Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
10

Οδοντίατροι κοντά στον Τύρναβο

ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 60
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
 • Η Πατσιούρα Μαρία είναι Οδοντίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Λάρισα. Είναι πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο ιδιωτικό της ιατρείο προσφέρει πλήθος υπηρεσιών και ασχολείται με εξαγωγές δοντιών, θεραπεία ουλίτιδας και περιοδοντίτιδας, λεύκανση δοντιών, οδοντικά εμφυτεύματα, όψεις πορσελάνης, σιδεράκια και άλλα.

  Υπηρεσίες: Καθαρισμός δοντιών, Στοματικός έλεγχος

  περισσότερα

"Εξαιρετική γιατρός και άψογη επαγγελματίας. Είναι η απάντηση σε εμάς που φοβόμαστε τους οδοντιάτρους! Η προσέγγιση της στο πρόβλημα μου ήταν υποδειγματική, μου ανέλυσε κάθε βήμα της θεραπείας που ακολουθήσαμε κάνοντάς με να νιώθω άνετα. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Καθαρισμός δοντιών: Κλινική εξέταση Ακτινογραφική εξέταση Διάγνωση
 • Η Παπαδοπούλου Χρυσάνθη είναι Οδοντίατρος και διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο στη Λάρισα. Σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Με το πέρας των σπουδών της, εργάστηκε επί σειρά ετών σε εξειδικευμένη οδοντιατρική κλινική στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (επίκουρου καθηγητή Α.Π.Θ.). Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας και της International Team of Implantology. Διαθέτει εμπειρία και εξειδικεύεται στην αισθητική οδοντιατρική, στα εμφυτεύματα και στη λεύκανση δοντιών.

  Υπηρεσίες: Αντιμετώπιση ουλίτιδας, Αντιμετώπιση περιοδοντίτιδας, Εξαγωγή δοντιού, Καθαρισμός δοντιών, Λεύκανση δοντιών, Σφράγισμα δοντιών

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Πολύ καλός σε αυτό που κάνει, μου εξήγησε αναλυτικά τι πρέπει να προσέξω και να διορθώσω. Σε κάνει να νιώσεις άνετα και τον εμπιστεύεσαι από την αρχή."

περισσότερα
 • Καθαρισμός δοντιών
 • Ο Τασιούλας Μάριος είναι Οδοντίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Λάρισα. Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου της Θεσσαλονίκης με εξειδίκευση στις Αισθητικές πρόσθιες αποκαταστάσεις (όψεις - Veneers), στα Εμφυτεύματα και στα ψηφιακά συστήματα. Στο ιδιωτικό του ιατρείο, φροντίζει πάντα να επιλέγει τις πλέον σύγχρονες τεχνικές και την εξατομικευμένη εφαρμογή του κατάλληλου σχεδίου θεραπείας. Σκοπός κατά την επιλογή του κατάλληλου θεραπευτικού σχήματος για τους ασθενείς του, είναι η απόδοση ενός μακροχρόνιου θεραπευτικού και αισθητικού αποτελέσματος. Τέλος, παρακολουθεί τις εξελίξεις της οδοντιατρικής και της ιατρικής τεχνολογίας μέσω της συμμετοχής του σε σεμινάρια, που εστιάζουν κυρίως στην αισθητική οδοντιατρική, σε συνεδριακούς χώρους αλλά και μέσω Webinar σεμιναρίων στον χώρο του διαδικτύου από ξένους ομιλητές σε διακεκριμένους ιστότοπους.

  Υπηρεσίες: Ακτινογραφία, Αντιμετώπιση ουλίτιδας, Αντιμετώπιση περιοδοντίτιδας, Απονεύρωση δοντιών, Γέφυρα δοντιών, Εξαγωγή δοντιού, Εξαγωγή φρονιμίτη, Καθαρισμός δοντιών, Λεύκανση δοντιών, Νάρθηκες σταθεροποίησης - βρυγμού, Οδοντικά εμφυτεύματα, Ολική οδοντοστοιχία (Μασέλα δοντιών), Όψεις πορσελάνης, Όψεις ρητίνης, Προληπτικές επικαλύψεις (Sealants), Στοματικός έλεγχος, Σφράγισμα δοντιών

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Αυτή τη φορά γιατρός μου ήταν η κυρία Τοσκα Μαρία , πραγματικά εξαιρετική γιατρός και ευχάριστος άνθρωπος!"

