Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
23

Ειδικοί για Σιδεράκια

"Λύνει τα χέρια με βίντεο κλήση για όσους δεν είναι από την Θεσσαλονίκη "

περισσότερα
 • Σιδεράκια: ΔΩΡΕΑΝ Η διάγνωση και αξιολόγηση του περιστατικού είναι δωρεάν, εφόσον πραγματοποιηθεί η προτεινόμενη θεραπεία. Tο συνολικό κόστος θεραπείας ανέρχεται από 500 - 4000 ευρώ, ανάλογα την περίπτωση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Για μικρά παιδιά ηλικίας 4-8 ετών με κινητά ορθοδοντικά μηχανήματα (μασελάκια). Για παιδιά στην προεφηβική ηλικία 9-12 ετών με κινητά ορθοδοντικά μηχανήματα (μασελάκια) ή ακίνητες λειτουργικές ορθοδοντικές συσκευές (σιδεράκια). Για εφήβους ηλικίας 12-15 ετών και νεαρούς ενήλικες 15-20 ετών συνήθως με ακίνητες ορθοδοντικές συσκευές (μεταλλικά ή διαφανή σιδεράκια). Για ενήλικες άνω των 20 ετών με περιοδοντικά, προσθετικά ή άλλα οδοντιατρικά προβλήματα με ακίνητες ορθοδοντικές συσκευές (μεταλλικά ή διαφανή σιδεράκια). Το κόστος μιας ορθοδοντικής θεραπείας εξαρτάται από το αν είναι πλήρης ή μερική, αν αφορά την μία ή και τις δύο γνάθους, αλλά και από τη βαρύτητα και την πολυπλοκότητα του κάθε περιστατικού.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Εξαιρετική επαγγελματίας! Ασχολήθηκε σχολαστικά και υπήρξε επεξηγηματική σε κάθε στάδιο."

περισσότερα
 • Η διαδικασία της ορθοδοντικής θεραπείας περιλαμβάνει, πρώτη ενημερωτική επίσκεψη, ορθοδοντική εξέταση και καθορισμό σχεδίου θεραπείας, εφαρμογή του σχεδίου θεραπείας, επισκέψεις σε τακτά διαστήματα για την παρακολούθηση/παραμετροποίηση της θεραπείας και τέλος τη φάση της συγκράτησης. Πραγματοποιείται η πιο σύγχρονη Ορθοδοντική Θεραπεία - Σιδεράκια FASTBRACES®, τα οποία δουλεύουν με μια διαφορετική μηχανική αρχή σε σχέση με τα παραδοσιακά. Συγκεκριμένα, κατανέμουν διαφορετικά τις δυνάμεις που ασκούνται στα δόντια με αποτέλεσμα να κάνουν ταυτόχρονη μετακίνηση μύλης και ρίζας. Το πατενταρισμένο σύστημα χρησιμοποιεί ένα καινοτόμο άγκιστρο (bracket) και ένας ειδικής διατομής σύρμα για να διορθώνει τη θέση της ρίζας από την πρώτη μέρα της εφαρμογής.

  περισσότερα λιγότερα
 • Η γιατρός εξυπηρετεί και έκτακτα περιστατικά κατόπιν συνεννόησης.

"Άψογοι όλοι τους. Το μόνο που με προβληματισε είναι η τιμή θεωρώ ότι ειναι υψηλη για τη περιοχή μας."

περισσότερα
 • Σιδεράκια: Από 500 € έως 3000 € ανά συνεδρία. Διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Αφορά τις επισκέψεις και τους ορθοδοντικούς μηχανισμούς.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Διατίθενται Μεταλλικά και Διάφανα Σιδεράκια, Διάφανα Μασελάκια, "Αόρατα¨ (εσωτερικά) σιδεράκια καθώς και Invisalign, Clear Aligner, ενώ ακολουθούνται και οι τεχνικές incognito για ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενή.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ καλός κι εμπειρος επαγγελματίας με αγάπη σε αυτό που κάνει."

