Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
21

εξειδικευμένοι γιατροί για Σιδεράκια

"Συζητήσαμε για την περίπτωση μου με λεπτομέρεια και ένιωσα ιδιαίτερα άνετα. Συστήνω ανεπιφύλακτα την γιατρό και θα συνεχίσω την απαραίτητη θεραπεία μαζι της."

περισσότερα
 • Σιδεράκια: ΔΩΡΕΑΝ Η διαγνωστική εξέταση είναι δωρεάν και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Το κόστος κάθε συνεδρίας προκύπτει κατόπιν συνεννόησης.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται ενδοστοματικός σαρωτής (scanner) - ψηφιακή αποτύπωση. Η θεραπεία πραγματοποιείται με αόρατη ορθοδοντική, με το σύστημα Invisalign. Οι αόρατοι διαφανείς ορθοδοντικοί νάρθηκες είναι μία τεχνολογική πρωτοπορία στον τομέα της σύγχρονης ορθοδοντικής, που γνωρίζει τα τελευταία χρόνια τεράστια απήχηση. Αποτελούν τον πλέον φυσιολογικό, ανώδυνο και πρακτικά "αόρατο" τρόπο για να αποκτήσει κανείς μία άρτια, σωστή, υγιή και καλαίσθητη οδοντοστοιχία.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 60
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Σχολαστικος,αναλυτικος εδειχνε οτι γνωριζει καλα το αντικειμενο"

περισσότερα
 • Σιδεράκια: ΔΩΡΕΑΝ η πρώτη επίσκεψη. Διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Ο ασθενής να διαθέτει μία πανοραμική ακτινογραφία πριν την πρώτη εξέταση, καθώς διευκολύνει τον άμεσο καταρτισμό του σχεδίου θεραπείας.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Ο ορθοδοντικός προτείνει εναλλακτικά σχέδια θεραπείας ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενούς. Μάλιστα, είναι εξειδικευμένος στην ανάληψη ενήλικων ασθενών που επιθυμούν η ορθοδοντική τους θεραπεία να είναι πραγματικά αόρατη. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιείται το σύστημα γλωσσικής ορθοδοντικής ELINE (σιδεράκια που τοποθετούνται στην εσωτερική - γλωσσική επιφάνεια των δοντιών), καθιστώντας πρακτικά την θεραπεία αόρατη από τον κοινωνικό περίγυρο. Επιπροσθέτως το σύστημα ELINE παρέχει τα πολλά πλεονεκτήματα: όπως τεχνική του ευθέος γλωσσικού σύρματος χωρίς κάμψεις, με αποτέλεσμα γρηγορότερους χρόνους θεραπείας λόγω της ελάχιστης τριβής, το μικρότερο μέγεθος γλωσσικών αγκυλίων παγκοσμίως με αποτέλεσμα ελάχιστη δυσανεξία στην γλώσσα και μηδενικό κίνδυνο απασβεστίωσης της αδαμαντίνης και στιγμάτων κατά την διάρκεια της θεραπείας, καθώς η συνεχόμενη παρουσία σιέλου στην γλωσσική επιφάνεια σε συνδυασμό με σωστή στοματική υγιεινή των δοντιών, επιτρέπει την αποφυγή μόνιμων βλαβών.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ καλός κι εμπειρος επαγγελματίας με αγάπη σε αυτό που κάνει."

περισσότερα
 • Σιδεράκια: ΔΩΡΕΑΝ η 1η αναγνωριστική επίσκεψη για τους ασθενείς του doctoranytime. Διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Ο ασθενής προτείνεται να έχει μαζί του μια πανοραμική ακτινογραφία. Το σχέδιο θεραπείας περιλαμβάνει διάφανους νάρθηκες και προκύπτει κατόπιν συνεννόησης με τον ενδιαφερόμενο. Επιπλέον, διατίθεται νέα σύγχρονη ανώδυνη θεραπεία με brachets στην γλωσσική πλευρά των δοντιών

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Πολύ προσιτός άνθρωπος και επεξηγατικος στην κάθε λεπτομέρεια!"

