Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΩΡΕΑΝ

Γιατί είναι η κατάλληλη για εσένα

Η Δαλακούρα Στέλλα είναι Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη «Μοριακή & Εφαρμοσμένη Φυσιολογία», της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπηρέτησε ως Αγροτικός Ιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Σατρών, στο Κέντρο Υγείας Εχίνου, στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού & Μονάδα Περιτοναϊκής Κάθαρσης στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Εργάστηκε ως ειδικευόμενη, ενδοκρινολόγος - διαβητολόγος - μεταβολισμού στην Ενδοκρινολογική Κλινική, στο Διαβητολογικό κέντρο Γ.Ν.Α., στο «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο» και στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό καθώς και ως ειδικευόμενη παθολόγος στην Παθολογική κλινική στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών. Στο ιατρείο της αναλαμβάνει περιστατικά που απαντώνται σε όλο το φάσμα της ενδοκρινολογίας - διαβητολογίας και πιο συγκεκριμένα: Σακχαρώδη διαβήτη, Θυρεοειδής - Παραθυρεοειδείς Αδένες και στην Οστεοπόρωση.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εξειδίκευση και εμπειρία

  • Σακχαρώδης διαβήτης
  • Θυρεοειδής- Παραθυρεοειδείς Αδένες
  • Οστεοπόρωση

Πληροφορίες Ιατρείου

  • Κολοκοτρώνη 12, Χαλάνδρι, Αττική

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

  • Μεταπτυχιακό, «Μοριακή & Εφαρμοσμένη Φυσιολογία», Ιατρική Σχολή, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, 2011-2014
  • Πτυχίο Ιατρικής, Ιατρική Σχολή , Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, 2001-2006

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  • Ειδικευόμενη, Ενδοκρινολογία-Διαβήτη-Μεταβολισμού, Ενδοκρινολογική Κλινική, Διαβητολογικό κέντρο Γ.Ν.Α. «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο» Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, 2016-2020
  • Ειδικευόμενη, Παθολογία, Παθολογική κλινική, Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών, 2008-2010
  • Υπηρεσία υπαίθρου-Αγροτικός Ιατρός, Περιφερειακό Ιατρείο Σατρών, Κέντρο Υγείας Εχίνου & Μονάδα Τεχνητού Νεφρού & Μονάδα Περιτοναϊκής Κάθαρσης, Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, 2010-2011

Μέτρα προστασίας κατά της COVID-19

Παρακάτω θα δεις τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού στους χώρους παροχής υπηρεσιών υγειάς. Η Δαλακούρα Στέλλα τα ακολουθεί πιστά.

sync iconΑυστηροί έλεγχοι

Οι εισερχόμενοι στον χώρο ελέγχονται για συμπτώματα COVID-19. To προσωπικό υποβάλλεται τακτικά σε τεστ. Αν κάποιος εμφανίσει συμπτώματα απομονώνεται για να μην έρθει σε επαφή με άλλους.

sync iconΠροστατευτικός εξοπλισμός

Όλοι φορούν προστατευτικές μάσκες εκτός από τα παιδιά κάτω των 2 ετών. Επιπρόσθετα, το προσωπικό χρησιμοποιεί προστατευτικό εξοπλισμό κατά τη διάρκεια των θεραπειών.

sync iconΚαθαρισμός και απολύμανση

Όλοι οι χώροι καθαρίζονται και απολυμαίνονται τακτικά. Έχουν επίσης επαρκή εξαερισμό. Το προσωπικό απολυμαίνει τα χέρια του πριν και μετά την επαφή με κάθε ασθενή.

sync iconΤήρηση αποστάσεων

Το επιτρεπόμενο όριο ατόμων στον χώρο είναι εμφανώς περιορισμένο, ενώ ταυτόχρονα τηρείται απόσταση 2 μέτρων μεταξύ των ασθενών.

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