Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι ο κατάλληλος για σένα

Ο Θεοδωρίδης Αντώνης MBBS, BSc, MRCS, MSc, CCT(UK), FRCS(Tr&Orth) είναι Διευθηντής Ορθοπαιδικός Χειρουργός και Τραυματολόγος ειδικευθείς και μετεκπαιδευθείς στα γόνατα και στις αθλητικές κακώσεις σε διεθνούς φήμης Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου έζησε για 30+ χρόνια. 'Εχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στο Εθνικό Σύστημα Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (NHS) όπου εργάστηκε για 17+ χρόνια και διαθέτει πιστοποιημένο logbook άνω των 6000 εγχειρήσεων. Τώρα εργάζεται στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, στην Ευρωκλινική και στην Κύπρο. Αποφοίτησε από την επίλεκτη Ιατρική Σχολή Imperial College, London, και είναι εταίρος (Fellow) του Βασιλικού Κολλεγίου της Μεγάλης Βρετανίας (FRCS). Έκανε 3 χρόνια υπερεξειδίκευση στα γόνατα και αποπεράτωσε 5 Senior Knee Fellowships σε διακεκριμένα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία NHS σε Λονδίνο, Coventry, Bristol, Leeds, και Southampton, δουλεύοντας δίπλα σε πρωτοπόρους στον τομέα, οι οποίοι καθοδηγούν την παγκόσμια ορθοπαιδική κοινότητα για τις καλύτερες χειρουργικές και συντηρητικές θεραπείες. Έχει εμπειρία από διάσημους πρωταθλητές από όλα τα αθλήματα, συμπεριλαμβανομένων και κορυφαίων ομάδων ποδοσφαίρου της Αγγλικής Premiership και Rugby. Απέκτησε μεγάλη εμπειρία στις αθλητικές κακώσεις, στην πρόληψη τραυματισμών στα γόνατα και κάτω άκρα, στην ανακατασκευή και αναθεώρηση των συνδέσμων όπως ο πρόσθιος χιαστός, εξωαρθρική τενόδεση (που μειώνει το ρίσκο ρήξης του χιαστού κατά 40%), στη συρραφή και μεταμοσχεύσεις μηνίσκων, την αποκατάσταση χόνδρινων βλαβών, πρόσθια γοναλγία, αστάθεια επιγονατίδας, τροχιλιοπλαστική, οστεοτομίες γύρο από το γόνατο, χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνικές που συμβάλλουν στην σύντομη αποθεραπεία του ασθενούς. Η υπερεξειδίκευση στην αρθροπλαστική γόνατος (ολική, μονοδιαμερισματική, επιγονατιδομηριαιάς και αναθεώρηση) αποκτήθηκε σε πολυάριθμα τριτοβάθμια εξειδικευμένα κέντρα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Προσπαθεί να είναι πάντοτε ενημερωμένος σχετικά με την πρόοδο της χειρουργικής του γόνατος, πιστεύει ακράδαντα στη συντηρητική θεραπεία των ασθενών αλλά και στην παροχή της υψηλότερης ποιότητας θεραπείας εφαρμόζοντας πρωτοποριακές θεραπευτικές τεχνικές.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εξειδίκευση και εμπειρία

 • Αρθροσκόπηση
 • Χειρουργική καταγμάτων ενηλίκων και παίδων
 • Τενοντοπάθεια
 • Τραυματολογία

Εξειδικευμένη εμπειρία

Υπερεξειδίκευση στις αθλητικές κακώσεις γόνατος με εμπειρία που έχει αποκτηθεί δίπλα σε διεθνείς πρωτοπόρους στον τομέα, οι οποίοι βλέπουν διάσημους πρωταθλητές από όλα τα αθλήματα συμπεριλαμβανομένων και κορυφαίων ομάδων ποδοσφαίρου της Premiership, και καθοδηγούν την παγκόσμια ορθοπαιδική κοινότητα για τις καλύτερες χειρουργικές και συντηρητικές θεραπείες. Έχει επίσης εμπειρία στη πρόληψη τραυματισμών των κάτω άκρων και ιδιαίτερα του γόνατος. Υπερεξειδίκευση στην αρθροπλαστική γόνατος (ολική, μονοδιαμερισματική, επιγονατιδομηριαιάς και αναθεώρηση) σε πολυάριθμα τριτοβάθμια εξειδικευμένα κέντρα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σπουδές και κατάρτιση

