Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
14

Οδοντίατροι κοντά στην Κάτω Αχαΐα

 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Εξαιρετική επαγγελματίας , φιλική και πολύ σχολαστική "

περισσότερα
 • Η Σφυράκη Ελευθερία DDS, MSc είναι Οδοντίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Πάτρα. Είναι πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ παρακολούθησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα και εξειδικεύτηκε στην Προσθετική στο Columbia University, College of Dental Medicine στη Νέα Υόρκη. Εργάστηκε ως βοηθός καθηγητή στον τομέα της Προσθετικής, στην Οδοντιατρική Σχολή του Columbia University και ως Επιστημονικός Συνεργάτης, στον τομέα της Προσθετικής, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στους τομείς της προσθετικής, της εμφυτευματολογίας, της αισθητικής οδοντιατρικής και της αντιμετώπισης των οδοντιατρικών αναγκών, των ατόμων με ειδικές ανάγκες, των ατόμων με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, καθώς και των γηροδοντιατρικών ασθενών. Διαθέτει πλούσια επιστημονική δραστηριότητα με συμμετοχή σε συνέδρια, ημερίδες, παρουσίαση εργασιών και έχει αποσπάσει βραβεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τέλος, η γιατρός είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αχαΐας, της Εταιρείας Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης, της Ελληνικής Προσθετικής Εταιρείας, του American College of Prosthodontists και της American Academy of Cosmetic Dentistry.

  Υπηρεσίες: Εξαγωγή δοντιού, Καθαρισμός δοντιών, Λεύκανση δοντιών

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon

"Εξαιρετικη, αφιερωσε χρονο για εισηγησεις.Πολυ ευχαριστη και προσεχτικη σε θεματα ασφαλειας για covid."

περισσότερα
 • Καθαρισμός δοντιών: Περιλαμβάνει υπέρηχο, στίλβωση δοντιών, φθορίωση, λήψη ιστορικού, έλεγχο δοντιών και στοματικής κοιλότητας, σχέδιο θεραπείας.
 • Η Μαργέλλου Παρασκευή DDS, MPH είναι Οδοντίατρος με ιδιωτικά ιατρεία στην Πάτρα και στο Μαρούσι. Κατέχει πτυχίο από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, μεταπτυχιακό στη Δημόσια Υγεία από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας και έχει μετεκπαιδευτεί στα εμφυτεύματα από το Πανεπιστήμιο της Cologne της Γερμανίας και στην Ομοιοπαθητική με ευρωπαϊκή πιστοποίηση από το ECH. Πιστεύει ότι ο κάθε ασθενής θέλει τον χρόνο του και για αυτό αντιμετωπίζεται με ευχάριστη προσέγγιση, υπομονή και κατανόηση. Στα ιατρεία, παρέχει υπηρεσίες εξειδικευμένης αισθητικής οδοντιατρικής, οδοντικών εμφυτευμάτων, αλλά και γενικής οδοντιατρικής περίθαλψης σε ενήλικες και παιδιά. Επιπλέον, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη των νόσων του στόματος και προτείνει εξατομικευμένο πρόγραμμα πρόληψης ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενή. Το επιστημονικό της ενδιαφέρον εστιάζεται στην πρόληψη, στην αισθητική οδοντιατρική, στη χειρουργική των εμφυτευμάτων, στις προσθετικές αποκαταστάσεις, καθώς και στην επανορθωτική οδοντιατρική. Επιπρόσθετα, η Οδοντίατρος συνεργάζεται με ειδικό Χειρουργό Στόματος για τα χειρουργικά περιστατικά και για τις χειρουργικές εξαγωγές φρονιμιτών. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πλήθος επιστημονικών συνεδρίων και συμποσίων στην Ελλάδα και στη Γερμανία.

  Υπηρεσίες: Ακτινογραφία, Αντιμετώπιση ουλίτιδας, Αντιμετώπιση περιοδοντίτιδας, Απονεύρωση δοντιών, Γέφυρα δοντιών, Εξαγωγή δοντιού, Εξαγωγή φρονιμίτη, Επαναληπτική επίσκεψη μέσω βιντεοκλήσης, Επίσκεψη μέσω βιντεοκλήσης, Καθαρισμός δοντιών, Κατ' οίκον επίσκεψη, Λεύκανση δοντιών, Νάρθηκες σταθεροποίησης - βρυγμού, Οδοντικά εμφυτεύματα, Ολική οδοντοστοιχία (Μασέλα δοντιών), Όψεις πορσελάνης, Όψεις ρητίνης, Προσθετική, Στεφάνη (Θήκη) , Σφράγισμα δοντιών

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Εξαιρετικός χώρος, εξαιρετικοί οι γιατροί. Συνεπείς, με γνώσεις, πολύ καλοί στη δουλειά τους....Δεν ένιωσα καθόλου πόνο..πάρα πολύ απαλό χέρι... Κ οι τιμές λογικές και προσιτές.."

