Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι ο κατάλληλος για σένα

Ο Μαυριδάκης Γρηγόρης είναι ψυχολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στα Χανιά, από όπου παρέχει διαδικτυακές ψυχολογικές υπηρεσίες. Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, οι ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες μέσω διαδικτύου αποτελούν έναν ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο παρέμβασης. Οι ψυχολογικές συνεδρίες αυτού του είδους μπορούν με διακριτικότητα, οικονομία χρόνου και με υπερνίκηση ενδεχόμενων δυσκολιών μετακίνησης, να αποδώσουν σημαντικά θεραπευτικά και υποστηρικτικά οφέλη ως απάντηση στα ψυχοπιεστικά ζητήματα της καθημερινής ζωής του ατόμου. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης (Ρέθυμνο) και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών του ίδιου Πανεπιστημίου, με ειδίκευση στην «Αναπτυξιακή Ψυχολογία με Έμφαση στη Νεότητα και την Ανάπτυξη κατά την Εφηβεία». Συνδυάζοντας τις παραπάνω επιστημονικές γνώσεις στην κλινική του πρακτική, εξειδικεύεται στη διαχείριση ζητημάτων που ανακύπτουν στην εφηβεία, αλλά και στις υπόλοιπες κρίσιμες περιόδους της ανάπτυξης του ανθρώπου (είσοδος στην ενήλικη ζωή, τρίτη ηλικία κ.α.). Παράλληλα, ολοκληρώνει το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Διαχείριση Γήρανσης και Χρόνιου Νοσήματος» (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας & ΕΑΠ) αναλαμβάνοντας την κάλυψη ψυχολογικών αναγκών ανθρώπων που αντιμετωπίζουν θέματα σωματικής υγείας και ως εκ τούτου βιώνουν ψυχοσυναισθηματικές δυσκολίες. Η 15ετής επαγγελματική του εμπειρία στον χώρο της ψυχικής υγείας έχει ενισχυθεί από την συμμετοχή του στις εργασίες της Ψυχιατρικής Κλινικής του ΓΝΝ Χανίων και της Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Μέσα από ένα συνθετικό ψυχοθεραπευτικό και συμβουλευτικό μοντέλο παρέμβασης σε ένα ευρύ φάσμα ψυχολογικών ζητημάτων (άγχος, κατάθλιψη, κρίσεις πανικού, φοβίες, πένθος, διαζύγιο, διαχείριση ενδοοικογενειακών κρίσεων - τραύματος κ.α), δομείται ένα υποστηρικτικό πλαίσιο που στόχο έχει την ατομική εξέλιξη και βελτίωση της ποιότητας ζωής του ανθρώπου με σεβασμό στον ίδιο και στη θεραπευτική σχέση.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δεν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση
Δυνατότητα πληρωμής με κάρτα στο ιατρείο

Πρόσβαση

 • Διαδικτυακές Ψυχολογικές Υπηρεσίες / Κουνουπιδιανά Χανίων / Ρέθυμνο, Ρέθυμνο , Κρήτη
  Πρόσβαση για ΑΜΕΑ
  • Ο χώρος διαθέτει πρόσβαση για ΑΜΕΑ.
  Parking
  • Διαθέτει ιδιωτικό parking
 • Τρόποι πληρωμής

  Πληρωμή με κάρτα
  Μετρητά

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • Τμήμα Ψυχολογίας , Πανεπιστήμιο Κρήτης, Ψυχολογίας (2002 - 2005)
 • Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Κατεύθυνση "Αναπτυξιακή Ψυχολογία με Έμφαση στην Νεότητα και την Ανάπτυξη κατά την Εφηβεία"", Πανεπιστήμιο Κρήτης, Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών (2008 - 2011)

Επαγγελματική εμπειρία

 • Ψυχολόγος , Υπηρεσίες Ψυχολόγου, Ελλάδα (2005 - Σήμερα)
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Ο Μαυριδάκης Γρηγόρης έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Μαυριδάκης Γρηγόρης?