Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
3

Καρδιολόγοι στην Χαλκίδα

Συμμετέχει στην ενέργεια: Χορήγηση ιατρικής βεβαίωσης και τεστ κοπώσεως . Κλείσε τώρα την επίσκεψή σου.
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Χώρος αναμονής άψογος αν και δεν χρειάστηκε να περιμένω,συνεπής στο ραντεβού, καθαρό με νέα μηχανήματα το ιατρείο, αρκετός χρόνος και αναφορά για κάθε βήμα στην εξέταση... άψογος"

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Περιλαμβάνει μόνο: ΑΥΛΗ ΚΑΙ ΑΠΛΗ, ΔΙΜΗΝΗ, ΤΡΙΜΗΝΗ ΚΑΙ ΕΞΑΜΗΝΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ
 • Ο Παπανδρέου Αθανάσιος είναι Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Χαλκίδα. Έχει εξειδικευτεί στις σε νεώτερες τεχνικές υπερήχων,Doppler, διοισοφάγειο triplex καρδιάς, stress-echo,contrast στο Νοσοκομείο Αλεξανδρα. Στο πλαίσιο της Ειδίκευσής του εργάστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νομαρχιακού Νοσοκομείο Πατρών, στο Νοσοκομείο Άγιοι Ανάργυροι, ενώ εκπαιδεύτηκε στις συγγενείς καρδιοπάθειες και στην παιδοκαρδιολογία στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο και στο Ν. Μητερα. Στο ιδιωτικό του ιατρείο αντιμετωπίζει πληθώρα περιστατικών, συνδυάζοντας την επιστημονική του γνώση με την πολυετή του πείρα, ενώ θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθεί η εξειδίκευσή του στο Stress echo (Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφία), την Πνευμονική Υπέρταση και την Παιδοκαρδιολογία.

  Υπηρεσίες: Προεγχειρητικός καρδιολογικός έλεγχος, Holter πίεσης, Holter ρυθμού, Stress Echo (Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφία), Triplex Θωρακικής Αορτής, Triplex καρδιάς, Triplex καρδιάς κατ' οίκον, Απλή επίσκεψη, Βεβαίωση Άθλησης, Δίμηνη Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση, Έλεγχος βηματοδοτών, Εξάμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Επίσκεψη μέσω βιντεοκλήσης, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση, Κατ' οίκον επίσκεψη, Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις, Πλήρης καρδιολογικός έλεγχος, Τεστ κοπώσεως (stress test), Τρίμηνη Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση, Τρισδιάστατο υπερηχογράφημα καρδιάς, Υπερηχογραφική Απεικόνιση Στεφανιαίας Ροής

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Ένας εξαιρετικός καρδιολόγος και φοβερός άνθρωπος. Σου εμπνέει εμπιστοσύνη."

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση.
 • Ο Στρουμπούλης Προκόπιος είναι Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Χαλκίδα από το 2011. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και διαθέτει πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία σε σημαντικά νοσοκομεία της Αθήνας. Πιο συγκεκριμένα, εργάστηκε στην Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου "Σωτηρία", στη Κεντρική Κλινική Αθηνών, καθώς και στην Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου "Ευαγγελισμός". Επιπρόσθετα, υπήρξε Επιμελητής της Βιοκλινικής Αθηνών. Τέλος, αποτελεί μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Ευβοίας, καθώς και της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.

  Υπηρεσίες: Holter πίεσης, Stress Echo (Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφία), Triplex Θωρακικής Αορτής, Triplex καρδιάς, Απλή επίσκεψη, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Τεστ κοπώσεως (stress test)

  περισσότερα
 • Ο ιατρός δέχεται και έκτακτα περιστατικά κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας

 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Ο γιατρός ήταν αναλυτικός στις εξετάσεις που μου έκανε και κατατοπιστικός σε κάθε μου απορία. Ένιωσα άνετα από την πρώτη στιγμή και έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Σίγουρα θα ξαναπήγαινα."

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Περιλαμβάνει και καρδιογράφημα.
2

Καρδιολόγοι κοντά στην Χαλκίδα

Συμμετέχει στην ενέργεια: Χορήγηση ιατρικής βεβαίωσης και τεστ κοπώσεως . Κλείσε τώρα την επίσκεψή σου.

"Πολύ καλός και εξυπηρετικός γιατρός "

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση.
 • Ο Αγγελόπουλος Παναγιώτης είναι Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στην Κύμη και στο Αυλωνάρι Ευβοίας. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Επιστημών Υγείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και Διδάκτορας του προαναφερθέντος Πανεπιστημίου. Στο πλαίσιο της Ειδίκευσής του εργάστηκε στην Α' Πανεπιστημιακή καρδιολογική κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών ενώ κατέχει Πανευρωπαϊκή πιστοποίηση διαθωρακικής υπερηχοκαρδιογραφίας. Αντιμετωπίζει πληθώρα περιστατικών, με γνώμονα την επιστημονική του αρτιότητα και την πολυετή του πείρα, ενώ αξίζει να αναφερθεί η εξειδίκευσή του στην Υπερηχοκαρδιολογία, την Κλινική Καρδιολογία και την Αρτηριακή Πίεση.

  Υπηρεσίες: Holter πίεσης, Holter ρυθμού, Triplex Θωρακικής Αορτής, Triplex καρδιάς, Απλή επίσκεψη, Επίσκεψη μέσω βιντεοκλήσης, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση μέσω βιντεοκλήσης, Κλινική εξέταση καρδιογράφημα & συνταγογράφηση (φοιτητική κάρτα ISIC), Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις, Τεστ κοπώσεως (stress test)

  περισσότερα
 • Για τα ραντεβού που είναι εκτός νομού είναι επιθυμητό ο ασθενής να προβεί σε online πληρωμή του ραντεβού του.

1

Καρδιολόγος στην Χαλκίδα

χωρίς δυνατότητα online ραντεβού

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