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Imperial College, London, και εταίρος (Fellow) του Βασιλικού Κολλεγίου της Μεγάλης Βρετανίας (FRCS). Ακόμη, είναι κάτοχος πτυχίου Ιntercalated BSc στις Νευροεπιστήμες (Neuroscience). Υπερεξειδικεύτηκε για 3 χρόνια στα γόνατα και αποπεράτωσε 5 Senior Knee Fellowships σε διακεκριμένα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία NHS σε Λονδίνο, Coventry, Bristol, Leeds, και Southampton. Τέλος, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές (ΜSc) στην Ορθοπαιδική Μηχανική στο Πανεπιστήμιο του Cardiff.

5 συστάσεις ασθενών

Αξιολογήσεις Ασθενών

Επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.

10

Από 5 αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις από 5 ασθενείς
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
10
Έμπειρος & καταρτισμένος
10
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
10
Συνεπής
10
Προσιτός & φιλικός
10
 • Όλες (5)
 • Θετικές (5)
 • Ουδέτερες (0)
 • Αρνητικές (0)
10.0
Ευτυχία Μ 22 Ιουλίου 2020
Ευτυχία Μ Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Έμπειρος & καταρτισμένος
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Ότι και να γράψω για τον Αντώνη Θεοδωρίδη είναι λίγο..!!Είναι σίγουρα ο πιο καταρτισμένος χειρουργός γόνατος στην Ελλάδα. Οι ιατρικές του γνώσεις, η εμπειρία και το βιογραφικό του ξεπερνούν τα εγχώρια δεδομένα! Έχει εργαστεί στα πιο αξιόπιστα νοσοκομεία του κόσμου με χιλιάδες ασθενείς διάσημους και μη. Εκτός όμως από εξαίρετος επιστήμονας είναι και υπέροχος άνθρωπος! Σέβεται τον ασθενή, ακούει με προσοχή το πρόβλημά του, δείχνει απίστευτη κατανόηση και είναι διαθέσιμος όποτε τον χρειαστείς. Τον προτείνω με κλειστά μάτια!!Εάν θέλετε να επισκεφθείτε έναν πραγματικό επιστήμονα, εμπιστευτείτε τον και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε τόσο σωματικά όσο και ηθικά. Συγχαρητήρια κύριε Θεοδωρίδη, ευχαριστούμε που ήρθατε στη χώρα μας! Σας χρειαζόμαστε!!
10.0
Νικόλαος Η 13 Ιουλίου 2020
Νικόλαος Η Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Έμπειρος & καταρτισμένος
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Είδα τον Δρ Α.Α.Θεοδωρίδη για μία χρόνια Οσφυοισχιαλγια μετά από ανεπιτυχείς επισκέψεις σε διαφόρους άλλους ιατρούς, μετά συνομιλίες με παρεμφερείς ασθενείς και γενική έρευνα στο διαδύκτιο.Συνάδελφος και φίλος μου Ναύαρχος του Π.Ν. γνωρίζει τον κ.Θεοδωρίδη οικογενειακώς από μικρήν ηλικία μέχρι την σημερινή του εξέλιξη και μου τον συνέστησε, άνευ αμφιβολίας.Εδιαβασα το εντυπωσιακό του βιογραφικό και κανόνισα να τον επισκεφθώ.Στήν ακριβώς ώρα του παρουσίασα όλα τα MRIs & ιατρικές αναφορές μου, τα διάβασε μετά προσοχής, μου υπέβαλλε διάφορες ερωτήσεις επί του τελευταίου συμβάντος, με εξέτασε κλινήρης & μου πρότεινε μόνον συντηρητική αγωγή, χωρίς χειρουργείο• ως μου υπεδείχθη υπό άλλων συναδέλφου του..Τήν ίδιαν ημέρα περπάτησα άνευ βοηθείας και άνευ μπαστουνίου. Συνιστώ τον Δρ Θεοδωρίδη ως θεράποντα ορθοπαιδικό, διότι πέραν των επαγγελματικών του προσόντων και δια την εμπιστοσύνη που μου ενέπνευσε εξ αρχής αλλά και δια τήν ευγένεια καί φιλικότητά του. Ν.Α.Η. (09.07.2020)
10.0
Δημήτρης Κ 10 Ιουλίου 2020
Δημήτρης Κ Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Έμπειρος & καταρτισμένος
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Ιδιαιτέρως πρέπει να τονισθεί το γεγονός,που δείχνει το ήθος του Αντώνη Θεοδωρίδη και το υψηλό αίσθημα ευθύνης με το οποίο ασκεί το λειτούργημά του,είναι ότι δεν καταφεύγει στην εύκολη λύση του χειρουργείου εάν δεν ερευνήσει προηγουμένως και εξαντλητικά κάθε δυνατότητα που παρέχει η σύγχρονη ιατρική επιστήμη γιά την εφαρμογή συντηρητικής αγωγής.
10.0
Δημητρα Β 05 Ιουλίου 2020
Δημητρα Β Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Έμπειρος & καταρτισμένος
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Ο κύριος Θεοδωρίδης είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα προσηνής και ευγενικός. Ως επαγγελματίας, είναι άκρως καταρτισμένος. Εκτίμησα ιδιαίτερα το γεγονός ότι κατά την εξέταση επιμένει στην λεπτομέρεια και δεν παραλείπει να εξηγήσει στον ασθενή ακριβώς τι συμβαίνει στην περίπτωση του. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα και τον συστήνω χωρίς δεύτερη σκέψη.
10.0
Γιώργος Γ 04 Ιουλίου 2020
Γιώργος Γ Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Έμπειρος & καταρτισμένος
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Εξαιρετικός ορθοπεδικό αλλα και άνθρωπος που εμπνέει εμπιστοσύνη στον ασθενή, πράγμα σημαντικό για έναν γιατρό. Μεθοδικός και σχολαστικός στην προσέγγισή του; μου εξήγησε λεπτομερώς και με απλά λόγια την διάγνωσή μου και τις μεθόδους αποκατάστασης. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Πρόσβαση