περισσότερα
 • Οι Χαρισιάδη Αριάδνη - Χαρισιάδης Κωνσταντίνος είναι Χειρουργοί Οδοντίατροι με ιδιωτικό ιατρείο στην Πάτρα. Η Χαρισιάδη Αριάδνη είναι πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μετεκπαιδευθεί στα στοματικά εμφυτεύματα του οδοντιατρικού τμήματος του ίδιου πανεπιστημίου. Ο Χαρισιάδης Κωνσταντίνος διαθέτει πτυχίο από το Οδοντοτεχνικό Τμήμα του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αιγάλεω, πτυχίο οδοντιατρικής από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και έχει μετεκπαιδευθεί στα στοματικά εμφυτεύματα στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επίσης, οι οδοντίατροι έχουν ιδιαίτερη εμπειρία σε υπηρεσίες όπως ο καθαρισμός, η απονεύρωση, οι εξαγωγές, η θεραπεία της ουλίτιδας, η λεύκανση δοντιών, η προσθετική κ.α. Τέλος, έχουν παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια για την επιμόρφωσή τους και την συνεχή εκπαίδευσή τους, ώστε να είναι σε θέση να παρέχουν στους ασθενείς τις πιο άρτιες και εξειδικευμένες υπηρεσίες.

  Υπηρεσίες: Αδαμαντινοπλαστική, Ακτινογραφία, Αντιμετώπιση ουλίτιδας, Αντιμετώπιση περιοδοντίτιδας, Απονεύρωση δοντιών, Εξαγωγή δοντιού, Εξαγωγή φρονιμίτη, Καθαρισμός δοντιών, Καθαρισμός εμφυτευμάτων, Λεύκανση δοντιών, Ολική οδοντοστοιχία (Μασέλα δοντιών), Όψεις πορσελάνης, Όψεις ρητίνης, Προσθετική, Στίλβωση - Φθορίωση, Στοματικός έλεγχος, Σφράγισμα δοντιών

  περισσότερα

"Αποτελεσματικός, γρήγορος, συνεπής στην ώρα κ στις προδιαγραφές COVID."

περισσότερα
 • Καθαρισμός δοντιών
 • Ο Σαρρής Ελευθέριος DDS είναι Οδοντίατρος και διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο στην Πάτρα. Είναι πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μετεκπαιδευθεί στην Εμφυτευματολογία από την Επιστημονική Εταιρεία Χειρουργικής Στόματος. Έχει εργαστεί εθελοντικά στο Οδοντιατρικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών "Ο Άγιος Ανδρέας" και στο Γναθοχειρουργικό Τμήμα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών "Παναγία η βοήθεια". Μεταξύ των υπηρεσιών του, παρακολουθεί περιστατικά μικρών ασθενών, παιδοδοντία: οδοντιατρική περίθαλψη σε παιδιά, φθορίωση δοντιών, προληπτικές εμφράξεις οπών και σχισμών (sealants). Τέλος, συγκεντρώνει εργασιακή εμπειρία 10 ετών από την αποφοίτησή του, ενώ το ιδιωτικό του ιατρείο παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες τα τελευταία 7 χρόνια.

  Υπηρεσίες: Αντιμετώπιση ουλίτιδας, Απονεύρωση δοντιών, Εξαγωγή δοντιού, Εξαγωγή φρονιμίτη, Καθαρισμός δοντιών, Λεύκανση δοντιών, Προσθετική, Στίλβωση - Φθορίωση, Σφράγισμα δοντιών

  περισσότερα
 • Για βεβαιώσεις μετακίνησης απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με το γιατρό.

ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Καθαρισμός δοντιών
 • Ο Νούσης Θεολόγης D.D.S., MSc είναι Xειρουργός Οδοντίατρος και διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο στην Πάτρα. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του στην Οδοντιατρική, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές ειδίκευσης στη Χειρουργική Οδοντιατρική. Επιπλέον, μετεκπαιδεύτηκε στην Εμφυτευματολογία στο New York University College of Dentisty καθώς και στις εφαρμογές Laser. Διαθέτει πολυετή εμπειρία και στο σύγχρονο χώρο του οδοντιατρείου παρέχεται εξειδικευμένη οδοντιατρική φροντίδα, αναλαμβάνοντας περιστατικά σχετικά με όλο το φάσμα της οδοντιατρικής, εξειδικευμένες υπηρεσίες αισθητικής οδοντιατρικής, θεραπείες με Laser και επείγοντα περιστατικά.

