Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

COVID-19 (κορωνοϊός): Δες τι λένε οι γιατροί
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΩΡΕΑΝ

Γιατί είναι ο κατάλληλος για εσένα

Ο Νικολίτσης Βασίλης είναι χειρουργός οδοντίατρος με ιδιωτικό οδοντιατρείο στα Φηρά Σαντορίνης. Διαθέτει πτυχίο οδοντιατρικής στο πανεπιστήμιο Semmelweis University Of Medicine. Το 2014 εξειδικεύτηκε στην τοποθέτηση και αποκατάσταση εμφυτευμάτων στο ITI course in Dental Implantology. Μετά από χρόνια εμπειρίας και παρακολούθηση πολλών σημαντικών σεμιναρίων σε διάφορους τομείς της οδοντιατρικής σε Ελλάδα και εξωτερικό, ασχολείται με μεγάλη επιτυχία με τα Εμφυτεύματα αλλά και με την Αισθητική οδοντιατρική, την Περιοδοντολογία, την Προσθετική, τη Λεύκανση δοντιών, αλλά και σχεδόν κάθε τομέα της οδοντιατρικής. Στο ιδιωτικό του ιατρείο παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες στις εξατομικευμένες ανάγκες των ασθενών του.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Αξιολογήσεις ασθενών

100% αξιόπιστες αξιολογήσεις

Διάβασε πώς διασφαλίζεται η αξιοπιστία
5,5

από 2 αξιολογήσεις

Συνολική βαθμολογία από 2 ασθενείς
5,5
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
5,5
Έμπειρος & καταρτισμένος
5,5
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
5,5
Συνεπής
5,5
Προσιτός & φιλικός
1,0
 • Όλες (2)
 • Υψηλές (1)
 • Ουδέτερες (0)
 • Χαμηλές (1)
1
Δημήτρης Π 11 Αυγούστου 2018
Δημήτρης Π Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 3 αξιολογήσεις στο doctoranytime
1
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Έμπειρος & καταρτισμένος
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Έκλεισα ραντεβού με αυτόν τον οδοντίατρο πριν 3 ημέρες, ευρισκόμενος στη Φολέγανδρο, ως επείγον περιστατικό. Ταξίδεψα Σαντορίνη για το προγραμματισμένο ραντεβού μου (το οποίο είχε επιβεβαιώσει μαζί μου και τηλεφωνικά ο ίδιος ο οδοντίατρος) για να ανακαλύψω ότι ήταν διπλοκρατημένο με άλλον, τοπικό, ασθενή και η βοηθός του δεν το είχε καν στο πρόγραμμα. Περίμεναν άλλοι δύο τοπικοί ασθενείς στην αναμονή. Με ένα ελαφρύ πρόσχημα οδοντιατρικής επέμβασης που χρειαζόνταν περισσότερο χρόνο, ο οδοντίατρος βγήκε και με ενημέρωσε (αφήνοντας την «επέμβαση» στον αυτόματο πιλότο) ότι δεν θα με δει.Δεν μου προσέφερε καμία εναλλακτική, παρά μόνο μετά από δική μου επιμονή και αφού τον ενημέρωσα για τη ΔΙΚΗ ΜΟΥ ιατρική ιδιότητα και παρουσία μάρτυρα, μου έγραψε σε ένα χαρτάκι το όνομα και το τηλ άλλης συναδέλφου του από μνήμης. Το τηλ ήταν λάθος, και αναζήτησα το σωστό από τον Χρυσό Οδηγό. Ως (περίπου) συνάδελφός του και ιατρός ο ίδιος, ομολογώ ότι δεν έχω ούτε ξανασυναντήσει μα ούτε και ξανακούσει τέτοια αντιεπαγγελματική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά. Είναι εξαιρετικά λυπηρό, να επιβεβαιώνουν και οι επιστήμονες την κακή φήμη της αρπακολλατζίδικης αντιμετώπισης που φαίνεται ότι χαρακτηρίζει δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς - και ασφαλώς προτίθεμαι να ενημερώσω τον οικείο οδοντιατρικό σύλλογό του.Στο δικό μας αντικείμενο εργασίας, είναι σκόπιμο να γνωρίζει ο συνάδελφος ότι την ευθύνη για κάθε άνθρωπο που έρχεται στη βοήθειά μας, την αναλαμβάνουμε οι ίδιοι οι ιατροί - ακόμη και υπερωριακά - και ειδικά σε επείγοντα περιστατικά. Αυτό κάνει όλη τη διαφορα μεταξύ λειτουργήματος και επαγγέλματος.
Νικολίτσης Βασίλης
ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑΤΡΟΥ
Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο σας αν και αρνητικό. Επί δεκαοκτώ συναπτά έτη έχουμε καταφέρει να είμαστε στην κορυφή της προτίμησης του κόσμου για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας αλλά και για την εξαιρετική σχέση μας με όλους για κάποιο λόγο... Αυτό λέγεται επαγγελματισμός. Το σχόλιο σας μόνο καλό μπορεί να μας κάνει και να μας βοηθήσει να χειριζόμαστε καταστάσεις δύσκολες όπως την δική σας. Λυπούμαστε που δεν μπορέσαμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας μια τόσο πραγματικά δύσκολη μέρα για μας, και που εσείς ως «συνάδελφος» δεν μπορέσατε να το διακρίνετε αυτό όσο κι αν προσπαθήσαμε εγώ και η βοηθός μου να σας το εξηγήσουμε. Να ξέρετε ότι η καλή θέληση και ενέργεια πάντα μπορεί να δώσει λύσεις ενώ ο θυμός και η αρνητικότητα κάνουν τα πράγματα μόνο πιο δύσκολα. Να είστε καλά.
10
Κωνσταντίνος Γ 31 Μαρτίου 2015
Κωνσταντίνος Γ Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Έμπειρος & καταρτισμένος
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Εξαιρετικός επιστήμονας, έμεινα πολύ ευχαριστημένος και θα τον πρότεινα ανεπιφύλακτα!
ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Πληροφορίες Ιατρείου

