Find a specialist
Book an appointment
Μπατάκης Μιχάλης Μπατάκης Μιχάλης 9 PHOTOS

Μπατάκης Μιχάλης BSc/MSC/Dip

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής Kolonaki

Professional Identification Number: 5398/04

(14)
 • auto-confirmation icon Your appointment will be immediately confirmed, anytime you book it
 • real-hours icon Actual appointment availability
 • Estimated confirmation time 1

Why he is suitable for you

Ο κ. Μπατάκης Μιχάλης είναι Ψυχολόγος, κάτοχος νόμιμης άδειας άσκησης επαγγέλματος που του επιτρέπει κατά νόμο να προσφέρει υπηρεσίες ψυχικής υγείας και ψυχοθεραπεία, με μεταπτυχιακή εκπαίδευση στο Λονδίνο και δίπλωμα εξειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον επαγγελματικό προσανατολισμό. Εχει μετεκπαιδευτεί στο εξωτερικό (Ρώμη, Βερολίνο, Μόναχο) από κορυφαίους του χώρου στη χρήση της νευροανάδρασης ως έναν εναλλακτικό τρόπο διαχείρισης διαταραχών σε ασθενείς που είτε δεν επιθυμούν είτε δεν ανταποκρίνονται σε συμβατικές παρεμβατικές ψυχοθεραπευτικές διαδικασίες. Ψυχοθεραπευτικά, ειδικεύτηκε στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία (4 έτη - Θεωρητική κατάρτιση σε όλο το φάσμα της ψυχοπαθολογίας και πρακτική άσκηση με εποπτεία σε κλινικά περιστατικά) και συνεχίζει την δια βίου μάθησή του με τη συμμετοχή του σε εξειδικευμένα εργαστήρια για κλινικούς ψυχολόγους, ψυχιάτρους και παιδοψυχιάτρους που αφορούν παρεμβάσεις σε ενήλικες, εφήβους και παιδιά, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. H εμπειρία του αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια της πολύχρονης συνεργασίας του, ως ψυχολόγος, σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς ψυχικής υγείας και συνεργαζόμενα ιατρικά κέντρα, αντιμετωπίζοντας μια πλειάδα περιστατικών όπως είναι για παράδειγμα οι διαταραχές άγχους, οι ιδεοψυχαναγκαστικές διαταραχές, οι φοβίες, οι παρεισφρητικές ανεπιθύμητες σκέψεις, οι διαταραχές της διάθεσης αλλά και θέματα σχέσεων κι επικοινωνίας ζευγαριών. Ο κ. Μπατάκης είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της ISON Psychometrica, συγγραφέας του βιβλίου 'Θυμός-Γίνε Επιστήμονας του Εαυτού σου', έχει διδάξει Ψυχοπαθολογία και Διατροφή στο ΑΤΕΙ Κρήτης, έχει διατελέσει μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Αναδοχής και Υιοθεσίας, είναι επιστημονικός σύμβουλος της psydesk.org, έχει συγγράψει αριθμό ερευνητικών μελετών στο πεδίο της ψυχικής υγείας, αρθρογραφεί κατά καιρούς στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο ενώ έχει συμμετάσχει σε ραδιοτηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές με θέματα που άπτονται της δημόσιας και ψυχικής υγείας. Ειδικεύεται σε θέματα αγχωδών διαταραχών και θέματα σχέσεων κι επικοινωνίας ζευγαριών.

The description was edited by the doctoranytime team, based on verified information.

Specialization and Experience

 • Panic attacks
 • Cognitive Behavioural Psychotherapy
 • Vocational guidance
 • Couple counseling
11 patients' recommendations

Patient Reviews

Verified reviews from real patients

Trust and transparency in reviews is our top priority. This is why we monitor each review, to assure that abides under our reviews policy. Reviews Policy.

