Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
6

Γενικοί Χειρουργοί στην Λάρισα

" Άριστος επαγγελματίας και επεξηγηματικός με έκανε να νιώσω άνετα και να αποβάλλω κάθε άγχος. Παρέθεσε όλες τις πιθανές επιλογές. Έδωσε μια άμεση λύση στο πρόβλημα, έστω και προσωρινά. Η σωστή γνωμάτευση και θεραπεία θα φανεί με τον καιρό αλλά κέρδισε την εμπιστοσύνη μου."

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Περιλαμβάνει: Ιατρικό ιστορικό, κλινική εξέταση, ενημέρωση, συνταγογράφηση
 • Ο Λιόσης Χρήστος είναι Γενικός Χειρουργός και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του University of Birmingham, στο Ηνωμένου Βασίλειο και κατέχει επίσης πτυχίο Βιοχημείας και Μάστερ Βιοχημείας από το University of Alberta στον Καναδά. Ειδικεύτηκε στη Γενική Χειρουργική, σε πλήθος νοσοκομείων στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Αθήνα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ελπίς». Έχει διατελέσει ανώτατος επιστημονικός συνεργάτης επί σειρά ετών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Βασίλισσας Ελισάβετ (QEH), του Πανεπιστημίου του Μπέρμινγχαμ, στο τμήμα Ήπατος - Χοληφόρων - Παγκρέατος και Μεταμοσχεύσεων, με μετεκπαίδευση στη μικροχειρουργική και τη λαπαροσκοπική χειρουργική. Ως ανώτατος εξειδικευμένος συνεργάτης στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου Hereford, μετεκπαιδεύτηκε στην επεμβατική ενδοσκόπηση ανώτερου πεπτικού, την λαπαροσκοπική χειρουργική παχέος εντέρου, την αντιμετώπιση πρωκτολογικών παθήσεων καθώς και την αντιμετώπιση επειγόντων χειρουργικών παθήσεων με λαπαροσκοπική προσέγγιση. Τέλος, παρακολουθεί πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισης και πραγματοποιεί ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

  Υπηρεσίες: Αντιμετώπιση αιμορροΐδων, Αντιμετώπιση κύστης κόκκυγος, Απλή επίσκεψη, Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση, Θεραπεία κήλης, Λαπαροσκοπική χειρουργική

  περισσότερα

"Όταν η επιστημοσύνη συναντά το γνήσιο ενδιαφέρον για τον ασθενή γίνονται ιατρικά θαύματα! Ευχαριστώ θερμά τον κύριο Εφεογλου για τη βοήθειά του στο πρόβλημα υγείας μου!"

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Συμπεριλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση.
 • Ο Εφέογλου Αναστάσιος είναι Γενικός Χειρουργός και Χειρουργός σπλάχνων και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Λάρισα εντός ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Έχει εξειδικευτεί στη χειρουργική του παχέος εντέρου και του πρωκτού, συμπεριλαμβανομένης της λαπαροσκοπικής χειρουργικής των σχετικών παθήσεων. Η εκπαίδευσή του έγινε σε δύο από τα πλέον αναγνωρισμένα νοσοκομεία της Ελβετίας (Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Βέρνης και Βασιλείας) στον τομέα αυτό. Είναι πτυχιούχος διδακτορικού τίτλου του πανεπιστημίου της Βέρνης και μέλος του Αμερικανικού Κολλεγίου Χειρουργών όπως και της Ελληνικής Εταιρείας Κολοπρωκτολογίας. Επίσης, ολοκλήρωσε διετή πιστοποιημένη υποτροφία στην πρωκτολογία (Certified Coloproctology Fellowship) σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του EBSQ - European Board of Surgery Qualification και του DGAV-Γερμανική Εταιρία γενικής και σπλαχνικής χειρουργικής. Έχει δώσει διαλέξεις και έχει συγγράψει επιστημονικές ανακοινώσεις σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και πρωτότυπα επιστημονικά άρθρα δημοσιευμένα σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά όπως το Journal of the American College of Surgeons και το World Scientific Journal. Κατέχει κατάλογο χειρουργικών πράξεων (Logbook) με αξιοσημείωτο αριθμό λαπαροσκοπικών και συμβατικών επεμβάσεων, πιστοποιημένο από την Ελβετική Χειρουργική Εταιρία (SGC).

