Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
6

Παιδίατροι στον Βόλο

ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Απλή επίσκεψη
 • Η Κατοίκου Παναγιώτα είναι Παιδίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Βόλο. Είναι αριστούχος απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με μεταπτυχιακές σπουδές (MSc) στη Δημόσια Υγεία (ΕΣΔΥ) αθώς και στην Παιδιατρική Διατροφή στου Boston University School of Medicine (BUSM). Με την ολοκλήρωση της αγροτικής της υπηρεσίας, ξεκίνησε την ειδικότητα της στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου την οποία και ολοκλήρωσε στην Α’ Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία" το 2007, αποκτώντας μεγάλη εμπειρία σχετικά με τη συμβουλευτική του μητρικού θηλασμού, τον χειρισμό του φυσιολογικού και του πάσχοντος νεογνού. Διαθέτει πολυετή κλινική εμπειρία, έχοντας εργαστεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ενηλίκων, σε Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας Παιδιών κα Εφήβων, στην Ογκολογική Μονάδα του Νοσοκομείου Παίδων "Η Αγία Σοφία" καθώς και στο Κέντρο Ειδικών Λοιμώξεων του ίδιου Νοσοκομείου, στο οποίο υπάρχει και το κέντρο αναφοράς του παιδικού AIDS. Επιπλέον, έχει διατελέσει Παιδίατρος Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης στο ΙΚΑ Βόλου και Παιδίατρος- Υγειονολόγος στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνη.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Εμβολιασμός, Επίσκεψη νεογέννητου, Κατ' οίκον επίσκεψη

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Πάρα πολύ καλή στην δουλειά της και πολύ ευγενική"

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Κλινική εξέταση, συνταγογράφηση, εμβολιασμός
 • Η Σαρηγιάννη Μαρία είναι Παιδίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στον Βόλο. Είναι απόφοιτος Ιατρικής και Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικεύτηκε στην Παιδιατρική στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας καθώς και στο Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Το αγροτικό της το πραγματοποίησε στα Περιφερειακά Ιατρεία Μηλεών, Προμύριου, Νεοχωρίου, και Αγίου Γεωργίου Νηλείας. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε συνέδρια και μιλάει αγγλικά.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Εμβολιασμός, Επίσκεψη νεογέννητου, Κατ' οίκον επίσκεψη

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"A wonderful experience and very attentive. "

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Κλινική εξέταση, συνταγογραφηση/εμβολιασμος
 • H Κανταρτζή Ελένη είναι Παιδίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Βόλο. Για χρόνια έζησε και εργάστηκε ως Παιδίατρος στον Λίβανο όπου διατηρούσε το ιδιωτικό της ιατρείο, αλλά και ως Συμβασιούχος Παιδίατρος του Υπουργείου Πρόνοιας του Λιβάνου και στο Γενικό Νοσοκομείο Tannourine. Επίσης έχει εργαστεί ως Συνεργάτης Παιδίατρος στο St George Universitary Hospital. Σπούδασε Γενική ιατρική στο Πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου και ειδικεύτηκε στην Παιδιατρική στο Αχιλλοπούλειο Γ.Ν. Βόλου για δυόμισι χρόνια και στην Α΄ Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Παίδων "Π. & Αγλαΐας Κυριακού" για άλλα δυο χρόνια. Λαμβάνει συχνά συμμετοχή σε Παιδιατρικές Επιστημονικές συναντήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τέλος, είναι εξειδικευμένη στην Νεογνολογία, στην Εντατικολογία παίδων και στην Κλινική Ανοσολογία.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Κατ' οίκον επίσκεψη

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Απλή επίσκεψη: Κλινική εξέταση.
 • Ο Ρουπακιάς Στυλιανός είναι Παιδοχειρουργός και Διδάκτωρ Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών με ιδιωτικό ιατρείο στο Βόλο. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακών διπλωμάτων στη Χειρουργική ήπατος - παγκρέατος - χοληφόρων και στη Χειρουργική ελάσσονος πυέλου και περινέου. Έλαβε την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και της Χειρουργικής Παίδων στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ενώ εργάστηκε για ένα χρόνο ως ειδικός χειρουργός στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Επιπλέον, διετέλεσε εξωτερικός συνεργάτης στην κλινική ΑΚΕΣΩ Α.Ε στο Βόλο, στην κλινική ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στη Λάρισα και στη χειρουργική και παιδιατρική κλινική στο γενικό νοσοκομείο Βόλου. Επιπροσθέτως, υπήρξε Επιμελητής Β' της παιδοχειρουργικής κλινικής στο γενικό νοσοκομείο Λάρισας και της χειρουργικής Παίδων στο γενικό νοσοκομείο Λαμίας. Σήμερα, εργάζεται ως Επιμελητής στην παιδοχειρουργική κλινική ΙΑΣΩ παίδων στην Αθήνα. Άξιο αναφοράς είναι η πληθώρα επιστημονικών δημοσιεύσεων που έχει πραγματοποιήσει και η συμμετοχή του σε συγγραφή βιβλίων.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη

  περισσότερα
9

Παιδίατροι στον Βόλο

χωρίς δυνατότητα online ραντεβού

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