Βρες ειδικό
Δες τη διαθεσιμότητα

Γιατί είναι ο κατάλληλος για σένα

Η Καλλιόπη Γκούμα - Λογοθεραπεία & Ειδική Αγωγή BSc, MSc εδρεύει στη Νέα Σμύρνη. Το κέντρο έχει ως αποστολή τη διαμόρφωση ενός κατάλληλα εξοπλισμένου, ζεστού, ασφαλούς και ευχάριστου περιβάλλοντος για παιδιά, έφηβους και τους γονείς τους. Ως άρτια εκπαιδευμένοι θεραπευτές σε σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους και δια βίου καταρτισμένοι σε νέες επιστημονικές εξελίξεις, προλαμβάνουν, αξιολογούν και σχεδιάζουν εξατομικευμένα θεραπευτικά προγράμματα, με σεβασμό στο κάθε παιδί και στην οικογένεια του. Εργαλείατους είναι η λογοθεραπεία, η εργοθεραπεία, η αισθητηριακή ολοκλήρωση, η ειδική μαθησιακή αποκατάσταση, η παιχνιδοθεραπεία, η ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλευτική γονέων. Το όραμά τους είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής των παιδιών και εφήβων και η απόκτηση αυτοπεποίθησης, χαράς και αυτοπραγμάτωσης, όπως και η ενημερωμένη και ενισχυτική υποστήριξη των γονέων - κηδεμόνων, μέσα από ειλικρινή, συνεργατική σχέση με στόχο την ενδυνάμωση τους. Στηριζόμενοι στα δυνατά σημεία των παιδιών και εφήβων δημιουργούν σκαλωσιές για να εξαλείψουν τις γνωστικές, μαθησιακές, συναισθηματικές, συμπεριφορικές αδυναμίες. Εργαλεία τους είναι η λογοθεραπεία, η εργοθεραπεία, η αισθητηριακή ολοκλήρωση, η ειδική μαθησιακή αποκατάσταση, η παιχνιδοθεραπεία, η ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλευτική γονέων. Σταδιακά προσθέτονται δραστηριότητες, όπως μουσικοκινητική από μουσικοπαιδαγωγό, θεατρικό παιχνίδι και άλλες δημιουργικές ομαδικές ασχολίες που βασικό χαρακτηριστικό θα αποτελεί η συμπερίληψη.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εμπειρία

 • Αυτισμός
 • Διάσπαση προσοχής

Σχετική εμπειρία

Εκπαιδευθείσα στη μέθοδο “Touch and Say” (Αγγιξε και πες), “TEACCH”. Συμμετείχε στη συγγραφική ομάδα και παρουσίαση σε συνέδρια και εκπαιδεύσεις του ΕΔΑΛΦΑ, του διαγνωστικού εργαλείου του επιπέδου λειτουργικότητας του φάσματος του αυτισμού σε όλους τους τομείς ανάπτυξης. “PRT Καίριες δεξιότητες”, στο σύστημα “ΜORE”που αφορά τη συσχέτιση μεταξύ του συγχρονισμού απομύζηση/κατάποση/αναπνοή (ΑΚΑ) με τη συμπεριφορά, τη μάθηση, την στασική ανάπτυξη, τη σίτιση, την επικοινωνία, την εγρήγορση, στο “attention autism”, στο“ Hanen “Teacher Talk”: Διεθνώς Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Hanen για Επαγγελματίες Πρώτης Παιδικής Ηλικίας, στην Αποκατάστασης των μαθησιακών δυσκολιών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της κα Μαυροειδή Α. την εκπαίδευση για τα προβλήματα σίτισης και παιδικής δυσφαγίας με εισηγήτρια την Doree Bloom, το πρόγραμμα Ψυχοθεραπεία Κοινωνικής και Συναισθηματικής Ανάπτυξης - ΨΚΣΑ στη διαχείριση των Διαταραχών Αυτιστικού Φάσματος Μέσης και Υψηλής Λειτουργικότητας. Θεραπεία του τραυλισμού από τον κο Φούρλα “Palin PLC”.