Επίλεξε ιατρείο
 • Τρόποι πληρωμής

  Μετρητά

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Certification of Completion of Training, UK
 • Εταίρος (Fellow) του Βασιλικού Κολλεγίου Χειρουργών – FRCS(Tr&Orth)
 • Mεταπτυχιακό πτυχίο: ΜSc στην Ορθοπαιδική Μηχανική, Πανεπιστήμιο του Cardiff
 • Μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου Χειρουργών του Εδιμβούργου (MRCS)
 • Πτυχίο Nευροεπιστήμες: Intercalated BSc, Imperial College, London
 • Πτυχίο Ιατρικής: MBBS Imperial College, London

Επαγγελματική εμπειρία

 • Consultant Ορθοπαιδικός Χειρουργός-Τραυματολόγος, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Μαρούσι
 • Consultant Ορθοπαιδικός Χειρουργός-Τραυματολόγος, American Medical Centre, Λεμεσός, Κύπρος
 • Senior Knee Fellowship, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Coventry & Warwickshire, 2019-2020
 • Senior Knee Fellowship, Νοσοκομείο Southmead, Bristol, 2019
 • Senior Knee Fellowship, Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Southampton, 2018
 • Senior Knee Fellowship, Fortius Clinic, London, 2018
 • Senior Knee Fellowship, Leeds Teaching Hospitals NHS Trust, 2017
 • 17 Χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Για περισσότερες πληροφορίες https://www.theodorideskneesurgeon.gr/employment-history
 • ΤΟΜΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ:
 • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ: Υπερεξειδίκευση στις αθλητικές κακώσεις γόνατος, Πρόγραμμα πρόληψης τραυματισμών κάτω άκρων, Πρόγραμμα πρόληψης τραυματισμού πρόσθιου χιαστού, Πρόγραμμα αποφυγής πρόσθιας γοναλγίας, τεντονοπάθειας και αστάθεια επιγονατίδας
 • ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΓΟΝΑΤΟΣ: Αποκατάσταση προσθίου χιαστού συνδέσμου (ενήλικες – παιδιά), Εξωαρθρική Τενόδεση, Αναθεώρηση συνδεσμοπλαστικής προσθίου χιαστού συνδέσμου, Επιδιόρθωση και ανακατασκευή έσω πλαγίου συνδέσμου, οπισθίου χιαστού συνδέσμου και οπίσθιας έξω γωνίας, Πολυσυνδεσμικές κακώσεις γόνατος, Τενοντοπάθειες επιγονατιδικού τένοντα και τένοντα του τετρακεφάλου
 • ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΜΗΝΙΣΚΩΝ: Συρραφή μηνίσκου, Μηνισκεκτομή, Μεταμόσχευση μηνίσκου
 • ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΧΟΝΔΡΙΝΩΝ ΒΛΑΒΩΝ: Χονδροπλαστική, Μικροκατάγματα, Μεταμόσχευση οστεοχόνδρινων αυτομοσχευμάτων/αλλομοσχευμάτων, Μεταμόσχευση αυτόλογων οστεοχόνδρινων κυλίνδρων, Μεταμόσχευση αυτόλογων χονδροκυττάρων/Μεταμόσχευση αυτόλογων χονδροκυττάρων με χρήση μεμβράνης κολλαγόνου φορέα χονδροκυττάρων
 • ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΟΜΗΡΙΑΙΑΣ ΑΡΘΡΩΣΗΣ: Πρόσθια γοναλγία, Αστάθεια επιγονατίδας (εξάρθρημα /υπεξάρθρημα επιγονατίδας), Τενοντοπάθεια επιγονατιδικού τένοντα και τένοντα του τετρακεφάλου, Ανακατασκευή έσω επιγονατιδο-μηριαίου συνδέσμου, Οστεοτομία κνημιαίου κυρτώματος, Medial reefing (Πλαστική έσω καθεκτικών συνδέσμων), Επιμήκυνση λαγονοκνημιαίας ταινίας, Τροχιλιοπλαστική
 • ΟΣΤΕΟΤΟΜΙΕΣ ΕΠΑΝΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗΣ: Οστεοτομία κνήμης, Οστεοτομία μηριαίου, Διορθωτική οστεοτομία κνημιαίας κλίσης
 • ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: Ολική αρθροπλαστική γόνατος, Μονοδιαμερισματική αρθροπλαστική γόνατος, Αρθροπλαστική επιγονατιδομηριαίας άρθρωσης, Αναθεώρηση αρθροπλαστικής γόνατος
 • ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ: Υαλουρονικό οξύ, Πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια (PRP), Βλαστοκύτταρα

Συμμετοχή σε συνέδρια

 • Nov 2019, Sports Knee Surgery Conference, St George’s Park, Burton-on-Trent
 • Nov 2019, Fortius International Sports Injury Conference, London
 • Nov 2018, Wexham Park International Cruciate Ligament Meeting, Ascot Conference Centre, Ascot
 • Mar 2018, Sports Knee Curriculum – Soft Tissue 2 Advanced, Smith & Nephew, Watford
 • Nov 2017, ATLS Reverification, Harrogate
 • Nov 2017, Sports Knee Surgery Conference, St George’s Park, Burton-on-Trent
 • Jun 2017, AO Trauma Advanced Principles for Fracture Management, Leeds
 • Mar 2017, British Association for Surgery of the Knee, Southport
 • Jan 2017, Arthrex Live Knee Surgery, Basingstoke
 • Dec 2016, Basingstoke Knee Osteotomy Masterclass, Basingstoke
 • Nov 2016, 13th Wexham Park International Cruciate Meeting, Wexham Park, Slough
 • Oct 2016, Birmingham Patellofemoral Masterclass, Birmingham

Ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις

 • Πολυάριθμες δημοσιεύσεις σε ξενόγλωσσα περιοδικά με σύστημα κριτών (peer- review) που περιλαμβάνονται στο MEDLINE (Pubmed)
 • Πολυάριθμες Διαλέξεις και Ανακοινώσεις σε Διεθνή Συνέδρια
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Ο Θεοδωρίδης Αντώνης έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

 • Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Θεοδωρίδης Αντώνης?