περισσότερα
 • Σιδεράκια: ΔΩΡΕΑΝ η πρώτη εκτίμηση, η διάγνωση και το πλάνο της θεραπείας.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Αόρατη ορθοδοντική με διάφανους νάρθηκες - clear alinger, λευκά και μεταλλικά brachets – σιδεράκια

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετική γιατρός, ευγενέστατη και ακριβής τόσο ως προς την ώρα του ραντεβού, όσο και ως προς τη διενέργεια των οδοντιατρικών πράξεων που χρειάστηκα.Θα την ξαναεπισκεφθω σίγουρα!"

περισσότερα
 • Σιδεράκια: ΔΩΡΕΑΝ η διάγνωση. Η θεραπεία κυμαίνεται από 950 εως 2200€, αναλόγως του περιστατικού.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Ορθοδοντική με διάφανους νάρθηκες (Clear Aligners). Πραγματοποιείται λήψη αποτυπωμάτων με αλγινικό ή σιλικονούχο υλικό. Στη συνέχεια, προτείνεται εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας. Ο ασθενής μπορεί να δει σε 3d ανάλυση το αρχικό και το τελικό αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει καμία χρέωση μέχρι αυτό το στάδιο, εάν ο ασθενής το εγκρίνει προχωράει στο επόμενο στάδιο και την εκτύπωση των ναρθηκών. Κάθε επίσκεψη διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon

"Από το πρώτο ραντεβού η γιατρός μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και την επέλεξα για να ξεκινήσει την πολύχρονη θεραπεία της ορθοδοντικής η κόρη μου αν και το ιατρείο είναι 20χλμ από το σπίτι μου. "

περισσότερα
 • Σιδεράκια: ΔΩΡΕΑΝ η 1η επίσκεψη για ορθοδοντική εκτίμηση
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Γλωσσική ορθοδοντική και αόρατα σιδεράκια (Invisalign)

  περισσότερα λιγότερα
 • Λόγω του κορωνοϊού COVID-19, η γιατρός θα μπορεί να εξυπηρετεί ραντεβού μόνο επείγοντα περιστατικά κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

"Οι πρώτες μου εντυπώσεις από τον γιατρό ήταν εξαιρετικές. Είχε χιούμορ και πολύ καλή και ευχάριστη διάθεση. Πάνω από όλα μου εξήγησε πολύ καλά τα αποτελέσματα που θα μπορούσα να περιμένω από την θεραπεία για την οποία ενδιαφερομουν βάζοντας το δικό μου συμφέρον σαν ασθενή πάνω από το δικό του κέρδος. Το εκτίμησα παρά πολύ. "

περισσότερα
 • Σιδεράκια: ΔΩΡΕΑΝ η πρώτη ενημερωτική επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιούνται ακίνητες και κινητές ορθοδοντικές συσκευές (σιδεράκια, μασελάκια), αλλά και διάφανοι ορθοδοντικοί νάρθηκες. Αντιμετωπίζονται όλα τα ορθοδοντικά προβλήματα παίδων και ενηλίκων.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Είδε την περίπτωση μας αναλυτικα, μας ενημέρωσε για την θεραπεία μας ενέπνευσε εμπιστοσύνη. "

περισσότερα
 • Σιδεράκια: Από 1000 € έως 2200 € η πρώτη επίσκεψη είναι δωρεάν. Είναι απαραίτητη η προσκόμιση πανοραμικής ακτινογραφίας.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Σιδεράκια, διαφανή σιδεράκια, μηχανήματα Clear Aliner, Εξωστοματικά μηχανήματα, νάρθηκες (περιλαμβάνονται στο κόστος των εργασιών). Ενδείκνυνται για την αντιμετώπιση ορθοδοντικών ανωμαλιών.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετικός γιατρός, τρομερή εξυπηρέτηση απ όλο το προσωπικό και από την γιατρό που με είδε μέχρι να έρθει ο κύριος Αγγελάκης. Θεώρησα ότι δεν θα με έβλεπε μιας και ήρθε μια γιατρός αρχικά επίσης εξαίρετη και ασχολήθηκε πολύ μαζί μου. Συγχαρητήρια για το ιατρείο σας."

περισσότερα
 • Σιδεράκια: ΔΩΡΕΑΝ η διάγνωση ορθοδοντικού προβλήματος και το σχέδιο θεραπείας.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται ενδοστοματικός ψηφιακός σαρωτής (Scanner) και πραγματοποιείται πανοραμική και πλάγια κεφαλομετρική ακτινογραφία. Αντιμετωπίζονται όλα τα οδοντικά και σκελετικά ορθοδοντικά προβλήματα.