9.9

From 11 reviews

Reviews by 11 patients
9.9
He/she investigated my illness/condition in detail
9
He/she was trustworthy
10
Experienced & qualified
10
Punctual
10
Approachable & friendly
10
 • All (11)
 • Positive (11)
 • Neutral (0)
 • Negative (0)
10.0
Spiros G 15 April 2022
Spiros G Member since 15 February 2022 Verified Review 1 review in doctoranytime
10.0
Καταρτισμένος επιστημονικά με φιλικότατη συμπεριφορά διευκολύνει την επικοινωνία και εμπνέει εμπιστοσύνη.
10.0
Κωστας Ι 11 April 2022
Κωστας Ι Member since 25 March 2022 Verified Review 1 review in doctoranytime
10.0
Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόφασή μου να επισκεφθώ ψυχολόγο και την επιλογή του κ. Μπατάκη. Αρχίσαμε με 2 συνεδρίες την εβδομάδα και στις μέχρι τώρα 8 συνεδρίες μας πάει καλά. Αν και αρχικά δεν ήμουν σίγουρος ότι θα λειτουργούσε, διαπίστωσα ότι κάποιες στρατηγικές με βοηθούν πραγματικά. Εχω την αίσθηση ότι νιώθω λίγο πιο δυνατός σε σχέση με τις δυσκολίες τις καθημερινότητάς μου και γι αυτό τον λόγο τον ευχαριστώ πολύ
10.0
ΕΛΙΣΑΒΕΤ Δ 10 April 2022
ΕΛΙΣΑΒΕΤ Δ Member since 13 January 2022 Verified Review 1 review in doctoranytime
10.0
Πραγματοποίησα μια επίσκεψη στον κ. Μπατακη και σκοπεύω να το ξανακάνω. Για μένα είναι σημαντικό ο γιατρός να με κάνει να νιώσω άνετα και ο συγκεκριμένος το κατάφερε με μεγάλη επιτυχία!
10.0
Κορινα Β 07 March 2022
Κορινα Β Member since 27 February 2022 Verified Review 1 review in doctoranytime
10.0
O κ. Μπατάκης με βοήθησε να μάθω τρόπους να αντιμετωπίζω άμεσα τα θέματα μου και να τα σκέφτομαι και από μία άλλη οπτική. Μου πρόσφερε γνώσεις που με οδήγησαν στην κατανόηση των προβλημάτων μου και στην επίλυση τους. Έχει βρει τρόπους να μαθαίνει στον θεραπευόμενο του πρακτικά πως να λύνει τα προβλήματα του και όχι μόνο στο θεωρητικό επίπεδο.
9.6
SABRINA A 04 February 2022
SABRINA A Member since 14 August 2020 Verified Review 2 reviews in doctoranytime
9.6
Ο κ.Μπατάκης είναι εξαίρετος επαγγελματίας, γνώστης του αντικειμένου και προσεγγίζει το ζήτημα μου με κατανόηση και υπομονή. Εξ' αρχής ήταν σαφής για τη μέθοδο που θα ακολουθήσουμε και η γνώση που μου μεταδιδει ανα τις συνεδρίες ειναι εξαιρετικά σημαντική.
9.8
Nektaria C 15 December 2021
Nektaria C Member since 12 December 2021 Verified Review 1 review in doctoranytime
9.8
He/she investigated my illness/condition in detail
He/she was trustworthy
Experienced & qualified
Punctual
Approachable & friendly
Ηταν ευγενικός , άκουσε με προσοχή όσα είχα να του πω , κρατούσε σημειώσεις καθ΄όλη τη διάρκεια της συνεδρίας μας , ήταν επεξηγηματικός ως προς τη μέθοδο που θα ακολουθήσουμε και ακριβής και στοχευμένος στις ερωτήσεις που μου έθετε.
9.8
Αλεξανδρος Κ 12 July 2021
Αλεξανδρος Κ Verified Review 1 review in doctoranytime
9.8
He/she investigated my illness/condition in detail
He/she was trustworthy
Experienced & qualified
Punctual
Approachable & friendly
Ειχα ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα , που μου προξένησε φοβίες στην οδήγηση , κρίσεις πανικού , ανησυχία σε μεγαλο βαθμό, αϋπνίες και διαταραχή του ύπνου μου, όταν κατάφερνα να κοιμηθώ. Θεωρούσα ότι αυτή τη τρομερή εμπειρία ήταν αδύνατο να την ξεπεράσω. Ένας πολύ καλός μου φίλος , μου συνέστησε να επισκεφτώ τον κύριο Μπατακη , καθώς και ο φίλος μου ήταν ασθενής του και βοηθήθηκε σε πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο παρελθόν. Από το πρώτο ραντεβού, ο κύριος Μπατακης με έκανε να νιώσω ανετα και κατάφερε να με κάνει να ανοιχτώ και να μιλήσω για το πρόβλημα που αντιμετώπιζα, κάτι που δεν μπορούσα και ούτε ήθελα να κάνω καθώς η ανάμνηση του ατυχήματος μου προξενούσε φοβερή ανησυχία και ταραχή. Συνεχίσαμε τα ραντεβού μέχρι που η θεραπεία μου ολοκληρώθηκε. Οφείλω ενα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν τον εξαίρετο επιστήμονα , καθώς χώρις την βοηθεια του, και τις μεθόδους του, δε θα μπορούσα να ξανά οδηγήσω, και δεν γνωρίζω αν ποτε θα μπορούσα να κοιμηθώ ήρεμος χωρίς να μου έρχεται στο μυαλό η στιγμη του ατυχήματος.