  Υπηρεσίες: Αντιμετώπιση κύστης κόκκυγος, Απλή επίσκεψη, Ενδοορθικός υπέρηχος, Θεραπεία κήλης

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon

"Εξαίρετος επιστήμονας & πρωτίστως άνθρωπος! Βρήκε άμεσα λύση στο πρόβλημα μου ενώ από την πρώτη στιγμή ασχολήθηκε σχολαστικά, με απόλυτη κατανόηση και συμπόνια. "

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Κλινική εξέταση και συνταγογράφηση. Η επανεξέταση είναι δωρεάν.
 • Ο Κόκκαλης Μάριος Κωνσταντίνος είναι Γενικός Χειρουργός, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει εκπαιδευτεί και εργαστεί επί δεκαετία στην Γερμανία. Διετέλεσε Επικουρικός Επιμελητής, στη Χειρουργική Κλινική και Κέντρο Μεταμοσχεύσεων του Πανεπιστημίου του Τύμπιγκεν, όπου είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου. O ιατρός έχει αντιμετωπίσει πληθώρα περιστατικών όλου του εύρους της Γενικής Χειρουργικής, ενώ αξίζει να σημειωθεί η εξειδίκευσή του στην Προηγμένη Χειρουργική των Κηλών, στην Λαπαροσκοπική Χειρουργική, στην Χειρουργική του Παχέος Εντέρου και την Πρωκτολογία, καθώς και στην Χειρουργική των Ενδοκρινών Αδένων.

  Υπηρεσίες: Αντιμετώπιση αιμορροΐδων, Αντιμετώπιση κύστης κόκκυγος, Απλή επίσκεψη, Αφαίρεση ραμμάτων, Επίσκεψη μέσω βιντεοκλήσης, Θεραπεία κήλης, Θεραπεία κονδυλωμάτων, Κατ' οίκον επίσκεψη, Κλινική εξέταση & συνταγογράφηση (φοιτητική κάρτα ISIC), Λαπαροσκοπική χειρουργική, Λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή, Χειρουργική παχέος εντέρου

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Ανθρωπος προσιτος και καλοσυνατος,με χιουμορ που σε κανει να αισθανεσαι ανετα και οικεια.."

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη
 • Ο Έξαρχος Χρυσοβαλάντης είναι Γενικός Χειρουργός και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Λάρισα. Παράλληλα, είναι επιστημονικός Διευθυντής της Xειρουργικης Κλινικής "ΘΕΟΤΟΚΟΣ". Σπούδασε στην ιατρική σχολή Αθηνών και αποφοίτησε το 2007. Μετά τη στρατιωτική του θητεία, εργάστηκε ως ιατρός υπαίθρου για διάστημα 18 μηνών. Ασκήθηκε για έξι μήνες στη Γενική Χειρουργική του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας, και από τις 15 Μαρτίου 2011 έως τις 13 Σεπτεμβρίου του 2016 ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στην Γενική χειρουργική στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Κατά την διάρκεια της ειδικότητάς του, παρακολούθησε μετεκπαιδευτικά μαθήματα της χειρουργικής Βορείου Ελλάδος και συμμετείχε σε πλήθος σεμιναρίων και ακαδημαϊκών εργασιών στο εσωτερικό και εξωτερικό. Έλαβε τον τίτλο της ιατρικής ειδικότητας του Γενικού Χειρούργου το 2016. Μετεκπαιδεύτηκε στην χειρουργική τραυμάτων και επείγουσας χειρουργικής από το 2011 έως το 2013. Ταυτόχρονα, μετεκπαιδεύτηκε ταυτόχρονα στην Μαστολογία στα νοσοκομεία Λητώ και Ιασώ General, λαμβάνοντας τον τίτλο απόφοιτου της Ελληνικής Σχολής Μαστολογίας. Επίσης, μετεκπαιδεύτηκε στην χειρουργική ήπατος - χοληφόρων - παγκρέατος στο Βόλο το 2015. Τέλος, μετεκπαιδεύτηκε στη χειρουργική παχέος εντέρου στην Θεσσαλονίκη το 2016.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