  περισσότερα λιγότερα

"Λύνει τα χέρια με βίντεο κλήση για όσους δεν είναι από την Θεσσαλονίκη "

περισσότερα
 • Σιδεράκια: ΔΩΡΕΑΝ Η διάγνωση και αξιολόγηση του περιστατικού είναι δωρεάν, εφόσον πραγματοποιηθεί η προτεινόμενη θεραπεία. Tο συνολικό κόστος θεραπείας ανέρχεται από 500 - 4000 ευρώ, ανάλογα την περίπτωση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Για μικρά παιδιά ηλικίας 4-8 ετών με κινητά ορθοδοντικά μηχανήματα (μασελάκια). Για παιδιά στην προεφηβική ηλικία 9-12 ετών με κινητά ορθοδοντικά μηχανήματα (μασελάκια) ή ακίνητες λειτουργικές ορθοδοντικές συσκευές (σιδεράκια). Για εφήβους ηλικίας 12-15 ετών και νεαρούς ενήλικες 15-20 ετών συνήθως με ακίνητες ορθοδοντικές συσκευές (μεταλλικά ή διαφανή σιδεράκια). Για ενήλικες άνω των 20 ετών με περιοδοντικά, προσθετικά ή άλλα οδοντιατρικά προβλήματα με ακίνητες ορθοδοντικές συσκευές (μεταλλικά ή διαφανή σιδεράκια). Το κόστος μιας ορθοδοντικής θεραπείας εξαρτάται από το αν είναι πλήρης ή μερική, αν αφορά την μία ή και τις δύο γνάθους, αλλά και από τη βαρύτητα και την πολυπλοκότητα του κάθε περιστατικού.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Εξαιρετική γιατρός, φιλική και καταρτισμένη. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη. "

περισσότερα
 • Σιδεράκια: ΔΩΡΕΑΝ η πρώτη εξέταση και ενημέρωση. Το συνολικό κόστος ανέρχεται από 1000 - 1500 ευρώ.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται η ορθοδοντική τεχνολογία Fastbraces® Provider. Αντιμετωπίζεται ο συνωστισμός των δοντιών, τα στραβά δόντια και η αραιοδοντία.

  περισσότερα λιγότερα
 • Το ιατρείο εξυπηρετεί και έκτακτα περιστατικά κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

"Very professional and very helpful. Amazing doctor"

περισσότερα
 • Σιδεράκια: 20 € η επίσκεψη για διάγνωση και σχέδιο θεραπείας και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Το συνολικό κόστος κυμαίνεται από 300 - 2500 ανάλογα με το περιστατικό.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Εξ αρχής πραγματοποιείται πανοραμική και κεφαλομετρική ακτινογραφία. Στην θεραπεία χρησιμοποιούνται διαφανείς νάρθηκες, μηχανήματα και σιδεράκια. Αντιμετωπίζονται οι ορθογναθικές ανωμαλίες και οι σχέσεις των δοντιών μεταξύ τους και αποκαθίσταται η άρτια αισθητική των δοντιών.

  περισσότερα λιγότερα
 • Η γιατρός χορηγεί βεβαίωση μετακίνησης μετά την ολοκλήρωση του ραντεβού.

"Τέλειος"

περισσότερα
 • Σιδεράκια: Από 500 € έως 3000 € ανά συνεδρία. Διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Αφορά τις επισκέψεις και τους ορθοδοντικούς μηχανισμούς.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Διατίθενται Μεταλλικά και Διάφανα Σιδεράκια, Διάφανα Μασελάκια, "Αόρατα¨ (εσωτερικά) σιδεράκια καθώς και Invisalign, Clear Aligner, ενώ ακολουθούνται και οι τεχνικές incognito για ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενή.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Έχει πάρει εξειδίκευση στα fastbraces.Με μια επίσκεψη κατάλαβε το πρόβλημα και έκανε και διάγνωση εάν και πόσο χρειάζονται σφραγίσματα."