Πρόσβαση και ραντεβού

 • Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 12, Νέα Σμύρνη , Αττική
  Λεωφορείο
  • 10m ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
  • 140m ΔΗΜΑΡΧΕΊΟ (ΟΜΉΡΟΥ)
  • 150m ΘΡΑΚΗΣ
  Πρόσβαση για ΑμεΑ
  • Ο χώρος διαθέτει πρόσβαση για ΑμεΑ.
  Parking
  • Δεν διαθέτει parking
 • Τρόποι πληρωμής

  Πληρωμή με κάρτα
  Μετρητά

  Πολιτική διαχείρισης ραντεβού

  • Τρόποι πληρωμής
   Μπορείς να επιλέξεις την πληρωμή online κατά το κλείσιμο του ραντεβού ή να πληρώσεις στο ιατρείο.
  • Ακύρωση
   Μπορείς να ακυρώσεις το ραντεβού έως 3 ώρες πριν. Σε περίπτωση online πληρωμής θα λάβεις επιστροφή χρημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διάβασε την πολιτική ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων.

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • Πτυχίο, Τμήμα Λογοθεραπείας, Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πατρών
 • Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Ειδικής αγωγής - Special education, Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην προσχολική ηλικία ΤΕΑΠΗ, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
 • Εκπαιδεύσεις, μέθοδο “Touch and Say” (Αγγιξε και πες), “TEACCH”, “PRT Καίριες δεξιότητες”, στο σύστημα “ΜORE”, στο “attention autism”
 • Εκπαίδευση "Teacher Talk”:Διεθνώς Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Hanen για Επαγγελματίες Πρώτης Παιδικής Ηλικίας, στην Αποκατάστασης των μαθησιακών δυσκολιών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της κα Μαυροειδή Α. την εκπαίδευση για τα προβλήματα σίτισης και παιδικής δυσφαγίας με εισηγήτρια την Doree Bloom, το πρόγραμμα Ψυχοθεραπεία Κοινωνικής και Συναισθηματικής Ανάπτυξης - ΨΚΣΑ στη διαχείριση των Διαταραχών Αυτιστικού Φάσματος Μέσης και Υψηλής Λειτουργικότητας. Θεραπεία του τραυλισμού από τον κο Φούρλα “Palin PLC”

Επαγγελματική εμπειρία

 • Ιδιοκτήτρια και Επιστημονική Υπέυθυνη, "Λογοθεραπεία και ειδική αγωγή", Νέα Σμύρνη (2011 - Σήμερα)
 • Αναπληρώτρια, Ενιαία και ειδικά νηπιαγωγεία, ειδικά δημοτικά και γυμνάσια (2019 - 2023)
 • Εθελοντική εργασία, Τμήμα Κοινωνικής Αναπτυξιακής Ιατρικής υπό την παιδίατρο- αναπτυξιολόγο κα Καραντάνα Ε., με σκοπό τη διαφοροδιάγνωση παιδιών με ειδικές, διάχυτες αναπτυξιακές και γλωσσικές διαταραχές, Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών "Π. & Α. Κυριακού"
 • Λογοθεραπεύτρια, Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών στο τμήμα Συμβουλευτικού σταθμού και σε διάφορα κέντρα ειδικών θεραπειών
 • Συνεργάτης, Eταιρεία Ψυχικής Υγείας παιδιού και εφήβου Αιτωλοακαρνανίας ΕΨΥΠΕΑ, Μεσολόγγι

Μέλος συλλόγων

 • Σύλλογος Επιστημών Λογοπαθολόγων - Λογοθεραπευτών Ελλάδος (2008 - Σήμερα)

Συμμετοχή σε συνέδρια

 • Συμμετοχή στη συγγραφική ομάδα και παρουσίαση σε συνέδρια και εκπαιδεύσεις του ΕΔΑΛΦΑ, του διαγνωστικού εργαλείου του επιπέδου λειτουργικότητας του φάσματος του αυτισμού σε όλους τους τομείς ανάπτυξης.

Ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις

 • Διπλωματική Μεταπτυχιακή Έρευνα - Ποιοτική Έρευνα σε γονείς παιδιών με αναπηρία αναφορικά με την ανεξάρτητη διαβίωση τους και την συμπερίληψη στην κοινοτητα, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΜΠΣ "Ειδική Αγωγή" ΤΕΑΠΗ (2024)
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύσης του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον ειδικό που χρειάζεται, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Το Καλλιοπη Γκουμα - Λογοθεραπεια & Ειδικη Αγωγη έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected].

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Καλλιόπη Γκούμα - Λογοθεραπεία & Ειδική Αγωγή?