Πολιτική ακύρωσης ραντεβού στο doctoranytime

Εδώ ο ενδιαφερόμενος μπορεί να διαβάσει την πολιτική ακύρωσης που έχει σε ισχύ το doctoranytime για τα ραντεβού που κλείνει με γιατρό/επαγγελματία υγείας ή και διαγνωστικό κέντρο.

Η διαδικασία ακύρωσης ενός ραντεβού έχει δημιουργηθεί με στόχο την άμεση ενημέρωση του εκάστοτε γιατρού/επαγγελματία υγείας καθώς και διαγνωστικού κέντρου ως προς την αλλαγή προγράμματος. Η ενημέρωση από τον χρήστη είναι απαραίτητη ώστε το ημερολόγιο να είναι ανανεωμένο και να προβάλει σωστές διαθεσιμότητες.

Το doctoranytime διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής της πολιτικής ακύρωσης ραντεβού ανά πάσα χρονική στιγμή, όπως προβλέπεται και από τους όρους χρήσης της υπηρεσίας.

Οι παρακάτω συχνές ερωτήσεις που προκύπτουν (FAQ) εξηγούν αναλυτικά τι συμβαίνει στην περίπτωση ακύρωσης ραντεβού.

Συχνές ερωτήσεις

Ποια είναι η πολιτική ακύρωσης για το ραντεβού μου;

Το ραντεβού σου θα πρέπει να ακυρωθεί εντός του περιθωρίου που έχει ορίσει ο γιατρός/επιστήμονας υγείας, από 1 έως και 48 ώρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία & ώρα που έχεις λάβει στο επιβεβαιωτικό email/SMS. Στην περίπτωση που δεν έχεις πραγματοποιήσει ακύρωση και δεν έχεις εμφανιστεί στο προγραμματισμένο ραντεβού ενδέχεται να υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία είτε από το ιατρείο/γραφείο/διαγνωστικό κέντρο είτε από εκπρόσωπο του doctoranytime.

Εάν παρατηρηθούν αυξημένες ακυρώσεις ή μη εμφανίσεις στα προγραμματισμένα ραντεβού χωρίς ειδοποίηση τότε το doctoranytime διατηρεί το δικαίωμα αποκλεισμού από την υπηρεσία όπως ορίζεται από τους όρους χρήσης.

Πώς ακυρώνω το ραντεβού μου;

Μπορείς να ακυρώσεις το ραντεβού σου με τους εξής παρακάτω τρόπους:

  • Είτε συνδεθείς απευθείας στον προσωπικό σου λογαριασμό είτε επιλέξεις την “Ακύρωση ραντεβού” μέσω του επιβεβαιωτικού email ή του email της υπενθύμισης, θα μεταφερθείς στα επερχόμενα ραντεβού σου και από εκεί μπορείς να πατήσεις το κουμπί “ΑΚΥΡΩΣΗ” στο ραντεβού που θες να ακυρώσεις.
  • Τηλεφωνικά, καλώντας τον αριθμό τηλεφώνου που έχεις λάβει στο επιβεβαιωτικό email & sms.

Πώς θα ξέρω ότι το ραντεβού μου έχει ακυρωθεί;

Είτε πραγματοποιήσεις ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά μέσω του doctoranytime την ακύρωση του ραντεβού σου θα λάβεις email ότι το ραντεβού σου έχει ακυρωθεί επιτυχώς. Ταυτόχρονα ενημερώνεται και ο γιατρός/ επαγγελματίας υγείας/διαγνωστικό.

Ποια είναι η πολιτική για την επιστροφή χρημάτων εάν έχω προπληρώσει ηλεκτρονικά το ραντεβού μου;

Οποιαδήποτε διαφορά ή διαφωνία επί της οικονομικής συναλλαγής αφορά αποκλειστικά και μόνο τον γιατρό/επιστήμονα υγείας και τον ασθενή και θα πρέπει να λύνεται χωρίς τη μεσολάβηση του doctoranytime.

Για να πραγματοποιηθεί επιστροφή χρημάτων στο λογαριασμό σου, στην περίπτωση που έχεις προπληρώσει ηλεκτρονικά το ραντεβού σου, θα πρέπει να έχεις προχωρήσει στην ακύρωση αυτού από 1 έως και 48 ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα. Το doctoranytime αναλαμβάνει τη διαδικασία επιστροφής ποσού και η εκκαθάριση εξαρτάται από την τράπεζα σου. Το ποσό επιστρέφεται ολόκληρο (100%) στην πιστωτική κάρτα που πραγματοποιήθηκε η κράτηση ραντεβού.

Αν το ραντεβού ακυρωθεί σε διάστημα μικρότερο από το περιθώριο ακύρωσης που έχει ορίσει ο γιατρός/επιστήμονας υγείας (1 έως 48 ώρες πριν την έναρξή του) ή ο ασθενής δεν εμφανιστεί στο ραντεβού, ο γιατρός/επιστήμονας υγείας ενημερώνει σχετικά το doctoranytime ώστε να χρεωθεί το μισό κόστος της υπηρεσίας που έχει επιλεγεί. Είναι στην διακριτική ευχέρεια του ιατρού/επιστήμονα υγείας να μην τηρήσει τον όρο αυτό και να επιλέξει να μην χρεώσει τον ασθενή που δεν εμφανίστηκε ή δεν ακύρωσε εγκαίρως το ραντεβού του.

Οποιαδήποτε διαφορά ή διαφωνία επί της οικονομικής συναλλαγής αφορά αποκλειστικά και μόνο τον γιατρό/επιστήμονα υγείας και τον ασθενή και θα πρέπει να λύνεται χωρίς την μεσολάβηση του doctoranytime.

Τι ισχύει στην περίπτωση που το ραντεβού μου ακυρωθεί από την πλευρά του γιατρού/επαγγελματία υγεία/διαγνωστικού κέντρου;

Το doctoranytime δεν φέρει κανενός είδους ευθύνη για ακυρώσεις ή μη πραγματοποίηση ραντεβού με γιατρό/επαγγελματία υγείας/διαγνωστικό κέντρο όπως ορίζεται και από τους όρους χρήσης της υπηρεσίας. Βρίσκεται όμως ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σου για να σε βοηθήσει να κλείσεις εκ νέου ραντεβού και να εξυπηρετηθείς.