περισσότερα
 • Σιδεράκια: ΔΩΡΕΑΝ η επίσκεψη ενημέρωσης και ο σχεδιασμός της θεραπείας. Η θεραπεία αφορά ενήλικες και παιδιά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η πιο γρήγορη μετακίνηση δοντιών σε 120 μέρες. H φιλοσοφία του συστήματος Fastbraces στηρίζεται στην αρχή ότι για να δώσουν τα λειτουργικά και αισθητικά αποτελέσματα που πρέπει στον ασθενή, δεν χρειάζεται στις περισσότερες περιπτώσεις να γίνουν εξαγωγές δοντιών και επίσης στην δραστική μείωση του χρόνου της θεραπείας σε λιγότερο από το μισό, στις περισσότερες περιπτώσεις και επομένως του κόστους. Αυτά επιτυγχάνονται χρησιμοποιώντας μια προηγμένη τεχνολογία, την οποία προσφέρει το βιοενεργητικό άγκιστρο Viazi®. Το μόνο σύστημα ορθοδοντικής που με απόλυτη επιστημονική τεκμηρίωση 25 ετών, δεν προκαλεί ποτέ απορροφήσεις ριζών. Οι δυνάμεις που ασκούνται από το τετράγωνης διατομής βιοενεργό σύρμα, προσμοιάζουν τις δυνάμεις ανατολής των δοντιών και εφαρμόζονται από την πρώτη μέρα της τοποθέτησης, μετακινώντας ταυτόχρονα μύλη και ρίζα.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ ευγενική, συνεπής, σου εμπνέει ηρεμία και εμπιστοσύνη. Την προτείνω ανεπιφύλακτα."

περισσότερα

"Εξαιρετικός και καθησυχαστικός για την περίπτωσή μου"

περισσότερα
 • Σιδεράκια: ΔΩΡΕΑΝ η 1η επίσκεψη για ορθοδοντική εκτίμηση
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιούνται σιδεράκια μεταλλικά, διαφανή και αόρατα και το σύστημα invisalign. Είναι η μοναδική ορθοδοντική κλινική που διαθέτει το κορυφαίο - βάσει συγκριτικών μελετών - ασύρματο ενδοστοματικό scanner. Το ενδοστοματικό scanner απεικονίζει τρισδιάστατα την οδοντοστοιχία χωρίς τη χρήση ακτινοβολίας, βοηθάει στην πληρέστερη διάγνωση και αυξάνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα της θεραπείας με την τεχνική Invisalign και με τα υπόλοιπα συστήματα από διαφανείς νάρθηκες. Επίσης, η κλινική διαθέτει οδοντιατρικό μικροσκόπιο με σκοπό την ασφαλέστερη επεξεργασία στίλβωσης των δοντιών μετά από την αφαίρεση των ορθοδοντικών μηχανισμών.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Για καθαρισμό αλλά έμεινα πολύ ευχαριστημένος. "

περισσότερα
 • Η διαδικασία της ορθοδοντικής θεραπείας περιλαμβάνει, πρώτη ενημερωτική επίσκεψη, ορθοδοντική εξέταση και καθορισμό σχεδίου θεραπείας, εφαρμογή του σχεδίου θεραπείας, επισκέψεις σε τακτά διαστήματα για την παρακολούθηση/παραμετροποίηση της θεραπείας και τέλος τη φάση της συγκράτησης. Πραγματοποιείται η πιο σύγχρονη Ορθοδοντική Θεραπεία - Σιδεράκια FASTBRACES®, τα οποία δουλεύουν με μια διαφορετική μηχανική αρχή σε σχέση με τα παραδοσιακά. Συγκεκριμένα, κατανέμουν διαφορετικά τις δυνάμεις που ασκούνται στα δόντια με αποτέλεσμα να κάνουν ταυτόχρονη μετακίνηση μύλης και ρίζας. Το πατενταρισμένο σύστημα χρησιμοποιεί ένα καινοτόμο άγκιστρο (bracket) και ένας ειδικής διατομής σύρμα για να διορθώνει τη θέση της ρίζας από την πρώτη μέρα της εφαρμογής.

  περισσότερα λιγότερα
 • Η γιατρός εξυπηρετεί και έκτακτα περιστατικά κατόπιν συνεννόησης.