περισσότερα
 • Οι Παπαγγελής Νικόλαος & Τόσκα Μαρία είναι Οδοντίατροι και διατηρούν ιδιωτική κλινική στη Λάρισα. Φιλοσοφία της κλινικής είναι η παροχή υψηλού επιπέδου οδοντιατρικής φροντίδας, αυστηρά εξατομικευμένης και προσαρμοσμένης στις ανάγκες του κάθε ασθενούς. Η υποδομή ενός μοντέρνου τεχνολογικού εξοπλισμού και η χρήση των πιο σύγχρονων τεχνικών και υλικών, οδηγούν στην επίτευξη άριστων αποτελεσμάτων σύντομα και ανώδυνα. Τέλος, στόχος είναι η κλινική εφαρμογή των καλύτερα ενδεδειγμένων λύσεων, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των ασθενών, σεβόμενοι πάντοτε τον προϋπολογισμό τους, το χρόνο τους και την ανάγκη για ένα φιλικό περιβάλλον και πλήρη επαγγελματισμό.

  Υπηρεσίες: Αντιμετώπιση ουλίτιδας, Απονεύρωση δοντιών, Εξαγωγή δοντιού, Καθαρισμός δοντιών, Λεύκανση δοντιών, Στίλβωση - Φθορίωση, Σφράγισμα δοντιών

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Καθαρισμός δοντιών
 • Η K & K Dental Clinic αποτελεί οδοντιατρική κλινική που βρίσκεται στην περιοχή της Λάρισας. Σε αυτήν εργάζονται η Καστανίδου Λιλίκα και ο Κουραμάς Δημήτριος. Η Καστανίδου Λιλίκα είναι απόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και επιδιώκει διαρκή ενημέρωση για τις εξελίξεις στην επιστήμη της, γι’ αυτό και έχει λάβει μέρος σε ένα μεγάλο αριθμό σεμιναρίων και μεταπτυχιακών προγραμμάτων, όπως το μονοετές master στο πανεπιστήμιο UCLA του Λος Άντζελες πάνω στην Προσθετική επί Εμφυτευμάτων και το KT Training στο Λονδίνο πάνω στα Dermal Fillers. Επιπλέον, έχει μετεκπαιδευτεί στη Σύγκλειση στο τμήμα Προσθετικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ο Κουραμάς Δημήτριος είναι απόφοιτος του Comenius University της Μπρατισλάβας με βαθμό πτυχίου "άριστα". Ειδικεύτηκε στην Οδοντοφατνιακή Χειρουργική, στη Χειρουργική Εμφυτευματολογία και στην Ακτινολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, λαμβάνοντας Master of Science (MSc). Έχει λάβει μέρος σε πλήθος ανακοινώσεων και δημοσιεύσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό με κύρια θέματα τα οδοντικά εμφυτεύματα και την ανύψωση του ιγμορείου. Στο σύγχρονα διαμορφωμένο ιατρείο τους προσφέρουν υπηρεσίες όπως η χειρουργική στόματος, τα οδοντικά εμφυτεύματα, η οδοντική χειρουργική, η αισθητική οδοντιατρική, η παιδοδοντιατρική, Dermal fillers και οι θεραπείες με αιμοπεταλιακά συμπυκνώματα και βλαστοκύτταρα. Κύριο μέλημα των ιατρών είναι η πρόληψη και η έγκαιρη αντιμετώπιση όλων των παθήσεων του στόματος σε ένα φιλόξενο περιβάλλον.