περισσότερα
 • Σιδεράκια: ΔΩΡΕΑΝ η 1η αναγνωριστική επίσκεψη για τους ασθενείς του doctoranytime. Περιλαμβάνει ακτινογραφίες.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η ορθοδοντική θεραπεία πραγματοποιείται με σταθερά ή αλλιώς ακίνητα σιδεράκια. Ο ασθενής προτείνεται να έχει μαζί του μια πανοραμική ακτινογραφία. Το σχέδιο θεραπείας περιλαμβάνει διάφανους νάρθηκες και προκύπτει κατόπιν συνεννόησης με τον ενδιαφερόμενο. Επιπλέον, διατίθεται νέα σύγχρονη ανώδυνη θεραπεία με brachets στην γλωσσική πλευρά των δοντιών.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 60
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Άψογος γιατρός! Άμεση η εξυπηρέτηση και η αντιμετώπιση του προβλήματος "

περισσότερα
 • Σιδεράκια: Από 0 € έως 0 € η επίσκεψη για την εκτίμηση του περιστατικού και τον καθορισμό του πλάνου θεραπείας. Το κόστος καθορίζεται μετά την εκτίμηση του περιστατικού, κατόπιν συνεννόησης με τον οδοντίατρο.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Με το σύστημα Fastbraces®Technology ορθοδοντικής τεχνολογίας επιτυγχάνεται το μέγιστο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα σε διάρκεια λιγότερης συνήθως των 5-6 μηνών χωρίς καμία απολύτως εξαγωγή δοντιών.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ ευγενική, συνεπής, σου εμπνέει ηρεμία και εμπιστοσύνη. Την προτείνω ανεπιφύλακτα."

περισσότερα

"Υπέροχος ! Πολύ αξιόπιστος και ευγενικός "

περισσότερα
 • Σιδεράκια: ΔΩΡΕΑΝ η πρώτη επίσκεψη για διάγνωση και σχέδιο θεραπείας.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται ορθοδοντική με αόρατους νάρθηκες Invisalign, Clear Aligners. Επιτυγχάνεται το κλείσιμο των κενών μεταξύ των δοντιών, η διόρθωση συνωστισμού και η ευθυγράμμιση του χαμόγελου.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ ευγενικοί, τόσο η κοπέλα στη γραμματεία όσο και ο γιατρός. Ειλικρινής και με πραγματικό ενδιαφέρον παρόλο που η επίσκεψη μου ήταν διερευνητική. Ευχαριστώ"

περισσότερα
 • Σιδεράκια: 50 € η επίσκεψη. Διαρκεί 15-30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Πολύ προσιτός άνθρωπος και επεξηγατικος στην κάθε λεπτομέρεια!"

περισσότερα
 • Σιδεράκια: ΔΩΡΕΑΝ η πρώτη εκτίμηση, η διάγνωση και το πλάνο της θεραπείας.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Αόρατη ορθοδοντική με διάφανους νάρθηκες - clear alinger, λευκά και μεταλλικά brachets – σιδεράκια

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετικός γιατρός, τρομερή εξυπηρέτηση απ όλο το προσωπικό και από την γιατρό που με είδε μέχρι να έρθει ο κύριος Αγγελάκης. Θεώρησα ότι δεν θα με έβλεπε μιας και ήρθε μια γιατρός αρχικά επίσης εξαίρετη και ασχολήθηκε πολύ μαζί μου. Συγχαρητήρια για το ιατρείο σας."

περισσότερα
 • Σιδεράκια: ΔΩΡΕΑΝ η διάγνωση ορθοδοντικού προβλήματος και το σχέδιο θεραπείας.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται ενδοστοματικός ψηφιακός σαρωτής (Scanner) και πραγματοποιείται πανοραμική και πλάγια κεφαλομετρική ακτινογραφία. Αντιμετωπίζονται όλα τα οδοντικά και σκελετικά ορθοδοντικά προβλήματα.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Η ιατρός ειναι εξαιρετική και ευγενεστατη."

περισσότερα
 • Σιδεράκια: ΔΩΡΕΑΝ η 1η επίσκεψη για ορθοδοντική εκτίμηση
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Γλωσσική ορθοδοντική και αόρατα σιδεράκια (Invisalign)

  περισσότερα λιγότερα
 • Λόγω του κορωνοϊού COVID-19, η γιατρός θα μπορεί να εξυπηρετεί ραντεβού μόνο επείγοντα περιστατικά κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

"Έκανα θεραπεία ορθοδοντικής με τον κύριο Πολυχρονόπουλο. Μετά από τόσες επισκέψεις στο ιατρείο του, μπορώ να πω με απόλυτη σιγουριά ότι είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, και ένας ευγενέστατος άνθρωπος. Έμεινα πλήρως ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα και τον συνιστώ ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Σιδεράκια: ΔΩΡΕΑΝ η 1η επίσκεψη για ορθοδοντική εκτίμηση
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιούνται σιδεράκια μεταλλικά, διαφανή και αόρατα και το σύστημα invisalign. Είναι η μοναδική ορθοδοντική κλινική που διαθέτει το κορυφαίο - βάσει συγκριτικών μελετών - ασύρματο ενδοστοματικό scanner. Το ενδοστοματικό scanner απεικονίζει τρισδιάστατα την οδοντοστοιχία χωρίς τη χρήση ακτινοβολίας, βοηθάει στην πληρέστερη διάγνωση και αυξάνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα της θεραπείας με την τεχνική Invisalign και με τα υπόλοιπα συστήματα από διαφανείς νάρθηκες. Επίσης, η κλινική διαθέτει οδοντιατρικό μικροσκόπιο με σκοπό την ασφαλέστερη επεξεργασία στίλβωσης των δοντιών μετά από την αφαίρεση των ορθοδοντικών μηχανισμών.