  Υπηρεσίες: Αντιμετώπιση ουλίτιδας, Αντιμετώπιση περιοδοντίτιδας, Εξαγωγή δοντιού, Εξαγωγή φρονιμίτη, Καθαρισμός δοντιών, Λεύκανση δοντιών, Σφράγισμα δοντιών

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon

"Ο κύριος Γιαννούλης είναι ένας εξαιρετικός επιστήμονας και επαγγελματίας, και φαίνεται να γνωρίζει σε βάθος το αντικείμενο του. Ασχολήθηκε σχολαστικά με την περίπτωση μου, και μου έδωσε χρήσιμες συμβουλές για την υγιεινή των δοντιών μου. Μου εξηγούσε επιμελώς την διαδικασία και τον σκοπό κάθε ενέργειας του, αποπνέοντας εμπιστοσύνη και σιγουριά καθόλη την διάρκεια του ραντεβού. Δίνει έτσι την εικόνα του ειδικού με όρεξη και εμπειρία. Θα προσέθετα επίσης πως τον βρήκα πολύ ευχάριστο και σαν άνθρωπο. Χαίρομαι που επέλεξα τον συγκεκριμένο οδοντίατρο μέσω της πλατφόρμας, και θα συνεχίζω να τον επισκέπτομαι στο μέλλον. Συστήνω τον κ. Γιαννούλη ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε ψάχνει οδοντίατρο στην Πάτρα."

περισσότερα
 • Καθαρισμός δοντιών: Αφορά 1-2 συνεδρίες
 • Ο Γιαννούλης Κωνσταντίνος είναι Οδοντίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Πάτρα. Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μετεκπαιδεύτηκε στις ΗΠΑ, στην κλασική προσθετική και προσθετική επί εμφυτευμάτων. Παράλληλα, για οκτώ μήνες εκπαιδεύτηκε και ενημερώθηκε για τις σύγχρονες μεθόδους αποκατάστασης βαρέων προσθετικών περιστατικών. Ακόμα, πραγματοποίησε αποκλειστική άσκηση οδοντιατρικής κατά την στρατιωτική του θητεία στην πολεμική αεροπορία. Οι μονάδες που δούλεψε ήταν η 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης Τρίπολης καθώς και οι 110 και 116 πτέρυγες μάχης, όπου πρόσφερε τις υπηρεσίες του τόσο σε κληρωτούς όσο και σε μόνιμους αξιωματικούς.

  Υπηρεσίες: Ακτινογραφία, Αντιμετώπιση ουλίτιδας, Αντιμετώπιση περιοδοντίτιδας, Απονεύρωση δοντιών, Γέφυρα δοντιών, Εξαγωγή δοντιού, Εξαγωγή φρονιμίτη, Καθαρισμός (φοιτητική κάρτα ISIC), Καθαρισμός δοντιών, Λεύκανση δοντιών, Οδοντικά εμφυτεύματα, Ολική οδοντοστοιχία (Μασέλα δοντιών), Στίλβωση - Φθορίωση, Στοματικός έλεγχος, Σφράγισμα δοντιών

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Πραγματικά είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος, ευγενέστατη, με βοήθησε πάρα πολύ στο πρόβλημα μου, τη συστήνω ανεπιφύλακτα γιατί της αξίζει! Ήταν υπέροχη σε όλα! "

περισσότερα
 • Καθαρισμός δοντιών
 • Η Πήττα Ειρήνη είναι Οδοντίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Πάτρα από το 2003. Είναι απόφοιτη της Οδοντιατρικής Σχολής του το Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο σύγχρονο και εξοπλισμένο οδοντιατρείο της, διατηρούνται άψογες συνθήκες υγιεινής και πραγματοποιούνται όλες οι οδοντιατρικές υπηρεσίες, όπως καθαρισμός, θεραπεία ουλίτιδας, λεύκανση, εμφράξεις από συνθετικά υλικά, προσθετική επί εμφυτευμάτων και φθορίωση. Τέλος, η γιατρός αποτελεί μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αχαΐας, ενώ με στόχο τη συνεχή επιμόρφωση, παρακολουθεί και συμμετέχει σε σεμινάρια της ειδικότητάς της.