  Υπηρεσίες: Αντιμετώπιση ουλίτιδας, Εξαγωγή δοντιού, Καθαρισμός δοντιών, Στίλβωση - Φθορίωση, Σφράγισμα δοντιών

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Η Κολώνα Χάιδω είναι Χειρουργός Οδοντίατρος και διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο στη Λάρισα. Σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από το οποίο αποφοίτησε το 2010. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εργάστηκε σε εμφυτευματολογικό οδοντιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια, μετεκπαιδεύτηκε για ένα χρόνο, στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στα Οδοντικά Εμφυτεύματα (χειρουργικό & προσθετικό μέρος). Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας και της Στοματολογικής Εταιρείας Θεσσαλίας. Συμμετέχει σε οδοντιατρικά συνέδρια και ημερίδες με σκοπό τη συνεχή εκπαίδευση στον τομέα των οδοντικών εμφυτευμάτων και της αισθητικής οδοντιατρικής. Ταυτόχρονα συμμετείχε σε εθελοντικές δράσεις σε σχολεία του νομού Λάρισας και σε εφημερίες των οδοντιάτρων Λάρισας.

  Υπηρεσίες: Επαναληπτική επίσκεψη μέσω βιντεοκλήσης, Καθαρισμός δοντιών

  περισσότερα

Γκισάκης Ιωάννης

Οδοντίατρος - Ειδικός Χειρουργός Στόματος
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Εξαιρετικός ο γιατρός, ευγενέστατος και συμπονετικός. Εκπέμπει μια αυτοπεποίθηση και σιγουριά και αυτό μεταδίδεται στον ασθενή που νιώθει αμέσως οτι βρίσκεται σε καλά χέρια. Με δέχτηκε την προγραμματισμένη ώρα και όλα πήγαν πολύ καλά, χωρίς άγχος. Το περιβάλλον είναι ευχάριστο, ο χώρος πεντακάθαρος και τηρούνται όλα τα μέτρα κατά του Covid-19. Η συνεργάτιδα του γιατρού είναι επίσης μια πολύ ευγενική και φιλική παρουσία. Πήρε το ιστορικό μου και με προετοίμασε για την εξέταση. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη, οπότε άριστα 10 από εμένα! "

περισσότερα
 • Καθαρισμός δοντιών
 • Ο Γκισάκης Ιωάννης είναι Οδοντίατρος - Ειδικός Χειρουργός Στόματος και διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο στη Λάρισα. Διαθέτει πτυχίο Οδοντιατρικής από την Οδοντιατρική σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και παρακολούθησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Παθοβιολογία Στόματος και τη Χειρουργική Στοματική, στην Οδοντιατρική σχολή του ίδιου πανεπιστημίου. Επιπλέον, είναι Διδάκτωρ του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, έχοντας πραγματοποιήσει διδακτορική διατριβή στη Χειρουργική Ανατομική Τραχήλου και στα Οστεοενσωματούμενα Οδοντικά Εμφυτεύματα και την Οστική ανάπλαση γνάθου. Τέλος, διαθέτει πολυετή εμπειρία και, παράλληλα, είναι συνεργάτης του Κέντρου Οδοντικών Εμφυτευμάτων, του Νοσοκομείου Υγεία.

  Υπηρεσίες: Καθαρισμός δοντιών, Στοματικός έλεγχος, Χαλινεκτομή, Χειρουργική εξαγωγή έγκλειστων δοντιών, Χειρουργική στόματος

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon

"Πολυάσχολη ιατρός ευγενική και πολύ καλή "

περισσότερα
 • Καθαρισμός δοντιών
 • Η Κουσιά Κερασούλα είναι Οδοντίατρος και διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο στη Λάρισα από το 2010. Διαθέτει πτυχίο οδοντιατρικής από τη Σχολή Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει εργαστεί σε ιδιωτικό οδοντιατρείο στη Λάρισα και ως εθελόντρια στο Οδοντιατρείο του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Λάρισας. Επιπλέον, εργάστηκε ως συνεργάτης οδοντίατρος στο οδοντιατρείο Antwerp House στο Cambridge της Αγγλίας, ασκώντας τη γενική οδοντιατρική. Τέλος, παρακολουθεί πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισης.

  Υπηρεσίες: Αντιμετώπιση ουλίτιδας, Αντιμετώπιση περιοδοντίτιδας, Εξαγωγή δοντιού, Επαναληπτική επίσκεψη μέσω βιντεοκλήσης, Επίσκεψη μέσω βιντεοκλήσης, Καθαρισμός (φοιτητική κάρτα ISIC), Καθαρισμός δοντιών, Λεύκανση δοντιών, Στίλβωση - Φθορίωση, Σφράγισμα δοντιών

  περισσότερα

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