 • ΦΗΡΑ, Σαντορίνη, Νομός Κυκλάδων

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Πτυχίο, Πανεπιστήμιο Semmelweis University Of Medicine, Δίπλωμα Χειρουργού Οδοντιάτρου DMD (Doctor of Medical Dentistry)
 • Δίπλωμα Εμφυτευματολογίας, ITI course in Dental Implantology για τη Χειρουργική Τοποθέτηση & Προσθετική Αποκατάσταση Οδοντικών Εμφυτευμάτων
 • Master εμφυτευματολογίας (Master in Oral Implantology ), πανεπιστήμιο Goethe Φρανκφούρτης

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 • Ιδιωτικό οδοντιατρείο "Santorini Dental Clinic"
 • Τμήμα Οδοντιατρικής και Γναθοχειρουργικής, ΓΝΑ
 • Χειρουργός Οδοντίατρος, μονάδες της Π.Α. στην Κομοτηνή, την Ελευσίνα και τη Σαντορίνη
 • Συμμετοχή επι διετίας σε πολλαπλά χειρουργεία γναθοπροσωπικών επεμβάσεων, πανεπιστημιακό νοσοκομείο Goethe Universitat Klinikum Φρανκφούρτης.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

 • Παρακολούθηση πολλών σεμιναρίων σε διάφορους τομείς της Οδοντιατρικής, κυρίως της Περιοδοντολογίας, Ενδοδοντίας, Αισθητικής οδοντιατρικής (σχεδιασμός χαμόγελου, όψεις πορσελάνης, αποτύπωση και συγκόλληση).
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Για τηλεφωνικό ραντεβού κάλεσε στο 215 50 50005

Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 - 20:00


Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Έχεις συμπτώματα γρίπης ή πυρετό;
 • Λάβε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον Covid-19 (κορωνοϊό)
 • Λύσε τις απορίες σου συνομιλώντας με γιατρό
 • Μίλα δωρεάν με διαθέσιμο γιατρό

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει