείας.

Υπηρεσίες

2

Βιογραφικό - Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης

ΣΠΟΥΔΕΣ
  • Η Όλγα Κοτρώτσου είναι ψυχολόγος, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου έλαβε και μεταπτυχιακό τίτλο στην Ψυχική Υγεία. Εξειδικεύθηκε, επίσης, στη συμβουλευτική σε οικογένειες που βιώνουν απώλεια. Η εργασιακή της εμπειρία αφορά, κυρίως, στην ψυχική υγεία στα πλαίσια της κοινότητας, αλλά και στην απώλεια. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως ψυχολόγος στις κοινωνικές δομές του Δήμου Παλλήνης. Έχει υπάρξει επιστημονικά υπεύθυνη οικοτροφείου ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης της Ε.Π.Α.Ψ.Υ. και συνεργάζεται με τη Μέριμνα (Εταιρία για τη Φροντίδα Παιδιών και Οικογενειών στην Αρρώστια και το Θάνατο). Η ειδίκευσή της είναι στη συστημική ψυχοθεραπεία, στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων. Ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την αφήγηση ως μέσο έκφρασης και νοηματοδότησης. Αρθρογραφεί και έχει τακτική παρουσία σε επιστημονικές ομιλίες και συνέδρια που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντά της.
  • Η Φανή Μαντοπούλου είναι ψυχολόγος, απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου. Συνέχισε με μεταπτυχιακούς τίτλους στην Κλινική Ψυχολογία και στην Ψυχική Υγεία στο Πανεπιστήμιο Autonoma της Μαδρίτης (Universidad Autonoma de Madrid). Σταθμός για την επαγγελματική εμπειρία και την περαιτέρω ειδίκευσή της ήταν το κέντρο θεραπείας ζεύγους και οικογένειας ATENEA στη Μαδρίτη. Ακόμη, έχει εργασιακή εμπειρία σε θεραπευτικά πλαίσια απεξάρτησης από ουσίες (18ΑΝΩ – Ψ.Ν.Α.), αποασυλοποίησης – κοινωνικής επανένταξης (ΘΕΤΙΣ – Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.) και συμβουλευτικής (C.P.A. – U.A.M.), τόσο στη Μαδρίτη όσο και στην Αθήνα. Η ειδίκευσή της είναι στη συστημική ψυχοθεραπεία στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων. Έχει ασχοληθεί επί σειρά ετών με τον πρωταθλητισμό στις καταβάσεις χιονοδρομίας, ως αθλήτρια και ως προπονήτρια.

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών επιστήμονα υγείας - Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Κλείσε ραντεβού και γίνε ο πρώτος χρήστης που θα αξιολογήσει επιστήμονα υγείας.

Το doctoranytime επιλέγει τους καλύτερους επιστήμονες υγείας για σένα!

Χάρτης

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
new parter
Νέος συνεργάτης:
Ο ειδικός προστέθηκε έπειτα από αίτημα ασθενών

Αισθάνεσαι ότι υποφέρεις από αυτή την πάθηση;

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει

Σύνδεση στο Doctoranytime!
Για να μάθεις το κόστος πρέπει να είσαι μέλος
 
 
Να με θυμάσαι