  περισσότερα λιγότερα

"Αξιόλογη, συνεπής και σου εμπνέει εμπιστοσύνη. "

περισσότερα
 • Σιδεράκια: 30 € η πρώτη επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η πρώτη επίσκεψη περιλαμβάνει τρισδιάστατο ενδοστοματικό σκαν, κλινική εξέταση και συζήτηση των πιθανών λύσεων. Εάν υπάρχει πανοραμική ακτινογραφία και πλάγια κεφαλομετρική ακτινογραφία παρακαλείστε να τις στείλετε από πριν σε email ή να τις φέρετε μαζί σας. Εάν χρειαστεί να γίνει αναλυτική μελέτη των ευρημάτων πριν καταλήξουμε στο σχέδιο θεραπείας, πραγματοποιείται ένα δεύτερο ραντεβού. Πραγματοποιείται Invisalign, Incognito 3M lingual technique, WIN lingual technique, clear aligners, Orthocaps, χαμηλού προφίλ (μικρά) μεταλλικά brackets, διαφανή brackets από μονοκρυσταλλικό ζαφείρι. Η λήψη των αποτυπωμάτων γίνεται ψηφιακά με το τρισδιάστατο scanner Trios (3shape), που απεικονίζει με λεπτομέρεια την οδοντοστοιχία, χωρίς τη χρήση ακτινοβολίας, αλλά και χωρίς χρήση αποτυπωμάτων. Αντιμετωπίζονται ορθοδοντικές παθήσεις ενηλίκων, εφήβων και παιδιών και χρησιμοποιούνται λειτουργικοί μηχανισμοί για διόρθωση σκελετικών/λειτουργικών δυσαρμονιών σε παιδιά, σε συνεργασία με άλλες ειδικότητες.

  περισσότερα λιγότερα
 • Το ιατρείο λειτουργεί ακολουθώντας τα απαραίτητα πρωτόκολλα σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα για την προστασία σας. Παρακαλούμε σημειώστε κατά το κλείσιμο του ραντεβού σας online με τι τρόπο θέλετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας (email ή τηλεφωνικά) για να σας δώσουμε τις απαραίτητες πληροφορίες.

"Εξαιρετική, πολύ επεξηγηματική και βοηθητική ιατρός. Παρείχε συμβουλές, οπτικά παραδείγματα, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μου. Ο καθαρισμός δεν πόνεσε καθόλου. Την συστήνω ανεπιφύλακτα. "

περισσότερα
 • Σιδεράκια: ΔΩΡΕΑΝ η διάγνωση. Η θεραπεία κυμαίνεται από 950 εως 2200€, αναλόγως του περιστατικού.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Ορθοδοντική με διάφανους νάρθηκες (Clear Aligners). Πραγματοποιείται λήψη αποτυπωμάτων με αλγινικό ή σιλικονούχο υλικό. Στη συνέχεια, προτείνεται εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας. Ο ασθενής μπορεί να δει σε 3d ανάλυση το αρχικό και το τελικό αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει καμία χρέωση μέχρι αυτό το στάδιο, εάν ο ασθενής το εγκρίνει προχωράει στο επόμενο στάδιο και την εκτύπωση των ναρθηκών. Κάθε επίσκεψη διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Είχα μια καλή εμπειρία. Η γιατρός και η βοηθός έχουν ευγενικό προφίλ και γενικά με κάνανε να νιώσω άνετα χωρίς να φοβηθώ κάτι. "

περισσότερα
 • Σιδεράκια: ΔΩΡΕΑΝ η πρώτη εξέταση και ενημέρωση. Το συνολικό κόστος ανέρχεται από 1000 - 1500 ευρώ.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται η ορθοδοντική τεχνολογία Fastbraces® Provider. Αντιμετωπίζεται ο συνωστισμός των δοντιών, τα στραβά δόντια και η αραιοδοντία.

  περισσότερα λιγότερα
 • Το ιατρείο εξυπηρετεί και έκτακτα περιστατικά κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

"Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή μου."

περισσότερα
 • Σιδεράκια: ΔΩΡΕΑΝ η πρώτη ενημερωτική επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιούνται ακίνητες και κινητές ορθοδοντικές συσκευές (σιδεράκια, μασελάκια), αλλά και διάφανοι ορθοδοντικοί νάρθηκες. Αντιμετωπίζονται όλα τα ορθοδοντικά προβλήματα παίδων και ενηλίκων.

  περισσότερα λιγότερα

"Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη από το ραντεβού μου. Θα έβαζα 11/10. Εξαιρετική επιστήμονας, πλήρως κατανοητή και επεξηγηματική. Σίγουρα αν κάποιος χρειαστεί ορθοδοντικό θα τον παραπέμψω στην κύρια Βούλγαρη!"

περισσότερα
 • Σιδεράκια: Από 80 € έως 100 € η εξέταση και διαρκεί 30 - 45 λεπτά. Η αρχική διαγνωστική συνεδρία διάρκειας 20 - 30 λεπτών είναι δωρεάν.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιούνται Clear Aligners, Straight Wire technique, Ceramic brackets, MBT 5.0 Brackets, Delaire Masks, Εξωστοματικά Τόξα, PSM TADs, Forsus Spring, Herbst, Digital Scanner (Medit), 3D Printer. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως συγκλεισιακές διαταραχές, οδοντικός συνωστισμός, σταυροειδής σύγκλειση, οπισθογναθισμός, ασυμμετρίες οδοντικών τόξων, τερηδόνα, ουλίτιδα και περιοδοντίτιδα.

  περισσότερα λιγότερα
 • Η γιατρός χορηγεί βεβαίωση μετακίνησης μετά την ολοκλήρωση του ραντεβού.

"Συζητήσαμε για την περίπτωση μου με λεπτομέρεια και ένιωσα ιδιαίτερα άνετα. Συστήνω ανεπιφύλακτα την γιατρό και θα συνεχίσω την απαραίτητη θεραπεία μαζι της."

περισσότερα
 • Σιδεράκια: ΔΩΡΕΑΝ Η διαγνωστική εξέταση είναι δωρεάν και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Το κόστος κάθε συνεδρίας προκύπτει κατόπιν συνεννόησης.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται ενδοστοματικός σαρωτής (scanner) - ψηφιακή αποτύπωση. Η θεραπεία πραγματοποιείται με αόρατη ορθοδοντική, με το σύστημα Invisalign. Οι αόρατοι διαφανείς ορθοδοντικοί νάρθηκες είναι μία τεχνολογική πρωτοπορία στον τομέα της σύγχρονης ορθοδοντικής, που γνωρίζει τα τελευταία χρόνια τεράστια απήχηση. Αποτελούν τον πλέον φυσιολογικό, ανώδυνο και πρακτικά "αόρατο" τρόπο για να αποκτήσει κανείς μία άρτια, σωστή, υγιή και καλαίσθητη οδοντοστοιχία.

  περισσότερα λιγότερα

"Επαγγελματίας, καλή και προσιτή η γιατρός, μου εξήγησε λεπτομερώς όλες μου τις απορίες χωρίς να κοπιάζει. Γνωρίζει πολύ καλά το θέμα και φαίνεται να έχει αρκετή εμπειρία και εξειδίκευση σε αυτό το κομμάτι. "

περισσότερα
 • Σιδεράκια: 20 € η επίσκεψη για διάγνωση και σχέδιο θεραπείας και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Το συνολικό κόστος κυμαίνεται από 300 - 2500 ανάλογα με το περιστατικό.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Εξ αρχής πραγματοποιείται πανοραμική και κεφαλομετρική ακτινογραφία. Στην θεραπεία χρησιμοποιούνται διαφανείς νάρθηκες, μηχανήματα και σιδεράκια. Αντιμετωπίζονται οι ορθογναθικές ανωμαλίες και οι σχέσεις των δοντιών μεταξύ τους και αποκαθίσταται η άρτια αισθητική των δοντιών.

  περισσότερα λιγότερα
 • Η γιατρός χορηγεί βεβαίωση μετακίνησης μετά την ολοκλήρωση του ραντεβού.

"Very fast, efficient and skilled professional showing good deal of empathy and patience at great prices. Would recommend to all!"

περισσότερα
 • Σιδεράκια: ΔΩΡΕΑΝ η πρώτη ενημερωτική επίσκεψη, όπου καθορίζεται το σχέδιο θεραπείας.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Αντιμετωπίζεται όλο το εύρος των οδοντιατρικών παθήσεων.

  περισσότερα λιγότερα
 • Ο ιατρός δέχεται ασθενείς Σάββατο και Κυριακή κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