" Ο γιατρός δεν ήρθε στο ραντεβού. Η γραμματέας ήταν ανίδεη για την ύπαρξη του ραντεβού επίσης. Δεν ζητήθηκε ούτε συγγνώμη. "

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Το μηδενικό κόστος αφορά κάποιες περιπτώσεις που τελικά το περιστατικό του ασθενούς δεν άπτεται στην χειρουργική ειδικότητα του ιατρού.
 • Ο Dr Αναγνωστούλης Σταύρος είναι Γενικός Χειρουργός και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Λάρισα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιατρική σχολή και κατόπιν απέκτησε την ειδικότητα του Γενικού Χειρουργού στη Β’ Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Εν συνεχεία, αναγορεύτηκε Διδάκτωρ στην Ιατρική σχολή του Δ.Π.Θ.. Ακολούθησε η εξειδίκευσή του στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική, σε γνωστά Λαπαροσκοπικά κέντρα της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Αυστρίας. Σε αυτά τα κέντρα εκπαιδεύτηκε σε προχωρημένες Λαπαροσκοπικές Χειρουργικές επεμβάσεις. Ακολούθως, απέκτησε Master στη Χειρουργική του Ήπατος, των Χοληφόρων, της Χοληδόχου κύστης και του Παγκρέατος. Για μερικά χρόνια διετέλεσε Επιμελητής Β΄ στη Χειρουργική Κλινική Ε.Σ.Υ του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης. Κατά το χρονικό διάστημα της θητείας του ως Επιμελητή Β’, ο ιατρός είχε ενεργή και πολλαπλή συμμετοχή τόσο στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία και τα επείγοντα της κλινικής, όσο και στη διενέργεια των χειρουργικών επεμβάσεων. Επιπροσθέτως, είχε ενεργή συμμετοχή στα ερευνητικά πρωτόκολλα - πειραματικά και κλινικά - της Β΄ Πανεπιστημιακής χειρουργικής κλινικής. Τα αποτελέσματα όλων των μελετών του ιατρού έχουν ανακοινωθεί σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και έχουν δημοσιευθεί σε ελληνικά και διεθνή ιατρικά περιοδικά. Πολλά από αυτά τα αποτελέσματα έχουν αποσπάσει βραβεία και τιμητικές διακρίσεις, σε πανελλήνια συνέδρια.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη

  περισσότερα

"Πολύ καλός έφυγα με με μεγάλη γικανοποίηση. Στάλθηκε Βόλος "

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη
 • O Ζαχαρούλης Δημήτριος MD, PhD, FRCS, FACS είναι Γενικός Χειρουργός και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Λάρισα. Έχει ολοκληρώσει την ειδικότητά του στη Γενική Χειρουργική σε πολυάριθμα νοσοκομεία του εξωτερικού, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και εμπειρία σε περιστατικά της ειδικότητάς του. Πιο συγκεκριμένα, εκπαιδεύτηκε στο Harvard Medical School και το State University of New York και εξειδικεύτηκε στη Χειρουργική Ήπατος - Χοληφόρων στο Imperial College του Ηνωμένου Βασιλείου. Επιπροσθέτως, ιδιαίτερη εμπειρία έχει στην Προηγμένη Λαπαροσκοπική Χειρουργική και στη Χειρουργική Ενδοκρινών Αδένων, καθώς εκπαιδεύτηκε στο State University of New York και στο Hull University του Ηνωμένου Βασιλείου. Τέλος, ο γιατρός είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

  περισσότερα
3

Γενικοί Χειρουργοί στην Λάρισα

χωρίς δυνατότητα online ραντεβού

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