"Ευγενικό το προσωπικό καθώς και η γιατρός. Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή μας, έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον και μας εμπνέει εμπιστοσύνη. Έχει ξεκάθαρη εμπειρία και κατάρτιση με το αντικείμενο. Ήταν σχολαστική, επιμελής και αναλυτική. Συνεπέστατη στην ώρα του ραντεβού. Πολύ όμορφος χώρος και γρήγορη εξυπηρέτηση. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!"

περισσότερα
 • Σιδεράκια: 30 € η πρώτη επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η πρώτη επίσκεψη περιλαμβάνει τρισδιάστατο ενδοστοματικό σκαν, κλινική εξέταση και συζήτηση των πιθανών λύσεων. Εάν υπάρχει πανοραμική ακτινογραφία και πλάγια κεφαλομετρική ακτινογραφία παρακαλείστε να τις στείλετε από πριν σε email ή να τις φέρετε μαζί σας. Εάν χρειαστεί να γίνει αναλυτική μελέτη των ευρημάτων πριν καταλήξουμε στο σχέδιο θεραπείας, πραγματοποιείται ένα δεύτερο ραντεβού. Πραγματοποιείται Invisalign, Incognito 3M lingual technique, WIN lingual technique, clear aligners, Orthocaps, χαμηλού προφίλ (μικρά) μεταλλικά brackets, διαφανή brackets από μονοκρυσταλλικό ζαφείρι. Η λήψη των αποτυπωμάτων γίνεται ψηφιακά με το τρισδιάστατο scanner Trios (3shape), που απεικονίζει με λεπτομέρεια την οδοντοστοιχία, χωρίς τη χρήση ακτινοβολίας, αλλά και χωρίς χρήση αποτυπωμάτων. Αντιμετωπίζονται ορθοδοντικές παθήσεις ενηλίκων, εφήβων και παιδιών και χρησιμοποιούνται λειτουργικοί μηχανισμοί για διόρθωση σκελετικών/λειτουργικών δυσαρμονιών σε παιδιά, σε συνεργασία με άλλες ειδικότητες.

  περισσότερα λιγότερα
 • Το ιατρείο λειτουργεί ακολουθώντας τα απαραίτητα πρωτόκολλα σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα για την προστασία σας. Παρακαλούμε σημειώστε κατά το κλείσιμο του ραντεβού σας online με τι τρόπο θέλετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας (email ή τηλεφωνικά) για να σας δώσουμε τις απαραίτητες πληροφορίες.

"Ήρθα από Αγγλία για να δω τον γιατρό και δεν με απογοήτευσε παρότι είχαμε πολύ δουλειά έκλεισε τα ανάλογα ραντεβού και εξέτασε εις βάθους τα προβλήματα κ τα αντιμετώπισε με συνέπεια χωρίς να βιάζεται σίγουρα θα τον επισκεφτώ ξανά όταν έρθω Ελλάδα "

περισσότερα
 • Σιδεράκια: ΔΩΡΕΑΝ η πρώτη επίσκεψη για διάγνωση και σχέδιο θεραπείας.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται ορθοδοντική με αόρατους νάρθηκες Invisalign, Clear Aligners. Επιτυγχάνεται το κλείσιμο των κενών μεταξύ των δοντιών, η διόρθωση συνωστισμού και η ευθυγράμμιση του χαμόγελου.

  περισσότερα λιγότερα

"Η γιατρος ηταν εξαιρετική, πολυ γρήγορη και άψογη επαγγελματίας."

περισσότερα
 • Σιδεράκια: 20 € η επίσκεψη για διάγνωση και σχέδιο θεραπείας και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Το συνολικό κόστος κυμαίνεται από 300 - 2500 ανάλογα με το περιστατικό.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Εξ αρχής πραγματοποιείται πανοραμική και κεφαλομετρική ακτινογραφία. Στην θεραπεία χρησιμοποιούνται διαφανείς νάρθηκες, μηχανήματα και σιδεράκια. Αντιμετωπίζονται οι ορθογναθικές ανωμαλίες και οι σχέσεις των δοντιών μεταξύ τους και αποκαθίσταται η άρτια αισθητική των δοντιών.

  περισσότερα λιγότερα
 • Η γιατρός χορηγεί βεβαίωση μετακίνησης μετά την ολοκλήρωση του ραντεβού.

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