10.0
Eythalia G 09 July 2021
Eythalia G Verified Review 1 review in doctoranytime
10.0
He/she investigated my illness/condition in detail
He/she was trustworthy
Experienced & qualified
Punctual
Approachable & friendly
Οι στρατηγικές του κ. Μπατάκη και ήταν αποτελεσματικές και με βοήθησαν να ξεπεράσω τις δυσκολίες και τα εμπόδια που αντιμετώπιζα στην οικογένειά μου και ιδιαίτερα στη παρακολούθηση των δραστηριοτήτων των παιδιών μου (4 και 7 χρονών). Ημουν πολύ αγχωμένη με την σωστή ανατροφή των παιδιών μου. Ως θεραπευτής, ο κ. Μπατάκης με βοήθησε να βλέπω τις καθημερινές δυσκολίες ως προκλήσεις που με πάνε μπροστά. Το ίδιο και στα καθημερινά προβλήματα που καμιά φορά δημιουργούνται στη δουλειά μου ή στις κοινωνικές σχέσεις μου, προσπαθώ να αντιμετωπίζω τα πράγματα με πιο ανοικτό μυαλό και με λιγότερο άγχος . Μου έκανε εντύπωση η εφευρετικότητά του και το χιούμορ του κ. Μπατάκη προκειμένου να με κάνει να καταλάβω πράγματα για τον εαυτό μου και τους άλλους και να αποκτήσω νέες δεξιότητες διαχείρισης του άγχους μου υπομονετικά. Είναι ένας αρκετά καλλιεργημένος επιστήμονας κι έμπειρος ψυχοθεραπευτής που διαθέτει ευχέρεια λόγου και είναι υποστηρικτικός με ένα δικό του αυθεντικό στυλ. Η όλη εμπειρία είναι εξαιρετικά ικανοποιητική τόσο σε συναισθηματικό όσο και διανοητικό επίπεδο και πιστεύω ότι αφού βοήθησε εμένα, μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά όποιον άνθρωπο του εμπιστευτεί το πρόβλημά του και γι αυτό τον συνιστώ ανεπιφύλακτα. Οι συνεδρίες έγιναν όλες διαδικτυακά λόγω απόστασης (κατοικώ εκτός Ελλάδας)
10.0
Γεώργιος Σ 07 July 2021
Γεώργιος Σ Verified Review 1 review in doctoranytime
10.0
He/she investigated my illness/condition in detail
He/she was trustworthy
Experienced & qualified
Punctual
Approachable & friendly
Συνάντησα τον κ. Μπατάκη και από την 1η μέρα κιόλας πραγματικά με βοήθησε. Έπειτα από περίπου 1 χρόνο εβδομαδιαίες συναντήσεις, θα έλεγα ότι ήταν από τις καλύτερες αποφάσεις που έχω πάρει, να ζητήσω βοήθεια από έναν καταρτισμένο Ψυχολόγο - Ψυχοθεραπευτή. Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για εμένα σε ζητήματα προσωπικών σχέσεων, αλλά και καθαρά προσωπικά, ήταν η βέλτιστη λύση. Θέλω ειλικρινά να τον ευχαριστήσω γιατί όχι μόνο οι συναντήσεις μας με έκαναν να αισθάνομαι καλύτερα, αλλά ή μέθοδος και η επαγγελματική του εμπειρία, μου χάρισαν έναν νέο τρόπο να βλέπω τον εαυτό μου και τα πράγματα που συμβαίνουν στην καθημερινότητα. Αξιόλογος και Επαγγελματίας που συστήνω ανεπιφύλακτα.
10.0
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Λ 30 June 2021
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Λ Verified Review 1 review in doctoranytime
10.0
He/she investigated my illness/condition in detail
He/she was trustworthy
Experienced & qualified
Punctual
Approachable & friendly
Ο κ. Μπατάκης με βοήθησε να ξεπεράσω ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και να αλλάξω ριζικά τη ζωή μου.Διακρίνεται για τον επαγγελματισμό, την επιστημονική προσέγγιση και τη βαθιά γνώση του αντικειμένου του.Από την πρώτη κιόλας συνεδρία ένιωσα εμπιστοσύνη. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.
SHOW MORE REVIEWS

Access Information

 • Panepistimiou 39, Kolonaki , Attica
 • Payment Methods

  Cash

Curriculum Vitae and Career

STUDIES

 • Πτυχίο Ψυχολογίας Θετικής Κατεύθυνσης, ΛOΝΔΙΝΟ
 • Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Ψυχανάλυση, ΛΟΝΔΙΝΟ
 • Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Συμβουλευτικής & Σταδιοδρομίας, ΑΘΗΝΑ
 • Mετεκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Κλινική Ψυχοπαθολογία και διαφορική διάγνωση, ΑΘΗΝΑ
 • Εκπαίδευση, Γνωσιακή-Συμπεριφοριστική Θεραπεία, ΑΘΗΝΑ
 • Εξειδικευμένα εργαστήρια για κλινικούς ψυχολόγους στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Professional experience

 • Επιστημονικός υπεύθυνος της psydesk.org
 • Ψυχολόγος Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, ΑΘΗΝΑ
 • Ψυχολογικές θεραπευτικές Παρεμβάσεις - Ατομικές συνεδρίες και συμβουλευτική-θεραπεία ζεύγους, ΑΘΗΝΑ
 • Επιστημονικός σύμβουλος σε θέματα ψυχο-κοινωνικής επανένταξης ΠΕΨΑΕΕ, ΑΘΗΝΑ
 • Εξωτερικός συνεργάτης ψυχοθεραπευτής, 1ο Δημοτικό Ιατρείο Αθηνών (Καλφοπούλειο)
 • Διδάσκων καθηγητής Ψυχοπαθολογίας και Διατροφής, ΑΤΕΙ Κρήτης

Organisations member

 • Πανελλήνιος Σύλλογος Ψυχολόγων
 • Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία

Participation in conferences

 • Συμμετοχή σε πλήθος συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό με εισηγήσεις που άπτονται της ψυχοθεραπευτικής πρακτικής και του e-Health

Academic Research and Publications

 • ΜΕΛΕΤΕΣ:
 • Συσχέτιση χρόνου απόκρισης και συμπτωματολογίας στο ψυχομετρικό εργαλείο SCL90-R
 • Η επίδραση της Γνωσιακής-Συμπεριφοριστικής θεραπείας σε δομές του εγκεφάλου
 • Μια εισαγωγή στην νευρο-ανάδραση (EEG) και στη χρήση εξατομικευμένων θεραπευτικών πρωτοκόλλων
 • Εφαρμόζοντας τη θεωρία των προσωπικών κατασκευών του Kelly: Το εννοιολογικό πλέγμα ως καταλυτής στη συμβουλευτική του Επαγγελματικού Προσανατολισμού
 • CBTWebHelper: Ένα ευπροσάρμοστο διαδικτυακό εργαλείο για την παρακολούθηση της προόδου του ασθενούς και τη διαμόρφωση ερευνητικών προτάσεων
 • Συγγραφέας του βιβλίου: "Θυμός: Γίνε Επιστήμονας του Εαυτού σου"
Doctoranytime is an end-to-end solution that assists the user from the moment they experience a medical symptom until the moment it is resolved by enabling them to find the best doctor, request guidance via chat and talk to them via video call. The information provided has been filled in by Μπατάκης Μιχάλης and edited by the doctoranytime team.
Members can view prices and access our features
Members can view prices and access our features

Continue with

or register with your email address

 • The password should contain at least 6 characters and 1 capital letter
Create a new password

Enter the email you used to register in doctoranytime and we'll send you a link to create new password

Your data is in good hands
doctor-graphic doctor-graphic

doctoranytime takes your health as well as your data protection very seriously!

In order to ensure you that:

 • you will continue to get the best possible treatment from the affiliated doctors and diagnostic centers
 • you will continue to book your appointments easily and quickly by having at the same time the right of evaluation
 • we will be able to contact you immediately in case of a change in your appointment
 • you will continue to receive our newsletter and health suggestions that may interest you

it is essential for us to collect and process your personal data to the extent that you allow.

For this reason, we would like to inform you that we take all the necessary measures in order to protect your personal data, according to the New European General Data Protection Regulation (“GDPR”), the terms of the doctoranytime Privacy Policy (that you can read in detail here) and the law requirements.

If you have any questions regarding your privacy protection by doctoranytime or in case you wish to exercise your GDPR rights (information, access, correction, deletion, limitation of processing, portability of your data, objection and right to lodge a complaint with the Personal Data Protection Authority) you can contact the Data Protection Officer of doctoranytime on: [email protected]

Terms of Use

Congratulations!!

Your registration has completed.

Are you Μπατάκης Μιχάλης?