  Υπηρεσίες: Αντιμετώπιση ουλίτιδας, Εξαγωγή δοντιού, Καθαρισμός δοντιών, Λεύκανση δοντιών, Ολική οδοντοστοιχία (Μασέλα δοντιών), Προσθετική, Στίλβωση - Φθορίωση, Στοματικός έλεγχος, Σφράγισμα δοντιών

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
 • Καθαρισμός δοντιών: Κλινικός έλεγχος ,αποτρύγωση και στίλβωση δοντιών
 • Ο Ζαχαρόπουλος Ζαχαρίας είναι Οδοντίατρος και διατηρεί το ιδιωτικό ιατρείο "My Smile Clinic" στην Πάτρα. Σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει πιστοποίηση στην Αισθητική Οδοντιατρική και στη Χειρουργική και Προσθετική Οδοντικών Εμφυτευμάτων. Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει πληθώρα επιμορφωτικών σεμιναρίων που εμπλούτισαν τις γνώσεις του, ώστε να προσφέρει σύγχρονη ποιοτική γενική οδοντιατρική αλλά και εξειδικευμένες περίπλοκες θεραπείες ολικής αποκατάστασης στόματος ή σχεδιασμό χαμόγελου. Τέλος, είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου στην Μεγάλη Βρετανία, όπου έχει εργαστεί σε οδοντιατρικές κλινικές προσφέροντας οδοντιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, ενώ παραμένει ενεργό μέλος και επιστρέφει τακτικά για επιμορφωτικά σεμινάρια καθώς και ως συνεργάτης με κλινικές.

  Υπηρεσίες: Bonding δοντιών, Functional Jaw Orthopedic Appliance, Ακτινογραφία, Ανασύσταση δοντιού με άξονα, Αντιμετώπιση ουλίτιδας, Αντιμετώπιση περιοδοντίτιδας, Απονεύρωση δοντιών, Γέφυρα δοντιών, Ένθετα – Επένθετα, Εξαγωγή δοντιού, Εξαγωγή φρονιμίτη, Καθαρισμός δοντιών, Λεύκανση δοντιών, Νάρθηκες σταθεροποίησης - βρυγμού, Οδοντικά εμφυτεύματα, Ολική οδοντοστοιχία (Μασέλα δοντιών), Ουλοπλαστική, Όψεις πορσελάνης, Όψεις ρητίνης, Προληπτικές επικαλύψεις (Sealants), Σοδοβολή, Στεφάνη (Θήκη) , Στίλβωση - Φθορίωση, Στοματικός έλεγχος, Σφράγισμα δοντιών, Χαλινεκτομή

  περισσότερα

"Εξαιρετική!!! Την επισκέφθηκα πρώτη φορά μετά από τις αξιολογήσεις που είχα διαβάσει. Φάνηκε ότι γνωρίζει πολύ καλά την δουλειά της.Μου εξήγησε τα πάντα σχετικά με την περίπτωση μου και ήταν απόλυτα κατανοητή. "

περισσότερα
 • Καθαρισμός δοντιών
 • Η Βέρρα Γαλάτεια είναι Χειρουργός Οδοντίατρος και διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο στην Πάτρα. Είναι απόφοιτη της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και παρακολουθεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης στη Μοριακή Φαρμακολογία & Κλινική Φαρμακευτική στην Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών. Συγκεντρώνει μεγάλη πείρα έχοντας εργαστεί ως βοηθός κοντά στον Επίκουρο Καθηγητή Οδοντοφατνιακής Χειρουργικής, Χειρουργικής Εμφυτευματολογίας και Ακτινολογίας κ. Βέη και εργάζεται 10 έτη στο ιδιωτικό της οδοντιατρείο. Είναι εθελόντρια στο "Χαμόγελο του παιδιού" και παρακολουθεί ανελλιπώς ιατρικά συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες με στόχο τη διαρκή επιμόρφωση στον τομέα εξειδίκευσής της.

  Υπηρεσίες: Ακτινογραφία, Αντιμετώπιση περιοδοντίτιδας, Απονεύρωση δοντιών, Γέφυρα δοντιών, Εξαγωγή δοντιού, Εξαγωγή φρονιμίτη, Καθαρισμός δοντιών, Λεύκανση δοντιών, Μερική Οδοντοστοιχία, Ολική οδοντοστοιχία (Μασέλα δοντιών), Όψεις πορσελάνης, Όψεις ρητίνης, Στίλβωση - Φθορίωση, Σφράγισμα δοντιών

  περισσότερα

"Έμπειρος με πολλες γνώσεις Ομιλητικος βοηθητικός"

περισσότερα
 • Καθαρισμός δοντιών

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